Dýkař v Jeskyni II. - Co je potřeba ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- CreepiXx
- Lv.16

- Dal poděkování: 190 poděkování
- Dostal poděkování: 32 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dýkař v Jeskyni II. - Co je potřeba ?
No, teď budu za nevzdělance, ale nebralo se do jeskyně vždycky co nejvíce obrany?
Co já vím, tak si to mentálové dávali v jeskyni s tělem luxusně a čím víc obrany tím líp.
Nevím, jak to vypadá teď.

Hra skončila, dřív než začla
Bye, bye
- patrikstepanek
- Lv. 18

- Dal poděkování: 41 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
me taky tak pride - driv sem to v jeskyni daval relativne v pohode bez buffu (cely patro) a ted lehnu kdis taky nazenu cely patro - vipadato ze jim (zinum) zvisili sanci na prunikCreepiXx píše:No, teď budu za nevzdělance, ale nebralo se do jeskyně vždycky co nejvíce obrany?Co já vím, tak si to mentálové dávali v jeskyni s tělem luxusně a čím víc obrany tím líp.
Nepíšu pravopisně ani nijak výmečně - jde o to jak se stím kdo smíří - já to přežiju a jestli i vy to už je na vás
- Stage
- Lv.19

- Dal poděkování: 4 poděkování
buff neni potřeba ale ta obrana 500 +- a možná buff na kritik 
- Houbickar
- Lv. 18

- Dal poděkování: 30 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Spoiler:
patrikstepanek píše:me taky tak pride - driv sem to v jeskyni daval relativne v pohode bez buffu (cely patro) a ted lehnu kdis taky nazenu cely patro - vipadato ze jim (zinum) zvisili sanci na prunikCreepiXx píše:No, teď budu za nevzdělance, ale nebralo se do jeskyně vždycky co nejvíce obrany?Co já vím, tak si to mentálové dávali v jeskyni s tělem luxusně a čím víc obrany tím líp.
![]()
- ale zase se mi zda ze to vic expi
Hledám českou gildu na Dragonest Sea pm
Hledám českou gildu na Dragonnest Evropa pm
Houbickar na prodej pm
Hledám českou gildu na Dragonnest Evropa pm
Houbickar na prodej pm
- patrikstepanek
- Lv. 18

- Dal poděkování: 41 poděkování
no nwm ja teda byl v ty jeskyni vihnanstvi 2 kde jsou jen zinoveHoubickar píše:Nebudeto tim že se chodilo spíš na golemy?Spoiler:patrikstepanek píše:me taky tak pride - driv sem to v jeskyni daval relativne v pohode bez buffu (cely patro) a ted lehnu kdis taky nazenu cely patro - vipadato ze jim (zinum) zvisili sanci na prunikCreepiXx píše:No, teď budu za nevzdělance, ale nebralo se do jeskyně vždycky co nejvíce obrany?Co já vím, tak si to mentálové dávali v jeskyni s tělem luxusně a čím víc obrany tím líp.
![]()
- ale zase se mi zda ze to vic expi
Nepíšu pravopisně ani nijak výmečně - jde o to jak se stím kdo smíří - já to přežiju a jestli i vy to už je na vás