Dýkař v Jeskyni II. - Co je potřeba ?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
CreepiXx
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 190 poděkování
Dostal poděkování: 32 poděkování

Re: Dýkař v Jeskyni II. - Co je potřeba ?

Příspěvek od CreepiXx » ned 09. zář 2012 14:54:19

No, teď budu za nevzdělance, ale nebralo se do jeskyně vždycky co nejvíce obrany? :suspect: Co já vím, tak si to mentálové dávali v jeskyni s tělem luxusně a čím víc obrany tím líp. :ts: Nevím, jak to vypadá teď.

patrikstepanek
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 41 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od patrikstepanek » ned 09. zář 2012 14:57:11

CreepiXx píše:No, teď budu za nevzdělance, ale nebralo se do jeskyně vždycky co nejvíce obrany? :suspect: Co já vím, tak si to mentálové dávali v jeskyni s tělem luxusně a čím víc obrany tím líp. :ts: Nevím, jak to vypadá teď.
me taky tak pride - driv sem to v jeskyni daval relativne v pohode bez buffu (cely patro) a ted lehnu kdis taky nazenu cely patro - vipadato ze jim (zinum) zvisili sanci na prunik ;) ;) - ale zase se mi zda ze to vic expi

Stage
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od Stage » ned 09. zář 2012 17:47:52

buff neni potřeba ale ta obrana 500 +- a možná buff na kritik :)

Houbickar
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 30 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od Houbickar » ned 09. zář 2012 18:08:00

Spoiler:
patrikstepanek píše:
CreepiXx píše:No, teď budu za nevzdělance, ale nebralo se do jeskyně vždycky co nejvíce obrany? :suspect: Co já vím, tak si to mentálové dávali v jeskyni s tělem luxusně a čím víc obrany tím líp. :ts: Nevím, jak to vypadá teď.
me taky tak pride - driv sem to v jeskyni daval relativne v pohode bez buffu (cely patro) a ted lehnu kdis taky nazenu cely patro - vipadato ze jim (zinum) zvisili sanci na prunik ;) ;) - ale zase se mi zda ze to vic expi
Nebudeto tim že se chodilo spíš na golemy?

patrikstepanek
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 41 poděkování

Příspěvek od patrikstepanek » pon 10. zář 2012 15:47:41

Houbickar píše:
Spoiler:
patrikstepanek píše:
Nebudeto tim že se chodilo spíš na golemy?
no nwm ja teda byl v ty jeskyni vihnanstvi 2 kde jsou jen zinove :shock: :shock:

Odpovědět