Zrušit kouzlo

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
BrruceLee
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Re: Zrušit kouzlo

Příspěvek od BrruceLee » stř 12. zář 2012 22:18:15

Škoda,ze nejsem hlavní zakladatel účtu a na svůj hlavní profil jsem dostal BAN.

A to že sháním jaspis hned nasvědčuje tomu,že chci valcit? Třeba na obyčejné pvp hlavicko :)

A vůbec,neotevirej si pusu,když něco stoprocentně nevíš :yeah:
Spoiler:
Postavy,které vlastním :

HappyFace-Buffer - SWAMP 100%+
eElement-Hlavní
Rambol-Kerindor - Stuner
Arvinge-Buffer

[center]Učitel : Čím bys chtěl být ?
Žák : Chtěl bych být šťastný
Učitel : Nepochopil jsi otázku
Žák : Ne,pane učiteli,to vy jste nepochopil život .[/center]

Obrázek

mana0123
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od mana0123 » stř 12. zář 2012 22:38:00

Ne nehájí jenom wp, Ale class celkově , Vyděl si rusilu mít v ruce jaspu a místo šípu bude házet zruška , já ještě ne až ji uvidíš vyfot mi to :-) , A to co každý schání za item ve jře je jeho věc, Ten jasp nemusí mít pro sebe , A ono konec koncu z ip kde sou učty vytvořeny se zapisuje do databáze, Pak se uvidí kdo zesebe děá chudáka a kdo ne :),
Jo Už ste někdy vyděli zruškem 100k+ dmg ? jak to uměj mistři bm surky , já ještě ne tak mi nevykládejte že zruško je nejsilnější :-)

ddt007
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 132 poděkování
Dostal poděkování: 26 poděkování

Příspěvek od ddt007 » stř 12. zář 2012 22:44:46

mana0123 píše:Ne nehájí jenom wp, Ale class celkově , Vyděl si rusilu mít v ruce jaspu a místo šípu bude házet zruška , já ještě ne až ji uvidíš vyfot mi to :-) , A to co každý schání za item ve jře je jeho věc, Ten jasp nemusí mít pro sebe , A ono konec koncu z ip kde sou učty vytvořeny se zapisuje do databáze, Pak se uvidí kdo zesebe děá chudáka a kdo ne :),
Jo Už ste někdy vyděli zruškem 100k+ dmg ? jak to uměj mistři bm surky , já ještě ne tak mi nevykládejte že zruško je nejsilnější :-)
100k dmg, tak určitě, 100k+ byl pravděpodobně kritik někomu bez výbavu s fullem na lidi + na daný char(+ kosti a černej elík pochopitelně), ale když má někdo aspoň průměrnou pvp výbavu, tak za 100k od BM nikdy nedostane :omg: Kdežto na zruško těch 15 klidně :down:
-ddt007
-archer
-122lv
-nyní Jinno

-Mlsoun
-buff
-120lvl
-Jinno
Spoiler:
- dlouhodobě prodávám výzkumáky(3,7kk) a elíky INT+15(1,7kk) ve velkém. pM :P

Překupník
Lv.3
Lv.3
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od Překupník » stř 12. zář 2012 23:38:44

ahoj na úvod jsem WP...

pvp nedělám už jen kvůli tomu že by mě nebavilo házet jen onu samou kouli
abych vůbec někomu něco bral :D a hlavně protože WP se spíš hodí na to PvM :up: ale tak to je názor káždýho... :)

taky by mě štvalo ( slušně řečeno ) to že dělám pvp výbavu za x miliard a Bůh ví jak dlouho na to aby pak přišel nějaké ťulda šupnul mi ze 2 koule a lehnul bych... no jako co to je... nebudu tu sahat do svědomí WP ať se trochu s tímhle umoudří... stejně by jste mě všeci poslali do... :) a to aji tak pošlete :) zamyslete se nad tím... trochu rozumu...

Pravda pravdoucí je že na zruško měla platit obrana aspoň na ty sury z uhranuté věci když už nic... aspoň tohle by se mohlo pro začátek zprovoznit... obrany na sury by měli platit na všechna kouzla od sury!

Toť můj názor... ( nebite mě ) a už běžte spat... :P

Teensaver
Lv.28
Lv.28
Dal poděkování: 265 poděkování
Dostal poděkování: 149 poděkování

Příspěvek od Teensaver » čtv 13. zář 2012 0:40:03

Mi je jedno co udelate ze zruškem, ja v pvp asi končim jelikož dostavat to co sem dostaval v jedne X valce v pvp.. no... ačkoliv se neco udela se zruškem, tak stejne se zas najde neco co se budou lidi domahat zmenit.. btw. ja taky nenadavam že stači 2archeri s prunikama a rozstrileji me na 15šípu.. ;)

Postavte si dva archery proti dvom WP s tim, že obe strany maji full Bio,karmu atď.. sura veme zruškem 5-7k a musi čekat na obnoVu nebo zautočit jinyma spellama.. ninja da stun a uprunikuje WP za pár vterin.. WP si da akorat to zruško tak nevim co se tu reší..WP vždy byl a vždy bude na pvm.. to že ma ted prechodnou "slavu" v PVP se klidne muže napr. i zitra zmenit.... ;)

A nemyslete si že pokud má WP spell STRACH že se bude vyhybat šipum jak matrix...

DATteplice
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 41 poděkování
Dostal poděkování: 101 poděkování

Příspěvek od DATteplice » čtv 13. zář 2012 4:51:09

Teensaver píše:Mi je jedno co udelate ze zruškem, ja v pvp asi končim jelikož dostavat to co sem dostaval v jedne X valce v pvp.. no... ačkoliv se neco udela se zruškem, tak stejne se zas najde neco co se budou lidi domahat zmenit.. btw. ja taky nenadavam že stači 2archeri s prunikama a rozstrileji me na 15šípu.. ;)

Postavte si dva archery proti dvom WP s tim, že obe strany maji full Bio,karmu atď.. sura veme zruškem 5-7k a musi čekat na obnoVu nebo zautočit jinyma spellama.. ninja da stun a uprunikuje WP za pár vterin.. WP si da akorat to zruško tak nevim co se tu reší..WP vždy byl a vždy bude na pvm.. to že ma ted prechodnou "slavu" v PVP se klidne muže napr. i zitra zmenit.... ;)

A nemyslete si že pokud má WP spell STRACH že se bude vyhybat šipum jak matrix...
hehe tva matika neni poradne vypocitana nezapomen ze pro me vyrtualni buh sura WP muze behem prunikovani k ninjovi dobehnout a par sekama srazit k zemi nasledne draci vir a rana prstem po tom vsem zase atomovka zrusko :lol: nemluve o tom ze nekdo ma % na vyhnuti sipy a sebou velmi kvalitni buff jak ve swampu, valce samozrejme i svata... porad si myslsi ze ninja je lepsi? na vsechny se da najit techniku pac na ne sou OBRANY uz to proboha pochopte!!! jak mam proti nepriteli bojovat kdyz se nemuzu branit? kdyz je nekdo lepsi v boji a sunda me mile rad mu slozim poklonu a uprimny uznani s usmevem tudiz nejsem omezenej ani zaujatej to ale pro WP sura neplati!!! me muze zabijet 100x za sebou a nikdy se nedocka me uznani. do jiste doby me sindicate strasne bavil dalo se tu bojovat zlepsovat se, ale ted na vrcholu pvp za cenu spoustu casu, investic a snazeni misto pocitu radosti a vitezstvi spis pocit zklamani a bezmocnosti. proc se mam snazit kdyz vim ze to bude predem prohrany... nebyt zavazku a pratele uz bych davno skoncil kazdopadne i tak moc dekuju SINDICATU

DATteplice
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od DATteplice » čtv 13. zář 2012 5:12:47

Alien píše:
slusnej píše:Zdravím
Vím že na zrušit kouzlo není žádná obrana ale přesto by se nějaká měla udělat.Zašel jsem si teď válku říší a hned hráč:Tommo mi dal na zruško 23k nevím jako mě je to jedno ale chtěl jsem se vrátit do hry a hned jak jsem dostal na zrušit kouzlo takové rány 12k+ tak jsem říkal odcházím a nebudu dále prodlévat čas,takže zase budu odnášet biologa,vždy mě PvP bavilo ale ne takové u kterého budu skapávat pomalu jen na 1 kouzlo,jako dávali mi i míń za 7k atd ale i tak je to dost nikdy jsem tolik nedostával nevím. :normal?: :normal?:
Přeji příjemnou hru a pevné nervy.
23K na zrusko

pane "slusnej" bez, udelej si wp suru, a prijd mi dat 23K na zrusko....:D, pokud se ti to povede dam ti vsechny svoje ucty i s vecma, verejne se ti omluvim ze tuhle urazku co ti momentalne pisu, a udelam ze sebe nejvetsiho kretena na sindi

pokud se ti to nepovede, tak si prosimte nafackuj, priznej si ze si lama si umi jen stezovat a nezakladej podobna temata
spis kretena ze sebe uz nedelej kdo te zna tak vi :lol: :lol: :lol: prijimam tvoji vyzvu otevrene zde na forku at si to vsihcni poctou at vsichni vedeji mas na to? jdu do toho za cenu spoustu investic x dni dropovani abych vytunil veci na Wpecko pokud prohraju smazu data pokud ty bude mi stacet kdyz na tomhle servru uz navzdy budes drzet tu tvoji klapacku mas koule do toho jit?

DATteplice
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od DATteplice » čtv 13. zář 2012 5:44:14

Giant píše:
Pajda píše:ja si nemůžu pomoct,ale všichni tu řešíte jak nikdo nemá na suru,kůli zrušku,ale když se kouknete na žebříčky tak to tam není samej sura....sura nemá omráčení,ani otrávení a ani oheň tak má prostě zrušit kouzlo.... toť vše..... :error:
jseš vedle, řeší se Zrušit kouzlo na které nefunguje žadna obrana, krom obrany schopnosti.
Error jseš ty!
:lol: :lol: :lol: prej sura nema otraveni ja taky nemam otravu ale stale sou souperi otraveni kdyz nemas tak si natoc!!! vsemu se snazim chapat a logiku najit ale zrusko nechapu a ani nepochopim...

Pippi
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Pippi » čtv 13. zář 2012 6:30:46

mana0123 píše:Prominte Lidi, Ale tohle téma je uplně směšné, Jak už tu psaly nekteří předemnou.
Wp má zruško, Bm ochranu , Mentál, Tělo , Aurák auru a zuřko, Šaman drak bufy, Heal má léčení , A ninja nemá skoro nic. Zamyslete se nad sebou, Aspon někdy ....:-)
Pokud vemete zruško, tak i heal , a to už se většině líbit nebude ne ??, A pokud heal tak bmku bud sebrat a nebo snížit ochranu , taky to jde , Drakovy dát jenom část % bufu taky bere hodně , A warovy zuření , když teda tvrdíte že je stavěn na prúniky tak snížit rychlost. Tak co jak se vám zamlouvá vaše debata o ničem , Pěkná ne ?:-) ,Budte rádi jak to je , Když budete sprominutím debatovat o ničem , tak stoho bude jedna velká komedie :-), a nakonec se múže stát že sagi opravdu upraví všechno očem tu je řeč , a to se vám určitě líbyt nebude ... Jo a jedna rada , to co vám roste na krku je hlava a vté hlavě něco co nás rozlišuje od zvířat, tak prosím používat nebo zakrní a bude zle .
Nejsi ty trochu mimo,prosím tě,picni se do hlavy.Osobně jako aurákovi mi je bojové zuření na dvě věci a hádej na jaké?!A aura-no to je super jak mi jí wp zruší a ještě veme život.Zuření nemoužívám už asi půl roku a na pvp už vůbec ne,to kouzlo můžu zahodit. :normal?:
Jsem nechtěl reágovat na blbé téma,ale tohle mě málem složilo pod stůl.
Takže hlavně ty používej to co máš v hlavě a né to co máš na krku.
Další error... :normal?:
A můj tata,že není můj tata?! :what?:
Naposledy upravil(a) Pippi dne čtv 13. zář 2012 6:49:10, celkem upraveno 1 x.
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.

Dell
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 216 poděkování

Příspěvek od Dell » čtv 13. zář 2012 6:44:28

Kdyz tu tak placate o tom ze sura ma jen zrusko a nic jine. Jak dlouha je obnova toho kouzla?.. dokud da jinej char vsechny kouzla v rozmezi 2-4k a pocka az se mu nabijou ma uz v sobe 3 kulicky a diky tomu ze dnesni pvp uz bez buffu nejde tak jsou to vetsinou kritiky. Nejenze se neda proti tomu absolutne nijak regurelne branit, ale jeste to zrusi i ten spominany buff bez ktereho si muze kazdej pruniky povesit na hrebik. Jestli sem totalne bez veci a nebo mam na sobe full na sury vysledek je stejnej. Tvrzeni ze kazdej char ma neco? Aura? Telo? Zamaskovani? atd?...Par kulicek a uz neni nic. Vsechno zrusene a jeste petardy 10k+. A WP si pobiha vysmatej s podprumernou vybavou zalozenou na inteligenci.

Dalsi jsou samani. Proc je jen 45 magie? a na zbytek 60?

Dve nevysvetlitelne a nepochopitelne zahady diky kterym to vypada tak jak to vypada. K cemu mit full obrany, kdyz utok je daleko nad horizontem techto obran.

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix