A to že sháním jaspis hned nasvědčuje tomu,že chci valcit? Třeba na obyčejné pvp hlavicko

A vůbec,neotevirej si pusu,když něco stoprocentně nevíš :yeah:
100k dmg, tak určitě, 100k+ byl pravděpodobně kritik někomu bez výbavu s fullem na lidi + na daný char(+ kosti a černej elík pochopitelně), ale když má někdo aspoň průměrnou pvp výbavu, tak za 100k od BM nikdy nedostanemana0123 píše:Ne nehájí jenom wp, Ale class celkově , Vyděl si rusilu mít v ruce jaspu a místo šípu bude házet zruška , já ještě ne až ji uvidíš vyfot mi to, A to co každý schání za item ve jře je jeho věc, Ten jasp nemusí mít pro sebe , A ono konec koncu z ip kde sou učty vytvořeny se zapisuje do databáze, Pak se uvidí kdo zesebe děá chudáka a kdo ne
,
Jo Už ste někdy vyděli zruškem 100k+ dmg ? jak to uměj mistři bm surky , já ještě ne tak mi nevykládejte že zruško je nejsilnější
hehe tva matika neni poradne vypocitana nezapomen ze pro me vyrtualni buh sura WP muze behem prunikovani k ninjovi dobehnout a par sekama srazit k zemi nasledne draci vir a rana prstem po tom vsem zase atomovka zruskoTeensaver píše:Mi je jedno co udelate ze zruškem, ja v pvp asi končim jelikož dostavat to co sem dostaval v jedne X valce v pvp.. no... ačkoliv se neco udela se zruškem, tak stejne se zas najde neco co se budou lidi domahat zmenit.. btw. ja taky nenadavam že stači 2archeri s prunikama a rozstrileji me na 15šípu..
Postavte si dva archery proti dvom WP s tim, že obe strany maji full Bio,karmu atď.. sura veme zruškem 5-7k a musi čekat na obnoVu nebo zautočit jinyma spellama.. ninja da stun a uprunikuje WP za pár vterin.. WP si da akorat to zruško tak nevim co se tu reší..WP vždy byl a vždy bude na pvm.. to že ma ted prechodnou "slavu" v PVP se klidne muže napr. i zitra zmenit....
A nemyslete si že pokud má WP spell STRACH že se bude vyhybat šipum jak matrix...
spis kretena ze sebe uz nedelej kdo te zna tak viAlien píše:23K na zruskoslusnej píše:Zdravím
Vím že na zrušit kouzlo není žádná obrana ale přesto by se nějaká měla udělat.Zašel jsem si teď válku říší a hned hráč:Tommo mi dal na zruško 23k nevím jako mě je to jedno ale chtěl jsem se vrátit do hry a hned jak jsem dostal na zrušit kouzlo takové rány 12k+ tak jsem říkal odcházím a nebudu dále prodlévat čas,takže zase budu odnášet biologa,vždy mě PvP bavilo ale ne takové u kterého budu skapávat pomalu jen na 1 kouzlo,jako dávali mi i míń za 7k atd ale i tak je to dost nikdy jsem tolik nedostával nevím. :normal?: :normal?:
Přeji příjemnou hru a pevné nervy.
pane "slusnej" bez, udelej si wp suru, a prijd mi dat 23K na zrusko...., pokud se ti to povede dam ti vsechny svoje ucty i s vecma, verejne se ti omluvim ze tuhle urazku co ti momentalne pisu, a udelam ze sebe nejvetsiho kretena na sindi
pokud se ti to nepovede, tak si prosimte nafackuj, priznej si ze si lama si umi jen stezovat a nezakladej podobna temata
Giant píše:jseš vedle, řeší se Zrušit kouzlo na které nefunguje žadna obrana, krom obrany schopnosti.Pajda píše:ja si nemůžu pomoct,ale všichni tu řešíte jak nikdo nemá na suru,kůli zrušku,ale když se kouknete na žebříčky tak to tam není samej sura....sura nemá omráčení,ani otrávení a ani oheň tak má prostě zrušit kouzlo.... toť vše.....
Error jseš ty!
Nejsi ty trochu mimo,prosím tě,picni se do hlavy.Osobně jako aurákovi mi je bojové zuření na dvě věci a hádej na jaké?!A aura-no to je super jak mi jí wp zruší a ještě veme život.Zuření nemoužívám už asi půl roku a na pvp už vůbec ne,to kouzlo můžu zahodit. :normal?:mana0123 píše:Prominte Lidi, Ale tohle téma je uplně směšné, Jak už tu psaly nekteří předemnou.
Wp má zruško, Bm ochranu , Mentál, Tělo , Aurák auru a zuřko, Šaman drak bufy, Heal má léčení , A ninja nemá skoro nic. Zamyslete se nad sebou, Aspon někdy ....
Pokud vemete zruško, tak i heal , a to už se většině líbit nebude ne ??, A pokud heal tak bmku bud sebrat a nebo snížit ochranu , taky to jde , Drakovy dát jenom část % bufu taky bere hodně , A warovy zuření , když teda tvrdíte že je stavěn na prúniky tak snížit rychlost. Tak co jak se vám zamlouvá vaše debata o ničem , Pěkná ne ?:-) ,Budte rádi jak to je , Když budete sprominutím debatovat o ničem , tak stoho bude jedna velká komedie, a nakonec se múže stát že sagi opravdu upraví všechno očem tu je řeč , a to se vám určitě líbyt nebude ... Jo a jedna rada , to co vám roste na krku je hlava a vté hlavě něco co nás rozlišuje od zvířat, tak prosím používat nebo zakrní a bude zle .