cesminus píše:Tak jaký mám tedy zvolit lv ?
Do začátku bych volil levl 70 . Jak sem psal .. Drop na skřetech je neuvěřitelný ..

Viz. Video od TheBM .. http://www.youtube.com/watch?v=1bW1U0I_WA4
cesminus píše:Tak jaký mám tedy zvolit lv ?
Popíšu ti to tak jak to mám jácesminus píše:Zdravím komunito, jelikož jsem to nikdy nezkusil a ani jsem tam nikdy nebylrozhodl jsem se udělat si BM suru do kerindoru. Vím že spoustu z vás napadne mi sem napsat komenty jako třeba ať se kouknu do návodů apodobně.. Tam sem se koukal 10x a 10x jsem si to o tom BM v keri přečetl. Jsem ale prostě zvědavej a chci vědět i informace od vás..
Takže jestli byste mohli být tak hodní a napast mi sem odpovědi na pár otázek....
Takže bych potřeboval vědět..
1) Jaký lv BM sury do kerindoru.
2) Na jaké moby chodit.. popř. co na ně platí za bony:)
3) Jaké věci budu potřebovat.. a jaké bonusy v nich.
4) Kolik mi to za ten jeden keri tak vydělá.
5) Kolik mě bude stát taková výbava. (luxusnější)
Bufa budu mít svojeho..
Moc Vám děkuju Cesminus
V čem je to tak famozní a nejlepší, když s podpůrnýma věcma máš jen 100 úlomků max?MakerS píše:Takžé ..
1) Myslím ,že nejlepší je 70 - a chodit na První orky .. Mají skutečně směšné HP .. a drop na nich je famozní !
Já odnáším s kostma a elíkama tak kolem 90-100 úlomků .. ( Jsem levl 72 a chodím na první orky )
Vit ti zvětší zb, pokud tě nezabije příšerka na ránu, není potřeba řešit, hlavně kolikrát tě vůbec zasáhne...Liamus píše:hmm no toto je zahada poh vs. vit piste pls i mna by zaujimalo ci si mam dat radsej vit ako poh.