jaký lepší? Jako bonusy? Tak Fridolín nám to tady hraje denně 3-4 hodiny, leveluje, bonusuje, dělá biologa+krve+esence+makamita na několika postavách. Metin je jeho koníčkem a dost možná je na něm závislý, ale kdo dneska na něčem není. Pak tu hraje Piškot, který na Metin chodí-nechodí podle nálady a hraje to spíš jako webovku. Přihlásí se jednou za pár dní, když neví, co má teď zrovna dělat.
A teď mi řekni proč by měl mít Piškot stejně jako Fridolín? Nikdo nenutí Piškota držet krok s Fridolínem - ale nenuťte Fridolíny, aby drželi krok s Piškoty. Je to VAŠE VOLBA, jakou cestou se vydáte. Ale doufám, že se shodneme, že ve hře mají být výzvy pro všechny a následná odměna PODLE VAŠÍ VOLBY. Nejen pro Piškoty.
A možná - možná nepůjde o bonusy, ale o pouhou barvu Dračího setu. Vadilo by někomu, abych už na dálku poznal, že nositel červeného Dračího setu si vybral těžší cestu, zatímco okolo stojící nositelé hnědého Dračího setu tu lehčí? Dyť o nic nejde - každý si vybral a lehčí cesta není ta špatná. JE TO TVOJE CESTA podle TVÝCH MOŽNOSTÍ.
A obráceně

JAKO:

DRAČÍ set bude mít dvě verze - tu snadněji získatelnou na PvM a tu obtížněji získatelnou na PvP.
Fridolín nevynechá jedinou Válku, Svatou chodí a Cechovníchh bitek se nebojí. Piškot někde slyšel něco o PvP bonusech a bitku dá tak maximálně s kámošem za skladem a to je všechno.
A teď mi řekni, na co potřebuje Piškot získat PvP Dračí set a jít těžší cestou? Na co většina chce Dračí PvP set, když Válku chodí tak málo lidí? To abyste se pak mohli ukazovat za skladem? Věci ve hře nejsou jen pro parádu, ale mají plnit nějaký účel přece.
A ještě jednou obráceně
Možná se fakt pletu a někde je říše, kde je jedno, co tam hráč dělá a jak se snaží, protože odměnu dostanou VŠICHNI STEJNOU. Dejte mi někdo adresu, ať tam přemístím postavy, protože já to chci poznat.