Pro poznámku že to bude mít každej a kdo každej když je to od levelu 120 +0

Nějak vám ty levely malinko ulítly že

V Shelku na +0 může běhat každá vyexpíkovaná lama z metinů 90 ale na tohle už se člověk trošku zapotí
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
No ja osobne,bych uz nechtel dalsi obravene BS. A i kdyby to bylo Ghibli tak to bude mit kazdy kdo vleze do Chunjo a tim padem by to byla vsedni vec:)Ghibli píše:BloodRayne - souhlasím, že unikát je i to, na co natočím nějaký hezký bonus. Jen je škoda, že nemáme věci ve hře, které by byly v základu unikáty.
Jelikož jsem celý rok nezlobil, tak Ježíšek mi slíbil, že dostanu pod stromeček vysněné Shellko žluté barvy. Nemá žádný extra bonus nebo ty stávající posílené - jen je žluté jako barva mojí říše. A to bude MŮJ unikát.
Ghibli píše:BloodRayne - souhlasím, že unikát je i to, na co natočím nějaký hezký bonus. Jen je škoda, že nemáme věci ve hře, které by byly v základu unikáty.
Jelikož jsem celý rok nezlobil, tak Ježíšek mi slíbil, že dostanu pod stromeček vysněné Shellko žluté barvy. Nemá žádný extra bonus nebo ty stávající posílené - jen je žluté jako barva mojí říše. A to bude MŮJ unikát.