Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o
herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o
herních lokacích.
-
Wisdom
- Lv.22

- Dal poděkování: 220 poděkování
- Dostal poděkování: 395 poděkování
Příspěvek
od Wisdom » pát 12. říj 2012 23:45:29
Invincible píše:Když napíšu " ÚLOMKY Z KERINDORU" a dám tam třeba 7 za 4kk a další za 400kk nejedná se o podvod, já to prodávám a já určuji cenu. To, že mi nějaký GM za to dá TB bych následně řešil stížností u GA. Až to bude v pravidlech tak se podle toho zařídím a mimochodem pořád máte hodně práce, ale jak vidím tak máte i čas na to lelkovat po tržnici
Neplatí snad co není zakázáno to je povoleno?
E: Taky to dělám a je to Vaše chyba těší mě to dvakrát tolik, když to koupí někdo jako jste Vy.
:normal?: :normal?: :normal?: :normal?: :normal?: :normal?: :normal?: :normal?: Ty fakt seš totálně blbej nebo já už nevim... Jedná se o to že
KDYŽ napíšeš úlomky
za 4kk a dáš některý za 400kk je to podvod
Tady se jedná že v názvu stánku je napsáná nějaká cena, ale ve skutečnosti to tam má 10x dražší.
Oblíbený citát:
"Za všechno může Chyumgo..." - Wisdom
#BlameItOnChyu
-
Invincible
- Lv.7

- Dal poděkování: 3 poděkování
Příspěvek
od Invincible » pát 12. říj 2012 23:52:43
wisdom píše:Invincible píše:Když napíšu " ÚLOMKY Z KERINDORU" a dám tam třeba 7 za 4kk a další za 400kk nejedná se o podvod, já to prodávám a já určuji cenu. To, že mi nějaký GM za to dá TB bych následně řešil stížností u GA. Až to bude v pravidlech tak se podle toho zařídím a mimochodem pořád máte hodně práce, ale jak vidím tak máte i čas na to lelkovat po tržnici
E: Taky to dělám a je to Vaše chyba těší mě to dvakrát tolik, když to koupí někdo jako jste Vy.
:normal?: :normal?: :normal?: :normal?: :normal?: :normal?: :normal?: :normal?: Ty fakt seš totálně blbej nebo já už nevim... Jedná se o to že
KDYŽ napíšeš úlomky
Tady se jedná že v názvu stánku je napsáná nějaká cena, ale ve skutečnosti to tam má 10x dražší.
Takže tvrdíš, že pokud bude nadpis znít následovně:
"Úlomky za 4kk" a bude tam za 400kk je to podvod, ale
"ÚLOMKY Z KERINDORU" bude jich tam mezi 4kk pár za 400kk, ale podle tebe už to podvod nebude no nevím kdo je tu blbej.

-
Wisdom
- Lv.22

- Dal poděkování: 220 poděkování
- Dostal poděkování: 395 poděkování
Příspěvek
od Wisdom » pát 12. říj 2012 23:56:08
Invincible píše:wisdom píše:Invincible píše:Když napíšu " ÚLOMKY Z KERINDORU" a dám tam třeba 7 za 4kk a další za 400kk nejedná se o podvod, já to prodávám a já určuji cenu. To, že mi nějaký GM za to dá TB bych následně řešil stížností u GA. Až to bude v pravidlech tak se podle toho zařídím a mimochodem pořád máte hodně práce, ale jak vidím tak máte i čas na to lelkovat po tržnici
KDYŽ napíšeš úlomky
Takže tvrdíš, že pokud bude nadpis znít následovně:
"Úlomky za 4kk" a bude tam za 400kk je to podvod, ale
"ÚLOMKY Z KERINDORU" bude jich tam mezi 4kk pár za 400kk, ale podle tebe už to podvod nebude no nevím kdo je tu blbej.

Přesně tak,
jde tu o ten název stánku. A blbej seš tu
TY protože si to ještě pořád nepochopil. Ikdyž on ani ten druhej případ neni moc hezkej.
Oblíbený citát:
"Za všechno může Chyumgo..." - Wisdom
#BlameItOnChyu
-
hliza
- Lv.17

- Dal poděkování: 52 poděkování
- Dostal poděkování: 98 poděkování
Příspěvek
od hliza » sob 13. říj 2012 0:04:22
tak todle je už opravdu demence mele te tu jedno a to same a to je urcuju si cenu jsem prece prodejce ale kdyz to dáváš přes raneček je přece blbost dát to same zboží za 2 rozdílne ceny a to jeste tak aby to bylo co nejmene videt ze?
to je ten podvod! jak už tu nekdo psal: resi to tu jen ti co to takhle delaji takze ja už k tomu nic psat nebudu protoze nebudu klesat na uroven dementů jako ste vy
edit: za postih se samozřejmě nezlobím a počítám s ním ale jinak to napsat už nešlo... dement zůstane dementem.
už na to není čas...
čas by byl-věci nejsou
-
Invincible
- Lv.7

Příspěvek
od Invincible » sob 13. říj 2012 1:20:08
Dobře, pánové mi tady vlastně potvrdili, že můžu narvat do stánku 5x úlomek za 400kk akorát stačí pozměnit text v nadpisu
Neřekl bych, že to máš v hlavě v pořádku.
-
Invincible
- Lv.7

Příspěvek
od Invincible » sob 13. říj 2012 1:23:29
hliza píše:tak todle je už opravdu demence mele te tu jedno a to same a to je urcuju si cenu jsem prece prodejce ale kdyz to dáváš přes raneček je přece blbost dát to same zboží za 2 rozdílne ceny a to jeste tak aby to bylo co nejmene videt ze?
to je ten podvod! jak už tu nekdo psal: resi to tu jen ti co to takhle delaji takze ja už k tomu nic psat nebudu protoze nebudu klesat na uroven dementů jako ste vy
edit: za postih se samozřejmě nezlobím a počítám s ním ale jinak to napsat už nešlo... dement zůstane dementem.
Bohužel ty už dement jsi bez toho aby si se vyjadřoval. Já nepopírám, že to dělám, a proto si to budu hájit přece jen dobrý výdělek. Navíc si od teď budu ještě kupovat měšec aby to bylo vidět v tom "logu"
Očekávám warn za double post.
[Edit: Doublepost/Tryphena]
-
Taznovejsi
- Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
Příspěvek
od Taznovejsi » sob 13. říj 2012 1:34:11
Invincible píše:Dobře, pánové mi tady vlastně potvrdili, že můžu narvat do stánku 5x úlomek za 400kk akorát stačí pozměnit text v nadpisu
Neřekl bych, že to máš v hlavě v pořádku.
No 5x za 400 kk a další už bys tam nenarval... predse jen vic jak 2 kkk u sebe mít nemúžeš..
-
Invincible
- Lv.7

Příspěvek
od Invincible » sob 13. říj 2012 1:59:14
Tak jasně to bylo jen tak od oka střelený, ale nicméně pokud nebude nutné dál už se vyjadřovat nebudu, řekl jsem to co jsem potřeboval.
-
Secreat
- Lv.20

- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Příspěvek
od Secreat » sob 13. říj 2012 7:46:12
To jste před chvílí koupili úlomek za 40KK/400KK ??? Nebo nechápu.
Každý si může určit jako cenu cenu chce!
Kdyby někdo do stánku dal třeba obyčejný boty s 2000zb a dal je za 1KKK, je to jeho věc ne? S úlomkama je to úplně stejný.
Prostě se dívejte, hovada...!
...
Znova to zkouším. 
-
Anderson
- Lv.26

- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 278 poděkování
Příspěvek
od Anderson » sob 13. říj 2012 8:27:25
Ja to tiež robievam a čo?Smejem sa na tom, aký ste nepozorní a ukvapení, nedávate pozor, ako zaznelo za blbosť sa platí, možno sa podruhý krát poučíte a najprv pozriete a až potom kúpite a nie naopak
ende
-
-
You do not have permission to post in chat.
-
I v chatu platí pravidla fóra! Obrázky, tabulky a YouTube videa vložte prosím do spoileru.
diver píše: Suko201 píše: diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
Suko201 píše: diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@neasy uz to bezi
tak napiste az to půjde
dneska by to šlo
no jasneee v poho
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
konečne trochu oddych od prace
joooo jde to

a co ty ?
Sviatočne
Ako dlho bude údržba prosim ?
ahoj, predpokladany konec udrzby ?
hh a stánky zas dole
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@Narsi, Aha dobře, děkuji
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@Valkaryan, budou. Vyčkejte prosím do zítra.
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál

a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@TomasFoxx, To je záměr. Vracíme se do starých časů.
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
Tak já tě tímto vyhlašuju
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@Nonepovideeej, Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat?
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
Přicházejí velký změny (korektury)
To posouvání údržby je fakt parádní
@Mionix, Krásná práce
@Nonepovideeej, proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby.
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@Nonepovideeej,

děkuji
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@reeenda, on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí