:normal?: :normal?: :normal?: :normal?: :normal?: :normal?: :normal?: :normal?: Ty fakt seš totálně blbej nebo já už nevim... Jedná se o to že KDYŽ napíšeš úlomky za 4kk a dáš některý za 400kk je to podvodInvincible píše:Když napíšu " ÚLOMKY Z KERINDORU" a dám tam třeba 7 za 4kk a další za 400kk nejedná se o podvod, já to prodávám a já určuji cenu. To, že mi nějaký GM za to dá TB bych následně řešil stížností u GA. Až to bude v pravidlech tak se podle toho zařídím a mimochodem pořád máte hodně práce, ale jak vidím tak máte i čas na to lelkovat po tržnici![]()
Neplatí snad co není zakázáno to je povoleno?
E: Taky to dělám a je to Vaše chyba těší mě to dvakrát tolik, když to koupí někdo jako jste Vy.
Tržiště a podvody + VIDEO
					Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
	• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- 
				Wisdom
 - Lv.22

- Dal poděkování: 209 poděkování
 - Dostal poděkování: 307 poděkování

Re: Tržiště a podvody + VIDEO

Oblíbený citát:
"Za všechno může Chyumgo..." - Wisdom
#BlameItOnChyu
- 
				Invincible
 - Lv.7

- Dal poděkování: 3 poděkování

Takže tvrdíš, že pokud bude nadpis znít následovně:wisdom píše::normal?: :normal?: :normal?: :normal?: :normal?: :normal?: :normal?: :normal?: Ty fakt seš totálně blbej nebo já už nevim... Jedná se o to že KDYŽ napíšeš úlomky za 4kk a dáš některý za 400kk je to podvodInvincible píše:Když napíšu " ÚLOMKY Z KERINDORU" a dám tam třeba 7 za 4kk a další za 400kk nejedná se o podvod, já to prodávám a já určuji cenu. To, že mi nějaký GM za to dá TB bych následně řešil stížností u GA. Až to bude v pravidlech tak se podle toho zařídím a mimochodem pořád máte hodně práce, ale jak vidím tak máte i čas na to lelkovat po tržnici![]()
E: Taky to dělám a je to Vaše chyba těší mě to dvakrát tolik, když to koupí někdo jako jste Vy.![]()
Tady se jedná že v názvu stánku je napsáná nějaká cena, ale ve skutečnosti to tam má 10x dražší.
"Úlomky za 4kk" a bude tam za 400kk je to podvod, ale
"ÚLOMKY Z KERINDORU" bude jich tam mezi 4kk pár za 400kk, ale podle tebe už to podvod nebude no nevím kdo je tu blbej.
- 
				Wisdom
 - Lv.22

- Dal poděkování: 209 poděkování
 - Dostal poděkování: 307 poděkování

Přesně tak, jde tu o ten název stánku. A blbej seš tu TY protože si to ještě pořád nepochopil. Ikdyž on ani ten druhej případ neni moc hezkej.Invincible píše:Takže tvrdíš, že pokud bude nadpis znít následovně:wisdom píše::normal?: :normal?: :normal?: :normal?: :normal?: :normal?: :normal?: :normal?: Ty fakt seš totálně blbej nebo já už nevim... Jedná se o to že KDYŽ napíšeš úlomky za 4kk a dáš některý za 400kk je to podvodInvincible píše:Když napíšu " ÚLOMKY Z KERINDORU" a dám tam třeba 7 za 4kk a další za 400kk nejedná se o podvod, já to prodávám a já určuji cenu. To, že mi nějaký GM za to dá TB bych následně řešil stížností u GA. Až to bude v pravidlech tak se podle toho zařídím a mimochodem pořád máte hodně práce, ale jak vidím tak máte i čas na to lelkovat po tržnici![]()
E: Taky to dělám a je to Vaše chyba těší mě to dvakrát tolik, když to koupí někdo jako jste Vy.![]()
Tady se jedná že v názvu stánku je napsáná nějaká cena, ale ve skutečnosti to tam má 10x dražší.
"Úlomky za 4kk" a bude tam za 400kk je to podvod, ale
"ÚLOMKY Z KERINDORU" bude jich tam mezi 4kk pár za 400kk, ale podle tebe už to podvod nebude no nevím kdo je tu blbej.

Oblíbený citát:
"Za všechno může Chyumgo..." - Wisdom
#BlameItOnChyu
- 
				hliza
 - Lv.17

- Dal poděkování: 17 poděkování
 - Dostal poděkování: 23 poděkování

tak todle je už opravdu demence mele te tu jedno a to same a to je urcuju si cenu jsem prece prodejce ale kdyz to dáváš přes raneček je přece blbost dát to same zboží za 2 rozdílne ceny a to jeste tak aby to bylo co nejmene videt ze?  to je ten podvod! jak už tu nekdo  psal: resi to tu jen ti co to takhle delaji takze ja už k tomu nic psat nebudu protoze nebudu klesat na uroven dementů jako ste vy 
edit: za postih se samozřejmě nezlobím a počítám s ním ale jinak to napsat už nešlo... dement zůstane dementem.

edit: za postih se samozřejmě nezlobím a počítám s ním ale jinak to napsat už nešlo... dement zůstane dementem.
už na to není čas...
čas by byl-věci nejsou
						čas by byl-věci nejsou
- 
				Invincible
 - Lv.7

Dobře, pánové mi tady vlastně potvrdili, že můžu narvat do stánku 5x úlomek za 400kk akorát stačí pozměnit text v nadpisu  

Neřekl bych, že to máš v hlavě v pořádku.

- 
				Invincible
 - Lv.7

Bohužel ty už dement jsi bez toho aby si se vyjadřoval. Já nepopírám, že to dělám, a proto si to budu hájit přece jen dobrý výdělek. Navíc si od teď budu ještě kupovat měšec aby to bylo vidět v tom "logu"hliza píše:tak todle je už opravdu demence mele te tu jedno a to same a to je urcuju si cenu jsem prece prodejce ale kdyz to dáváš přes raneček je přece blbost dát to same zboží za 2 rozdílne ceny a to jeste tak aby to bylo co nejmene videt ze? to je ten podvod! jak už tu nekdo psal: resi to tu jen ti co to takhle delaji takze ja už k tomu nic psat nebudu protoze nebudu klesat na uroven dementů jako ste vy
Očekávám warn za double post.
[Edit: Doublepost/Tryphena]
- 
				Taznovejsi
 - Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
 - Dostal poděkování: 136 poděkování

No 5x za 400 kk a další už bys tam nenarval... predse jen vic jak 2 kkk u sebe mít nemúžeš..Invincible píše:Dobře, pánové mi tady vlastně potvrdili, že můžu narvat do stánku 5x úlomek za 400kk akorát stačí pozměnit text v nadpisu![]()
- 
				Invincible
 - Lv.7

Tak jasně to bylo jen tak od oka střelený, ale nicméně pokud nebude nutné dál už se vyjadřovat nebudu, řekl jsem to co jsem potřeboval.

- 
				Secreat
 - Lv.20

- Dal poděkování: 31 poděkování
 - Dostal poděkování: 4 poděkování

To jste před chvílí koupili úlomek za 40KK/400KK ??? Nebo nechápu.
Každý si může určit jako cenu cenu chce!
Kdyby někdo do stánku dal třeba obyčejný boty s 2000zb a dal je za 1KKK, je to jeho věc ne? S úlomkama je to úplně stejný.
Prostě se dívejte, hovada...!

Každý si může určit jako cenu cenu chce!
Kdyby někdo do stánku dal třeba obyčejný boty s 2000zb a dal je za 1KKK, je to jeho věc ne? S úlomkama je to úplně stejný.
Prostě se dívejte, hovada...!
...
Znova to zkouším.
						Znova to zkouším.
- 
				Anderson
 - Lv.26

- Dal poděkování: 72 poděkování
 - Dostal poděkování: 277 poděkování

Ja to tiež robievam a čo?Smejem sa na tom, aký ste nepozorní a ukvapení, nedávate pozor, ako zaznelo za blbosť sa platí, možno sa podruhý krát poučíte a najprv pozriete a až potom kúpite a nie naopak

ende