Attila píše:Chtěl jsem se jít na BM a na obou účtech na kterých jsem dnes byl mám zakázaný přístup.
Píše mi to že z důvodů:
1.Váš účet je nový--(není nový)![]()
2.Váš účet je zmražen(není zmražen)![]()
3.Za porušení pravidel.![]()
Tak jsem zkusil další účet(dnes ještě nepřihlášený) a na BM jsem se v pohodě dostal.Podotýkám,že všechny tři účty mám na stejném e-mailu.Potom jsem se u již zmíněných dvou dnes přihlášených účtů podíval na stav účtu a je tam psáno:
Stav účtu-LAUNCHER.![]()
Nakonec jsem chtěl nakouknout do nastavení účtu a bylo tam psáno:
Nastavení lze provést jen u aktivních účtů.A já na nich dnes byl.Takže launcher mi zakázal vstup na BM.![]()
To je jen pro zajímavost,nic jsem neprovedl takže to neřeším,jen mě to trošku vylekalo,než jsem si uvědomil,že to dělá ten lotřík launcher.
Chyba "LAUNCHER"
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Re: Chyba "LAUNCHER"
Attila
pres to iste mam aj ja takde ako to vidim riadny pruser
takze pelekny abstak od hrania budu mat niektory ludia
Spoiler:
- LovecStinu
- Lv. 12

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Pokud bude ROLLBLACK tak smazte celej dnesni dem vubec se mi nevedlo a prisel sem o 2kkk vylepsovanim
Dekuji moc

Dekuji moc
- Teensaver
- Lv.28

- Dal poděkování: 261 poděkování
- Dostal poděkování: 141 poděkování
tak určiteLovecStinu píše:Pokud bude ROLLBLACK tak smazte celej dnesni dem vubec se mi nevedlo a prisel sem o 2kkk vylepsovanim![]()
![]()
![]()
Dekuji moc![]()
![]()
-
oSTRoNgMANo
- Lv.16

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Ty :..: tobě se to bude hodit ještěLovecStinu píše:Pokud bude ROLLBLACK tak smazte celej dnesni dem vubec se mi nevedlo a prisel sem o 2kkk vylepsovanim![]()
![]()
![]()
Dekuji moc![]()
![]()
-
Mrkvička
- Lv.4

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
-
Attila
- Lv.17

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Já myslím,že opravdu není důvod k panice,ono se to opraví a věřím tomu,že tým nedopustí,aby hráči přišli k nějaké škodě,jasně chápu,že někteří si chtěli zahrát a těšili se nato,ale zas, když budeme nadávat a jančit,moc tomu nepomůžeme.Tak počkejme v klidu než se to rozjede,vždyť i chudáci GM místo klidného sobotního večera beztak situaci řeší,tak jim to neztěžujme ještě víc. 
- nechápavec
- Lv.24

- Dostal poděkování: 95 poděkování
-
Dragon eye
- Lv.19

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Zdarec, no je to celkem škdoa, že se to stalo zrovna o víkendu :/, zrovna jsem měl i náladu :/. Jinak jsme dnes kupoval prémka, tak sjem zvědavej co rpovedou s tím VIPkem 
-
rendak
- Lv.9

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Mě by spíše třeba zajímalo toto : Dnes jsem prodal prut za 50kk za SD a koupil jsem si exp .. Takže se mi to odečítá, ikdyž se tam nemůžu dostat ? Nebo se to pak nějak dá vrátit třeba přes ticket nebo tak ? Nechci kvůli tomu dávat nové téma, když to s tím poměrně souvisí. 
*Dragon byl rychlejší
*Dragon byl rychlejší
- Teensaver
- Lv.28

- Dal poděkování: 261 poděkování
- Dostal poděkování: 141 poděkování
Premko ti uteče tak či tak.. není na hrací hodiny ale na reální hodiny .. vip ti utíká taky.. a mě to štveee!! a hlavne ten bio a karma.. pak vehlas.. sem moh mít dnes 90-95% (na level3) a budu mít prd!rendak píše:Mě by spíše třeba zajímalo toto : Dnes jsem prodal prut za 50kk za SD a koupil jsem si exp .. Takže se mi to odečítá, ikdyž se tam nemůžu dostat ? Nebo se to pak nějak dá vrátit třeba přes ticket nebo tak ? Nechci kvůli tomu dávat nové téma, když to s tím poměrně souvisí.
*Dragon byl rychlejší