Attila píše:Chtěl jsem se jít na BM a na obou účtech na kterých jsem dnes byl mám zakázaný přístup.
Píše mi to že z důvodů:
1.Váš účet je nový--(není nový)![]()
2.Váš účet je zmražen(není zmražen)![]()
3.Za porušení pravidel.![]()
Tak jsem zkusil další účet(dnes ještě nepřihlášený) a na BM jsem se v pohodě dostal.Podotýkám,že všechny tři účty mám na stejném e-mailu.Potom jsem se u již zmíněných dvou dnes přihlášených účtů podíval na stav účtu a je tam psáno:
Stav účtu-LAUNCHER.![]()
Nakonec jsem chtěl nakouknout do nastavení účtu a bylo tam psáno:
Nastavení lze provést jen u aktivních účtů.A já na nich dnes byl.Takže launcher mi zakázal vstup na BM.![]()
To je jen pro zajímavost,nic jsem neprovedl takže to neřeším,jen mě to trošku vylekalo,než jsem si uvědomil,že to dělá ten lotřík launcher.
Chyba "LAUNCHER"
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Re: Chyba "LAUNCHER"
Attila
pres to iste mam aj ja takde ako to vidim riadny pruser
takze pelekny abstak od hrania budu mat niektory ludia
Spoiler:
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
- LovecStinu
- Lv. 12

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Pokud bude ROLLBLACK tak smazte celej dnesni dem vubec se mi nevedlo a prisel sem o 2kkk vylepsovanim
Dekuji moc

Dekuji moc
-------------------------------
[spoiler]Omlouvam se za chyby[/spoiler][/u][/color]
Moje videa na YT- http://www.youtube.com/user/LovecStinu?ob=5

[spoiler]Omlouvam se za chyby[/spoiler][/u][/color]
Moje videa na YT- http://www.youtube.com/user/LovecStinu?ob=5

- Teensaver
- Lv.28

- Dal poděkování: 261 poděkování
- Dostal poděkování: 141 poděkování
tak určiteLovecStinu píše:Pokud bude ROLLBLACK tak smazte celej dnesni dem vubec se mi nevedlo a prisel sem o 2kkk vylepsovanim![]()
![]()
![]()
Dekuji moc![]()
![]()
-
oSTRoNgMANo
- Lv.16

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Ty :..: tobě se to bude hodit ještěLovecStinu píše:Pokud bude ROLLBLACK tak smazte celej dnesni dem vubec se mi nevedlo a prisel sem o 2kkk vylepsovanim![]()
![]()
![]()
Dekuji moc![]()
![]()
-
Mrkvička
- Lv.4

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Klik ?
Spoiler:
EDIT: Podpis změněn na jediný jiný server metinu, kam se na našem fóru můžete odkazovat.
Alea
Alea
-
Attila
- Lv.17

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Já myslím,že opravdu není důvod k panice,ono se to opraví a věřím tomu,že tým nedopustí,aby hráči přišli k nějaké škodě,jasně chápu,že někteří si chtěli zahrát a těšili se nato,ale zas, když budeme nadávat a jančit,moc tomu nepomůžeme.Tak počkejme v klidu než se to rozjede,vždyť i chudáci GM místo klidného sobotního večera beztak situaci řeší,tak jim to neztěžujme ještě víc. 
Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....
- nechápavec
- Lv.24

- Dostal poděkování: 95 poděkování
-
Dragon eye
- Lv.19

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Zdarec, no je to celkem škdoa, že se to stalo zrovna o víkendu :/, zrovna jsem měl i náladu :/. Jinak jsme dnes kupoval prémka, tak sjem zvědavej co rpovedou s tím VIPkem 
Většinu informaci je třeba dělit třemi nebo násobit nulou, aby se daly považovat za pravdivé. Magnus W. 

-
rendak
- Lv.9

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Mě by spíše třeba zajímalo toto : Dnes jsem prodal prut za 50kk za SD a koupil jsem si exp .. Takže se mi to odečítá, ikdyž se tam nemůžu dostat ? Nebo se to pak nějak dá vrátit třeba přes ticket nebo tak ? Nechci kvůli tomu dávat nové téma, když to s tím poměrně souvisí. 
*Dragon byl rychlejší
*Dragon byl rychlejší
- Teensaver
- Lv.28

- Dal poděkování: 261 poděkování
- Dostal poděkování: 141 poděkování
Premko ti uteče tak či tak.. není na hrací hodiny ale na reální hodiny .. vip ti utíká taky.. a mě to štveee!! a hlavne ten bio a karma.. pak vehlas.. sem moh mít dnes 90-95% (na level3) a budu mít prd!rendak píše:Mě by spíše třeba zajímalo toto : Dnes jsem prodal prut za 50kk za SD a koupil jsem si exp .. Takže se mi to odečítá, ikdyž se tam nemůžu dostat ? Nebo se to pak nějak dá vrátit třeba přes ticket nebo tak ? Nechci kvůli tomu dávat nové téma, když to s tím poměrně souvisí.
*Dragon byl rychlejší