a ještě jestli mít od lvl 95 na PvP zvon a nebo vějíř díky
![]() | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dragonicbuff | DeathKiss | 97 | 4xP | 21 | P | 10 |
Dovoluji si lehce nesouhlasit. Já mám "dropera"do swampu healera 110lv. Bere metinům 110lv okolo 12-14k a ezoterikům cca 21k. Jedna drobná chybička-ale zcela přehlednutélná je, že spolu s ním musíš tahat berličku(buffku). Ale ukaž mi s kterých charem bys chodil do Swampu bez buffu.Nevýhoda je ,že za healera se moc neexpí jak to tak pozoruji tak se začínají i healeři množit.
No, s WPčkem se dá chodit do swampu bez buffuGurenaimeYuraki píše:Dovoluji si lehce nesouhlasit. Já mám "dropera"do swampu healera 110lv. Bere metinům 110lv okolo 12-14k a ezoterikům cca 21k. Jedna drobná chybička-ale zcela přehlednutélná je, že spolu s ním musíš tahat berličku(buffku). Ale ukaž mi s kterých charem bys chodil do Swampu bez buffu.Nevýhoda je ,že za healera se moc neexpí jak to tak pozoruji tak se začínají i healeři množit.
Na PvP je vcelku jedno jestli vějíř nebo hůl(počítám s hodnotami věcí od lvlu 100). Pak už záleží na tom, co se Ti líbí více.
Zvon na PvP je blbost, protože má nízkou magickou hodnotu útoku-ono když každý PRŮMĚRNÝ pvpčkař má asi tak 50-60% na šamany, spolu s 45%magií. Tak tomu už se zvonem moc nesebereš.
Když nepočítám fullky, tak BMko je možná jedinou opravdu velkou hrozbou. Ono stačí mít temnou P, dokončeny větve a % na magii. To je si myslím jediný rival healera.
Jinak tuto postavu vřele doporučuji.
![]() | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dragonicbuff | DeathKiss | 97 | 4xP | 21 | P | 10 |