a ještě jestli mít od lvl 95 na PvP zvon a nebo vějíř díky
začátek za Healera ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- princik
- Lv.26

- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
začátek za Healera ?
Ahoj, nějak mě to tu přestává bavit tak mě napadlo udělat si novou postavu, a napadl mě Healer. žádám o napsání jaké ma Healer
a
-
OnlySaw
- Lv.2

- Dal poděkování: 5 poděkování
Re: začátek za Healera ?
Čau,čau
No myslím si,že určitě má samé
až na jedno
takže:
jsou je supr na PvP tak i na PvM, PvM je až na to,že nemáš vlastně ani jedno až na ošetřit a útok,hodíš tyto 2 kouzla na P a jsi v pohodě:) Nevýhoda je ,že za healera se moc neexpí jak to tak pozoruji tak se začínají i healeři množit.
Na PvP určitě Vějíř, zvon pro Healera je netypickej..
Vlastně když si narveš do štítu +12 int do základu a budeš mít nebeský naušky +9,a k tomu budeš mít ten útok na P tak budeš mít nějaký útok sice to nebude jako začarovaná čepel nebo-li aura,ale i tak to stačí
Jak se dostaneš na 100 tak je to pohoda
Třeba ti to pomohlo ,hodně štěstí
S mým pozdravem: Rockyfeler
No myslím si,že určitě má samé
Na PvP určitě Vějíř, zvon pro Healera je netypickej..
Vlastně když si narveš do štítu +12 int do základu a budeš mít nebeský naušky +9,a k tomu budeš mít ten útok na P tak budeš mít nějaký útok sice to nebude jako začarovaná čepel nebo-li aura,ale i tak to stačí
Třeba ti to pomohlo ,hodně štěstí
S mým pozdravem: Rockyfeler
- princik
- Lv.26

- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
dobrá dobrá, a když se budu chtít na chvilku zastavit na lvl 95 tak jak mám zlepšovat kouzla ? chci být co nejvíc PvP a potom PvM bych dělal až od lvl 100 (ano můžu se vyexpit droperem)
jde mi pouze o kouzla do lvl 95
díky
jde mi pouze o kouzla do lvl 95
díky
- sem1rek
- Lv.21

- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 131 poděkování
Vzhledem k tomu, že na lv 95 můžeš mít 5 kouzel na P a healer jich má 6 a dále protože chceš být na PvP, tak je snad úplně jasný, že vynecháš Útok+ 
-
Silvester
- Lv.21

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
- asam98
- Lv.20

- Dal poděkování: 52 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování
Jinak,
healer má ještě jedno
stuning 
Jinak, určitě vše až na utok+ P, pokud chceš být pvp
healer má ještě jedno
Jinak, určitě vše až na utok+ P, pokud chceš být pvp
-
OnlySaw
- Lv.2

Na PvP určitě Zaříkat,Bleskový vrh,Bleskový dráp,Běžet,Ošetřit..
Útok není potřebný na PvP,ale až budeš PvM tak útok se ti určitě trošku bude hodit,a taky 95 je nejlepší no
) Pak napiš ve hře na Rockyfeler červená říše, zítra mám volno takže klidne písni budu tam od rána. 
Jinak není zač,zatím se měj
Útok není potřebný na PvP,ale až budeš PvM tak útok se ti určitě trošku bude hodit,a taky 95 je nejlepší no
Jinak není zač,zatím se měj
- GurenaimeYuraki
- Lv.23

- Dal poděkování: 54 poděkování
- Dostal poděkování: 175 poděkování
Dovoluji si lehce nesouhlasit. Já mám "dropera"do swampu healera 110lv. Bere metinům 110lv okolo 12-14k a ezoterikům cca 21k. Jedna drobná chybička-ale zcela přehlednutélná je, že spolu s ním musíš tahat berličku(buffku). Ale ukaž mi s kterých charem bys chodil do Swampu bez buffu.Nevýhoda je ,že za healera se moc neexpí jak to tak pozoruji tak se začínají i healeři množit.
Na PvP je vcelku jedno jestli vějíř nebo hůl(počítám s hodnotami věcí od lvlu 100). Pak už záleží na tom, co se Ti líbí více.
Zvon na PvP je blbost, protože má nízkou magickou hodnotu útoku-ono když každý PRŮMĚRNÝ pvpčkař má asi tak 50-60% na šamany, spolu s 45%magií. Tak tomu už se zvonem moc nesebereš.
Když nepočítám fullky, tak BMko je možná jedinou opravdu velkou hrozbou. Ono stačí mít temnou P, dokončeny větve a % na magii. To je si myslím jediný rival healera.
Jinak tuto postavu vřele doporučuji.
- asam98
- Lv.20

- Dal poděkování: 52 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování
No, s WPčkem se dá chodit do swampu bez buffuGurenaimeYuraki píše:Dovoluji si lehce nesouhlasit. Já mám "dropera"do swampu healera 110lv. Bere metinům 110lv okolo 12-14k a ezoterikům cca 21k. Jedna drobná chybička-ale zcela přehlednutélná je, že spolu s ním musíš tahat berličku(buffku). Ale ukaž mi s kterých charem bys chodil do Swampu bez buffu.Nevýhoda je ,že za healera se moc neexpí jak to tak pozoruji tak se začínají i healeři množit.
Na PvP je vcelku jedno jestli vějíř nebo hůl(počítám s hodnotami věcí od lvlu 100). Pak už záleží na tom, co se Ti líbí více.
Zvon na PvP je blbost, protože má nízkou magickou hodnotu útoku-ono když každý PRŮMĚRNÝ pvpčkař má asi tak 50-60% na šamany, spolu s 45%magií. Tak tomu už se zvonem moc nesebereš.
Když nepočítám fullky, tak BMko je možná jedinou opravdu velkou hrozbou. Ono stačí mít temnou P, dokončeny větve a % na magii. To je si myslím jediný rival healera.
Jinak tuto postavu vřele doporučuji.
Jinak, zvonem můžeš leda tak průnikovat, ale to není ani zábava, ani nebudeš průnikovat tak jako ninjové či auráci
-
OnlySaw
- Lv.2