Lexion píše:xR3Dx píše:Renegade2 píše:No tak pr

, expení je na každém levelu hračka s luxusní výbavou

Ono můžeš mít sebelepší výbavu, třeba výbavu kterou má Saggi a nedáš víc než dá on kdyby hrál normálně jako hráč ve swampu. Expení od 130 je buď velmi drahé, nebo hodně náročně na čas. Ona je to pohodička do těch no 127

. Na 128 mě dal metin 125 zničehonic

0,10% a dál co se dělaly levely se už nedalo ani to, možná tak s pláštováním a všema bonusama za válku říší atd.
Víš ty na 80+ můžeš psát že je to pro tebe těžké protože nemáš zatím full pvm ale pvp. Jenomže rozdíl je v tom že ty máš na čem expit ale nemáš s čím.
My máme s čím, ale nemáme/množné číslo/ kde.

Ale neboj vím moc dobře o čem mluvím, jak říkáš, pokud máš hodně peněz, nebo času tak je to hračka a uděláš klidně i 1-2 lvl za den na lvl 127 a nepovídej že ne

Přeci jen přišel jsem z offíku, takže vím co znamená dřít na lvl a tady se na něj rozhodně nedře

Jenže tady je debata o naexpení lvlu 141 a expení lvlů 128+ .... do 127 naexpíš snad i kdybys nechtěl ...
Neboj já to vím a taky na to reaguju, možná si znovu důkladně pročti můj příspěvek. A nechceš mi tu snad nakoukat že na lvl 127 nebo 128 se dostaneš za ''chvilku'' a pak najednou prásk a zlomí se to a jde to x-krát pomaleji?

Všechno se dá pokud se chce, jen je třeba vědět jak na to, máš tu expáky, skupinovej bonus, knihy, nebo bony ve věcech. Takže pokud opravdu budeš chtít tak tu 1-2 úrovně dáš a je úplně jedno jestli jsi 127 nebo 131, za den to dáš ( nebavím se tu o dvou hodinách, po kterých tě to přestává bavit) . A nikdo neříká že musíš expit ve Swampu, jsou tu daleko lepší možnosti, ale dražší (a NE nebavím se o nové mapě).
E: Uvědom si že ve Swampu se nikdy tak rychle nevyexpíš, už jen z důvodu že sa tam mota X lidí. Pokud ccheš být rychle na max lvl chce to hodně peněz, ale jde to, tak mi tu netvrď že ne.