Ve štítu je Odrazit tělesný útok, tj. jiný bonus než Odvrátit tělesný útok.minoFunnDy píše:to mi nejde do hlavy.... veš štítu +9 máte 45 odrazit útok... tak + brnění a ostatní věci to je skoro 80.. pak si neškrtne ani průnikář.. no.. je to server váš ne můj
.. ale jinak fakt pěkný věci
![]()
minoFunnDy píše:myslel sem to obrazně , ale stejně.. 6k?.. to je moc.. a ted si vemte klk bude max lvl..
ajosem1rek píše:Ve štítu je Odrazit tělesný útok, tj. jiný bonus než Odvrátit tělesný útok.minoFunnDy píše:to mi nejde do hlavy.... veš štítu +9 máte 45 odrazit útok... tak + brnění a ostatní věci to je skoro 80.. pak si neškrtne ani průnikář.. no.. je to server váš ne můj
.. ale jinak fakt pěkný věci
![]()
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
ve finále vlastne padne několik snad i desítej brnení pro jedno +9Renegade2 píše:na +9, neblázni takovejch brnek +7 ještě porupe když je šance 50% a pojedeš pokaždé od začátku. V podstatě aby jsi udělal jedno brnko na +9 tak musíš dělat současně ještě jedno které ale musíš obětovat ve prospěch toho prvního a takhle stále dokola dokud to pvní nebude +9.
Pak to už bude opravdu unikát
To zas neříkej škoda dobrého hráča,i když nehraješ jak dříve..LOCO30 píše:Tak hodnoty už jsem viděl a můj soud je takový, že je na čase prodat postavy