Dračí věci - co na ně říkáte?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
minoFunnDy
- Lv.22

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Re: Dračí věci - co na ně říkáte?
to mi nejde do hlavy..
.. veš štítu +9 máte 45 odrazit útok... tak + brnění a ostatní věci to je skoro 80.. pak si neškrtne ani průnikář.. no.. je to server váš ne můj
.. ale jinak fakt pěkný věci
Novááá éra - MonsterKrach , začátek 31.3.2013 20:30
- sem1rek
- Lv.21

- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 131 poděkování
Ve štítu je Odrazit tělesný útok, tj. jiný bonus než Odvrátit tělesný útok.minoFunnDy píše:to mi nejde do hlavy.... veš štítu +9 máte 45 odrazit útok... tak + brnění a ostatní věci to je skoro 80.. pak si neškrtne ani průnikář.. no.. je to server váš ne můj
![]()
- wari121212
- Lv.13

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
minoFunnDy píše:myslel sem to obrazně , ale stejně.. 6k?.. to je moc.. a ted si vemte klk bude max lvl..
Ale dokým to niekto dá na +9 to chviľku potrvá a sú to unikátne veci takže podľa mňa je to akúrát aj ked 6k ZB je už celkom dosť. No a ešte to brnko má ale menej obrany a nemá už ani na miss jedine to ZB a obrana na schopnosti/útoku je tam dobré.
-
minoFunnDy
- Lv.22

ajosem1rek píše:Ve štítu je Odrazit tělesný útok, tj. jiný bonus než Odvrátit tělesný útok.minoFunnDy píše:to mi nejde do hlavy.... veš štítu +9 máte 45 odrazit útok... tak + brnění a ostatní věci to je skoro 80.. pak si neškrtne ani průnikář.. no.. je to server váš ne můj
![]()
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
na +9
, neblázni takovejch brnek +7 ještě porupe když je šance 50% a pojedeš pokaždé od začátku. V podstatě aby jsi udělal jedno brnko na +9 tak musíš dělat současně ještě jedno které ale musíš obětovat ve prospěch toho prvního a takhle stále dokola dokud to pvní nebude +9.
Pak to už bude opravdu unikát
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P
-
hliza
- Lv.17

- Dal poděkování: 17 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
ve finále vlastne padne několik snad i desítej brnení pro jedno +9Renegade2 píše:na +9, neblázni takovejch brnek +7 ještě porupe když je šance 50% a pojedeš pokaždé od začátku. V podstatě aby jsi udělal jedno brnko na +9 tak musíš dělat současně ještě jedno které ale musíš obětovat ve prospěch toho prvního a takhle stále dokola dokud to pvní nebude +9.
už na to není čas...
čas by byl-věci nejsou
čas by byl-věci nejsou
-
minoFunnDy
- Lv.22

od začátku?.. tak toto není žádný namakaný server.. toto je hardcore of**k
-
terpen
- Lv.16

- Dal poděkování: 53 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
Skoušel už někdo točit talismany do nových věcí? A padaly vám 2x stejné talismany ?
Já dnes na cca 400změn, v dračí přilbici s 3 talismanama a výsledek byl minimální počet dvou stejných (libovolných) talismanů(na věchny změny padli dva stejné zhruba dva krát). Jinak padají jenom rozličné + se mizdá že se často opakují, několik krát se mi stalo že padli stejné talismany v stejném poradí více krát.
Nevím zda li se jedná jenom o náhodu nebo ne, ale při daném počtu se mi to na náhodu nezdá.
Já dnes na cca 400změn, v dračí přilbici s 3 talismanama a výsledek byl minimální počet dvou stejných (libovolných) talismanů(na věchny změny padli dva stejné zhruba dva krát). Jinak padají jenom rozličné + se mizdá že se často opakují, několik krát se mi stalo že padli stejné talismany v stejném poradí více krát.
Nevím zda li se jedná jenom o náhodu nebo ne, ale při daném počtu se mi to na náhodu nezdá.
P.S. Clon je TOP ma BAN =)
-
LOCO30
- Lv.21

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 151 poděkování
Tak hodnoty už jsem viděl a můj soud je takový, že je na čase prodat postavy 

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
To zas neříkej škoda dobrého hráča,i když nehraješ jak dříve..LOCO30 píše:Tak hodnoty už jsem viděl a můj soud je takový, že je na čase prodat postavy
Mě spíše u tych věcí mrzí že to chce např na +9 požadavky 145lv což to naexpí jen ten kdo bude u pc sedět non stop,a ten požadavek že to chce stejnou zbraň ale +7,takže lidi můžou být rádi že by dali na +7 1 zbraň a potom to ještě párkrát veme na +9 tu zbraň kterou kovete nějakej pátek podle mě tohle je takové na nic.
Do 130lv aby ta věc byla +9 by ušlo ale 145moc hard.