Dračí věci - co na ně říkáte?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
HonzaM
Lv.40
Lv.40
Dal poděkování: 3576 poděkování
Dostal poděkování: 845 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dračí věci - co na ně říkáte?

Příspěvek od HonzaM » čtv 01. lis 2012 7:35:48

Máslo píše:Tak, ty šperky ještě jdou .. i když, nechápu proč je tam síla, když to třeba BM v PvP vůbec nevyužije.. :? .. štít přidává 45% na miss .. to už jde tedy udělat 97% co? .. ahoj průniky.
Spoiler:
Šance reflektovat tělesný útok (alias reflektace, dříve Šance odrazit přímý tělesný útok) je bonus, který umožňuje odrazit část přímého tělesného útoku (seku) zpět na útočníka (ať už se jedná o hráče, nebo příšeru). Velikost odražené škody je určena součtem těchto bonusů. Příklad: Nepřítel vám udělí poškození 1500, vaše reflektace činí celkem 90% (70% Zrcadlit + 20% bonus v císařském štítu), soupeři se vrátí zpět poškození 1350 (1500 x 0,9 = 1350). Reflektace může dosahovat i hodnot vysoko nad 100%.
Výpočet reflektovaného poškození probíhá vždy pouze ze základního poškození. Je ignorován kritik i průnik. V praxi to znamená, že pokud reflektujete soupeři z normálního seku 2000 např. 1500 (75%), budete mu reflektovat 1500 i z kritiku a průniku.
Výsledná velikost reflektace je vždy rovna součtu všech těchto bonusů.
Samotnému reflektovanému poškození se ze strany protivníka nelze nijak vyhnout, ani jej snížit.
Rovnocenné bonusy:
Vrozené bonusy následujících předmětů:
Císařský štít Lv. 81 (20%);
Štít dračí krve Lv. 145 (45%).
Zrcadlit, schopnost dračího šamana (11,3+[INT*0,375]);
Začarované brnění, schopnost zbraňového sury (12+[INT*0,3125]).
Jako unikátní bonus (Ř5) lze osadit do:
Brnění 15%;
Štítu 15% (kromě Císařského štítu Lv. 81).
nepřidává mis pokud vím :)

Máslo
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Příspěvek od Máslo » čtv 01. lis 2012 7:36:44

HonzaM píše:
Máslo píše:Tak, ty šperky ještě jdou .. i když, nechápu proč je tam síla, když to třeba BM v PvP vůbec nevyužije.. :? .. štít přidává 45% na miss .. to už jde tedy udělat 97% co? .. ahoj průniky.
Spoiler:
Šance reflektovat tělesný útok (alias reflektace, dříve Šance odrazit přímý tělesný útok) je bonus, který umožňuje odrazit část přímého tělesného útoku (seku) zpět na útočníka (ať už se jedná o hráče, nebo příšeru). Velikost odražené škody je určena součtem těchto bonusů. Příklad: Nepřítel vám udělí poškození 1500, vaše reflektace činí celkem 90% (70% Zrcadlit + 20% bonus v císařském štítu), soupeři se vrátí zpět poškození 1350 (1500 x 0,9 = 1350). Reflektace může dosahovat i hodnot vysoko nad 100%.
Výpočet reflektovaného poškození probíhá vždy pouze ze základního poškození. Je ignorován kritik i průnik. V praxi to znamená, že pokud reflektujete soupeři z normálního seku 2000 např. 1500 (75%), budete mu reflektovat 1500 i z kritiku a průniku.
Výsledná velikost reflektace je vždy rovna součtu všech těchto bonusů.
Samotnému reflektovanému poškození se ze strany protivníka nelze nijak vyhnout, ani jej snížit.
Rovnocenné bonusy:
Vrozené bonusy následujících předmětů:
Císařský štít Lv. 81 (20%);
Štít dračí krve Lv. 145 (45%).
Zrcadlit, schopnost dračího šamana (11,3+[INT*0,375]);
Začarované brnění, schopnost zbraňového sury (12+[INT*0,3125]).
Jako unikátní bonus (Ř5) lze osadit do:
Brnění 15%;
Štítu 15% (kromě Císařského štítu Lv. 81).
nepřidává mis pokud vím :)
Tak jestli přidává reflektaci, tak je ještě víc k ničemu.. :D
DartSidirius
:lol: :lol: -------->
Till the roof comes off, till the lights go out
Till my legs give out, can’t shut my mouth.

Spoiler:
Obrázek

pokipoki
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 41 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od pokipoki » čtv 01. lis 2012 8:10:45

Jěště nevím co si o tom mám myslet ale určitě budou šperky hodně náročné jak na yangy tak i na surky.
Hlavní : iLegend
Level : 125
Rise : Chunjo
Cech : Bílá Perla ♥
Buffík : DragonSmile Lev.: 110
Moje stará nejlepší droperka Waternia ♥
Obrázek

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » čtv 01. lis 2012 8:23:26

princik píše:
slusnej píše:
LOCO30 píše:Tak hodnoty už jsem viděl a můj soud je takový, že je na čase prodat postavy ;)
To zas neříkej škoda dobrého hráča,i když nehraješ jak dříve..
Mě spíše u tych věcí mrzí že to chce např na +9 požadavky 145lv což to naexpí jen ten kdo bude u pc sedět non stop,a ten požadavek že to chce stejnou zbraň ale +7,takže lidi můžou být rádi že by dali na +7 1 zbraň a potom to ještě párkrát veme na +9 tu zbraň kterou kovete nějakej pátek podle mě tohle je takové na nic.
Do 130lv aby ta věc byla +9 by ušlo ale 145moc hard.
a cos čekal ? 5run,2pergy a střep ? :what?: :crazy: :ouch:
je to unikátní set a podivej s ena ty obrany na schopku,to až donese někdo na PvP tak šamani a surové nemaji šanci
Nevím na koho to je princiku,jestli na mě,tak jen jsme čekal že ty věci budou od levelu 115-120 což vyhovuje a do levelu na kování na +9 to bude do 130max třeba,to už si může každej postavit stan a expit tam furt,jestli v Heageronu nebo swampu,nikdo s touhle šlehou pod pás nepočítal a že to chce tu stejnou věc,ale +7 na +9 tak to je taky třešnička na dortu..
Obrázek

forumman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 102 poděkování

Příspěvek od forumman » čtv 01. lis 2012 8:59:49

Já jsem u nových věcí nepochopil jednu zásadní věc. Pokud se jedná a bylo to prezentováno jako unikátní set, panebože proč toho padá tolik???

Ano, je to vykoupeno absolutně šíleným způsobem vylepšování, při náhodě na které je vylepšování v této hře založeno může jedna věc vyjít třeba na 30kkk (myslím si, že to může být ještě více, ale nechci zase abych slyšel jak přeháním).

Pak navíc ten luxusní level 145 na to, aby je člověk mohl mít... Ono osobně nevidím žádný rozdíl v expení na ofíku a tady na vysokých levelech, dostat se na level 145 zahrnuje desítky hodin tupého mlácení stále dokola, k tomu navíc ještě další dropery, aby si člověk vydělal miliardy, aby měl pak na to vylepšení, což jsou další desítky hodin...

Myslel jsem, že privátní server se vždy vyznačuje tím, že je tu spoustu věcí oproti oficíálnímu serveru, že si tu člověk s menšími náklady (ať už časovými či finančními) užije mnohem více zábavy, ale hra se stále ubírá tím směrem, že se profiluje jen pro skupinku lidí na hře závislých, ochotných tomu podřídit vše... přijde mi to jako škoda :roll:

Takže jak jsem psal výše, líbilo by se mi, kdyby bylo obtížné předměty získat a byly vzácné, to je pak dle mého unikát, ale cesta toho, že je jich spousty, ale vylepšování je krutá dřina, takhle si unikát osobně nepředstavuju...

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » čtv 01. lis 2012 9:07:53

.. a zároveň to Saggi udělal chytře s tím levelem 145. Všichni jsme tu zvyklí na věci +9 a nejednou je mít nebudeme moc i kdyby jsme chtěli pač level 145 nejde ještě udělat. Saggiho pojistka proti připadným dohadům o nových věcech, pač nikdo nebude mít tyhle ani na +9 ikdyby měl 100% šanci na jejich vylepšování
ad1) nemožné mít 100% šanci
ad2) jenom spekulace :D

!Prostě unikát spočívá v tom že se hře musí opravdu obětovat strašně ale strašně moc času proto aby se nemuseli vytvářet nové věci do hry,
protože hráči pořád nové věci požadujou pokud už mají současné na +9 a postupují v levelech výše.

PS: zase jenom spekulace :lol:
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Příspěvek od BloodRayne » čtv 01. lis 2012 9:10:51

forumman píše:Já jsem u nových věcí nepochopil jednu zásadní věc. Pokud se jedná a bylo to prezentováno jako unikátní set, panebože proč toho padá tolik???

Ano, je to vykoupeno absolutně šíleným způsobem vylepšování, při náhodě na které je vylepšování v této hře založeno může jedna věc vyjít třeba na 30kkk (myslím si, že to může být ještě více, ale nechci zase abych slyšel jak přeháním).

Pak navíc ten luxusní level 145 na to, aby je člověk mohl mít... Ono osobně nevidím žádný rozdíl v expení na ofíku a tady na vysokých levelech, dostat se na level 145 zahrnuje desítky hodin tupého mlácení stále dokola, k tomu navíc ještě další dropery, aby si člověk vydělal miliardy, aby měl pak na to vylepšení, což jsou další desítky hodin...

Myslel jsem, že privátní server se vždy vyznačuje tím, že je tu spoustu věcí oproti oficíálnímu serveru, že si tu člověk s menšími náklady (ať už časovými či finančními) užije mnohem více zábavy, ale hra se stále ubírá tím směrem, že se profiluje jen pro skupinku lidí na hře závislých, ochotných tomu podřídit vše... přijde mi to jako škoda :roll:

Takže jak jsem psal výše, líbilo by se mi, kdyby bylo obtížné předměty získat a byly vzácné, to je pak dle mého unikát, ale cesta toho, že je jich spousty, ale vylepšování je krutá dřina, takhle si unikát osobně nepředstavuju...

No hele, napíšu to tak, hraji to tak nějak, že tu sem dost často, ale ted se mi ten čas krátí a bude ho stále meně a i přesto, že sem byla taky nazvaná "noliferem" tak na tohle taky nemám patrony, počítam , že první věc kterou dám na sebe bude tak +- unor- březen dřív ne.

Ja si osobně představuju unikát uplně jinak a to tak , jake tam natočím bonusy, ne jako unikát , že mi bude trvat pul roku nežli dám na +9 a čisté nasadím ;)
Mě by bylo uplně jedno kdyby tu byl brouk hovnivál a odpadlo mu to od zadku, podle mě záleží co tam natočím, to j pak unikat, ne čiste nepoužitelne na které se budu škrábat věčnost ;)

PS:Renegade o tom už se špekuluje od včera, akorát to nikdo ještě nenapsal.
Prostě nasádí tak vysokou latku, že to bude trvat věčnost to udělat a on ma tak roček vystaráno ;) :shock:
Obrázek

forumman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 102 poděkování

Příspěvek od forumman » čtv 01. lis 2012 9:38:48

!Prostě unikát spočívá v tom že se hře musí opravdu obětovat strašně ale strašně moc času proto aby se nemuseli vytvářet nové věci do hry,
protože hráči pořád nové věci požadujou pokud už mají současné na +9 a postupují v levelech výše.
Unikát spočívá v tom, že věc je pouze v malém počtu exemplářů, ve velmi omezené dostupnosti, to z dané věci dělá unikát. Občas mě děsí, když si představím že něco takového musím někomu vysvětlovat, lidi bohužel absolutně nechápou význam slov...

To, že je potřeba "strašně, ale strašně moc času", to je tak možná na stvoření " unikátních hráčů", kteří jsou schopni strávit stovky hodin ze svého života tím, aby se realizovali ve hře, někdo tomu říká unikát, já tomu říkám být závislý na pc hře, což je mimochodem popsaná a diagnostikovaná nemoc...

Další věc je ta, že těchto " unikátních hráčů " je tu naprostá menšina, lidí ochotných tu zešednout tu bude tak do 50-ti exemplářů... Je pak otázka, jestli se má vše ubírat tím směrem, že se bude přizpůsobovat vše pro oněch 50 lidí, kteří se ve hře nudí a stále chtějí další a další, protože tu žijou a nemají co dělat a odejít díky své závislosti nemůžou...

A nebo jestli je prostě nechat zjistit, že žádná hra není nekonečná a věnovat se taky těm všem ostatním, kteří nikdy na level 145 za této náročnosti expit nebudou...

PS: Až zase bude někdo namítat, že by všichni "líní" chtěli vše hned a že se mají smířit s tím, že to budou mít později, tím že hrajou málo, ano, dalo by se s tím žít, kdyby bylo jasné, že třeba dva roky se nebude dále nic přidávat a pak by to šlo, ale než oni běžní hráči svým tempem došáhnou na level 145 a zručnosti a karmy a podobně, bude oněch 50 výše uvedených "unikátních" hráčů chtít level 200 a další nové věci...

Dle mého názoru to ale pak může dopadnout jako na ofíku, jen s tím rozdílem, že tam se to dělilo na levely 60 a 90, tady to bude 110 a 145, jenže když to zapnu dnes, jsou servery prázdné, až na těch pár "unikátů" to totiž všechny přestalo bavit... ;)

Electrix
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 172 poděkování
Dostal poděkování: 955 poděkování

Příspěvek od Electrix » čtv 01. lis 2012 10:45:39

Ahoj, omlouvám se, že nebudu reagovat na předchozí příspěvky, ale několik lidí mě žádalo do PM o jakýsi rychlý rozbor nových zbraní. A i když si myslím, že na tohle nejsem ten pravý, chtěl jsem jim vyhovět - tak to i pro ty ostatní posílám sem. Na soudy je pořád asi moc brzy a i moje první dojmy jsou neutrální (můžu si to dovolit, stejně ty věci +9 nikdy nosit nebudu :P). Osobně si myslím, že některé ty dračí kousky budou alespoň v PvP relativně "k ničemu" v porovnání s dnešními, i kdyby byly +9 (natož na nižších plusech). Jak ale řekl Saggi, nosit je nemusíme :). A nikde také nebylo psané, že nové věci budou PvP.

Pokud jde o zbraně:
Tváří se to spíše jako PvM set s pokusem o něco úplně nového. Popravdě nevím, kouzla mají limit maximálního počtu cílů, ale tohle má určitě všechno Saggi vymyšlené. Nechám se překvapit...
EDIT - Neaktuální - hodnoty zbraní se změnily:
  • Obrázek Temná čepel - Podstatné zlepšení proti žralokovi, který má však 15% na lidi a také +/- 18% poškození schopnosti navíc (poškození i lidi jsou srovnatelné v tomto ohledu). Na PvP to asi velká sláva nebude, na PvM bude zase podle mého lepší jednoručka (leda by měl někdo takovou rychlost kouzel, že by vůbec nesekal). Proměna velká neznámá, ale na kvalitního žraloka to asi mít nebude. Nezačínáme nejlíp, ale nebojte, rozjede se to ;).
  • Obrázek Znesvěcený meč - Tohle je opravdu šílený skok od jednoruček Lv. 108 a zároveň adept na nejsilnější zbraň na PvM (na kouzlení). Samozřejmě jenom pro válečníky a WP suru. Co se PvP týče, barona bych si určitě nenechával, tam je ten rozdíl v hodnotě obrovský. Kdo chce jen kouzlit, zůstane asi u žraloka, ale kdo chce něco mezi, tak má nového favorita.
  • Obrázek Trnový meč - Slušný posun v magické hodnotě útoku, na PvM BM suru je tenhle meč povinností. Co se PvP týče, pro BM žádný zázrak, ale pro WP hotový sen (od vyšších +). Procenta na lidi zruško neovlivní, ale 33% schopnost společně s vysokou magickou ho vyženou pěkně do oblak. Ani ostatní kouzla na tom nebudou špatně, protože opět trochu stoupla základní hodnota útoku.
  • Obrázek Okřídlený luk - Dálkař skillující na PvM je trošku zvláštní představa, ale alespoň proti bossům a jednotlivým příšerám by to fungovat mohlo. Aby to fungovalo proti masám, musel by mít luk tak dvojnásobný útok. V proměně bude asi slabší, ale ten rozdíl bude minimální - zase lze do něj natočit % na danou příšeru a např. sílu a má vyšší rychlost útoku. Co se PvP týče, tam ani dodatečné možnosti a vyšší hodnota útoku tu absenci lidí nezachrání. To by mohly jedině opravdu krásně natočené bonusy.
  • Obrázek Titanová dýka - Konečně dýka, která je hodnotou útoku srovnatelná se Shardem :D. Ale popravdě, PvP s ní žádný zázrak nebude, na kouzla je pořád výhodnější Shard a na průniky Medúza. Ovšem na PvM by to mohla být velice zajímavá volba, samozřejmě jenom pro ninju na blízko.
  • Obrázek Hůl Temné magie - Podobná situace, jako s Trnovým mečem. Na PvP nemá žádnou výraznější výhodu, ale ani nevýhodu, takže půjde spíš o vzhled. Na PvM do Heageronu jistě nedocenitelný pomocník. A i kdekoli jinde, kde je potřeba na PvM kouzla (např. bossové v Rokli).
Pak je tu výzbroj:
  • Obrázek Temné dračí brnění (typ 1) - šílenost, ale tohle je jeden z nejkvalitnějších kousků, co je v dračí výbavě. Na +9 obrana 250, 6k ZB a 14% obrana útokem. To znamená výrazné snížení průniků a i když v něm není MISS, bude na průniky lepší, než Shell. Bonus 6k ZB asi není potřeba komentovat, tu absenci 8% na schopnosti to vynahradí bohatě. V PvM? Na bosse určitě, na hordy "sekajících mobů" spíše ne, protože ač by se mohly zdát bonusy "vyhnutí" a "snížení" v praxi stejné, je mezi nimi výrazný rozdíl - ten druhý jmenovaný nezahrnuje negativní efekty.
  • Obrázek Temné dračí brnění (typ 2) - totéž, jako předchozí kousek, ale namísto 14% obraně útokem je zde 14% proti schopnostem. Použití široké jak v PvP, tak i v PvM (hlavně nová mapa). Bude to těžká volba, ale kdo nechce dostávat 20k zruškem, asi už má jasno...
  • Obrázek Dračí Přilbice - Jednoznačně velké zlepšení na PvM, o tom asi nikdo nepochybuje. Co PvP? Mno pokud se přeneseme přes vyšší obranu (ta je kompenzovaná snížením v brnku), dostávají tímto všechny fyzické chary pořádný boost, který by byl hřích nevyužít. 100 hodnota útoku může odpovídat třeba 5-9% na lidi.
  • Obrázek Štít dračí krve - Hodně odvážný krok a na vysokých + o kus lepší, než staré štíty od Lv. 61. Možná nastupuje generace nesmrtelných PvP hráčů? ;) Ale zase je tu velká obrana, přehnaně velká - ale to by pořád mělo jistit brnění. Na PvM podle lokace, ale například Císaře do Swampu jistě nenahradí. Zato na krocení by mohl být super. Kdo si ale může dovolit jeden takový štít na PvM a druhý na PvP? Jen malinký dodatek: Kdo tu nadává na reflektaci ohledně "znevýhodnění průniků", měl by si o ní nejdřív něco zjistit. Snížená rychlost pohybu je tady jen malá daň za kvalitu.
  • Obrázek Náramek dračích slz - Velice zajímavý kousek, průnikáři jistě ocení vyšší rychlost útoku, zbytek hráčů nepohrdne 3k ZB a 10% obrany proti schopnostem. Chybí zde ale útok schopností, který je v náramcích 110, takže to jistý kompromis bude. Na PvM do Haegeronu skvělý.
  • Obrázek Boty z dračí kůže - Na PvP obrovský boost do útoku, avšak naprosto bez dalších obran. Těžko říct, kdo si něco takového může dovolit, ale minimálně pro zruškaře a dračí šamany to bude povinnost. A pro buffy skvělá možnost, jak se zase o pár procent zvednout, v tomto případě skoro zadarmo (nenáročným stačí i +0). Ale nepřeceňoval bych je, extázky i fénické mají spousty svých výhod. V PvM? Jednoznačně do lokací typu Haegeron a Cave3, kde není MISS tak podstatný - tam se uplatní nejvíce. Mimochodem, vidím správně, že tyto botky nemají rychlost pohybu?
  • Obrázek Náhrdelník dračích slz - Na PvP je to asi nejslabší kousek, rychlost kouzel zachována a dodatečné bonusy nepříliš použitelné (alespoň ne v těchto hodnotách). Na PvM to vypadá mnohem zajímavěji, kdo pojede PvM "na skilly" pomocí nových zbraní, bude pro něj tento náhrdelník povinností, protože to je jediný bonus, který dokáže částečně vynahradit absorpci (vycházím z předpokladu, že se funkce tohoto bonusu neměnila, tedy +5% do vlastních ZB za zabití).
  • Obrázek Náušnice dračích slz - Tady si opravdu netroufám odhadovat. Náušnice nemají ZB jako ebenky, ani INT jako slzovky, což jim určitě moc nepomůže. Na druhou stranu je tu vysoká hodnota útoku (100) a obrana útokem (10%). K tomu navíc 10% na omráčení, pro ninji a auráky jistě zajímavá volba. Ono omráčení sekem jako takové zase trošku nabere na důležitosti, když se lidem s dračími sety sníží procenta na vyhnutí. Jenže kolik takových bude a kdy? Jako BM sura/šaman bych si je nevzal. Na PvM v Heageronu vypadají velice dobře, tam snad nikdo nebude postrádat těch pár procent na příšery (pokud bude mít talismany atd.).
Na závěr? Jako celek to asi bude fungovat a v určitých ohledech to opravdu bude "unikátní", bohužel mi připadá, že velice kvalitní kousky jsou prokládané v setu těmi méně použitelnými (i když záleží na charu), takže lidí s full setem se tu asi jen tak nedočkáme. Neříkám, že je to špatně - dodává to opravdu určitou unikátnost, až skoro extravaganci. Kdybych ten dračí set bral jako určený výhradně pro PvM, neměl bych moc co vytknout. Jen doufám, že až budou jednou nové sady, vrátí se trošku víc do zajetých kolejí :). Vzhled zbraní se myslím vydařil, brnění je takové zvláštní mno...jak se říká "je to zase něco jinýho" :|. Ale to byl třeba takový Unicorn taky a jak jsme si na něj zvykli, tak proč to hanit.. :)

P.S.: Během dneška doplním hodnoty zbraní do skillculatoru
Naposledy upravil(a) Electrix dne čtv 08. lis 2012 7:44:07, celkem upraveno 6 x.
Návody: Bonusy I. | ObrázekBonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(Obrázek) | ObrázekExpulator | Lovecké(Obrázek) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů

„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

Rok
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 78 poděkování

Příspěvek od Rok » čtv 01. lis 2012 11:24:44

přesně jak sem psal,,
tak že jak se tu nezapnou obrany na zruško nemá do budoucna cenu hrát pvp natož dělat ještě něaký ty nový věci :D
ono i ten oheň se ještě o dost navýší :lol:
Naposledy upravil(a) Rok dne čtv 01. lis 2012 11:44:19, celkem upraveno 1 x.
oo

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Bisky 
offline Mionix