, co na to říkáte?
, co na to říkáte? 
http://www.ekura.cz/editor.php?kategori ... sekce=1001

za hráče, co teď mají na webu možnost si "předobjevovat" zatím nedostupné místa ve hře.
  za hráče, co teď mají na webu možnost si "předobjevovat" zatím nedostupné místa ve hře. 
 za mě, protože například na mapě Swampu jsem začal soukromě pracovat (zmapováno cca 40-50% povrchu) a takhle jste mi ušetřili práci.
  za mě, protože například na mapě Swampu jsem začal soukromě pracovat (zmapováno cca 40-50% povrchu) a takhle jste mi ušetřili práci.   
  i za Haegeron, který je pro dost hráčů zatím nedostupný. Škoda, jen, že se na té mapě nedá zapnout fukce "multimediální přenos", kdy bysme mohli z výšky sledovat postup různých výprav ke Cranionovi - myslím to samozřejmě žertem.
  i za Haegeron, který je pro dost hráčů zatím nedostupný. Škoda, jen, že se na té mapě nedá zapnout fukce "multimediální přenos", kdy bysme mohli z výšky sledovat postup různých výprav ke Cranionovi - myslím to samozřejmě žertem.  

třeba - za mapy Hradů jednotlivých říší - v životě jsem tam nebyl, ale moc rád se tam jednou podívám.
  třeba - za mapy Hradů jednotlivých říší - v životě jsem tam nebyl, ale moc rád se tam jednou podívám. Na webu je to fajn, ale vzhledem k návštěvnosti (hra versus web/fórum) bude na tom hra vždycky lépe. A tady jde o to, aby se tohle dostalo k co nejvíc hráčům - a hlavně k těm, co teprve začínají.
  Na webu je to fajn, ale vzhledem k návštěvnosti (hra versus web/fórum) bude na tom hra vždycky lépe. A tady jde o to, aby se tohle dostalo k co nejvíc hráčům - a hlavně k těm, co teprve začínají.
|  | YMIR |  |  |  |  |  |  |   | |||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| +200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa | ||||||||||

. Ve Swampu mě zase docela překvapila ta třetí bažina, respektive její "plocha respawnu". Ještě by tam mohl být i čas
. Ve Swampu mě zase docela překvapila ta třetí bažina, respektive její "plocha respawnu". Ještě by tam mohl být i čas   .
. ? A do těch hradů, o kterých psal Ghibli, se dá nějak dostat? Dříve to šlo přes teleportéra...
? A do těch hradů, o kterých psal Ghibli, se dá nějak dostat? Dříve to šlo přes teleportéra... Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany ) |
) |  Expulator | Lovecké(
Expulator | Lovecké( ) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů
) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů