http://www.ekura.cz/editor.php?kategori ... sekce=1001
Nový atlas
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- plug1
- Lv.24

- Dal poděkování: 202 poděkování
- Dostal poděkování: 289 poděkování
- valkyria99
- Lv.19

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
-
Justice
- Lv.23

- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 296 poděkování
Re: Nový atlas
:what?: Paráda. Pro mě, jak dělaný. Teď už nemusim pořád chodit do hry pro to,
abych zjistila, kde se co aktuálně nachází
U nové mapky ale nejsou obrázky, což je celkem škoda
abych zjistila, kde se co aktuálně nachází
U nové mapky ale nejsou obrázky, což je celkem škoda
-
DroperkaLB
- Lv.16

- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 86 poděkování
- D3NJIs
- Lv.28

- Dal poděkování: 264 poděkování
- Dostal poděkování: 73 poděkování
- Ghibli
- Lv.24

- Dal poděkování: 366 poděkování
- Dostal poděkování: 528 poděkování
Pro mě osobně vícefunkční hračka obřích rozměrů a smekám klobouk před autorem/autory tohoto skvostu.
Velké plus
za hráče, co teď mají na webu možnost si "předobjevovat" zatím nedostupné místa ve hře. 
Velké plus
za mě, protože například na mapě Swampu jsem začal soukromě pracovat (zmapováno cca 40-50% povrchu) a takhle jste mi ušetřili práci.
Velké plus
i za Haegeron, který je pro dost hráčů zatím nedostupný. Škoda, jen, že se na té mapě nedá zapnout fukce "multimediální přenos", kdy bysme mohli z výšky sledovat postup různých výprav ke Cranionovi - myslím to samozřejmě žertem.
A velké plus
třeba - za mapy Hradů jednotlivých říší - v životě jsem tam nebyl, ale moc rád se tam jednou podívám.
Saggitarius - jednoduchá otázka: nešlo by něco podobného dostat do hry
Na webu je to fajn, ale vzhledem k návštěvnosti (hra versus web/fórum) bude na tom hra vždycky lépe. A tady jde o to, aby se tohle dostalo k co nejvíc hráčům - a hlavně k těm, co teprve začínají.
Jestli si dobře vzpomínám, tak k Haegeronu jsi plánoval Tutoriál (ve hře). Tak co to udělat jako tenhle Atlas, ale pro všechny mapy ve hře - příklad - v každém druhém městě by bylo NPC "Kartograf" nebo "Cestovatel", kde by si hráč mohl z nabídky vybrat libovolnou lokaci ve hře a vyskočila by na něj mapa plus nějaké základní info (...kudy tam, odkdy, apod.).
Velké plus
Velké plus
Velké plus
A velké plus
Saggitarius - jednoduchá otázka: nešlo by něco podobného dostat do hry
Jestli si dobře vzpomínám, tak k Haegeronu jsi plánoval Tutoriál (ve hře). Tak co to udělat jako tenhle Atlas, ale pro všechny mapy ve hře - příklad - v každém druhém městě by bylo NPC "Kartograf" nebo "Cestovatel", kde by si hráč mohl z nabídky vybrat libovolnou lokaci ve hře a vyskočila by na něj mapa plus nějaké základní info (...kudy tam, odkdy, apod.).
- iMADEiT
- Lv.14

- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
-
minoFunnDy
- Lv.22

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
- Electrix
- Lv.22

- Dal poděkování: 172 poděkování
- Dostal poděkování: 956 poděkování
Atlas je super, nejvíc se mi líbí, jak se dají posílat přímé odkazy na to, co zrovna vidím. Jen škoda, že se třeba nezobrazují aktuální informace pozemcích cechů, kováři a alchymistovi, případně nějaké další podrobnosti. To by určitě dost pomohlo, Draxianis s tím má spoustu práce. A u některých map jsou ty puntíky hrozně blízko u sebe, takže se špatně rozeznávají. Člověk by neřekl, kolik potvor je třeba v takové Velké poušti
. Ve Swampu mě zase docela překvapila ta třetí bažina, respektive její "plocha respawnu". Ještě by tam mohl být i čas
.
Jen tak mimochodem, v prvním patře Jeskyně vyhnanství jsou příšery ve zdi, copak tam asi dělají
? A do těch hradů, o kterých psal Ghibli, se dá nějak dostat? Dříve to šlo přes teleportéra...
Jen tak mimochodem, v prvním patře Jeskyně vyhnanství jsou příšery ve zdi, copak tam asi dělají