Pro mě osobně vícefunkční hračka obřích rozměrů a smekám klobouk před autorem/autory tohoto skvostu.
Velké plus

za hráče, co teď mají na webu možnost si "předobjevovat" zatím nedostupné místa ve hře.
Velké plus

za mě, protože například na mapě Swampu jsem začal soukromě pracovat (zmapováno cca 40-50% povrchu) a takhle jste mi ušetřili práci.
Velké plus

i za Haegeron, který je pro dost hráčů zatím nedostupný. Škoda, jen, že se na té mapě nedá zapnout fukce "multimediální přenos", kdy bysme mohli z výšky sledovat postup různých výprav ke Cranionovi - myslím to samozřejmě žertem.
A velké plus

třeba - za mapy Hradů jednotlivých říší - v životě jsem tam nebyl, ale moc rád se tam jednou podívám.
Saggitarius -
jednoduchá otázka: nešlo by něco podobného dostat do hry

Na webu je to fajn, ale vzhledem k návštěvnosti (hra versus web/fórum) bude na tom hra vždycky lépe. A tady jde o to, aby se tohle dostalo k co nejvíc hráčům - a hlavně k těm, co teprve začínají.
Jestli si dobře vzpomínám, tak k Haegeronu jsi plánoval Tutoriál (ve hře). Tak co to udělat jako tenhle Atlas, ale pro všechny mapy ve hře - příklad - v každém druhém městě by bylo NPC "Kartograf" nebo "Cestovatel", kde by si hráč mohl z nabídky vybrat libovolnou lokaci ve hře a vyskočila by na něj mapa plus nějaké základní info (...kudy tam, odkdy, apod.).