Jsem zmatený začátečník pomozte

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Attila
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 34 poděkování

Re: Jsem zmatený začátečník pomozte

Příspěvek od Attila » pon 19. lis 2012 21:14:46

Ponech si tuhle a dopiluji ji. :)
Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....

Kruger0
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 36 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Kruger0 » pon 19. lis 2012 21:49:40

můžu tě trošku zasponzorovat když se ozveš ve hře na postavy co mám v popisku
Podpis odstraněn moderátorem pro překročení povolené velikosti.

.l..

Drago
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od Drago » pon 19. lis 2012 22:41:27

Skus si sehnat ten port do minizemně a sbírat co po sobě nechávají dropeři, ztratíš se v davu nikdo si tě nebude pamatovat, budou tě zabíjet ale to přežiješ ne? :)

Nebo do té věže...tam zabijej v 1. patře a postup na 61. lv do tej doby sbírej pokladnice co padnou ve věži a za jejich prodej kup brnko 61+9(cca 20kk s normal bonama bez šutrů) štít 61+9(tady je cena hodně různá, ale do těch 80kk bys nějakej základní mohl sehnat) fms +9 průmka tak 30+ (to nevím kolik, asi do 30kk max. ale je to jen tip) ->cca 130kk na to budeš potřebovat + několik kk na skilly a další vybavení zní to sice jako že je to hodně ale není

pokladnice prodávej za cenu kolem 350k a zmiznou velice rychle, navíc jich ve věži padá hodně, já mám dropem z věže s tuším mentálem54(nevyrovná se surovi protože za něj ani moc neumím, učím se teprve) zisk kolem 30kk/hodinu - oproti 200kk co psali nahoře je to málo ale mám výbavu za cca 10kk což ty i jako začátečník seženeš vpoho

Kvothe84
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od Kvothe84 » čtv 22. lis 2012 16:12:47

Tak všem diky za rady zase sem se rozjel :), jen mam jeden maly dotaz který bych si chtel ujasnit, u Wp sury dávat 1:1 int, a vit, pak dávat pohyblivost a až na konec sílu? není divný nedávat sílu, když mlátím mečem? v čem je pohyblivost lepší než sila?

Colla
Lv.3
Lv.3
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od Colla » čtv 22. lis 2012 16:29:26

Zdravim
Kvothe84: mam zbytecneho Dropa Valecnika LvL 58 aura a zurko P wh bez veci :) pokud bys mnel zajem tak napis PM rad ti ho dam :-)
Obrázek

AbcGames
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od AbcGames » čtv 22. lis 2012 16:34:12

Kvothe84 píše:Tak všem diky za rady zase sem se rozjel :), jen mam jeden maly dotaz který bych si chtel ujasnit, u Wp sury dávat 1:1 int, a vit, pak dávat pohyblivost a až na konec sílu? není divný nedávat sílu, když mlátím mečem? v čem je pohyblivost lepší než sila?

tak nejprv dej max do int .. pak dej max do vit. a az pak davej body do sily ... poh. ti je u sury celkem k nicemu to uplne jako posledni
Sem co sem mno :) ...
Pocestný obchodník jako já ma hodne postav :) a hodne učtu ale jen on ví na kterí z nich se má lognout aby udelal prima kšeft :D
Má momentálni zemne :jinno:
Ave Ja :inlove:
Když uvidíte nekde behat postavu který jméno začína na Abc tak je 99,9999% šance že to sem prave já :fight:

Silvester
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od Silvester » čtv 22. lis 2012 18:51:11

ked je začiatočník tak max do vit...
Spoiler:

KaSpErKo
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od KaSpErKo » čtv 22. lis 2012 19:19:22

Pozri sem. Volá sa to "Pekne od začiatku" :D séria videí ktoré natáča ToMaXx (si super že to robíš) pozri si to od epizody 1 určite sa veľa dozvieš :D
http://www.youtube.com/user/tomax444?fe ... sults_main
Obrázek

Kvothe84
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od Kvothe84 » stř 12. pro 2012 17:37:32

Ještě jednou všem moc děkuju, ted jsem lvl 76, a daří se mi celkem pěkně. Jen bych se rád zeptal na pár dotazů.

1) jak je na tom wp sura a kerindor mam tam šanci? (vybava: jedak prumka 38 kameny +5, stít od 61+9, helma od 41+9, ebenky +9 brnko od 70+9bez sutrů, nahrdelník+náramek nebezke slzy+9, fenické boty+6. všude mam bud inteligenci +8, nebo příšery 10%. Schopnosti: zač brnko, čepel, strach P, vír g1, necelých 17hp int 158)
nekdo mi radil proměnu, ale ta mi s wp surou přijde na nic (za 3 minuty mi spadnou nahození a co potom)
2) ma pro mě význam chodit do jeskyní? celkem to dávám jen chlastám lahve jak cadillac benzin (nebo naftu)
3) kam ted chodit dropovat metinland je nacpanej a furt se tam musim s nekým řezat (před nekým utíkat, umírat, a stojí mě moc usilý byt slušnej(ne vždy se povede přiznávám) zvlášt agresivní jsou modrý, s červeným se da domluvit)
4) kde sakra padaj kameny +6? ja nevytáhnul ani +5

Děkuju všem za rady

P.S. Dropa mám wara lvl 37

Attila
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 34 poděkování

Příspěvek od Attila » stř 12. pro 2012 18:06:21

Kameny +5 +6 padají ve swampu z meteorů,17 hp máš do kerindoru málo,zkus někde nacpat ZB abys měl těch 18 -20 k Zb,v jeskyni padají mušle,císařáky a dobré yangy,ale musíš mít nějaké % na ďábly,no snad se v tom vyznáš. :)
Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting