Takže pro tebe kamarada ExTreeeMeee ma Karmu G 10 řekni mi jak karmu může mnět na P když na to nemá lvl ale to je jina věc ... ma ne věci ze všch WP surů a těm jasně vládne jinačTeensaver píše:Extreemee a tommyk nebo jak jsou dva nejlepší WP surové.. nevim proč mě snima porovnáváš když píšu že mám výbavu zhruba jak většina serveru a ne že mam vybavu jak TOP.UzPoslusnyTheBM píše:Sockostroji, ty tady brečíš jak malá holka, namiesto toho, že by si dačo stým robil.
Spomeniem niekoho, koho absolutne neznasam, ale je to taky char ako ty.
ExtreeMeee myslím že karmu P nemá. . . Taky nemá temnu a ma jen full biologa .
HM, čim to asi bude???
E:altnuemer - mne ide o to aby som aj dačo ustál.. nie len furt objímať zem .. snažím sa.. s tou výbavou robím čo sa dá ale furt mi na tom dačo chýba ale čo..
jsem Archer 118 LV 12 ulomku do konce Bio ... beru většině lidí a malo kdo bere mne a to nemam ani karmu obrany : sura 70 saman 60 war 50 ninja 40 .... Mece 55 dyky 55 obourucky 45 a 35 šípy ...... 30 k Zb .... není to jen tak srazit tolik ZB ale ten BIo dělá hodně .... dále Nesrovnavej Sockostroji svoje veci s ostatnima jeste si je nevidel a hned pises ze je máš na stejné úrovni .... zřejmně ne jak to tak vidím .....
Framaxi - jseš mentál máš brát jen je problém se trefit ja jak tě vidím tak naco ti budu střílet po 5 k / bez kriťase / když můžu šípem za 2k +
all: všci brečite že vám berou hodně.... než půjdete plakat na forko skuste se podivat na vybavu a nestydět se zeptat jak to má někdo lepší ..... až budu mnět problém za Archera tak nepujdu za nej kamaradem kterej tomu prd rozumí, ale půjdu za ,, Rusilou ´´ - Ta ví co bude asi nej....
Tak Sockostroji než napsat na forko a nechat si radit od 7 jinejch charu rači si dám práci a napíšu : YMIROVY .... ExtreeeMeee/mu ..... Tommovy.....atd...
JE TO BANALITA