Válka říši

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
LadyL
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Re: Válka říši

Příspěvek od LadyL » ned 25. lis 2012 6:13:28

Teensaver píše:
UzPoslusnyTheBM píše:Sockostroji, ty tady brečíš jak malá holka, namiesto toho, že by si dačo stým robil.
Spomeniem niekoho, koho absolutne neznasam, ale je to taky char ako ty.
ExtreeMeee myslím že karmu P nemá. . . Taky nemá temnu a ma jen full biologa .

HM, čim to asi bude???
Extreemee a tommyk nebo jak jsou dva nejlepší WP surové.. nevim proč mě snima porovnáváš když píšu že mám výbavu zhruba jak většina serveru a ne že mam vybavu jak TOP.

E:altnuemer - mne ide o to aby som aj dačo ustál.. nie len furt objímať zem .. snažím sa.. s tou výbavou robím čo sa dá ale furt mi na tom dačo chýba ale čo..
Takže pro tebe kamarada ExTreeeMeee ma Karmu G 10 řekni mi jak karmu může mnět na P když na to nemá lvl ale to je jina věc ... ma ne věci ze všch WP surů a těm jasně vládne jinač
jsem Archer 118 LV 12 ulomku do konce Bio ... beru většině lidí a malo kdo bere mne a to nemam ani karmu obrany : sura 70 saman 60 war 50 ninja 40 .... Mece 55 dyky 55 obourucky 45 a 35 šípy ...... 30 k Zb .... není to jen tak srazit tolik ZB ale ten BIo dělá hodně .... dále Nesrovnavej Sockostroji svoje veci s ostatnima jeste si je nevidel a hned pises ze je máš na stejné úrovni .... zřejmně ne jak to tak vidím .....

Framaxi - jseš mentál máš brát jen je problém se trefit ja jak tě vidím tak naco ti budu střílet po 5 k / bez kriťase / když můžu šípem za 2k +

all: všci brečite že vám berou hodně.... než půjdete plakat na forko skuste se podivat na vybavu a nestydět se zeptat jak to má někdo lepší ..... až budu mnět problém za Archera tak nepujdu za nej kamaradem kterej tomu prd rozumí, ale půjdu za ,, Rusilou ´´ - Ta ví co bude asi nej....
Tak Sockostroji než napsat na forko a nechat si radit od 7 jinejch charu rači si dám práci a napíšu : YMIROVY .... ExtreeeMeee/mu ..... Tommovy.....atd...
JE TO BANALITA
Spoiler:
Skončil jsem- HAUK
Obrázek

LadyL
Lv.7
Lv.7

Příspěvek od LadyL » ned 25. lis 2012 6:15:42

JurasSaga píše:Taky bych k tomu něco napsal. Ano taky jsem skončil s PVP a to jen kvuli nové mapě. Nechtěl jsem si zkazit swampovou výbavu tak sem raděj potočil PVP pro mě jednoduší možnost. A další připomínku mam radej použiju kosti v nove mapě než ve valce ano dělam drači set ale to jen pvm na novou mapu. A aby jste se tak nekochali že mě budete nekde zabíjet tak jsem si nechal nějake to pvp ale to jen na obranu. A ještě 1 věc už tu malo bývam to jste si nekteří určitě všimly hold už není tolik času hrát a navíc Realní život je zabavnější i když pvp se taky občas použije :D tak že mnoho uspěku moji milí ;)
škoda, že tady nejsou DISLIKY tovje řeč mně dovedla na záchod

[Edit: Doublepost a spam/Tryphena]
Obrázek

Dell
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 216 poděkování

Příspěvek od Dell » ned 25. lis 2012 6:29:10

Holky a devcata. Jedinej problem celeho PVP je nevyrovnanost risi.
:shinsoo: 20-25 top pvp
:chunjo: 10-15 top pvp
:jinno: 5-10 top pvp
Konec koncu kazdej ma moznost nahlednout do statistik.

Tohle je jedinej duvod PROC! vyrovnejte pomer risi a bude se o co rvat.

Kazdej srakota prejde do cervene za ziskem CB (taky sem ve skolce byl tam kde bylo vic lidi) a skuste mi nekdo napsat ze to tam neni 1000x lehci jak v modre ale na tyden se vam tam vetru a toho vojevudce vam vemu a to sem zvedavy co pak napisete! Pak mi tu skuste nekdo napsat kde je problem. Didinea co si dokazala v modre kdyz si tu prebehla? ODPOVED: bohuzel ani rytir to nebyl (samozrejme si nemela nikoho za prdeli)
DaTteplice co si dokazeal v modre? Generala? blahopreji! NULO.
Tot vse k celemu pvp systemu. Pokud se hra nezastavi vyvojem na 2-3 roky a hraci se castecne nevyrovnaji nikdy nebude PVP regulerni. Kdepak si Rusilko dala 130 000 CB kdyz davas za war smesnych 200+- CB?
prepocitej si to na pocet war! 667 War risi fakt nebylo. Chces se prit o to ze si nejlepsi v pvp kdyz mas nejvic CB? Nejlsepsi budes kdyz budes za vynulovani a zruseni CB. Vime ze to by si se radeji obesila. (ano smutna realita ale je to tak) Celej system se ridi podle budickaru jako napriklad Ymir. Ty me chces kazat ze nemam hrat kdyz si nenastavim budik?... Ja hraju pro poteseni a pro kamarady. Ano je to neuveritelne ale i v hre metin muzou byt kamaradi. Je mi sumak co napises ty nebo ty. Presli ste do modre aby ste si dokazali jaky ste hrdinove. Jeden propadak za druhym. Chces mi oponovat? Ukaz se na tyden v modre. Ne to ne pak by se prislo na to ze jsi vlastne nic! Ty chces zlepsit pvp? prave ty budikar? Chcete motivaci? Prejdi do :jinno: a ukaz jak si dobrej. Ani kulove. Radeji 300 CB za cervene jako 50 za modre a vyhrat valku. To jste vy. NENAZRANCI. Cele PVP je o vas. Saggi ani nikdo jiny s tim nic neudela. Naco se rvat kdyz muzu prejit a sem vitez.

E: ano sem ozralej a nejspis budu kosit. Ale pokud by mel byt duvod alokohol nebo vy. Tak alkohol bude urcite muj kamarad. Z vas mi je fakt na (neni tu grcajici smajlik). Proc resite a hledate chybu u teamu za neco co spusobujete vy samotni? Sem zvedavy kdo z vas ma koule a prejde do modre. Lepsi poplakat na foru ja vim.

Dell
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od Dell » ned 25. lis 2012 7:00:45

Teensaver píše:
UzPoslusnyTheBM píše:Sockostroji, ty tady brečíš jak malá holka, namiesto toho, že by si dačo stým robil.

HM, čim to asi bude???
Extreemee a tommyk nebo jak jsou dva nejlepší WP surové.. nevim proč mě snima porovnáváš když píšu že mám výbavu zhruba jak většina serveru a ne že mam vybavu jak TOP.

E:altnuemer - mne ide o to aby som aj dačo ustál.. nie len furt objímať zem .. snažím sa.. s tou výbavou robím čo sa dá ale furt mi na tom dačo chýba ale čo..
Tohle mi skus napsat az uvidis kolik jim useknu ZB na jedno seknuti. To ze da nejvic CB? nebo to ze utece z mista kde je nebezpecno a rychle a mozna jeste rychleji zdrhnout tam kde je par lidi bez kosti a 20 lidi stejne rise?. Valky jsou o tom ze topka kazde rise honi nejslabsi clanky jine rise. Cim vic "slabochu" z rise bude tim vic bodu to je pro opacnou risi. Proc se nemlati Topky :chunjo: :jinno: :shinsoo: mezi sebou? Jednoduche vysvetleni: AJEJE TY NASE CB. Strcte si je za klobouk. Nehledejte vysvetleni. Ty, ty a ty jste problem.

[Edit: Doublepost/Tryphena]

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » ned 25. lis 2012 7:12:34

Dell píše:
Teensaver píše:

HM, čim to asi bude???

Tohle mi skus napsat az uvidis kolik jim useknu ZB na jedno seknuti. To ze da nejvic CB? nebo to ze utece z mista kde je nebezpecno a rychle a mozna jeste rychleji zdrhnout tam kde je par lidi bez kosti a 20 lidi stejne rise?. Valky jsou o tom ze topka kazde rise honi nejslabsi clanky jine rise. Cim vic "slabochu" z rise bude tim vic bodu to je pro opacnou risi. Proc se nemlati Topky :chunjo: :jinno: :shinsoo: mezi sebou? Jednoduche vysvetleni: AJEJE TY NASE CB. Strcte si je za klobouk. Nehledejte vysvetleni. Ty, ty a ty jste problem.
No to ze tam topky jen honi tech par odvazlivcu je pravda :lol: Ale na pocet lidi ve war bych to nevidel.Chunjo bylo dlouhou dobu v nejmensim poctu a drzelo se dobre i kdyz nevyhravalo.To ze se v Jinno nechalo dost dost topek PvP nechat zabanovat,nebo skoncilo se hrou je jina.A ze do cervene lidi utikaj za CB? Ja nevim,prave,kdyz bylo Chunjo nejslabsi a v nejmensim poctu,daly se hodnosti a Cb udelat nejlepe,proto k nam prelezly lidi:))
Ber to tak,ze cim vic je nepratel,tim vic cilu mas:))
A hra neni o tom kdo tam stravi vic casu a budikach.Holt ten kdo neni na budiku,bude ty veci delat dele.O nicem jinem to fakt neni.Tu samou vybavu bude mit nakonec kazdy,ale noliferi a budikari ,ji budou mit driv a je jen na kazdem jak se stim popere.Jenze tu by kazdy chtel vsechno a hned.
Podle me za stav valek ted muzou dost podstane ceny obranych kosti,ale samozrejme i postupne klesajici obliba war celkove.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Dell
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od Dell » ned 25. lis 2012 7:20:27

A prave to je ten problem. Zastavte vyvoj metinu na 3 roky. Nechte "300" lidi dodelat biologa, karmu a pvp. Ti co maji hotove pvp si jen skladaji yangy v trezoru. A jejich nejvetsi strach je v tom, ze se na ne dotahnou obycejni hraci. Tak rychle nove mapa, nove veci na ktere my nolifky (jak casto pouzivas) mame a ostatni at se nas dalsi rok dva snazi dohnat zatim co my si nastrime na dalsi zbroj co prijde a pak si je zas vychutname nepripravene. PVP SE ROZJEDE JENOM v PRIPADE STAGNACE VYVOJE. nove mapy klidne. Ale cim vic veci, tim vetsi propast.

Dell
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od Dell » ned 25. lis 2012 8:22:32

[Edit: Předchozí příspěvek smazán./Tryphena]
LadyL píše:
Dell píše:A prave to je ten problem. Zastavte vyvoj metinu na 3 roky. Nechte "300" lidi dodelat biologa, karmu a pvp. Ti co maji hotove pvp si jen skladaji yangy v trezoru. A jejich nejvetsi strach je v tom, ze se na ne dotahnou obycejni hraci. Tak rychle nove mapa, nove veci na ktere my nolifky (jak casto pouzivas) mame a ostatni at se nas dalsi rok dva snazi dohnat zatim co my si nastrime na dalsi zbroj co prijde a pak si je zas vychutname nepripravene. PVP SE ROZJEDE JENOM v PRIPADE STAGNACE VYVOJE. nove mapy klidne. Ale cim vic veci, tim vetsi propast.
DISLIKE nevíš o čem mluvíš
moje rada : NEMLUV a nepiš
Nevim o cem mluvim? Nejsem tu hodinu ani dve denne a nestiham nolifkam co jsou tu od zacatku. Co takovy novacek co se registruje dnes rano?. Minimalne 2 roky DRINY nez se dotahne do dnesni top komunity. Behem tech 2 let co se o to bude snazit bude hra zas buh vi jak daleko. Ano nevim o cem mluvim. Hlavne ze tvuj anonymni nick vi o vsem.

LadyL
Lv.7
Lv.7

Příspěvek od LadyL » ned 25. lis 2012 8:45:17

Dell píše:
LadyL píše:
Dell píše:A prave to je ten problem. Zastavte vyvoj metinu na 3 roky. Nechte "300" lidi dodelat biologa, karmu a pvp. Ti co maji hotove pvp si jen skladaji yangy v trezoru. A jejich nejvetsi strach je v tom, ze se na ne dotahnou obycejni hraci. Tak rychle nove mapa, nove veci na ktere my nolifky (jak casto pouzivas) mame a ostatni at se nas dalsi rok dva snazi dohnat zatim co my si nastrime na dalsi zbroj co prijde a pak si je zas vychutname nepripravene. PVP SE ROZJEDE JENOM v PRIPADE STAGNACE VYVOJE. nove mapy klidne. Ale cim vic veci, tim vetsi propast.
DISLIKE nevíš o čem mluvíš
moje rada : NEMLUV a nepiš
Nevim o cem mluvim? Nejsem tu hodinu ani dve denne a nestiham nolifkam co jsou tu od zacatku. Co takovy novacek co se registruje dnes rano?. Minimalne 2 roky DRINY nez se dotahne do dnesni top komunity. Behem
tech 2 let co se o to bude snazit bude hra zas buh vi jak daleko. Ano nevim o cem mluvim. Hlavne ze tvuj anonymni nick vi o vsem.
Ten kdo teťkom začíná tak mu musí bejt jasné že topka nebude na to ma plno dalších serverů proč to řešíš ty ? ... ty si topka ne ?
Obrázek

Dell
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od Dell » ned 25. lis 2012 8:56:19

Ten kdo teťkom začíná tak mu musí bejt jasné že topka nebude na to ma plno dalších serverů proč to řešíš ty ? ... ty si topka ne ?
Ten kdo ted zacina chce byt nejlepsi. Od toho je hra. A hlavne takova kde si vylepsujes postavu, veci a mnoho dalsiho. Neuveritelne ale to je prave i metin. Dej do reklamy : "Hrajte ale nikdy nedosahnete na vrchol protoze vas deli 5 let driny mezi top hraci a vama hahahihi." Nejsem ten co kouka jen na popelniky u PC. Mam spoustu kamaradu co hraji prilezitostne. Bohuzel v ramci pvm. Proc asi zejo. Pokud hledis jen dopredu a nekoukas na lidi co prichazeji a chteji se aktivne podilet na vyvoji hry tak mi prosim uz nepis moudrej anonyme. K topce sem se nikdy nehlasil a ani nebudu. Radeji 100 novych "lamek" jako 1 prolhanej a zbabelej TOPkar.

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » ned 25. lis 2012 10:23:47

Dell píše:
Ten kdo ted zacina chce byt nejlepsi. Od toho je hra. A hlavne takova kde si vylepsujes postavu, veci a mnoho dalsiho. Neuveritelne ale to je prave i metin. Dej do reklamy : "Hrajte ale nikdy nedosahnete na vrchol protoze vas deli 5 let driny mezi top hraci a vama hahahihi." Nejsem ten co kouka jen na popelniky u PC. Mam spoustu kamaradu co hraji prilezitostne. Bohuzel v ramci pvm. Proc asi zejo. Pokud hledis jen dopredu a nekoukas na lidi co prichazeji a chteji se aktivne podilet na vyvoji hry tak mi prosim uz nepis moudrej anonyme. K topce sem se nikdy nehlasil a ani nebudu. Radeji 100 novych "lamek" jako 1 prolhanej a zbabelej TOPkar.
A ja myslel,ze hra je od toho ,aby se hrac bavil:) Pane jo to sem uplne vedle,jak tak koukam :lol: A ty si myslis,ze Topky hrajou vecne?Kolik jich tu hralo driv a uz nejsou.Treba je tahle situace s PvP,klasick yvyvoj hry,aby prave ty Topky odesly a nechaly prostor dalsim.Kdyby se nedaly prodavat ucty,kolik lidi z te takzvane Topky by tam bylo tech puvodnich?
Kdyz uz si konecne lidi tu uvedomi,ze metin neni nekonecna hra a ze je proste nekdy dohrana a nejde nastavovat porad?
To by se musel udelat druhy server,kam by byl vstup od 141lv a nikdo jiny by tam nesmel tam by se dalo pokracovat dal na jine urovni.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Bisky 
offline Mionix