Válka říši

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
xR3Dx
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Re: Válka říši

Příspěvek od xR3Dx » pon 26. lis 2012 14:24:23

Metin3 ve vývoji nikdy nebyl. Jestli máš na mysli tuto doménu, kterou má Gameforge zakoupenou Tak tě můžu ujistit, že se Metin3 nikdy nechystal a ani nechystá. Už jen z důvodu toho, že ji má zakoupenou GameForge který je jenom provozovatelem hry a ne Ymir, který je jejím tvůrcem.

Proč ji má zbytečně zakoupenou? No ono to není zbytečný, GF se tím pojistil aby nemohl vzniknout kopie nebo předělávka, která by těžila na jeho jméně jen ''v novém kabátu''. Když se pořádně podíváš, najdeš spoustu her které mají zakoupené třetí domény aby zamezili vzniku falešných her. ;)

U Online her, je výhoda toho, že se nemusí (ne vždy je tomu tak) vydávat nové verze, postačí patch, který může pozměnit jak Design hry, tak i její Engine. A chtě nebo nechtě projeví se u každého.
ObrázekxR3Dx-LOGOObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
WPShinsooGemBiRD914 x P12 / 25G7PP9

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » pon 26. lis 2012 14:56:37

Donald - zajímavé čtení. ;)

Nový server nevznikne a nehledej v tom žádnou spásu. Prostě proto, že se na novém serveru stane to, co tady. Herní komunita se tam časem rozvrství podle herní výkonnosti jako teď tady na Ekuře = i na tom novém serveru časem vznikne TOPka a i tam časem vznikne "nespokojená" část hráčů, že se zase nedokážou dotáhnout. A je jedno, jestli to bude PvP nebo PvM server. Ekura je úspěšný mix obou a je jedno, že PRÁVĚ TEĎ vás to PvP nebaví. Ono tady bude pořád a je jen na vedení hry, jak nám tu zábavu spestří. Války říší mají slušný PvP potenciál, Cechovní bitvy čekají na zatraktivnění a Souboje Jednotlivců (Duely) potřebují oživit.

Grafiku hry moc neřeším - buď se líbí a hraju to, nebo ne a jdu hrát něco líbívějšího.

Problém je, že si dost z vás myslí, že JEDINÁ ZÁBAVU tady mají TOPky a ostatní musí jen roky dřít, aby se dotáhli. Tak je to nesmysl. Já jsem nepřišel do hry, abych dotahoval nějaké TOPky a stal se třeba "druhým Trolofem". Já a ostatní hrajeme, protože nás to baví a máme v tom každý svůj smysl. To, že sem někdo přijde, podívá se nahoru až k TOPkám a řekne si, zítra tam chci být taky...... no snad aby šel jinam, protože až X-tý den vystřízliví, tak nám tu bude pod vlivem deziluzí a zklamání "špinit" hru na fóru. A to je zbytečné. Hra prostě nenabízí žádný "rychlík" do stanice TOP.

Proto tady má pořád šanci nový hráč a noví hráči opravdu přibývají. Čeká je sice práce, pokud se chtějí dostat až na vysněný vrchol, ale s tím spojená i slušná porce zábavy. Tím nechci říct, že je tu tak veselo a že by se nemohlo pro větší zábavnost ve hře ještě něco udělat ze strany vedení hry. ;)

A dropení že není zábava? Můžeš závodit sám ze sebou nebo z kamarády nebo s lidmi z cechu, kdo toho dáte víc, kdo čeho dá dřív atd. atd. Jen chtít a nečekat, až mě hra sama začne bavit. :up:

Dál máš nápady - zajímavé - ale hodily by se každý na samostatné téma do Návrhů, protože tady bohužel zapadnou. :(
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

LadyL
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od LadyL » pon 26. lis 2012 15:05:34

Ghibli píše:Donald - zajímavé čtení. ;)

Nový server nevznikne a nehledej v tom žádnou spásu. Prostě proto, že se na novém serveru stane to, co tady. Herní komunita se tam časem rozvrství podle herní výkonnosti jako teď tady na Ekuře = i na tom novém serveru časem vznikne TOPka a i tam časem vznikne "nespokojená" část hráčů, že se zase nedokážou dotáhnout. A je jedno, jestli to bude PvP nebo PvM server. Ekura je úspěšný mix obou a je jedno, že PRÁVĚ TEĎ vás to PvP nebaví. Ono tady bude pořád a je jen na vedení hry, jak nám tu zábavu spestří. Války říší mají slušný PvP potenciál, Cechovní bitvy čekají na zatraktivnění a Souboje Jednotlivců (Duely) potřebují oživit.

Grafiku hry moc neřeším - buď se líbí a hraju to, nebo ne a jdu hrát něco líbívějšího.

Problém je, že si dost z vás myslí, že JEDINÁ ZÁBAVU tady mají TOPky a ostatní musí jen roky dřít, aby se dotáhli. Tak je to nesmysl. Já jsem nepřišel do hry, abych dotahoval nějaké TOPky a stal se třeba "druhým Trolofem". Já a ostatní hrajeme, protože nás to baví a máme v tom každý svůj smysl. To, že sem někdo přijde, podívá se nahoru až k TOPkám a řekne si, zítra tam chci být taky...... no snad aby šel jinam, protože až X-tý den vystřízliví, tak nám tu bude pod vlivem deziluzí a zklamání "špinit" hru na fóru. A to je zbytečné. Hra prostě nenabízí žádný "rychlík" do stanice TOP.

Proto tady má pořád šanci nový hráč a noví hráči opravdu přibývají. Čeká je sice práce, pokud se chtějí dostat až na vysněný vrchol, ale s tím spojená i slušná porce zábavy. Tím nechci říct, že je tu tak veselo a že by se nemohlo pro větší zábavnost ve hře ještě něco udělat ze strany vedení hry. ;)

A dropení že není zábava? Můžeš závodit sám ze sebou nebo z kamarády nebo s lidmi z cechu, kdo toho dáte víc, kdo čeho dá dřív atd. atd. Jen chtít a nečekat, až mě hra sama začne bavit. :up:

Dál máš nápady - zajímavé - ale hodily by se každý na samostatné téma do Návrhů, protože tady bohužel zapadnou. :(
Souhlas do téhle hry vás nikod nenutí a jak se ti něco nelíbí tak to nedělej proč asi teť jsou většina PVM ano ano aby udělali co nejrychleji PVP a mohli válčit v výbavě která je zvýohdní takže než přejdou všci na PVP je otazka čase .... Jak se vám nelíbí nahrajte.... krom toho war říší má pořád dostatek hráčů - jaktože tam chodí pořád pěkné zastupitelstvo každé říše ... odpověď je prostánejsou rozežrani a nemusí bejt podle nich vše .... mít takovej přístup jako Dell / Delian / tak hrajeme TETRIS všichni
Obrázek

xR3Dx
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od xR3Dx » pon 26. lis 2012 15:54:42

Ghibli to vystihl. Nevěděl jsem jak to napsat, ale vidím že Ghibli to udělal za mě. Nevím co víc k tomu už dodat.

Pokud chce být někdo Topka musí si máknout a ano být Topka není za darmo, je to dřina. A pokud to nechci dělat, nemůžu být Top.

Nemůžete házet NoLifery a hráče co u toho tráví 2h deně, do jednoho pytle. Je to logický, kdo tomu věnuje víc času, bude to mít lehčí. Ale neznamená to, že bude lepší. Tak či tak, až se oba typy dostanou na vrchol, stráví u toho podobný čas, akorát s tím rozdílem, že jeden se tam dostane za rok a druhý třeba až za dva ;) Zkrátka, než se dostane na vrchol ten či ten, tak na dny to bude velký rozdíl, ale na čas strávený ve hře to bude na stejno ;)

Každá hra, je založená na tom, že hráče musí bavit a pokud ho nebaví část té hry, tak ji jednoduše neděla, ale pokud ho ta hra nebaví vůbec a čeká na to až mu zábava spadne do klína, tak je to špatně. Zábavu si člověk musí najít a pokud dopředu ví, že ji nenajde, tak proč ztrácet čas?
ObrázekxR3Dx-LOGOObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
WPShinsooGemBiRD914 x P12 / 25G7PP9

Pippi
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Pippi » pon 26. lis 2012 16:01:38

xR3Dx píše:Ghibli to vystihl. Nevěděl jsem jak to napsat, ale vidím že Ghibli to udělal za mě. Nevím co víc k tomu už dodat.

Pokud chce být někdo Topka musí si máknout a ano být Topka není za darmo, je to dřina. A pokud to nechci dělat, nemůžu být Top.

Nemůžete házet NoLifery a hráče co u toho tráví 2h deně, do jednoho pytle. Je to logický, kdo tomu věnuje víc času, bude to mít lehčí. Ale neznamená to, že bude lepší. Tak či tak, až se oba typy dostanou na vrchol, stráví u toho podobný čas, akorát s tím rozdílem, že jeden se tam dostane za rok a druhý třeba až za dva ;) Zkrátka, než se dostane na vrchol ten či ten, tak na dny to bude velký rozdíl, ale na čas strávený ve hře to bude na stejno ;)

Každá hra, je založená na tom, že hráče musí bavit a pokud ho nebaví část té hry, tak ji jednoduše neděla, ale pokud ho ta hra nebaví vůbec a čeká na to až mu zábava spadne do klína, tak je to špatně. Zábavu si člověk musí najít a pokud dopředu ví, že ji nenajde, tak proč ztrácet čas?
Asi si mě a taky některé špatně pochopil,ale já osobně nechci a ani nemusím být topka,já se chci hrou bavit.Bohužel podle toho jaká je tu komunita to nejde.
Záleží k čemu se furt vyjadřujete,buď všeobecně k pvp nebo pořád jenom k nějaké topce,prosim vás už se vážně zamyslete. :think:
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.

Rok
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 78 poděkování

Příspěvek od Rok » pon 26. lis 2012 16:30:32

LadyL píše:
Ghibli píše:Donald - zajímavé čtení. ;)

Souhlas do téhle hry vás nikod nenutí a jak se ti něco nelíbí tak to nedělej proč asi teť jsou většina PVM ano ano aby udělali co nejrychleji PVP a mohli válčit v výbavě která je zvýohdní takže než přejdou všci na PVP je otazka čase .... Jak se vám nelíbí nahrajte.... krom toho war říší má pořád dostatek hráčů - jaktože tam chodí pořád pěkné zastupitelstvo každé říše ... odpověď je prostánejsou rozežrani a nemusí bejt podle nich vše .... mít takovej přístup jako Dell / Delian / tak hrajeme TETRIS všichni
ty už se uklidní ty magore !! právě že kvuli takovím slaboduchým blbečkum jako si ty to v tý válce zahnívá! tak ty tu nemluv o přístupu ty vole
bohužel i mezi těma slaboduchýma hráčema co jdou radši pod křídlo silnějších než aby se jim skusili postavit,, tak se najdou i hráči co jsou schopní a dobří v pvp ale ty to rozhodně nejsi :)

psal si něakej průjem o tom že ste dobyly žlutý resp ale co TY si dobyl ? :D
když tu čtu že tě každý sundá v klidu na solo ve war a i sám sem si to párkrát skusil
tak že radši mlč a šoupej nožkama!!
oo

TafrobAJay
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 51 poděkování

Příspěvek od TafrobAJay » pon 26. lis 2012 16:41:29

BloodRayne píše:
Vikern píše:kamosvsech : já bych hledal chybu jinde...a to především ve vlastních řadách..kdyby byla přesila chunja nebo jinna nezbude jim nic jjiného než dělat to co dělá shinsoo..neboli stát u sloupů a zabíjet hned co někdo vystrčí čumák ven...holt budeme muset podpořit Ymira..a vy jinno zase zařiďte svůj vlastní nábor do válek...taky mě štve že nevyhráváme je nás tam o dost míŇ..ale jsem objektivní a vidím chybu u nás ne u nich..i proto mě 3/4 chunja nesnáší :D

S tím o dost mín bych to moc nepřeháněla ;)

Za posledních 10 waru bylo red víc jen 3x s toho jednou o jednoho hráče navíc.
Modré bylo kolikrát daleko víc i žluté a vysledek byl stejný ;) Tak čím to bude ?Přesila ne ;)
(beru posledních 10 waru)
Pochopíš,že tady nejde o počet,ale o kvalitu?

Pár menších levlíku-(20-30) se mě už několikrát ptalo jestli má cenu jet PvP,napsal sem jm na rovinu,že at to zbytečně nedělají,že jsou to vyhozené peníze a nakonec by jedině litovali at si radši zajdou do swampu a skusí to možná za nějaký ten rok,dva.Nechápu,proč je tam lákáš kyblíku,když jsou to jenom vyhozené peníze z jejich strany.

Na to už ani není co říct,celé to jde do háje.Jak může Jinno něco vyhrát když tam za něj chodí jediný schopný PvPčkař a to je Lovable.To má jako hrát celé sám :lol: ?Jak ještě hrál i Petter tak už se to trochu dalo,ale když už to tahá jen jeden,tak je to fakt o ničem.

Jinak svatá,tak ta už je úplně ztracená a divíte se?Jsou tam 3 :jinno: a 5 :shinsoo: ,červení dostávají,tak si zavolají další 3 a je jich tam 8:3 dostavají zase,tak pro změnu jich tam přijde 15 a pak se diví,že tma je mrtvo.Oni ti napíšou:"Máš si taky někoho zavolat" jenomže to pak asi nehráli za modrou,tam když si napíšete,tak přijde 1-3 hráči a po jedné smrti už tam zase nejsou,tak kde to jsme.Těším se až války dopadnou jako svatá už aby to bylo.
http://www.youtube.com/watch?v=KwXPJiCC ... ure=g-logo

Říkají mi Bugatti,nevím kde na to přišli,že to jsem já.Jmenuji se "NEJLEPŠÍ".

LadyL
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od LadyL » pon 26. lis 2012 16:45:16

:DDDD Roku ty mne sundas jen tak na pruniky a na skill budes rad za 3 k ja sei nevisml ze by mne nekdo bral vice jak 5 k - je to zpusobeno tim že nemamm bio :) a za topku se nepředpokladam ale vy ste jen ubrečení frackové co brečí furt jak není po jejich ano roku ty a Delian prostě ubrečení Frackové co tady píšou jak mně sundaji ale až na pruniky to ani u jednoho na 4 k nejede no čím to bude --- ano povíšeností a kolik ja tobě ano 5 skilu a si rad že mas 1 Zb tak se laskavě přestaň povišovat fracku se těším až jednou si slepíš koule a ukážeš se ve war a nebudeš je kritizovat trošku :normal?: ne ? / retardace nazavislosti / pojď do war a ukaz screen jak mne das 6 k + a co potom čtvrtek jak dodělám bio ... když jseš takovej King tak mně uvítáš jak budu na tebe celou war nalepenej :) těším se na spolupráci stebou

PS : když napíšu že ti ve war davam 20 k může to bejt pravda ale nemusí takže bych rád viděl screeny toho hodně braní -- i když teť ještě možná jo ale za pár dní nebudu já ten co občas uteče .... a když mně udajně puPik bere 20 k screen tady nepřiloží to je zajímavé :D :normal?: :normal?: :normal?: slova jsou slilnější než on a to platí u tebe .... z toho Rokko plyne, že hold nesmíš věřit všemu ale to tě na druhém stupni naučí základka jeslti tam dojdeš :)
Obrázek

Donald
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování

Příspěvek od Donald » pon 26. lis 2012 16:53:03

Věnoval jsem tomu, abych vám vysvětlil proč jsou prázdné PvP zóny 3 rozsáhlé články, tedy 4x A4. Nevěděl jsem, že rozdíly uvažování lidí jsou až tak velké a stejně jsem doufal, že to pochopíte. Ovšem z dalších komentů mi bylo jasné, že jste nepochopili vůbec nic. I přes moje návrhy vždy bude celkem velký rozdíl mezi topkou a občasnými hráči, jenomže vy to nevidíte. Biolog a Karma by nové hráče pozdržela o půl roku (v PvP), což si myslím, že je tak akorát. No a ty, které nebaví moc dropení a nevěnují tomu tolik času stejně budou mít vždy o dost horší bony. To se vám to bonusování zdá všem tak lehký a bezvýznamný? Tak zkuste udělat všestrannýho daggera a možná změníte názor. Ta nespokojenost lidí nevznikla tím, že by někdo měl moc kvalitní bonusy a všechny kvůli tomu dával. Každej přeci ví jak je silnej podle toho, kolik peněz do PvP nastrkal, a tak se s tím, že je o něco horší vyrovná. Nespokojenost přeci vznikla hlavně kvůli Karmě a Biologovi. Lidem vadí ten systém těchto činností a hlavně, že je to hodně omezuje a dlouho a náročně se to plní. Ghibli máš sice zajímavý systém hraní, jenomže já mluvím o ostatních. Píšu tu přesně ty důvody, proč jsou tyto zóny prázdné. To že má každý jiný styl hraní a někomu to nevadí to vám neberu. Já vám jen ukazuju jak to vidí ti druzí...

Dále už asi nemá cenu cokoliv dodávat. Myslím že už jsem řekl úplně vše...
A stejně mi připadá jako kdybych mluvil do zdi... :roll: :roll: :roll:
DonDonald - Ninja blizko(lv95) hl. postava
Lusyn - Shaman drak(lv103)
Donald - War aurak(lv55)

"Tolerance je ctnost člověka, který nemá na věc žádný názor. (Chesterton)"

TafrobAJay
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 51 poděkování

Příspěvek od TafrobAJay » pon 26. lis 2012 17:00:13

LadyL píše::DDDD Roku ty mne sundas jen tak na pruniky a na skill budes rad za 3 k ja sei nevisml ze by mne nekdo bral vice jak 5 k - je to zpusobeno tim že nemamm bio :) a za topku se nepředpokladam ale vy ste jen ubrečení frackové co brečí furt jak není po jejich ano roku ty a Delian prostě ubrečení Frackové co tady píšou jak mně sundaji ale až na pruniky to ani u jednoho na 4 k nejede no čím to bude --- ano povíšeností a kolik ja tobě ano 5 skilu a si rad že mas 1 Zb tak se laskavě přestaň povišovat fracku se těším až jednou si slepíš koule a ukážeš se ve war a nebudeš je kritizovat trošku :normal?: ne ? / retardace nazavislosti / pojď do war a ukaz screen jak mne das 6 k + a co potom čtvrtek jak dodělám bio ... když jseš takovej King tak mně uvítáš jak budu na tebe celou war nalepenej :) těším se na spolupráci stebou

PS : když napíšu že ti ve war davam 20 k může to bejt pravda ale nemusí takže bych rád viděl screeny toho hodně braní -- i když teť ještě možná jo ale za pár dní nebudu já ten co občas uteče .... a když mně udajně puPik bere 20 k screen tady nepřiloží to je zajímavé :D :normal?: :normal?: :normal?: slova jsou slilnější než on a to platí u tebe .... z toho Rokko plyne, že hold nesmíš věřit všemu ale to tě na druhém stupni naučí základka jeslti tam dojdeš :)
No nevím jestli jsi do té základky došel vůbec ty a přesně takové pitomé bláboly lidi odlákavají tam jít.Nejsi jediný kdo vypouští takové sračky,ale tak takový je osud červených,diví se,že s něma nikdo nebojuje a když náodou jo tak se jim posmívají,pak se není čemu divit.Už at máte tu válku prázdnou :lol: .
http://www.youtube.com/watch?v=KwXPJiCC ... ure=g-logo

Říkají mi Bugatti,nevím kde na to přišli,že to jsem já.Jmenuji se "NEJLEPŠÍ".

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Tomori « čtv 7:55 pm »
silouette píše: Ahoj, pro získání dílku amuletu je potřeba v OX odpovědět na vše správně nebo se jen zúčastnit?
Dobrý den, je potřeba OX dojít. Ale nebojte jsou to lehké otázky.
@ silouette « čtv 6:14 pm »
Ahoj, pro získání dílku amuletu je potřeba v OX odpovědět na vše správně nebo se jen zúčastnit?
@ Mionix « čtv 5:50 pm »
@ Mionix « čtv 12:43 pm »
Opraveno. Hra je již přístupná.
@ Mionix « čtv 11:26 am »
@marexanax,  děkuji za nahlášení, sháním GA.
@ marexanax « čtv 11:18 am »
zřejmě nefunguje ch3
@ Vydesenej « čtv 9:13 am »
Nemohli by jsme dostat do Iteam Shopu možnost zakoupit si zábavnou kuklu prosím :D
@ ChunjoKing « čtv 8:13 am »
@Suko201,  event končí zo 6.7. na 7.7 a 3 oxky už boli. Myslím si, že ak ešte bude nejaký súťažný týždeň, tak už posledný
@ Suko201 « čtv 5:00 am »
Sabka píše: Ahoj, chci se zeptat zda dostanu univerzální amulet za mini soutěže, byla jsem 3 krát na steeplechase, zmrtvýchvstání, velký výlov, ostaní jsem nestihala, děkují za informaci.
však je teprve druhý týden mini eventů, ne?
@ Sabka « stř 9:00 pm »
Ahoj, chci se zeptat zda dostanu univerzální amulet za mini soutěže, byla jsem 3 krát na steeplechase, zmrtvýchvstání, velký výlov, ostaní jsem nestihala, děkují za informaci.
@ ChunjoKing « stř 8:59 pm »
A budú sa dať aj ozdobiť po evente?
@ ChunjoKing « stř 7:17 pm »
A budú sa dať dorty so sviecami použiť aj po evente, prosím vás?
@ ChunjoKing « stř 7:16 pm »
To je pravda. A je to super!
@ Mionix « stř 7:08 pm »
Tak prý i když jste nepekli, tak můžete každý den v Donji část dortu získat.
@ Mionix « stř 7:03 pm »
Tak to bohužel nejde a nepůjde.
@ Mionix « stř 6:02 pm »
Zjišťuji. Já žil v domění, že neozdobené půjdou normálně prodávat, ale očividně prý nejdou.
@ cleo « stř 5:03 pm »
@Mionix,  zdravím, to je záměr zavést, že i loňské kousky dortu nejdou přendavat, když to do nedávna šlo?
@ ChunjoKing « stř 10:26 am »
Dnes je posledný deň na účasť na výročnej tipovačke
@ Mionix « stř 8:45 am »
Ano v pravidlech fora je povolen jen jeden účet.
@ Grout « úte 7:18 pm »
>:( Mio, trhej. :D
@ Martin1986 « úte 4:43 pm »
@Uncut666,  pokial viem na forume moze mat kazdy iba 1 ucet .. mat ich viacero je zakazane :)
@ ChunjoKing « úte 3:58 pm »
@jogurd007,  Ano, da sa este ziskat. Jeden dielik za dokoncenie OX, druhy dielik zo sveta Ekury, tretí dielik z fóra, 4. dielik univerzal
@ Uncut69 « úte 1:26 pm »
chci se zeptat zda by vadilo, že by kamarád napsal mojí postavu na forum kterej pumu nedělá, zajímá mě jestli by to vadilo či ne, nechci žádné problémy a jít proti pravidly proto se chci zeptat přímo vás, kdyby mě daroval jeho hlas jestli by to byl problém či ne děkují.
@ jogurd007 « úte 6:34 am »
Ahoj. Mám ještě možnost získat pumu, pokavaď mám jen 2. části amuletu? Doufám že jo :D Jednu část klasickou a druhou universální, ta se může použít jen jedna. Díky a hezký den
@ Uncut69 « pon 11:45 pm »
joo, musím napsat přání :D
@ Suko201 « pon 9:37 pm »
Koukněte se do IS skladu, pokud jste se nekoukli. Já ho měl tam :-)
@ Alter « pon 5:45 pm »
ahoj chtel jsem se zeptat proc jeste nemam amulet za prani .dekuju
@ Uncut666 « pon 5:25 pm »
Zdravím, posílal jsem tipovačku na více učtech, včera se rozdávali amulety a nejspíše se na mě zapomnělo, mohu poprosit dodání amuletu? děkují.
@ LazyMole « pon 4:51 pm »
přesně tak 5 hodin jsem dropoval jestli nepadne jedenáctá stránka (na další set) a nepadla tak jsem přehodil gear na jiného dropíka a za 10 minut padla takže je to asi omezené 10ks stránek na postavu
@ Grout « pon 4:46 pm »
Myslí tím, že mu už padlo 10 stránek. Proto se ptá, jestli to je omezeno na postavu :D
@ OrangEE « pon 4:01 pm »
@LazyMole,  Aká jedenáctá ? veď ich je 10
@ LazyMole « pon 2:39 pm »
nevíte někdo jestli náhodou není drop stránek limitovanej na postavu? na dropce jsem už posbíral celý set, a vždy padaly stránky 30min - 1 hodinka, jednou teda po 2 hodinách, teď dropuju už čtvrtou hodinu a prd :D, padla někomu jedenáctá stránka na jedné postavě??
@ Azi123 « pon 12:25 pm »
Dobrá, děkuji moc za informaci :)
@ Tomori « pon 12:01 pm »
Dobrý den, nemusíte se obávat. Ox samozřejmě ještě bude. Avšak pár dní po soutěžním týdnu. Vše bude předem ohlášeno, proto doporučím sledovat fórum. :hello:
@ Azi123 « pon 10:47 am »
Dobré ráno :) Nemá někdo nějakou informaci, jestli nebude OX? Ještě mi schází mimo deník jeden dílek a vypadá to zatím beznadějně :D
@ Hiearch « ned 11:28 pm »
Dobrý večer, plánuje se po ukončení druhého soutěžního týdne ještě jedna ox?
@ Tomori « ned 10:59 pm »
Dobrý večer, další várka 86 dílků byla předána :hello:
@ Relly « ned 10:50 pm »
...
@ deimos « ned 10:29 pm »
OrangEE píše: @deimos,  a stále nič :D
už tam je, měl jsem ho schovanej vlevo vrohu dole v is skladu
@ OrangEE « ned 10:06 pm »
@deimos,  a stále nič :D
@ deimos « ned 9:55 pm »
OrangEE píše: BM/GM kedy dostaneme dielik z forka? :-)
Tež by se hodil no... xd
@ kovardominik « ned 9:36 pm »
ano ten myslím
@ Grout « ned 8:54 pm »
jestli myslíš ten achievment (dort s patnáctkou), tak ne, ten byl za všechny ingredience na dort
@ kovardominik « ned 8:35 pm »
chápu to správně že hodnost 15 už získat nejde že?
@ lukyno10 « ned 6:52 pm »
Tak co ten tajný úkol na punu? Nejaky hint?
@ Tomas142 « ned 6:19 pm »
kdy bude prosím další OX
@ Grout « ned 2:47 pm »
Kterej zmetek se na tom mohl pakovat?! sakraa... :D
@ OrangEE « ned 11:05 am »
@Tomori,  Ďakujeme :-)
@ Tomori « ned 11:04 am »
Dobrý den, dílek bude předán dnes večer. Jen připomínám, že jsme také jen lidé s prací, studiem a životy :D . Rozhodně se nemusíte obávat, že dílek nedostanete :P
@ OrangEE « ned 10:51 am »
BM/GM kedy dostaneme dielik z forka? :-)
@ deimos « ned 10:33 am »
[
@ beniamino « ned 10:17 am »
když se na tom řádně někdo napakoval, tak je to jasne, že to povalí rychlostí větru
@ Makarov « ned 10:06 am »
Už je info, jak získat černou pumu venku! :P
@ Petronius « sob 10:32 pm »
nevíte prosím jak na černou pumu ? já už snad zkusil vše a pořád nevím jak na to :/ ti co na ni jezdí to nechcou říct :D
@ Petronius « sob 10:32 pm »
ahoj
@ TomasFoxx « sob 6:08 pm »
@Vydesenej,  tak dik
@ Lelaion « sob 3:20 pm »
dá se nějak zamezit tomu aby u amuletu pumy při stisknutí klávesy J pro rychlé nasednutí už nezobrazovala tabulka - Opravdu chceš použít jezdecký talisman ? je to docela otravné to pořád potvrzovat
@ Vydesenej « sob 11:16 am »
Grout píše: V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic :D tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
Joooo taky chci nápovědu :D zatím to mají jen samé pochybné individua ve hře :D
@ Nonepovideeej « sob 9:44 am »
@tomas135,  Ty se věnuj spíš češtině a ne černé pumě
@ tomas135 « sob 8:54 am »
Me bi zajimalo u koho je ten tajny ukol na cernou pumu a prosim neudelal by video navod na youtube prosim moc

Who is chatting