Válka říši

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
xR3Dx
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Re: Válka říši

Příspěvek od xR3Dx » pon 26. lis 2012 14:24:23

Metin3 ve vývoji nikdy nebyl. Jestli máš na mysli tuto doménu, kterou má Gameforge zakoupenou Tak tě můžu ujistit, že se Metin3 nikdy nechystal a ani nechystá. Už jen z důvodu toho, že ji má zakoupenou GameForge který je jenom provozovatelem hry a ne Ymir, který je jejím tvůrcem.

Proč ji má zbytečně zakoupenou? No ono to není zbytečný, GF se tím pojistil aby nemohl vzniknout kopie nebo předělávka, která by těžila na jeho jméně jen ''v novém kabátu''. Když se pořádně podíváš, najdeš spoustu her které mají zakoupené třetí domény aby zamezili vzniku falešných her. ;)

U Online her, je výhoda toho, že se nemusí (ne vždy je tomu tak) vydávat nové verze, postačí patch, který může pozměnit jak Design hry, tak i její Engine. A chtě nebo nechtě projeví se u každého.
ObrázekxR3Dx-LOGOObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
WPShinsooGemBiRD914 x P12 / 25G7PP9

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » pon 26. lis 2012 14:56:37

Donald - zajímavé čtení. ;)

Nový server nevznikne a nehledej v tom žádnou spásu. Prostě proto, že se na novém serveru stane to, co tady. Herní komunita se tam časem rozvrství podle herní výkonnosti jako teď tady na Ekuře = i na tom novém serveru časem vznikne TOPka a i tam časem vznikne "nespokojená" část hráčů, že se zase nedokážou dotáhnout. A je jedno, jestli to bude PvP nebo PvM server. Ekura je úspěšný mix obou a je jedno, že PRÁVĚ TEĎ vás to PvP nebaví. Ono tady bude pořád a je jen na vedení hry, jak nám tu zábavu spestří. Války říší mají slušný PvP potenciál, Cechovní bitvy čekají na zatraktivnění a Souboje Jednotlivců (Duely) potřebují oživit.

Grafiku hry moc neřeším - buď se líbí a hraju to, nebo ne a jdu hrát něco líbívějšího.

Problém je, že si dost z vás myslí, že JEDINÁ ZÁBAVU tady mají TOPky a ostatní musí jen roky dřít, aby se dotáhli. Tak je to nesmysl. Já jsem nepřišel do hry, abych dotahoval nějaké TOPky a stal se třeba "druhým Trolofem". Já a ostatní hrajeme, protože nás to baví a máme v tom každý svůj smysl. To, že sem někdo přijde, podívá se nahoru až k TOPkám a řekne si, zítra tam chci být taky...... no snad aby šel jinam, protože až X-tý den vystřízliví, tak nám tu bude pod vlivem deziluzí a zklamání "špinit" hru na fóru. A to je zbytečné. Hra prostě nenabízí žádný "rychlík" do stanice TOP.

Proto tady má pořád šanci nový hráč a noví hráči opravdu přibývají. Čeká je sice práce, pokud se chtějí dostat až na vysněný vrchol, ale s tím spojená i slušná porce zábavy. Tím nechci říct, že je tu tak veselo a že by se nemohlo pro větší zábavnost ve hře ještě něco udělat ze strany vedení hry. ;)

A dropení že není zábava? Můžeš závodit sám ze sebou nebo z kamarády nebo s lidmi z cechu, kdo toho dáte víc, kdo čeho dá dřív atd. atd. Jen chtít a nečekat, až mě hra sama začne bavit. :up:

Dál máš nápady - zajímavé - ale hodily by se každý na samostatné téma do Návrhů, protože tady bohužel zapadnou. :(
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

LadyL
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od LadyL » pon 26. lis 2012 15:05:34

Ghibli píše:Donald - zajímavé čtení. ;)

Nový server nevznikne a nehledej v tom žádnou spásu. Prostě proto, že se na novém serveru stane to, co tady. Herní komunita se tam časem rozvrství podle herní výkonnosti jako teď tady na Ekuře = i na tom novém serveru časem vznikne TOPka a i tam časem vznikne "nespokojená" část hráčů, že se zase nedokážou dotáhnout. A je jedno, jestli to bude PvP nebo PvM server. Ekura je úspěšný mix obou a je jedno, že PRÁVĚ TEĎ vás to PvP nebaví. Ono tady bude pořád a je jen na vedení hry, jak nám tu zábavu spestří. Války říší mají slušný PvP potenciál, Cechovní bitvy čekají na zatraktivnění a Souboje Jednotlivců (Duely) potřebují oživit.

Grafiku hry moc neřeším - buď se líbí a hraju to, nebo ne a jdu hrát něco líbívějšího.

Problém je, že si dost z vás myslí, že JEDINÁ ZÁBAVU tady mají TOPky a ostatní musí jen roky dřít, aby se dotáhli. Tak je to nesmysl. Já jsem nepřišel do hry, abych dotahoval nějaké TOPky a stal se třeba "druhým Trolofem". Já a ostatní hrajeme, protože nás to baví a máme v tom každý svůj smysl. To, že sem někdo přijde, podívá se nahoru až k TOPkám a řekne si, zítra tam chci být taky...... no snad aby šel jinam, protože až X-tý den vystřízliví, tak nám tu bude pod vlivem deziluzí a zklamání "špinit" hru na fóru. A to je zbytečné. Hra prostě nenabízí žádný "rychlík" do stanice TOP.

Proto tady má pořád šanci nový hráč a noví hráči opravdu přibývají. Čeká je sice práce, pokud se chtějí dostat až na vysněný vrchol, ale s tím spojená i slušná porce zábavy. Tím nechci říct, že je tu tak veselo a že by se nemohlo pro větší zábavnost ve hře ještě něco udělat ze strany vedení hry. ;)

A dropení že není zábava? Můžeš závodit sám ze sebou nebo z kamarády nebo s lidmi z cechu, kdo toho dáte víc, kdo čeho dá dřív atd. atd. Jen chtít a nečekat, až mě hra sama začne bavit. :up:

Dál máš nápady - zajímavé - ale hodily by se každý na samostatné téma do Návrhů, protože tady bohužel zapadnou. :(
Souhlas do téhle hry vás nikod nenutí a jak se ti něco nelíbí tak to nedělej proč asi teť jsou většina PVM ano ano aby udělali co nejrychleji PVP a mohli válčit v výbavě která je zvýohdní takže než přejdou všci na PVP je otazka čase .... Jak se vám nelíbí nahrajte.... krom toho war říší má pořád dostatek hráčů - jaktože tam chodí pořád pěkné zastupitelstvo každé říše ... odpověď je prostánejsou rozežrani a nemusí bejt podle nich vše .... mít takovej přístup jako Dell / Delian / tak hrajeme TETRIS všichni
Obrázek

xR3Dx
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od xR3Dx » pon 26. lis 2012 15:54:42

Ghibli to vystihl. Nevěděl jsem jak to napsat, ale vidím že Ghibli to udělal za mě. Nevím co víc k tomu už dodat.

Pokud chce být někdo Topka musí si máknout a ano být Topka není za darmo, je to dřina. A pokud to nechci dělat, nemůžu být Top.

Nemůžete házet NoLifery a hráče co u toho tráví 2h deně, do jednoho pytle. Je to logický, kdo tomu věnuje víc času, bude to mít lehčí. Ale neznamená to, že bude lepší. Tak či tak, až se oba typy dostanou na vrchol, stráví u toho podobný čas, akorát s tím rozdílem, že jeden se tam dostane za rok a druhý třeba až za dva ;) Zkrátka, než se dostane na vrchol ten či ten, tak na dny to bude velký rozdíl, ale na čas strávený ve hře to bude na stejno ;)

Každá hra, je založená na tom, že hráče musí bavit a pokud ho nebaví část té hry, tak ji jednoduše neděla, ale pokud ho ta hra nebaví vůbec a čeká na to až mu zábava spadne do klína, tak je to špatně. Zábavu si člověk musí najít a pokud dopředu ví, že ji nenajde, tak proč ztrácet čas?
ObrázekxR3Dx-LOGOObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
WPShinsooGemBiRD914 x P12 / 25G7PP9

Pippi
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Pippi » pon 26. lis 2012 16:01:38

xR3Dx píše:Ghibli to vystihl. Nevěděl jsem jak to napsat, ale vidím že Ghibli to udělal za mě. Nevím co víc k tomu už dodat.

Pokud chce být někdo Topka musí si máknout a ano být Topka není za darmo, je to dřina. A pokud to nechci dělat, nemůžu být Top.

Nemůžete házet NoLifery a hráče co u toho tráví 2h deně, do jednoho pytle. Je to logický, kdo tomu věnuje víc času, bude to mít lehčí. Ale neznamená to, že bude lepší. Tak či tak, až se oba typy dostanou na vrchol, stráví u toho podobný čas, akorát s tím rozdílem, že jeden se tam dostane za rok a druhý třeba až za dva ;) Zkrátka, než se dostane na vrchol ten či ten, tak na dny to bude velký rozdíl, ale na čas strávený ve hře to bude na stejno ;)

Každá hra, je založená na tom, že hráče musí bavit a pokud ho nebaví část té hry, tak ji jednoduše neděla, ale pokud ho ta hra nebaví vůbec a čeká na to až mu zábava spadne do klína, tak je to špatně. Zábavu si člověk musí najít a pokud dopředu ví, že ji nenajde, tak proč ztrácet čas?
Asi si mě a taky některé špatně pochopil,ale já osobně nechci a ani nemusím být topka,já se chci hrou bavit.Bohužel podle toho jaká je tu komunita to nejde.
Záleží k čemu se furt vyjadřujete,buď všeobecně k pvp nebo pořád jenom k nějaké topce,prosim vás už se vážně zamyslete. :think:
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.

Rok
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 78 poděkování

Příspěvek od Rok » pon 26. lis 2012 16:30:32

LadyL píše:
Ghibli píše:Donald - zajímavé čtení. ;)

Souhlas do téhle hry vás nikod nenutí a jak se ti něco nelíbí tak to nedělej proč asi teť jsou většina PVM ano ano aby udělali co nejrychleji PVP a mohli válčit v výbavě která je zvýohdní takže než přejdou všci na PVP je otazka čase .... Jak se vám nelíbí nahrajte.... krom toho war říší má pořád dostatek hráčů - jaktože tam chodí pořád pěkné zastupitelstvo každé říše ... odpověď je prostánejsou rozežrani a nemusí bejt podle nich vše .... mít takovej přístup jako Dell / Delian / tak hrajeme TETRIS všichni
ty už se uklidní ty magore !! právě že kvuli takovím slaboduchým blbečkum jako si ty to v tý válce zahnívá! tak ty tu nemluv o přístupu ty vole
bohužel i mezi těma slaboduchýma hráčema co jdou radši pod křídlo silnějších než aby se jim skusili postavit,, tak se najdou i hráči co jsou schopní a dobří v pvp ale ty to rozhodně nejsi :)

psal si něakej průjem o tom že ste dobyly žlutý resp ale co TY si dobyl ? :D
když tu čtu že tě každý sundá v klidu na solo ve war a i sám sem si to párkrát skusil
tak že radši mlč a šoupej nožkama!!
oo

TafrobAJay
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 51 poděkování

Příspěvek od TafrobAJay » pon 26. lis 2012 16:41:29

BloodRayne píše:
Vikern píše:kamosvsech : já bych hledal chybu jinde...a to především ve vlastních řadách..kdyby byla přesila chunja nebo jinna nezbude jim nic jjiného než dělat to co dělá shinsoo..neboli stát u sloupů a zabíjet hned co někdo vystrčí čumák ven...holt budeme muset podpořit Ymira..a vy jinno zase zařiďte svůj vlastní nábor do válek...taky mě štve že nevyhráváme je nás tam o dost míŇ..ale jsem objektivní a vidím chybu u nás ne u nich..i proto mě 3/4 chunja nesnáší :D

S tím o dost mín bych to moc nepřeháněla ;)

Za posledních 10 waru bylo red víc jen 3x s toho jednou o jednoho hráče navíc.
Modré bylo kolikrát daleko víc i žluté a vysledek byl stejný ;) Tak čím to bude ?Přesila ne ;)
(beru posledních 10 waru)
Pochopíš,že tady nejde o počet,ale o kvalitu?

Pár menších levlíku-(20-30) se mě už několikrát ptalo jestli má cenu jet PvP,napsal sem jm na rovinu,že at to zbytečně nedělají,že jsou to vyhozené peníze a nakonec by jedině litovali at si radši zajdou do swampu a skusí to možná za nějaký ten rok,dva.Nechápu,proč je tam lákáš kyblíku,když jsou to jenom vyhozené peníze z jejich strany.

Na to už ani není co říct,celé to jde do háje.Jak může Jinno něco vyhrát když tam za něj chodí jediný schopný PvPčkař a to je Lovable.To má jako hrát celé sám :lol: ?Jak ještě hrál i Petter tak už se to trochu dalo,ale když už to tahá jen jeden,tak je to fakt o ničem.

Jinak svatá,tak ta už je úplně ztracená a divíte se?Jsou tam 3 :jinno: a 5 :shinsoo: ,červení dostávají,tak si zavolají další 3 a je jich tam 8:3 dostavají zase,tak pro změnu jich tam přijde 15 a pak se diví,že tma je mrtvo.Oni ti napíšou:"Máš si taky někoho zavolat" jenomže to pak asi nehráli za modrou,tam když si napíšete,tak přijde 1-3 hráči a po jedné smrti už tam zase nejsou,tak kde to jsme.Těším se až války dopadnou jako svatá už aby to bylo.
http://www.youtube.com/watch?v=KwXPJiCC ... ure=g-logo

Říkají mi Bugatti,nevím kde na to přišli,že to jsem já.Jmenuji se "NEJLEPŠÍ".

LadyL
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od LadyL » pon 26. lis 2012 16:45:16

:DDDD Roku ty mne sundas jen tak na pruniky a na skill budes rad za 3 k ja sei nevisml ze by mne nekdo bral vice jak 5 k - je to zpusobeno tim že nemamm bio :) a za topku se nepředpokladam ale vy ste jen ubrečení frackové co brečí furt jak není po jejich ano roku ty a Delian prostě ubrečení Frackové co tady píšou jak mně sundaji ale až na pruniky to ani u jednoho na 4 k nejede no čím to bude --- ano povíšeností a kolik ja tobě ano 5 skilu a si rad že mas 1 Zb tak se laskavě přestaň povišovat fracku se těším až jednou si slepíš koule a ukážeš se ve war a nebudeš je kritizovat trošku :normal?: ne ? / retardace nazavislosti / pojď do war a ukaz screen jak mne das 6 k + a co potom čtvrtek jak dodělám bio ... když jseš takovej King tak mně uvítáš jak budu na tebe celou war nalepenej :) těším se na spolupráci stebou

PS : když napíšu že ti ve war davam 20 k může to bejt pravda ale nemusí takže bych rád viděl screeny toho hodně braní -- i když teť ještě možná jo ale za pár dní nebudu já ten co občas uteče .... a když mně udajně puPik bere 20 k screen tady nepřiloží to je zajímavé :D :normal?: :normal?: :normal?: slova jsou slilnější než on a to platí u tebe .... z toho Rokko plyne, že hold nesmíš věřit všemu ale to tě na druhém stupni naučí základka jeslti tam dojdeš :)
Obrázek

Donald
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování

Příspěvek od Donald » pon 26. lis 2012 16:53:03

Věnoval jsem tomu, abych vám vysvětlil proč jsou prázdné PvP zóny 3 rozsáhlé články, tedy 4x A4. Nevěděl jsem, že rozdíly uvažování lidí jsou až tak velké a stejně jsem doufal, že to pochopíte. Ovšem z dalších komentů mi bylo jasné, že jste nepochopili vůbec nic. I přes moje návrhy vždy bude celkem velký rozdíl mezi topkou a občasnými hráči, jenomže vy to nevidíte. Biolog a Karma by nové hráče pozdržela o půl roku (v PvP), což si myslím, že je tak akorát. No a ty, které nebaví moc dropení a nevěnují tomu tolik času stejně budou mít vždy o dost horší bony. To se vám to bonusování zdá všem tak lehký a bezvýznamný? Tak zkuste udělat všestrannýho daggera a možná změníte názor. Ta nespokojenost lidí nevznikla tím, že by někdo měl moc kvalitní bonusy a všechny kvůli tomu dával. Každej přeci ví jak je silnej podle toho, kolik peněz do PvP nastrkal, a tak se s tím, že je o něco horší vyrovná. Nespokojenost přeci vznikla hlavně kvůli Karmě a Biologovi. Lidem vadí ten systém těchto činností a hlavně, že je to hodně omezuje a dlouho a náročně se to plní. Ghibli máš sice zajímavý systém hraní, jenomže já mluvím o ostatních. Píšu tu přesně ty důvody, proč jsou tyto zóny prázdné. To že má každý jiný styl hraní a někomu to nevadí to vám neberu. Já vám jen ukazuju jak to vidí ti druzí...

Dále už asi nemá cenu cokoliv dodávat. Myslím že už jsem řekl úplně vše...
A stejně mi připadá jako kdybych mluvil do zdi... :roll: :roll: :roll:
DonDonald - Ninja blizko(lv95) hl. postava
Lusyn - Shaman drak(lv103)
Donald - War aurak(lv55)

"Tolerance je ctnost člověka, který nemá na věc žádný názor. (Chesterton)"

TafrobAJay
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 51 poděkování

Příspěvek od TafrobAJay » pon 26. lis 2012 17:00:13

LadyL píše::DDDD Roku ty mne sundas jen tak na pruniky a na skill budes rad za 3 k ja sei nevisml ze by mne nekdo bral vice jak 5 k - je to zpusobeno tim že nemamm bio :) a za topku se nepředpokladam ale vy ste jen ubrečení frackové co brečí furt jak není po jejich ano roku ty a Delian prostě ubrečení Frackové co tady píšou jak mně sundaji ale až na pruniky to ani u jednoho na 4 k nejede no čím to bude --- ano povíšeností a kolik ja tobě ano 5 skilu a si rad že mas 1 Zb tak se laskavě přestaň povišovat fracku se těším až jednou si slepíš koule a ukážeš se ve war a nebudeš je kritizovat trošku :normal?: ne ? / retardace nazavislosti / pojď do war a ukaz screen jak mne das 6 k + a co potom čtvrtek jak dodělám bio ... když jseš takovej King tak mně uvítáš jak budu na tebe celou war nalepenej :) těším se na spolupráci stebou

PS : když napíšu že ti ve war davam 20 k může to bejt pravda ale nemusí takže bych rád viděl screeny toho hodně braní -- i když teť ještě možná jo ale za pár dní nebudu já ten co občas uteče .... a když mně udajně puPik bere 20 k screen tady nepřiloží to je zajímavé :D :normal?: :normal?: :normal?: slova jsou slilnější než on a to platí u tebe .... z toho Rokko plyne, že hold nesmíš věřit všemu ale to tě na druhém stupni naučí základka jeslti tam dojdeš :)
No nevím jestli jsi do té základky došel vůbec ty a přesně takové pitomé bláboly lidi odlákavají tam jít.Nejsi jediný kdo vypouští takové sračky,ale tak takový je osud červených,diví se,že s něma nikdo nebojuje a když náodou jo tak se jim posmívají,pak se není čemu divit.Už at máte tu válku prázdnou :lol: .
http://www.youtube.com/watch?v=KwXPJiCC ... ure=g-logo

Říkají mi Bugatti,nevím kde na to přišli,že to jsem já.Jmenuji se "NEJLEPŠÍ".

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Bisky 
offline Hakan 
offline Mionix 
offline pikasek