Dračí věci - co na ně říkáte?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Azaret
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 30 poděkování

Re: Dračí věci - co na ně říkáte?

Příspěvek od Azaret » pát 30. lis 2012 14:13:31

Renegade2 píše:A ty mě věř že level 90 na offiku je to samé jako tady level 140? Víš v čem je akorát rozdíl. Na offiku nikdo nemá takový věci co tady ten level 90 ;) v porovnání s levelem 140. To je jedinej rozdíl proč by to mohlo být těžší. Nebo snad má :?: Nebo snad myslíš že za rok a půl hraní se tam nedá udělat 90? :lol: (tím neříkám že jsem pořád expil)
Proč by to nepotřeboval, každý chce bejt "nejlepší" v rámci svojich možností a cílů ;)
O to právě jde. Neřekl jsem že to pomaleji expí, ale že je to tady mnohem jednodušší :)
Aurimek
130
Obrázek

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » pát 30. lis 2012 14:23:17

Azaret píše:
Renegade2 píše:A ty mě věř že level 90 na offiku je to samé jako tady level 140? Víš v čem je akorát rozdíl. Na offiku nikdo nemá takový věci co tady ten level 90 ;) v porovnání s levelem 140. To je jedinej rozdíl proč by to mohlo být těžší. Nebo snad má :?: Nebo snad myslíš že za rok a půl hraní se tam nedá udělat 90? :lol: (tím neříkám že jsem pořád expil)
Proč by to nepotřeboval, každý chce bejt "nejlepší" v rámci svojich možností a cílů ;)
O to právě jde. Neřekl jsem že to pomaleji expí, ale že je to tady mnohem jednodušší :)

Dobře tak si položme otázku kdo ten level 90 na offiku má a kdo ho má tady 140 a zjisíš že obě skupiny jsou na tom úplně stejně i s tím rozdílem že na offiku není magickej kámen a další vymoženosti.
A nakonec si polož otázku proč ty tady když je to tak jednoduché ještě nejsi 140 ;)
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

kamosvsech
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 75 poděkování

Příspěvek od kamosvsech » pát 30. lis 2012 14:56:17

Na offiku byly větší lvly tahák kvůli dropu BS nebo kvůli biologům. Kdyby tu byl biolog na 10% PvP odolnost od 140, tak je 140 nepočitatelně mnoho. 140 tu ale potřebuješ jen na nejvyšší stupeň karmy a částečně se takovej lvl hodí i proti otravě od nižších lvlů.

Renegade2
Lv.35
Lv.35

Příspěvek od Renegade2 » pát 30. lis 2012 16:40:21

Jo až na to že na offiku byly levely 90 dávno předtím než tam byly věci na jejich level :mrgreen: , navíc teď šup tu možnost máš, ani my levely 141 nemůžeme dát dračí věci na +9, tak nač čekat, máš motivaci ;)

Navíc mluvíš o karmě jako o demotivaci expit na větší level a přitom si napsal ten samej nebo podobnej bonus kterej by dal ten biolog :lol:

navíc každej level nebo stupeň karmy je jako jeden biolog nebo jeho rozšíření.

Proč myslíš že je to až od 140 a proč jsou dračí na +9 až od 145 kterej není ani momentálně povolenej :think:

Navíc proč píšeš že se ten level hodí proti otraně proti nižším levelům když stačí bio 110 :D Odporuješ si. Jo každej se mě bojí protože mě svítí 141 :lol:
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

kamosvsech
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 75 poděkování

Příspěvek od kamosvsech » pát 30. lis 2012 17:12:22

A já myslel, že porozumění textu se dělá na každý škole s maturitou. BS = brnění od 66.-70. lvl, který zpočátku bylo dropnutelný pouze ze zubatky a nebo na lvlu 86, díky čemuž se denně vydělávaly miliardy a to byl taky důvod, proč expit. Biolog lvl 90 - 10% útok proti lidem - výhoda, kvůli který se expilo z lvl 86 na 90 (nemluvě o tom, že dropování BSek taky neslo nějaký expy). O karmě mluvim tak, že 140lvl a tudíž karma na P ti přinese 2% navíc oproti G10 (mluvim poškození proti schopnostem) a mluvim o ní taky tak, že aby ses na to P dostal, tak předtim musíš rok dělat požadovaný stupně karmy, zatimco když přijde biolog, kterej obnáší dejme tomu 80 předmětů = +/- 30 dní, tak je to pro mě snazší výzva než karma. Karmu a biologa od začátku nelze srovnávat, neboť doba jednotlivejch úkolů biologa je, dá se říct, úměrná době expení (normálního) na další požadovanej level, zatimco tady se ze 110 (nebo 100? teď nevim, od jakýho lvlu je karma) na 130 dostaneš za pár dní normálního expení a na 130+ budeš u karmy na lvlu 5-10 a dalších x měsíců není třeba nějak extra expit. Dračí +9 nejsou extra výzva až na pár věcí + není žádná jistota, že je kdy vůbec budu mít, zatimco biologa od 140 bych časem udělal i s extrémní smůlou a minimální ztrátou času ve hře. Dále, pokud si level 140, tak tě lvl 132 a níž neotráví, což je dle mě malá výhoda, tudíž nevim, co píšeš o lvlu 110. Pokud hře nerozumíš, tak se nepouštěj do diskuze. Když jsem si to tak hezky probral, tak nevidim nic, v čem si odporuju, tudíž můžu skončit, zdar ;).
E: Nevim, jak je to teď ale dřív se na +/-90 expilo v pohodě díky tomu, že pro jednoutlivý skupiny lvlů byly rozdílný lokace. Z lvl 90 na 92 jsem bez pár mezer expil 20 hodin v kuse v Jeskyni aniž by mě nikdo vyrušil, zatimco tady se mísí lvl 100-140 na 3 místech, kde se dá expit a lv 120-140 v době předhaegeronský hromadně vykupovaly expertky. Kdyby bylo místo a expertek dost, tak si troufnu říct, že tu 141 mam dávno za sebou.
Naposledy upravil(a) kamosvsech dne pát 30. lis 2012 17:23:40, celkem upraveno 2 x.

Giant
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 133 poděkování
Dostal poděkování: 114 poděkování

Příspěvek od Giant » pát 30. lis 2012 17:14:16

Kde jsou ty slova, že dračí věcí nebude mít každy a bude to mít jen někdo?
To bylo zase prupovídek a teď je tisíce dračích věcí a jsou předměty celkem neprodejné.
Zajímalo by mě, kdo vydělava ve swampu, popřípadě nesmrtelný kerindor, a ma hlavní 135lv+?!
ObrázekGiantObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Lv.148.Aura__P__P__P__37k+

Azaret
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 30 poděkování

Příspěvek od Azaret » pát 30. lis 2012 21:01:11

Renegade2 píše:
Azaret píše:

Dobře tak si položme otázku kdo ten level 90 na offiku má a kdo ho má tady 140 a zjisíš že obě skupiny jsou na tom úplně stejně i s tím rozdílem že na offiku není magickej kámen a další vymoženosti.
A nakonec si polož otázku proč ty tady když je to tak jednoduché ještě nejsi 140 ;)
Protože jednoduše nechci? Nebo takhle, chtěl bych, ale nehodlám tomu momentálně věnovat až tolik času abych chodil každý den swamp. Prostě mi nejde o to chodit každej den pro esence, abych měl karmu na P ani chodit každej den Haegeron přes dvě patra a mít 300 elementů od každého, abych měl dračí věci na velkým + což bych vlastně ani nemohl, jelikož ty jsi o hodně silnější jak já a já v druhým patře udržím velký kulový :)
Aurimek
130
Obrázek

Renegade2
Lv.35
Lv.35

Příspěvek od Renegade2 » pát 30. lis 2012 22:25:51

kamosvsech píše:A já myslel, že porozumění textu se dělá na každý škole s maturitou. BS = brnění od 66.-70. lvl, který zpočátku bylo dropnutelný pouze ze zubatky a nebo na lvlu 86, díky čemuž se denně vydělávaly miliardy a to byl taky důvod, proč expit. Biolog lvl 90 - 10% útok proti lidem - výhoda, kvůli který se expilo z lvl 86 na 90 (nemluvě o tom, že dropování BSek taky neslo nějaký expy). O karmě mluvim tak, že 140lvl a tudíž karma na P ti přinese 2% navíc oproti G10 (mluvim poškození proti schopnostem) a mluvim o ní taky tak, že aby ses na to P dostal, tak předtim musíš rok dělat požadovaný stupně karmy, zatimco když přijde biolog, kterej obnáší dejme tomu 80 předmětů = +/- 30 dní, tak je to pro mě snazší výzva než karma. Karmu a biologa od začátku nelze srovnávat, neboť doba jednotlivejch úkolů biologa je, dá se říct, úměrná době expení (normálního) na další požadovanej level, zatimco tady se ze 110 (nebo 100? teď nevim, od jakýho lvlu je karma) na 130 dostaneš za pár dní normálního expení a na 130+ budeš u karmy na lvlu 5-10 a dalších x měsíců není třeba nějak extra expit. Dračí +9 nejsou extra výzva až na pár věcí + není žádná jistota, že je kdy vůbec budu mít, zatimco biologa od 140 bych časem udělal i s extrémní smůlou a minimální ztrátou času ve hře. Dále, pokud si level 140, tak tě lvl 132 a níž neotráví, což je dle mě malá výhoda, tudíž nevim, co píšeš o lvlu 110. Pokud hře nerozumíš, tak se nepouštěj do diskuze. Když jsem si to tak hezky probral, tak nevidim nic, v čem si odporuju, tudíž můžu skončit, zdar ;).
E: Nevim, jak je to teď ale dřív se na +/-90 expilo v pohodě díky tomu, že pro jednoutlivý skupiny lvlů byly rozdílný lokace. Z lvl 90 na 92 jsem bez pár mezer expil 20 hodin v kuse v Jeskyni aniž by mě nikdo vyrušil, zatimco tady se mísí lvl 100-140 na 3 místech, kde se dá expit a lv 120-140 v době předhaegeronský hromadně vykupovaly expertky. Kdyby bylo místo a expertek dost, tak si troufnu říct, že tu 141 mam dávno za sebou.
Musím říct že jsi to hezky napsal a máš svojim způsobem pravdu, na offiku se tenhle level vážně dělal a spoustu lidí na tom zbohatlo o tom žádná, ale to ještě neznamená že ten level tady tu hodnotu žádnou nemá i přesto jak jsi to nádherně rozepsal.
Zkus napsat Alekovi, Kelshakovi a dalším proč ten level dělali když je k ničemu :mrgreen: . A kolik že ty jsi ten level :?:

"v 120-140 v době předhaegeronský hromadně vykupovaly expertky. Kdyby bylo místo a expertek dost, tak si troufnu říct, že tu 141 mam dávno za sebou"

Proč jsi je nevykupoval ty :mrgreen: a spousty hráčů už tě dávno předběhlo ;)

Nebyla to pro tebe motivace kvůli 2% obrany/útoku do schopky? a kdyby bylo expertek dost, tak by to pro tebe motivace byla :mrgreen: Taky si odporuješ. ;)

Jinak tady se na level 130 nedostaneš za pár hodin normálního expení, swamp byl původně navrženej na normální expení do levelu 127, od levelu 128 se rapidně snížil počet expů. No ono dát za swamp pláštováním 3% není taková lahůdka :D , ale co já se tu bavím, ten level máš?
PS: když nevíš od jakýho levelu je karma tak nejspíš nemáš ani tu 110 :down:

Víš co, nemusíš jim psát já ti řeknu proč tady mají hráči 141 ten level.

Není to ani kvůli tý karmě (hodně hráčů 141 tu karmu nemá na P) ale je to výzva a sakra veliká výzva když už to neexpí postaru normálním způsobem a nakonec je dobrej a sakra dobrej pocit mít všechno na P ;) Navíc nikdy nevíš jeslti Saggi nakonec na vyšším levelu tu obranu nepřidá ;) Jak se říká připraveným štěstí přeje a nepřipraveným..... :mrgreen: který mají nebo měli level 90 na offiku jim je na serveru Ekura tak akorát na.....
Naposledy upravil(a) Renegade2 dne pát 30. lis 2012 22:44:47, celkem upraveno 1 x.
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

LOCO30
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování

Příspěvek od LOCO30 » pát 30. lis 2012 22:40:12

Spoiler:
Renegade2 píše:
kamosvsech píše:A já myslel, že porozumění textu se dělá na každý škole s maturitou. BS = brnění od 66.-70. lvl, který zpočátku bylo dropnutelný pouze ze zubatky a nebo na lvlu 86, díky čemuž se denně vydělávaly miliardy a to byl taky důvod, proč expit. Biolog lvl 90 - 10% útok proti lidem - výhoda, kvůli který se expilo z lvl 86 na 90 (nemluvě o tom, že dropování BSek taky neslo nějaký expy). O karmě mluvim tak, že 140lvl a tudíž karma na P ti přinese 2% navíc oproti G10 (mluvim poškození proti schopnostem) a mluvim o ní taky tak, že aby ses na to P dostal, tak předtim musíš rok dělat požadovaný stupně karmy, zatimco když přijde biolog, kterej obnáší dejme tomu 80 předmětů = +/- 30 dní, tak je to pro mě snazší výzva než karma. Karmu a biologa od začátku nelze srovnávat, neboť doba jednotlivejch úkolů biologa je, dá se říct, úměrná době expení (normálního) na další požadovanej level, zatimco tady se ze 110 (nebo 100? teď nevim, od jakýho lvlu je karma) na 130 dostaneš za pár dní normálního expení a na 130+ budeš u karmy na lvlu 5-10 a dalších x měsíců není třeba nějak extra expit. Dračí +9 nejsou extra výzva až na pár věcí + není žádná jistota, že je kdy vůbec budu mít, zatimco biologa od 140 bych časem udělal i s extrémní smůlou a minimální ztrátou času ve hře. Dále, pokud si level 140, tak tě lvl 132 a níž neotráví, což je dle mě malá výhoda, tudíž nevim, co píšeš o lvlu 110. Pokud hře nerozumíš, tak se nepouštěj do diskuze. Když jsem si to tak hezky probral, tak nevidim nic, v čem si odporuju, tudíž můžu skončit, zdar ;).
Musím říct že jsi to hezky napsal a máš svojim způsobem pravdu, na offiku se tenhle level vážně dělal a spoustu lidí na tom zbohatlo o tom žádná, ale to ještě neznamená že ten level tady tu hodnotu žádnou nemá i přesto jak jsi to nádherně rozepsal.
Zkus napsat Alekovi, Kelshakovi a dalším proč ten level dělali když je k ničemu :mrgreen: . A kolik že ty jsi ten level :?:

"v 120-140 v době předhaegeronský hromadně vykupovaly expertky. Kdyby bylo místo a expertek dost, tak si troufnu říct, že tu 141 mam dávno za sebou"

Nebyla to pro tebe motivace kvůli 2% obrany/útoku do schopky? a kdyby bylo expertek dost, tak by to pro tebe motivace byla :mrgreen: Taky si odporuješ. ;)

Jinak tady se na level 130 nedostaneš za pár hodin normálního expení, swamp byl původně navrženej na normální expení do levelu 127, od levelu 128 se rapidně snížil počet expů. No ono dát za swamp pláštováním 3% není taková lahůdka :D , ale co já se tu bavím, ten level máš?
No sice to není moje diskuze, ale vidím to asi podobně jako Break. Expení jsme si na offiku užily celkem dost ;) . Zde je to mnohem snadnějši a jednoduší stála.
Proč nemám lv max? Celkem jednoduchá odpověd. Zde nemusím čekat několik let na novou mapu, ale vím že do roka přijde. Proto nemám důvod expit na max po pár %. Nebaví mě to už. Radši počkám na novou mapu a to co jiní dělali několik týdnů, na nové mapě to dokáže hráč naexpit za pár hodin ;)
Obrázek
Pomalinku a jistě! Do měsíce snad

Renegade2
Lv.35
Lv.35

Příspěvek od Renegade2 » pát 30. lis 2012 22:49:17

LOCO30 píše:
Spoiler:
Renegade2 píše:

No sice to není moje diskuze, ale vidím to asi podobně jako Break. Expení jsme si na offiku užily celkem dost ;) . Zde je to mnohem snadnějši a jednoduší stála.
Proč nemám lv max? Celkem jednoduchá odpověd. Zde nemusím čekat několik let na novou mapu, ale vím že do roka přijde. Proto nemám důvod expit na max po pár %. Nebaví mě to už. Radši počkám na novou mapu a to co jiní dělali několik týdnů, na nové mapě to dokáže hráč naexpit za pár hodin ;)
Takže teď vyrazíš do Hae a uděláš ten level a jako PVP hráč to tam budeš pláštovat jako LorxMichal a podobní :D 141, nebo budeš čekat na tu mapu o který vedeme diskusi jaký bude mít jméno?.
Nechci ti do toho kecat ale podle mě ten level nemáš protože jsi víc ve svatý než tam kde to expí :D protože to neexpí a je to otrava :ouch:
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Makarov « ned 11:52 am »
lukyno10 píše: Čauko, boj ze hřebtu koně u pumy, nefunguje.... pročpak?
nefungovali animace, tak se to předělává...
@ Vydesenej « ned 9:51 am »
Protože jahoda není zelenina
@ lukyno10 « ned 1:18 am »
Čauko, boj ze hřebtu koně u pumy, nefunguje.... pročpak?
@ jura94 « čtv 9:09 am »
koupím skin na obouruč 6 nebo 10 neu
@ radecek24 « ned 8:48 am »
koupim wara auru 109 az 110 kdyztak pm nebo napsat na postavu radik33
@ Revus « úte 10:25 pm »
80 pozehu za kerindor :D
@ Revus « úte 9:19 pm »
ulet
xddd
Kerindor paráda ty mobky no xD Ted už ani nefunguje 2K hp z vedení který včera šlo, :D
@ Nonepovideeej « úte 8:13 pm »
Také Ti za vše moc děkuji, Mio! Užívej volnosti a sem tam se stav na pokec na hře. ;)
@ LittleNessa « úte 4:56 pm »
Také se připojím .. I když jsem s mnohým co jsi kdy napsal nesouhlasila úplně.. I tak díky za odvedenou práci a přeji Ti mnoho úspěchů v tom fungování v reálném životě :up:
@ Grout « úte 1:01 am »
Díky Mio, měj se hezky! :)
@ kovardominik « pon 8:29 pm »
Díky za vše co jsi pro nás udělal :up:
@ Mionix « ned 10:24 am »
Ano, nějaká úprava Arény před nějakou dobou proběhla. Nyní je drop rovnoměrnější. Mylseli jsme i na bufující dračí šamany, bez kterých by se to nedalo. Na druhou stranu ti, co jsou AFK závěrečný certifikát nedostanou.
@ Euphoria « sob 9:06 pm »
@TomasFoxx:D :D :D :D já nepsala schválně jmenovitě
@ TomasFoxx « sob 8:52 pm »
@Euphoria,  hele co mě práskáš
@ Euphoria « sob 8:47 pm »
Přesně, už před pár dny jsem se chtěla zeptat na odměňovací systém v aréně....jak je možné, že trofeje a další odměny padají i těm, kteří za celou arenu ani nesekli do mobky a jen trolili? Nebyli ani s nikým ve skup a trofejí jim padalo nejvíce. Byl to největší lvl v té místnosti.... Možná by nebylo na škodu na drop předmětů v aréně mkrnout :)
@ asdis « pát 6:33 pm »
dakto daco robil s Arenov?neexist aby som mal uz pri golemo 24 trofeji a neviem kolko zacarka ktomu co popadalo.Vecsinov je to okolo 20+- na Arenku
@ Mionix « čtv 6:40 pm »
@TomasFoxx:up: Abych to upřesnil, dává to, když jste slečený, bez jakéhokoliv elíku nakliklého, bez bufů a bez bonusů ze skupin nebo jezdeckých zvířat. Tudíž jak píše Foxx, je to ze základního stavu.
@ TomasFoxx « čtv 5:22 pm »
@Revus,  dává to ze základu zb, né z celkovýho (bonusy ve věcech atd)
@ Revus « čtv 4:56 pm »
Elík na 30% totěž, jen 3K :D :D :D co to je za vtip?
@ Revus « čtv 4:42 pm »
Co to je za vtip :D
@ Revus « čtv 4:38 pm »
Můžu se zeptat jak je možný že mi kosti na 30% bonusové hp přidají 3K hp když mám celkové HP 23tisíc? co to má znamenat? Mi to má dát okolo 6ti tisíc..
@ Saggitarius « čtv 12:53 pm »
@ Fogru « čtv 12:31 pm »
TomasFoxx píše: https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
odkaz je už dávno https://www.ekura.cz/discord
@ TomasFoxx « čtv 12:30 pm »
https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
@ Messenger « čtv 12:29 pm »
Odkaz na dc oficiální ?
@ TomasFoxx « čtv 11:31 am »
@Mionix,  díky
@ Mionix « čtv 11:29 am »
@TomasFoxx,  Ga řeší, pár minut.
@ TomasFoxx « čtv 11:27 am »
@ OrangEE « čtv 10:57 am »
mentál je fajn. jak píše fox, nemajú ludia také obrany war, dalšia vec on útočí schopkou a každý má bs, čiže ďalšia výhoda. no voči bmku, základ do války je asi 65mag a už to je slušná obrana sama o sebe
@ OrangEE « čtv 10:55 am »
@TomasFoxx,  postavu mám, musim zohnat bs :D
@ LittleNessa « čtv 10:53 am »
To je asi o jedincích no .. však se podívej do žluté kolik včera sekl Bentyaga a taky to nemusí být heal ani BMKO .. modrák a další taky dávají s mentálem pecky ...
@ TomasFoxx « čtv 10:53 am »
ale zkus, až ho postavíš, pujčim si :3
@ TomasFoxx « čtv 10:52 am »
@OrangEE,  tak aurák ve střední žije asi jen proto, že lidi právě nosí 10 war :D ale mentál fakt tak lehkej není
@ OrangEE « čtv 10:51 am »
@TomasFoxx,  mentála som nehral, no s aurou som vedel uhrať to čo za bm. s healom som dával najviac
@ TomasFoxx « čtv 10:50 am »
já ti třeba na ferovku řeknu, že ať jsem nesmrtelnej nebo ne, za daggera/mentála v životě nedám to, co za bmko/healera :D
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  si na ekure, tu vela veci nevychadza
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  je to tak :D
@ TomasFoxx « čtv 10:48 am »
@OrangEE,  takže bmko je shit a lidi na něj nosí 70 sura a war je OP a lidi na něj nosí 10? mi nevychadza
@ Vydesenej « čtv 10:43 am »
Z recese bych byl pro aby se pvp kameny daly přidávat jen do dračích a chitinových zbraní. To ty lidi odnaučí si dělat jiné pvp :D
@ LittleNessa « čtv 10:43 am »
U ninji je to alespoň vidět.. ale když si dá mentál nesmrtelnost co má stejné barvy jak buff tak kolikrát v tom houfu ani není poznat, že tu nesmrtelnost má :D
@ OrangEE « čtv 10:39 am »
Ninja je o niečo lepšie na tom :D ale aj to zamrzí keď dáš niekomu 48k kámen a on si odcupitá preč :D
@ OrangEE « čtv 10:38 am »
@LittleNessa,  na šamana si už ľudia zvykli za tie roky, je to jeho súčasť, no urobiť z mentála totálny tank, za ten čas dostane snáď aj 300k od všetkých a on si nahádže kúzla a ešte veselo zdrhne preč
@ OrangEE « čtv 10:36 am »
No, ja kašlem celé bmko, idem postaviť mentála s útokmi, hodím nesmrtelnosť a budem to kosiť :D a nie utekať pred zruškom stále, bmko dosah kúzla dosť bieda, všetci tí čo nemajú útoky tak majú 70 sura 65 mag :D treba to zobrať teraz z opačnej strany
@ LittleNessa « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Jo tady souhlasím ... jedna věc je bezruký šaman a druhá věc mentál co si dá trvko a pokud nedostane zruško může 10s vraždit bez milosti a postihu :D to je funny
@ Vydesenej « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Nesmrtelnost a milion hp u ninje. Pravda pravda :D ale nakonec si na to očividně lidi zvykli asi teda
@ OrangEE « čtv 10:34 am »
Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
@ TomasFoxx « čtv 10:33 am »
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
takový čísla už nebudou nikdy, to byl covid
@ LittleNessa « čtv 10:32 am »
Vydesenej píše:
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
Tak šup, ty první :D :P
@ Vydesenej « čtv 10:31 am »
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
@ LittleNessa « čtv 10:30 am »
No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
@ TomasFoxx « čtv 10:27 am »
když se zas rozjedou trošku, tak poexpím, ale to hádám že minimálně do zimy nebude
@ TomasFoxx « čtv 10:26 am »
@LittleNessa, poslední velká válka mě zlomila, už nejsem nejmladší, nemůžu takhle pokoušet nervy, ještě mě trefí pepka
@ LittleNessa « čtv 10:26 am »
Takže zůstaneš ve střední ? nebo půjdeš zpět do velké plnit nové výzvy za asistence ? :D
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
třeba mě to i donutí se ti omluvit, to je dost rare
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
@LittleNessa,  brzo bude vyexpenej foxík, ti dám přesný čísla :3
@ LittleNessa « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
Neřekla jsem nic, řekla jsem že je to v téhle war kde lítají taková čísla je to věc, která ti nedá nějako extra výhodu .. :D nebo se mi nezdá když jdu s postavou bez biologa jako poslední war neberu o nic moc méně jak když byla heal nesa s gene :D
@ Vydesenej « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše:
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
Tak to se mohlo nechat i v malých tam se taky neumírá :D A podle logické nelogičnosti by to dávalo absolutně neabsolutní smysl
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D

Who is chatting

offline Heana 
offline Lolotka 
offline Meotis 
offline Mionix 
offline OrangEE