kamosvsech píše:A já myslel, že porozumění textu se dělá na každý škole s maturitou. BS = brnění od 66.-70. lvl, který zpočátku bylo dropnutelný pouze ze zubatky a nebo na lvlu 86, díky čemuž se denně vydělávaly miliardy a to byl taky důvod, proč expit. Biolog lvl 90 - 10% útok proti lidem - výhoda, kvůli který se expilo z lvl 86 na 90 (nemluvě o tom, že dropování BSek taky neslo nějaký expy). O karmě mluvim tak, že 140lvl a tudíž karma na P ti přinese 2% navíc oproti G10 (mluvim poškození proti schopnostem) a mluvim o ní taky tak, že aby ses na to P dostal, tak předtim musíš rok dělat požadovaný stupně karmy, zatimco když přijde biolog, kterej obnáší dejme tomu 80 předmětů = +/- 30 dní, tak je to pro mě snazší výzva než karma. Karmu a biologa od začátku nelze srovnávat, neboť doba jednotlivejch úkolů biologa je, dá se říct, úměrná době expení (normálního) na další požadovanej level, zatimco tady se ze 110 (nebo 100? teď nevim, od jakýho lvlu je karma) na 130 dostaneš za pár dní normálního expení a na 130+ budeš u karmy na lvlu 5-10 a dalších x měsíců není třeba nějak extra expit. Dračí +9 nejsou extra výzva až na pár věcí + není žádná jistota, že je kdy vůbec budu mít, zatimco biologa od 140 bych časem udělal i s extrémní smůlou a minimální ztrátou času ve hře. Dále, pokud si level 140, tak tě lvl 132 a níž neotráví, což je dle mě malá výhoda, tudíž nevim, co píšeš o lvlu 110. Pokud hře nerozumíš, tak se nepouštěj do diskuze. Když jsem si to tak hezky probral, tak nevidim nic, v čem si odporuju, tudíž můžu skončit, zdar

.
E: Nevim, jak je to teď ale dřív se na +/-90 expilo v pohodě díky tomu, že pro jednoutlivý skupiny lvlů byly rozdílný lokace. Z lvl 90 na 92 jsem bez pár mezer expil 20 hodin v kuse v Jeskyni aniž by mě nikdo vyrušil, zatimco tady se mísí lvl 100-140 na 3 místech, kde se dá expit a lv 120-140 v době předhaegeronský hromadně vykupovaly expertky. Kdyby bylo místo a expertek dost, tak si troufnu říct, že tu 141 mam dávno za sebou.
Musím říct že jsi to hezky napsal a máš svojim způsobem pravdu, na offiku se tenhle level vážně dělal a spoustu lidí na tom zbohatlo o tom žádná, ale to ještě neznamená že ten level tady tu hodnotu žádnou nemá i přesto jak jsi to nádherně rozepsal.
Zkus napsat Alekovi, Kelshakovi a dalším proč ten level dělali když je k ničemu

. A kolik že ty jsi ten level
"v 120-140 v době předhaegeronský hromadně vykupovaly expertky. Kdyby bylo místo a expertek dost, tak si troufnu říct, že tu 141 mam dávno za sebou"
Proč jsi je nevykupoval ty

a spousty hráčů už tě dávno předběhlo
Nebyla to pro tebe motivace kvůli 2% obrany/útoku do schopky? a kdyby bylo expertek dost, tak by to pro tebe motivace byla

Taky si odporuješ.
Jinak tady se na level 130 nedostaneš za pár hodin normálního expení, swamp byl původně navrženej na normální expení do levelu 127, od levelu 128 se rapidně snížil počet expů. No ono dát za swamp pláštováním 3% není taková lahůdka

, ale co já se tu bavím, ten level máš?
PS: když nevíš od jakýho levelu je karma tak nejspíš nemáš ani tu 110
Víš co, nemusíš jim psát já ti řeknu proč tady mají hráči 141 ten level.
Není to ani kvůli tý karmě (hodně hráčů 141 tu karmu nemá na P) ale je to výzva a sakra veliká výzva když už to neexpí postaru normálním způsobem a nakonec je dobrej a sakra dobrej pocit mít všechno na P

Navíc nikdy nevíš jeslti Saggi nakonec na vyšším levelu tu obranu nepřidá

Jak se říká připraveným štěstí přeje a nepřipraveným.....

který mají nebo měli level 90 na offiku jim je na serveru Ekura tak akorát na.....