Chcete nový server ?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno

Jste pro nový serveR?

Ano
54
47%
Ne
61
53%

Celkem hlasů: 115

DontSleep
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Re: Nemazat, vyjádřit se se vší slušnosti

Příspěvek od DontSleep » pát 07. pro 2012 23:34:57

Pokud nevíš, co píšeš, tak už sem nepiš, mám akorát chuť tě poslat někam a to nechci, chci aby tady byla vážná debata o tomto serveru, jsem lvl 125 vyděláno mám až až, ale myslím i na kámoše a tak podobně chápeš? Je mi jasný, že každý, co tu už má věci a tak nebude chtít nový server, ale musí se myslet i na nové hráče, tak neplácej hlouposti..Než se dostanou k tomu aby dělali karmu, tak to tak půl roku potrvá + další půl rok, než ji udělají, tak co? Dá se to za 3 měsíce? ANo pokud jsi pracháč

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » pát 07. pro 2012 23:35:31

DontSleep - pozor na to, kdo komu vlastně lže. :up:

To že neznáš žádného nového hráče z tvého okolí ještě neznamená, že tu nikdo nezačíná a nehraje právě teď od začátku. Já jich několik znám a nemyslím si, že by byl problém začít - on je problém v tom, že chceš dohánět nějakou "TOPku". Já nechápu proč, ale ještě že znám další, co začínají, kteří vidí zábavu v něčem jiném. :lol:

Naopak já zase neznám ty multimiliardáře, co mají 100 a víc miliard nasyslených v šecích nebo kde - když tak sem hoď nějaká KONKRÉTNÍ jména TVÝCH KAMARÁDŮ - nebo si vymýšlíš podruhé? Hlavně nepiš nic neurčitého, že jsi to někde slyšel nebo četl. :up:

Nový server nemá šanci vzniknout - právě kvůli takovým, jako jsi ty. Proč? No stane se za pár let to samé, jako teď: vznikne TOPka a další "vrstvy" hráčských komunit. K tomu se objeví ti, co z nejrůznějších příčin nenašli, to co chtěli ve hře najít a tak, aby dostali "druhou šanci", budou šťouchat na fóru do toho, aby se udělal další server.... :)

A ona žádná druhá šance nebude. Hraj teď a tady a dokaž, že se umíš překonávat - nebo - běž tam, kde to bude víc podle tvého gusta.

Nic složitého. :up:
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

DontSleep
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od DontSleep » pát 07. pro 2012 23:40:39

Ghibli píše:DontSleep - pozor na to, kdo komu vlastně lže. :up:

To že neznáš žádného nového hráče z tvého okolí ještě neznamená, že tu nikdo nezačíná a nehraje právě teď od začátku. Já jich několik znám a nemyslím si, že by byl problém začít - on je problém v tom, že chceš dohánět nějakou "TOPku". Já nechápu proč, ale ještě že znám další, co začínají, kteří vidí zábavu v něčem jiném. :lol:

Naopak já zase neznám ty multimiliardáře, co mají 100 a víc miliard nasyslených v šecích nebo kde - když tak sem hoď nějaká KONKRÉTNÍ jména TVÝCH KAMARÁDŮ - nebo si vymýšlíš podruhé? Hlavně nepiš nic neurčitého, že jsi to někde slyšel nebo četl. :up:

Nový server nemá šanci vzniknout - právě kvůli takovým, jako jsi ty. Proč? No stane se za pár let to samé, jako teď: vznikne TOPka a další "vrstvy" hráčských komunit. K tomu se objeví ti, co z nejrůznějších příčin nenašli, to co chtěli ve hře najít a tak, aby dostali "druhou šanci", budou šťouchat na fóru do toho, aby se udělal další server.... :)

A ona žádná druhá šance nebude. Hraj teď a tady a dokaž, že se umíš překonávat - nebo - běž tam, kde to bude víc podle tvého gusta.

Nic složitého. :up:
Na co tím narážíš "na hráče jako já"?
Chápeš, že to nedělám jen pro sebe? Psal jsem si snad s 50 lidmi v cechu + dalších několik lidí v cechu, kteří by byli pro a byla by to pro ně motivace? Myslíš, že je motivace dohnat někoho, kdo má 320 miliard ( trolof ), ne spíše ztráta času ty závisláku.
Neboj, taky umím napsat tak pěkný sloh jako ty, aby to vypadalo inteligentně, ale nejsem ve škole, nepotřebuju se prezentovat, nýbrž se zeptat, co a jak chápeš? No vlastně ne, máš 141 ubyli by ti hráči, kterým by jsi mohl prodávat a tím pádem by ti ubyli miliardy! :P Takové mám nejradší víš? :) Škudlit škudlit a pak velmi draze prodávat slabším hráčům, ano to znám velmi dobře.
Nač jmenovat stamilairdové hráče? Je jich tu dost

JustPlay
Lv.23
Lv.23
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 75 poděkování

Příspěvek od JustPlay » pát 07. pro 2012 23:42:24

Můj osobní názor je PRO.
Obnáší to starosti a mnoho plánování to ano, ale podívejte se na momentální stav.
Jak již bylo řečeno. Plno hráčů má nasmoleno multimiliardy a pro hráče který v dnešní době chce začít hrát na takto kvalitním serveru je skoro nemožné se usadit. Píšete jak ,,když se chce tak všechno jde,, není to tak uplně pravda. Vemte si jak dlouho jste si vydělávali vy aby jste měli to co teď. A představte si jak budou muset vydělávat dlouho oni aby měli to co vy.
Podpis odstraněn pro porušení pravidel pro podpisy.

stripes66
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od stripes66 » pát 07. pro 2012 23:43:43

DontSleep píše:Pokud nevíš, co píšeš, tak už sem nepiš, mám akorát chuť tě poslat někam a to nechci, chci aby tady byla vážná debata o tomto serveru, jsem lvl 125 vyděláno mám až až, ale myslím i na kámoše a tak podobně chápeš? Je mi jasný, že každý, co tu už má věci a tak nebude chtít nový server, ale musí se myslet i na nové hráče, tak neplácej hlouposti..Než se dostanou k tomu aby dělali karmu, tak to tak půl roku potrvá + další půl rok, než ji udělají, tak co? Dá se to za 3 měsíce? ANo pokud jsi pracháč

Na rozdíl od Tebe si myslím že vím co píšu. Nemůžu si pomoct, ale kdyby jsi chtěl a jak vydno ty chceš, ale noví hráči ne, můžeš být v top i tady. Když už jsme u toho, pochlub se jak teda na postavě makáš a jak jsi na tom s karmou, zručností, bio, herbařením. level už známe ;) .

Pošli mě kam chceš, chtěl jsi debatu, chtěl a pokud někdo napíše jiný názor, tak ho posíláš někam a už sem nemá psát ?????????????

A představte si jak budou muset vydělávat dlouho oni aby měli to co vy.

Asi tak poloviční dobu, neli ještě míň
Naposledy upravil(a) stripes66 dne pát 07. pro 2012 23:46:21, celkem upraveno 1 x.

DontSleep
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od DontSleep » pát 07. pro 2012 23:44:14

JustPlay píše:Můj osobní názor je PRO.
Obnáší to starosti a mnoho plánování to ano, ale podívejte se na momentální stav.
Jak již bylo řečeno. Plno hráčů má nasmoleno multimiliardy a pro hráče který v dnešní době chce začít hrát na takto kvalitním serveru je skoro nemožné se usadit. Píšete jak ,,když se chce tak všechno jde,, není to tak uplně pravda. Vemte si jak dlouho jste si vydělávali vy aby jste měli to co teď. A představte si jak budou muset vydělávat dlouho oni aby měli to co vy.
Děkuji ti bože za to, že tady jsou lidé, co přemýšlím mozkem!!!
Konečně pár lidí, co to chápe a jsem za to rád :)

1sindicate1
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 31 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od 1sindicate1 » pát 07. pro 2012 23:47:15

stripes66 píše:
DontSleep píše:Pokud nevíš, co píšeš, tak už sem nepiš, mám akorát chuť tě poslat někam a to nechci, chci aby tady byla vážná debata o tomto serveru, jsem lvl 125 vyděláno mám až až, ale myslím i na kámoše a tak podobně chápeš? Je mi jasný, že každý, co tu už má věci a tak nebude chtít nový server, ale musí se myslet i na nové hráče, tak neplácej hlouposti..Než se dostanou k tomu aby dělali karmu, tak to tak půl roku potrvá + další půl rok, než ji udělají, tak co? Dá se to za 3 měsíce? ANo pokud jsi pracháč

Na rozdíl od Tebe si myslím že vím co píšu. Nemůžu si pomoct, ale kdyby jsi chtěl a jak vydno ty chceš, ale noví hráči ne, můžeš být v top i tady. Když už jsme u toho, pochlub se jak teda na postavě makáš a jak jsi na tom s karmou, zručností, bio, herbařením. level už známe ;) .

Pošli mě kam chceš, chtěl jsi debatu, chtěl a pokud někdo napíše jiný názor, tak ho posíláš někam a už sem nemá psát ?????????????
Co je to za kravinu ? Jak má někdo dohnad někoho kdo to už hraje tři roky, možná by bylo lepší kdyby si myslel i na druhé a né jen na sebe, pokud vím tak biolog trvá nějaký ten pátek + karma, dvě základní věci bez kterých se tu už neobejdeš, tyto dvě věci uděláš nejdříve za 1 rok. Uvědom si co tu píšeš.
Obrázek

Lidi, kterým se dá na 100% věřit: Mike, JustPlay, ALEK

http://youtu.be/lQElutUxDkY Šamanka vs keri

stripes66
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od stripes66 » pát 07. pro 2012 23:49:57

a ty si zas uvědom, že oni to za 14 dní taky neměli. Jo vlastně na co se snažit, trochu si tu postěžujem a třeba nám to ulehčí co? jste pozadu jen svojí vinou. Nehledě na to, že těch 50 lidí mě vůbec neláká dohánět a něco si dokazovat.

JustPlay
Lv.23
Lv.23
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 75 poděkování

Příspěvek od JustPlay » pát 07. pro 2012 23:50:14

Spoiler:
1sindicate1 píše:
stripes66 píše:

Co je to za kravinu ? Jak má někdo dohnad někoho kdo to už hraje tři roky, možná by bylo lepší kdyby si myslel i na druhé a né jen na sebe, pokud vím tak biolog trvá nějaký ten pátek + karma, dvě základní věci bez kterých se tu už neobejdeš, tyto dvě věci uděláš nejdříve za 1 rok. Uvědom si co tu píšeš.
A ještě musíš počítat stím že server se dále rozvíjí tudíž je pomalu nemožné dosáhnout něčeho čeho dosáhl někdo hrající +- 1,5roku
Podpis odstraněn pro porušení pravidel pro podpisy.

DontSleep
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od DontSleep » pát 07. pro 2012 23:53:17

Víš Juste, ono to prostě nejde vysvětlit hráčům, kteří mají naškudleno, mají luxusní výbavy a tak dále.
Bojí se totiž, že by přišli o svou výhodu - drahý prodej, levný nákup.
Ano, vždycky to bylo tak, že ten kdo začal jako první, tak měl výhodu, ale proč tuto výhodu nedopřát i novým, nebo slabším hráčům, mezi které se řadím i já?

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ radecek24 « ned 8:48 am »
koupim wara auru 109 az 110 kdyztak pm nebo napsat na postavu radik33
@ Revus « úte 10:25 pm »
80 pozehu za kerindor :D
@ Revus « úte 9:19 pm »
ulet
xddd
Kerindor paráda ty mobky no xD Ted už ani nefunguje 2K hp z vedení který včera šlo, :D
@ Nonepovideeej « úte 8:13 pm »
Také Ti za vše moc děkuji, Mio! Užívej volnosti a sem tam se stav na pokec na hře. ;)
@ LittleNessa « úte 4:56 pm »
Také se připojím .. I když jsem s mnohým co jsi kdy napsal nesouhlasila úplně.. I tak díky za odvedenou práci a přeji Ti mnoho úspěchů v tom fungování v reálném životě :up:
@ Grout « úte 1:01 am »
Díky Mio, měj se hezky! :)
@ kovardominik « pon 8:29 pm »
Díky za vše co jsi pro nás udělal :up:
@ Mionix « ned 10:24 am »
Ano, nějaká úprava Arény před nějakou dobou proběhla. Nyní je drop rovnoměrnější. Mylseli jsme i na bufující dračí šamany, bez kterých by se to nedalo. Na druhou stranu ti, co jsou AFK závěrečný certifikát nedostanou.
@ Euphoria « sob 9:06 pm »
@TomasFoxx:D :D :D :D já nepsala schválně jmenovitě
@ TomasFoxx « sob 8:52 pm »
@Euphoria,  hele co mě práskáš
@ Euphoria « sob 8:47 pm »
Přesně, už před pár dny jsem se chtěla zeptat na odměňovací systém v aréně....jak je možné, že trofeje a další odměny padají i těm, kteří za celou arenu ani nesekli do mobky a jen trolili? Nebyli ani s nikým ve skup a trofejí jim padalo nejvíce. Byl to největší lvl v té místnosti.... Možná by nebylo na škodu na drop předmětů v aréně mkrnout :)
@ asdis « pát 6:33 pm »
dakto daco robil s Arenov?neexist aby som mal uz pri golemo 24 trofeji a neviem kolko zacarka ktomu co popadalo.Vecsinov je to okolo 20+- na Arenku
@ Mionix « čtv 6:40 pm »
@TomasFoxx:up: Abych to upřesnil, dává to, když jste slečený, bez jakéhokoliv elíku nakliklého, bez bufů a bez bonusů ze skupin nebo jezdeckých zvířat. Tudíž jak píše Foxx, je to ze základního stavu.
@ TomasFoxx « čtv 5:22 pm »
@Revus,  dává to ze základu zb, né z celkovýho (bonusy ve věcech atd)
@ Revus « čtv 4:56 pm »
Elík na 30% totěž, jen 3K :D :D :D co to je za vtip?
@ Revus « čtv 4:42 pm »
Co to je za vtip :D
@ Revus « čtv 4:38 pm »
Můžu se zeptat jak je možný že mi kosti na 30% bonusové hp přidají 3K hp když mám celkové HP 23tisíc? co to má znamenat? Mi to má dát okolo 6ti tisíc..
@ Saggitarius « čtv 12:53 pm »
@ Fogru « čtv 12:31 pm »
TomasFoxx píše: https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
odkaz je už dávno https://www.ekura.cz/discord
@ TomasFoxx « čtv 12:30 pm »
https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
@ Messenger « čtv 12:29 pm »
Odkaz na dc oficiální ?
@ TomasFoxx « čtv 11:31 am »
@Mionix,  díky
@ Mionix « čtv 11:29 am »
@TomasFoxx,  Ga řeší, pár minut.
@ TomasFoxx « čtv 11:27 am »
@ OrangEE « čtv 10:57 am »
mentál je fajn. jak píše fox, nemajú ludia také obrany war, dalšia vec on útočí schopkou a každý má bs, čiže ďalšia výhoda. no voči bmku, základ do války je asi 65mag a už to je slušná obrana sama o sebe
@ OrangEE « čtv 10:55 am »
@TomasFoxx,  postavu mám, musim zohnat bs :D
@ LittleNessa « čtv 10:53 am »
To je asi o jedincích no .. však se podívej do žluté kolik včera sekl Bentyaga a taky to nemusí být heal ani BMKO .. modrák a další taky dávají s mentálem pecky ...
@ TomasFoxx « čtv 10:53 am »
ale zkus, až ho postavíš, pujčim si :3
@ TomasFoxx « čtv 10:52 am »
@OrangEE,  tak aurák ve střední žije asi jen proto, že lidi právě nosí 10 war :D ale mentál fakt tak lehkej není
@ OrangEE « čtv 10:51 am »
@TomasFoxx,  mentála som nehral, no s aurou som vedel uhrať to čo za bm. s healom som dával najviac
@ TomasFoxx « čtv 10:50 am »
já ti třeba na ferovku řeknu, že ať jsem nesmrtelnej nebo ne, za daggera/mentála v životě nedám to, co za bmko/healera :D
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  si na ekure, tu vela veci nevychadza
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  je to tak :D
@ TomasFoxx « čtv 10:48 am »
@OrangEE,  takže bmko je shit a lidi na něj nosí 70 sura a war je OP a lidi na něj nosí 10? mi nevychadza
@ Vydesenej « čtv 10:43 am »
Z recese bych byl pro aby se pvp kameny daly přidávat jen do dračích a chitinových zbraní. To ty lidi odnaučí si dělat jiné pvp :D
@ LittleNessa « čtv 10:43 am »
U ninji je to alespoň vidět.. ale když si dá mentál nesmrtelnost co má stejné barvy jak buff tak kolikrát v tom houfu ani není poznat, že tu nesmrtelnost má :D
@ OrangEE « čtv 10:39 am »
Ninja je o niečo lepšie na tom :D ale aj to zamrzí keď dáš niekomu 48k kámen a on si odcupitá preč :D
@ OrangEE « čtv 10:38 am »
@LittleNessa,  na šamana si už ľudia zvykli za tie roky, je to jeho súčasť, no urobiť z mentála totálny tank, za ten čas dostane snáď aj 300k od všetkých a on si nahádže kúzla a ešte veselo zdrhne preč
@ OrangEE « čtv 10:36 am »
No, ja kašlem celé bmko, idem postaviť mentála s útokmi, hodím nesmrtelnosť a budem to kosiť :D a nie utekať pred zruškom stále, bmko dosah kúzla dosť bieda, všetci tí čo nemajú útoky tak majú 70 sura 65 mag :D treba to zobrať teraz z opačnej strany
@ LittleNessa « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Jo tady souhlasím ... jedna věc je bezruký šaman a druhá věc mentál co si dá trvko a pokud nedostane zruško může 10s vraždit bez milosti a postihu :D to je funny
@ Vydesenej « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Nesmrtelnost a milion hp u ninje. Pravda pravda :D ale nakonec si na to očividně lidi zvykli asi teda
@ OrangEE « čtv 10:34 am »
Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
@ TomasFoxx « čtv 10:33 am »
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
takový čísla už nebudou nikdy, to byl covid
@ LittleNessa « čtv 10:32 am »
Vydesenej píše:
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
Tak šup, ty první :D :P
@ Vydesenej « čtv 10:31 am »
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
@ LittleNessa « čtv 10:30 am »
No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
@ TomasFoxx « čtv 10:27 am »
když se zas rozjedou trošku, tak poexpím, ale to hádám že minimálně do zimy nebude
@ TomasFoxx « čtv 10:26 am »
@LittleNessa, poslední velká válka mě zlomila, už nejsem nejmladší, nemůžu takhle pokoušet nervy, ještě mě trefí pepka
@ LittleNessa « čtv 10:26 am »
Takže zůstaneš ve střední ? nebo půjdeš zpět do velké plnit nové výzvy za asistence ? :D
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
třeba mě to i donutí se ti omluvit, to je dost rare
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
@LittleNessa,  brzo bude vyexpenej foxík, ti dám přesný čísla :3
@ LittleNessa « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
Neřekla jsem nic, řekla jsem že je to v téhle war kde lítají taková čísla je to věc, která ti nedá nějako extra výhodu .. :D nebo se mi nezdá když jdu s postavou bez biologa jako poslední war neberu o nic moc méně jak když byla heal nesa s gene :D
@ Vydesenej « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše:
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
Tak to se mohlo nechat i v malých tam se taky neumírá :D A podle logické nelogičnosti by to dávalo absolutně neabsolutní smysl
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
@LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
@ Vydesenej « čtv 10:20 am »
@ LittleNessa « čtv 10:20 am »
Tak ono to ve finále není úplně za nic .. hrál jsi heala aj s gene .. tak i ten dráp dává dmg prostě a jelikož na té postavě co jsi byl jsou snad jen utoky .. tak víš kolik ten dráp bral... ubral jsi část HP protivníka tak ten asist je logický
@ TomasFoxx « čtv 10:20 am »
i já si tu válku včera užil, takhle jsem se u války nenasmál už fakt dlouho :D člověk se jde buffnout a padne mu 3-5x 1cb :D :D :D

Who is chatting

offline Mionix