Chcete nový server ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Re: Nemazat, vyjádřit se se vší slušnosti
Pokud nevíš, co píšeš, tak už sem nepiš, mám akorát chuť tě poslat někam a to nechci, chci aby tady byla vážná debata o tomto serveru, jsem lvl 125 vyděláno mám až až, ale myslím i na kámoše a tak podobně chápeš? Je mi jasný, že každý, co tu už má věci a tak nebude chtít nový server, ale musí se myslet i na nové hráče, tak neplácej hlouposti..Než se dostanou k tomu aby dělali karmu, tak to tak půl roku potrvá + další půl rok, než ji udělají, tak co? Dá se to za 3 měsíce? ANo pokud jsi pracháč
- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
DontSleep - pozor na to, kdo komu vlastně lže.
To že neznáš žádného nového hráče z tvého okolí ještě neznamená, že tu nikdo nezačíná a nehraje právě teď od začátku. Já jich několik znám a nemyslím si, že by byl problém začít - on je problém v tom, že chceš dohánět nějakou "TOPku". Já nechápu proč, ale ještě že znám další, co začínají, kteří vidí zábavu v něčem jiném.
Naopak já zase neznám ty multimiliardáře, co mají 100 a víc miliard nasyslených v šecích nebo kde - když tak sem hoď nějaká KONKRÉTNÍ jména TVÝCH KAMARÁDŮ - nebo si vymýšlíš podruhé? Hlavně nepiš nic neurčitého, že jsi to někde slyšel nebo četl.
Nový server nemá šanci vzniknout - právě kvůli takovým, jako jsi ty. Proč? No stane se za pár let to samé, jako teď: vznikne TOPka a další "vrstvy" hráčských komunit. K tomu se objeví ti, co z nejrůznějších příčin nenašli, to co chtěli ve hře najít a tak, aby dostali "druhou šanci", budou šťouchat na fóru do toho, aby se udělal další server....
A ona žádná druhá šance nebude. Hraj teď a tady a dokaž, že se umíš překonávat - nebo - běž tam, kde to bude víc podle tvého gusta.
Nic složitého.

To že neznáš žádného nového hráče z tvého okolí ještě neznamená, že tu nikdo nezačíná a nehraje právě teď od začátku. Já jich několik znám a nemyslím si, že by byl problém začít - on je problém v tom, že chceš dohánět nějakou "TOPku". Já nechápu proč, ale ještě že znám další, co začínají, kteří vidí zábavu v něčem jiném.

Naopak já zase neznám ty multimiliardáře, co mají 100 a víc miliard nasyslených v šecích nebo kde - když tak sem hoď nějaká KONKRÉTNÍ jména TVÝCH KAMARÁDŮ - nebo si vymýšlíš podruhé? Hlavně nepiš nic neurčitého, že jsi to někde slyšel nebo četl.

Nový server nemá šanci vzniknout - právě kvůli takovým, jako jsi ty. Proč? No stane se za pár let to samé, jako teď: vznikne TOPka a další "vrstvy" hráčských komunit. K tomu se objeví ti, co z nejrůznějších příčin nenašli, to co chtěli ve hře najít a tak, aby dostali "druhou šanci", budou šťouchat na fóru do toho, aby se udělal další server....

A ona žádná druhá šance nebude. Hraj teď a tady a dokaž, že se umíš překonávat - nebo - běž tam, kde to bude víc podle tvého gusta.
Nic složitého.

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
-
- Lv.14
Na co tím narážíš "na hráče jako já"?Ghibli píše:DontSleep - pozor na to, kdo komu vlastně lže.![]()
To že neznáš žádného nového hráče z tvého okolí ještě neznamená, že tu nikdo nezačíná a nehraje právě teď od začátku. Já jich několik znám a nemyslím si, že by byl problém začít - on je problém v tom, že chceš dohánět nějakou "TOPku". Já nechápu proč, ale ještě že znám další, co začínají, kteří vidí zábavu v něčem jiném.![]()
Naopak já zase neznám ty multimiliardáře, co mají 100 a víc miliard nasyslených v šecích nebo kde - když tak sem hoď nějaká KONKRÉTNÍ jména TVÝCH KAMARÁDŮ - nebo si vymýšlíš podruhé? Hlavně nepiš nic neurčitého, že jsi to někde slyšel nebo četl.![]()
Nový server nemá šanci vzniknout - právě kvůli takovým, jako jsi ty. Proč? No stane se za pár let to samé, jako teď: vznikne TOPka a další "vrstvy" hráčských komunit. K tomu se objeví ti, co z nejrůznějších příčin nenašli, to co chtěli ve hře najít a tak, aby dostali "druhou šanci", budou šťouchat na fóru do toho, aby se udělal další server....![]()
Nic složitého.
Chápeš, že to nedělám jen pro sebe? Psal jsem si snad s 50 lidmi v cechu + dalších několik lidí v cechu, kteří by byli pro a byla by to pro ně motivace? Myslíš, že je motivace dohnat někoho, kdo má 320 miliard ( trolof ), ne spíše ztráta času ty závisláku.
Neboj, taky umím napsat tak pěkný sloh jako ty, aby to vypadalo inteligentně, ale nejsem ve škole, nepotřebuju se prezentovat, nýbrž se zeptat, co a jak chápeš? No vlastně ne, máš 141 ubyli by ti hráči, kterým by jsi mohl prodávat a tím pádem by ti ubyli miliardy!

Nač jmenovat stamilairdové hráče? Je jich tu dost
- JustPlay
- Lv.23
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 75 poděkování
Můj osobní názor je PRO.
Obnáší to starosti a mnoho plánování to ano, ale podívejte se na momentální stav.
Jak již bylo řečeno. Plno hráčů má nasmoleno multimiliardy a pro hráče který v dnešní době chce začít hrát na takto kvalitním serveru je skoro nemožné se usadit. Píšete jak ,,když se chce tak všechno jde,, není to tak uplně pravda. Vemte si jak dlouho jste si vydělávali vy aby jste měli to co teď. A představte si jak budou muset vydělávat dlouho oni aby měli to co vy.
Obnáší to starosti a mnoho plánování to ano, ale podívejte se na momentální stav.
Jak již bylo řečeno. Plno hráčů má nasmoleno multimiliardy a pro hráče který v dnešní době chce začít hrát na takto kvalitním serveru je skoro nemožné se usadit. Píšete jak ,,když se chce tak všechno jde,, není to tak uplně pravda. Vemte si jak dlouho jste si vydělávali vy aby jste měli to co teď. A představte si jak budou muset vydělávat dlouho oni aby měli to co vy.
Podpis odstraněn pro porušení pravidel pro podpisy.
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
DontSleep píše:Pokud nevíš, co píšeš, tak už sem nepiš, mám akorát chuť tě poslat někam a to nechci, chci aby tady byla vážná debata o tomto serveru, jsem lvl 125 vyděláno mám až až, ale myslím i na kámoše a tak podobně chápeš? Je mi jasný, že každý, co tu už má věci a tak nebude chtít nový server, ale musí se myslet i na nové hráče, tak neplácej hlouposti..Než se dostanou k tomu aby dělali karmu, tak to tak půl roku potrvá + další půl rok, než ji udělají, tak co? Dá se to za 3 měsíce? ANo pokud jsi pracháč
Na rozdíl od Tebe si myslím že vím co píšu. Nemůžu si pomoct, ale kdyby jsi chtěl a jak vydno ty chceš, ale noví hráči ne, můžeš být v top i tady. Když už jsme u toho, pochlub se jak teda na postavě makáš a jak jsi na tom s karmou, zručností, bio, herbařením. level už známe

Pošli mě kam chceš, chtěl jsi debatu, chtěl a pokud někdo napíše jiný názor, tak ho posíláš někam a už sem nemá psát ?????????????
A představte si jak budou muset vydělávat dlouho oni aby měli to co vy.
Asi tak poloviční dobu, neli ještě míň
Naposledy upravil(a) stripes66 dne pát 07. pro 2012 23:46:21, celkem upraveno 1 x.
-
- Lv.14
Děkuji ti bože za to, že tady jsou lidé, co přemýšlím mozkem!!!JustPlay píše:Můj osobní názor je PRO.
Konečně pár lidí, co to chápe a jsem za to rád

-
- Lv.13
- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Co je to za kravinu ? Jak má někdo dohnad někoho kdo to už hraje tři roky, možná by bylo lepší kdyby si myslel i na druhé a né jen na sebe, pokud vím tak biolog trvá nějaký ten pátek + karma, dvě základní věci bez kterých se tu už neobejdeš, tyto dvě věci uděláš nejdříve za 1 rok. Uvědom si co tu píšeš.stripes66 píše:DontSleep píše:Pokud nevíš, co píšeš, tak už sem nepiš, mám akorát chuť tě poslat někam a to nechci, chci aby tady byla vážná debata o tomto serveru, jsem lvl 125 vyděláno mám až až, ale myslím i na kámoše a tak podobně chápeš? Je mi jasný, že každý, co tu už má věci a tak nebude chtít nový server, ale musí se myslet i na nové hráče, tak neplácej hlouposti..Než se dostanou k tomu aby dělali karmu, tak to tak půl roku potrvá + další půl rok, než ji udělají, tak co? Dá se to za 3 měsíce? ANo pokud jsi pracháč
Na rozdíl od Tebe si myslím že vím co píšu. Nemůžu si pomoct, ale kdyby jsi chtěl a jak vydno ty chceš, ale noví hráči ne, můžeš být v top i tady. Když už jsme u toho, pochlub se jak teda na postavě makáš a jak jsi na tom s karmou, zručností, bio, herbařením. level už známe.
Pošli mě kam chceš, chtěl jsi debatu, chtěl a pokud někdo napíše jiný názor, tak ho posíláš někam a už sem nemá psát ?????????????
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
a ty si zas uvědom, že oni to za 14 dní taky neměli. Jo vlastně na co se snažit, trochu si tu postěžujem a třeba nám to ulehčí co? jste pozadu jen svojí vinou. Nehledě na to, že těch 50 lidí mě vůbec neláká dohánět a něco si dokazovat.
- JustPlay
- Lv.23
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 75 poděkování
Spoiler:
1sindicate1 píše:Co je to za kravinu ? Jak má někdo dohnad někoho kdo to už hraje tři roky, možná by bylo lepší kdyby si myslel i na druhé a né jen na sebe, pokud vím tak biolog trvá nějaký ten pátek + karma, dvě základní věci bez kterých se tu už neobejdeš, tyto dvě věci uděláš nejdříve za 1 rok. Uvědom si co tu píšeš.stripes66 píše:DontSleep píše:Pokud nevíš, co píšeš, tak už sem nepiš, mám akorát chuť tě poslat někam a to nechci, chci aby tady byla vážná debata o tomto serveru, jsem lvl 125 vyděláno mám až až, ale myslím i na kámoše a tak podobně chápeš? Je mi jasný, že každý, co tu už má věci a tak nebude chtít nový server, ale musí se myslet i na nové hráče, tak neplácej hlouposti..Než se dostanou k tomu aby dělali karmu, tak to tak půl roku potrvá + další půl rok, než ji udělají, tak co? Dá se to za 3 měsíce? ANo pokud jsi pracháč
Na rozdíl od Tebe si myslím že vím co píšu. Nemůžu si pomoct, ale kdyby jsi chtěl a jak vydno ty chceš, ale noví hráči ne, můžeš být v top i tady. Když už jsme u toho, pochlub se jak teda na postavě makáš a jak jsi na tom s karmou, zručností, bio, herbařením. level už známe.
Podpis odstraněn pro porušení pravidel pro podpisy.
-
- Lv.14
Víš Juste, ono to prostě nejde vysvětlit hráčům, kteří mají naškudleno, mají luxusní výbavy a tak dále.
Bojí se totiž, že by přišli o svou výhodu - drahý prodej, levný nákup.
Ano, vždycky to bylo tak, že ten kdo začal jako první, tak měl výhodu, ale proč tuto výhodu nedopřát i novým, nebo slabším hráčům, mezi které se řadím i já?
Bojí se totiž, že by přišli o svou výhodu - drahý prodej, levný nákup.
Ano, vždycky to bylo tak, že ten kdo začal jako první, tak měl výhodu, ale proč tuto výhodu nedopřát i novým, nebo slabším hráčům, mezi které se řadím i já?
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 12:40 pm »

@
XTYRKYSX « úte 11:41 am »

@
Bisky « úte 11:37 am »

@
Makarov « úte 11:18 am »

@
Hakan « úte 11:00 am »

@
Tomori « úte 10:58 am »