Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o
herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o
herních lokacích.
-
megac
- Lv.27

- Dal poděkování: 171 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
Příspěvek
od megac » pát 25. led 2013 18:27:15
ou neprijemne mit tak rychlej net ja chcy taky tak rychlej
Edit: Warn za spam.
/Script
Zaynev BM sura 109
menší comeback

tentokrát už nie tryhard

-
megac
- Lv.27

Příspěvek
od megac » pát 25. led 2013 19:54:12
vieš jak som to mislel
Edit: Warn za spam.
/Deon
Zaynev BM sura 109
menší comeback

tentokrát už nie tryhard

-
nechápavec
- Lv.24

- Dostal poděkování: 95 poděkování
Příspěvek
od nechápavec » pát 25. led 2013 21:40:42
trixi píše:to megac...
klidně veřejně. .. hele dá se to utáhnout

250 měsíčně
a to to jelo vcelku průměr, když to běží lépe zvládá 270 Mb/s / 150Mb/s
250 měsíčně? To si dělíte s celým činžákem ( Nevím, jak se to řekne normálně

) Za takový internet se platí minimálně 2000 měsíčně.
Já mám 32mbit/s a platím 1900, ale taky bydlím v rodinném domě. Činžákovci jsou na tom trošku jinak a k tomu pražáci.
-
Senci
- Lv.15

- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Příspěvek
od Senci » sob 26. led 2013 6:12:01
nechápavec píše:Tak jsem odzkoušel nový noťas a laguje to pořád stejně. AC3 bez lagů na nejvyšší, Far Cry na nejvyšší 70 fps... Asi na to fakt ty noťasy nemají. Jak psal/a Krysty, chce to pořádnou grafiku s velkou propustností, ale já na téhle mám okolo 20 GB/s místo 46 GB/s, kterých je u stolních grafik.
Na propustnosti zdaleka nezáleží tolik, jako na tom, kolik má určená grafika Bitů. Ta propustnost je opravdu malá, ale pokud ti jede AC3 na plné detaily i rozlišení, tak mě napadá jen jedna věc.
Zkus si stáhnout program Game booster, je to velmi užitečná věcička na rapidní zvýšení výkonu tvého PC/notebooku. Zkoušel jsem to na starém pc, co jsem sestavil z krámů co jsem měl doma, a funguje to skvěle, jak na metin, tak na ostatní hry (stačí si tam vybrat).
Pohroma se vrací..Již brzy..
Clones.
-
dhdhdhd
- Lv.24

- Dal poděkování: 93 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Příspěvek
od dhdhdhd » sob 26. led 2013 7:30:50
Senci píše:
Na propustnosti zdaleka nezáleží tolik, jako na tom, kolik má určená grafika Bitů. Ta propustnost je opravdu malá, ale pokud ti jede AC3 na plné detaily i rozlišení, tak mě napadá jen jedna věc.
Zkus si stáhnout program Game booster, je to velmi užitečná věcička na rapidní zvýšení výkonu tvého PC/notebooku. Zkoušel jsem to na starém pc, co jsem sestavil z krámů co jsem měl doma, a funguje to skvěle, jak na metin, tak na ostatní hry (stačí si tam vybrat).
:ref:rešnu ti to, díky taky zkusím

Konec s Ekurou!
Bylo mi s Vámi dobře
-
megac
- Lv.27

Příspěvek
od megac » sob 26. led 2013 7:57:13
Senci píše:nechápavec píše:Tak jsem odzkoušel nový noťas a laguje to pořád stejně. AC3 bez lagů na nejvyšší, Far Cry na nejvyšší 70 fps... Asi na to fakt ty noťasy nemají. Jak psal/a Krysty, chce to pořádnou grafiku s velkou propustností, ale já na téhle mám okolo 20 GB/s místo 46 GB/s, kterých je u stolních grafik.
tvl ja skoušel Game boste a prd mi to pomohlo ja to skoušel u MTA san andreas pripojil som sa na server 20FPS bolo tam stale 28hračov zapol som si GAME boster dal som to spustit a zrychlist a stale som mal 20FPS a hračov bolo stale 28
Zaynev BM sura 109
menší comeback

tentokrát už nie tryhard

-
Zatox
- Lv. 18

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 11 poděkování
Příspěvek
od Zatox » sob 26. led 2013 9:21:31
Být tebou, vyhodím notebook a koupím stolní pc. Mám o něco silnější notebook než ty a lagy mám na něm nehorázné. Oproti tomu mám stolní PC za cca 11 000,- a lagy vůbec nemám ani při zaplém youtube a dalších 5 stránkách internetu + se shopem na metinu. Jinak máš hodně slabý procesor a s tímhle se ani nedivím těm lagům

-
seznam
- Lv.3

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Příspěvek
od seznam » čtv 02. led 2014 16:36:53
Jeste 1 vec. Mam p taky stary Windows XP . Nehorazne lagy mesto a ve swampu nedam nic. Zkusil sem jedno nastaveni v Pc a ve meste sem byl bez lagu a swamp uz se taky dal. Zkuz nabidka Start/SPUSTIT/tam napis MSCONFIG/SLUZBY a nech tam zaskrkle jen sluzby windows a Avast nebo co mas za antivirus.... proste odskrkni veci ktere nepouzivas pri hrani a a dej pouzit a OK. Restartuj pc a uvidis me to zrychlilo Pc i metin' ale jak sem psal na zacatku mam XP na 7 nebo viste sem nezkousel..