Kerindor- ceny

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
1sindicate1
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 31 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Re: Kerindor- ceny v ****

Příspěvek od 1sindicate1 » stř 06. úno 2013 16:28:15

fildasMetin2 píše:
1sindicate1 píše:
fildasMetin2 píše:Tak ho bohužel funguje nové věci,nové předměty co potřebuješ,tím myslím zdobené a střepy.Skoro každý už to má,tak na co bych to potřeboval.Teďka mají větší cenu mnohem dračí věci a truhly.A až zase něco příjde nového,tak zase tohle bude levnějnější.A tím,že napíšeš na forko,lidi držte ty ceny :D Tak to se docela dobře zasměji,přečte se to pár lidí a zbytek možná na tebe prdí.
Třeba někdo,kdo má horší pc a nemůže mít shop a postavu,jak jasné že otevře shop dá to levně,aby se to rychle prodalo a mohl jít dál hrát ;-)
Dobrý pokus o vtip, myslíš ty dračí co stály zezačátku 1kkk a teď tu prodáváte štíteček za 100kk a hlavně nejde jen o střepy, pokud se nemýlím tak do HG jsou kosti do obrany potřeba, tak proč my bychom měli snižovat, když jsou čím dál tím více žádané, trochu přemýšlet.

Hm,ono možná bude tím,že ne každý musí vyhazovat prachy za kosti :D
A myslím,že takový sura WP si docela poradí dobře i bez. :))
Ale ty věci na vylepšení dračího setu jsou furt dražší než střep a ten už téměř nepotřebuješ.
+ Kosti máš na 6 hodin,takže ti taky hned nedojdou ;-)
Víš oni lidi ty střepy vůbec nepotřebují, dělají na pvp dračí místo ebenek pak náhrdelník, přemýšlej trochu.
Obrázek

Lidi, kterým se dá na 100% věřit: Mike, JustPlay, ALEK

http://youtu.be/lQElutUxDkY Šamanka vs keri

Vr4k0uš
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 22 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od Vr4k0uš » stř 06. úno 2013 16:31:31

Když se ti nelíbí ceny věci z keri tak proč si neuděláš dropa jinam..? :tutununu:
Obrázek

fildasMetin2
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od fildasMetin2 » stř 06. úno 2013 16:33:11

Tak proč tu brečíš,že to lidi nechtějí,když to tolik potřebují ? :D :normal?: Když víš vše dobře... Já problém nemám problém s yangy až tak :D
Keri byl dobrý tak před rokem,vždy jsem si tam za hodku odnesl 200 úlomků a byl jsem happy,teďka už je mnohem lepší swamp. :tutununu:

Torped
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Torped » stř 06. úno 2013 16:36:35

Já když začínal stála bíla perla 2kk, pak jeden čas 40kk ... Hráči si tu dělají bordel samy, pak brečí na forku ... Keri se za chvíli nebude chodit, protože se nebude vyplácen vůbec (ač to ještě chvíli potrvá) a půjde vše zase nahoru .. Ještě mě tak napadají kuličky ... Stáli 1kk max. a keri sem měl věčně prázdnej - střep 60kk .. Dneska ? Proměna 15kk, dropuje a kupuje je každej a v keri sám nejsi skoro ani po půlnoci ve všední den ..

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » stř 06. úno 2013 16:47:43

Ceny si dělají hráči sami, když už to nekupují tak ví že to nemá cenu kupovat za tak draho a jinčí chcou prodat ty předměty rychle, tak daj malou cenu lidi si toho všímaj a nekupují hold si zvykejte..
Obrázek

valkyria99
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 34 poděkování

Příspěvek od valkyria99 » stř 06. úno 2013 17:00:40

V dračích věcech měli udělat na vykování taky střepy. Takhle jsme my malí v řiti a nahrabou si zase velké lvly. Já mám postavu lvl 72 a vejš nejdu protože mě to nebaví, Rozprodávám PvM protože Kerindor nevydělává. Nejsou tu možnosti.
Přes 2000 let utlačování, vražd a utrpení. Plazit v bahně se před Vámi nikdy nebudeme, neboť zůstaneme navždy POHANÉ!!

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » stř 06. úno 2013 17:09:14

valkyria99 píše:V dračích věcech měli udělat na vykování taky střepy. Takhle jsme my malí v řiti a nahrabou si zase velké lvly. Já mám postavu lvl 72 a vejš nejdu protože mě to nebaví, Rozprodávám PvM protože Kerindor nevydělává. Nejsou tu možnosti.
Co to meles za hlouposti?V cem si velke lv vydelaji vic? To ze vy jste liny expit a chtely by jste si jen hrabat v kerinu se mame vsichni zblaznit?
Je tu mraky moznosti jak si vydelat a nemusite byt jen na jedne veci.Uz sjte s tim trapny jak si tu stezujete ze se veci neprodavaj za mraky yang. Ty velke lv taky musi nekde vydelat aby kupovaly ty vase predrazene kosti a strepy.To ze se kosti na chvily zvedly kvuli Hae,nez lidi prisli na to,ze se to da i bez nich v pohode,to jste si nenahrabaly dost?
Holt expete nesmrdte jen v Kerinu kdyz tak velkym lv tolik zavidite :normal?: :omg:
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Clon3D
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 226 poděkování
Dostal poděkování: 206 poděkování

Příspěvek od Clon3D » stř 06. úno 2013 17:41:07

Souhlas s mansarim.

Jinak k těm střepům ano kdysi se prodávali za 70kk, ale proč?
Protože přišli nové zbraně a střepy naráz - tudíž nikdo neměl plný 3 skladníky střepů jako ted většina hráčů. :-D
Hold cena bude taková jaká po těch věcech bude poptávka. Ted už má většina hráčů hotové zbraně i šperky tudíž se nemůžete divit, že ceny klesají.
To samé jako u těch kostí přišlo HG ceny stouply a ted budou zase klesat jelikož už dost hráčů má výbavy takové, že tam ty kosti nepotřebují. ;)
Obrázek ObrázekObrázek

NetoS
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 42 poděkování

Příspěvek od NetoS » stř 06. úno 2013 17:44:07

Kapko píše:Pravda... ale čo už... musíme počkať nech sa znormalizujú ceny :)
Neznormalizujú, teraz je to na max .. príde leto, bude ešte viac droperov ;) = viac dropu a každý chce zarobiť tak bude zlacňovať

Držím palce, vydržte v kerindore a nič nezarábajte :up: len tak ďalej
NetoS
NettoS

sú v dobrých rukách :up: :)

vlasi852
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od vlasi852 » stř 06. úno 2013 17:49:52

Souhlasím se zakladatelem topicu , pokud se v brzké době nevymyslí nějaké další využití dropu z kerindoru , normální "začínající" hráč , který nemá výbavu do Swampu či HG za XX KKK , nemá šanci si nějak slušně vydělat ;) ( můj osobní názor)
Ve hře LeoTV

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix