Víš oni lidi ty střepy vůbec nepotřebují, dělají na pvp dračí místo ebenek pak náhrdelník, přemýšlej trochu.fildasMetin2 píše:1sindicate1 píše:Dobrý pokus o vtip, myslíš ty dračí co stály zezačátku 1kkk a teď tu prodáváte štíteček za 100kk a hlavně nejde jen o střepy, pokud se nemýlím tak do HG jsou kosti do obrany potřeba, tak proč my bychom měli snižovat, když jsou čím dál tím více žádané, trochu přemýšlet.fildasMetin2 píše:Tak ho bohužel funguje nové věci,nové předměty co potřebuješ,tím myslím zdobené a střepy.Skoro každý už to má,tak na co bych to potřeboval.Teďka mají větší cenu mnohem dračí věci a truhly.A až zase něco příjde nového,tak zase tohle bude levnějnější.A tím,že napíšeš na forko,lidi držte ty cenyTak to se docela dobře zasměji,přečte se to pár lidí a zbytek možná na tebe prdí.
Třeba někdo,kdo má horší pc a nemůže mít shop a postavu,jak jasné že otevře shop dá to levně,aby se to rychle prodalo a mohl jít dál hrát
Hm,ono možná bude tím,že ne každý musí vyhazovat prachy za kosti![]()
A myslím,že takový sura WP si docela poradí dobře i bez.)
Ale ty věci na vylepšení dračího setu jsou furt dražší než střep a ten už téměř nepotřebuješ.
+ Kosti máš na 6 hodin,takže ti taky hned nedojdou
Kerindor- ceny
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Re: Kerindor- ceny v ****
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Když se ti nelíbí ceny věci z keri tak proč si neuděláš dropa jinam..? :tutununu:

-
- Lv.8
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Tak proč tu brečíš,že to lidi nechtějí,když to tolik potřebují ?
:normal?: Když víš vše dobře... Já problém nemám problém s yangy až tak
Keri byl dobrý tak před rokem,vždy jsem si tam za hodku odnesl 200 úlomků a byl jsem happy,teďka už je mnohem lepší swamp. :tutununu:

Keri byl dobrý tak před rokem,vždy jsem si tam za hodku odnesl 200 úlomků a byl jsem happy,teďka už je mnohem lepší swamp. :tutununu:
-
- Lv.5
- Dal poděkování: 3 poděkování
Já když začínal stála bíla perla 2kk, pak jeden čas 40kk ... Hráči si tu dělají bordel samy, pak brečí na forku ... Keri se za chvíli nebude chodit, protože se nebude vyplácen vůbec (ač to ještě chvíli potrvá) a půjde vše zase nahoru .. Ještě mě tak napadají kuličky ... Stáli 1kk max. a keri sem měl věčně prázdnej - střep 60kk .. Dneska ? Proměna 15kk, dropuje a kupuje je každej a v keri sám nejsi skoro ani po půlnoci ve všední den ..
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Ceny si dělají hráči sami, když už to nekupují tak ví že to nemá cenu kupovat za tak draho a jinčí chcou prodat ty předměty rychle, tak daj malou cenu lidi si toho všímaj a nekupují hold si zvykejte..

- valkyria99
- Lv.19
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
V dračích věcech měli udělat na vykování taky střepy. Takhle jsme my malí v řiti a nahrabou si zase velké lvly. Já mám postavu lvl 72 a vejš nejdu protože mě to nebaví, Rozprodávám PvM protože Kerindor nevydělává. Nejsou tu možnosti.
Přes 2000 let utlačování, vražd a utrpení. Plazit v bahně se před Vámi nikdy nebudeme, neboť zůstaneme navždy POHANÉ!!
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Co to meles za hlouposti?V cem si velke lv vydelaji vic? To ze vy jste liny expit a chtely by jste si jen hrabat v kerinu se mame vsichni zblaznit?valkyria99 píše:V dračích věcech měli udělat na vykování taky střepy. Takhle jsme my malí v řiti a nahrabou si zase velké lvly. Já mám postavu lvl 72 a vejš nejdu protože mě to nebaví, Rozprodávám PvM protože Kerindor nevydělává. Nejsou tu možnosti.
Je tu mraky moznosti jak si vydelat a nemusite byt jen na jedne veci.Uz sjte s tim trapny jak si tu stezujete ze se veci neprodavaj za mraky yang. Ty velke lv taky musi nekde vydelat aby kupovaly ty vase predrazene kosti a strepy.To ze se kosti na chvily zvedly kvuli Hae,nez lidi prisli na to,ze se to da i bez nich v pohode,to jste si nenahrabaly dost?
Holt expete nesmrdte jen v Kerinu kdyz tak velkym lv tolik zavidite :normal?:

Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 226 poděkování
- Dostal poděkování: 206 poděkování
Souhlas s mansarim.
Jinak k těm střepům ano kdysi se prodávali za 70kk, ale proč?
Protože přišli nové zbraně a střepy naráz - tudíž nikdo neměl plný 3 skladníky střepů jako ted většina hráčů.
Hold cena bude taková jaká po těch věcech bude poptávka. Ted už má většina hráčů hotové zbraně i šperky tudíž se nemůžete divit, že ceny klesají.
To samé jako u těch kostí přišlo HG ceny stouply a ted budou zase klesat jelikož už dost hráčů má výbavy takové, že tam ty kosti nepotřebují.
Jinak k těm střepům ano kdysi se prodávali za 70kk, ale proč?
Protože přišli nové zbraně a střepy naráz - tudíž nikdo neměl plný 3 skladníky střepů jako ted většina hráčů.

Hold cena bude taková jaká po těch věcech bude poptávka. Ted už má většina hráčů hotové zbraně i šperky tudíž se nemůžete divit, že ceny klesají.
To samé jako u těch kostí přišlo HG ceny stouply a ted budou zase klesat jelikož už dost hráčů má výbavy takové, že tam ty kosti nepotřebují.

-
- Lv.24
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
Neznormalizujú, teraz je to na max .. príde leto, bude ešte viac droperovKapko píše:Pravda... ale čo už... musíme počkať nech sa znormalizujú ceny

Držím palce, vydržte v kerindore a nič nezarábajte

NetoS
NettoS
sú v dobrých rukách

NettoS
sú v dobrých rukách

-
- Lv.3
- Dal poděkování: 6 poděkování
Souhlasím se zakladatelem topicu , pokud se v brzké době nevymyslí nějaké další využití dropu z kerindoru , normální "začínající" hráč , který nemá výbavu do Swampu či HG za XX KKK , nemá šanci si nějak slušně vydělat
( můj osobní názor)

Ve hře LeoTV
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »