Vylepšování rybářského prutu

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Re: Vylepšování rybářského prutu

Příspěvek od Cepino » pon 20. čer 2016 14:27:48

Tohle mi maličko vadí, že když tu na něco trošku prazvláštní ukážeme, tak se to s oblibou otočí proti nám. Ne něco ve stylu, ano prut je nastaven na brutální obtížnost dosažení maxima, jsme ochotní o tom diskutovat, ale naopak, když je prut těžký, pojďme ztížit ostatní. Opravdu nikoho z týmu nenapadlo zamyslet se jak dlouho by trvalo při každodenním rybaření a s nynější úspěšností zvedání vykovat prut na maximum? Na jednu stranu razíte heslo, nejsme jako ofik, je to tu rychlejší, snadnější, kvituji ztěžování kování nových věcí, ať to každý nemá za týden, ale věc, která je opravdu doplňkovou ke hře, nechat brutálně téměř nesplnitelnou, pokud někdo nebude rybařit dennodenně a hrát 20 let, to trošku nechápu. Proto také lidé běžně na pondělní závod nakoupí nový prut a po závodě ho zahodí, protože s vidinou práce na 20 let, to nikdo dělat nechce, jen pár nadšenců. Přitom lepší pruty by hru si myslím skoro neovlivnily, naopak by se s nimi mohlo začít obchodovat, zas by se trh něčím zpestřil.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Mithra
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 99 poděkování
Dostal poděkování: 1047 poděkování

Příspěvek od Mithra » pon 20. čer 2016 14:35:47

Nic si z toho nedělejte. Mithra má dneska rejpavou.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl

reeenda
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 82 poděkování
Dostal poděkování: 39 poděkování

Příspěvek od reeenda » pon 20. čer 2016 14:39:42

No víš ono to zase není až tak úplně jak říkáš. Prut máš jen jeden a jak ho vykoveš nemáš už další možnost jako třeba u věcí. Spočítej si kolik jsi měl brnění, zbraní, naušek .....kolik druhů, kolik velikostí, na kolik lv.. Ale co až dokoveš prut? Co pak budeš kovat, harpunu ? - ale ta tady není :) Je to složité , naštve to když ti to takhle 2x rupne. Chápu . Už to mám taky za sebou
Není pravda, že kdysi bylo všechno lepší. Pravda je, že jsme byli mladší a měli jsme to všechno u p....e“

Existuje tisíce způsobů, jak zabít čas, ale žádný, jak ho vzkřísit.

nikijana
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 54 poděkování

Příspěvek od nikijana » pon 20. čer 2016 14:55:09

O věštbě stařenky jsme fakt netušila a moc děkuji. Budu Ti držet pěsti při vylepšování. Já se musím pochlubit :D:D:D. už mám na svém 1bod ze 140 ( již potřetí :D :D :D :D) a opět 62 návnad v čudu a bod 2 v nedohlednu :D. Dám si tu práci a povedu evidenci o zisku bodů. Jen tak abych zprůměrovala jak návnady tak časovou náročnost.
Nikijana a všechna Sluníčka

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pon 20. čer 2016 15:49:19

reeenda píše:No víš ono to zase není až tak úplně jak říkáš. Prut máš jen jeden a jak ho vykoveš nemáš už další možnost jako třeba u věcí. Spočítej si kolik jsi měl brnění, zbraní, naušek .....kolik druhů, kolik velikostí, na kolik lv.. Ale co až dokoveš prut? Co pak budeš kovat, harpunu ? - ale ta tady není :) Je to složité , naštve to když ti to takhle 2x rupne. Chápu . Už to mám taky za sebou
No problém je v tom, že od počátku našeho hraní tu máme jak krumpáče, tak pruty. A zatímco krumpáče máme již dva +8 a za půlkou bodů na +9, plus další krumpáče na vysokých plus, tak s prutem ať se ztrháme jak se ztrháme, ale jen jeden je +7 a více ani ťuk. Věci podobné, rozdíl v kování neskutečný. Kove se to jak kdyby to byla ta nejdůležitější a nejvzácnější věci na Ekuře, ale v podstatě nikdo ji ke hraní nepotřebuje. A ten kdo by ji chtěl, může si server zabukovat do roku 2059. Ale to jen tak na okraj.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Mithra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Mithra » pon 20. čer 2016 15:59:56

Jen ještě poznámku tentokrát bez ironie.
Píšete tu jak je obtížné vyrobit prut vyšší kvality.
Tak já se s vámi zcela seriózně podělím o svůj náhled na danou problematiku.
Koupím si prut za pár yang. Vezmu ho a jdu lovit ryby. Pokud se mi podaří ulovit rybu, tak občas přibude i bodík do prutu. Je li bodíků dostatek zajdu za rybářem a on mi prut buď vymění za lepší, nebo mi vrátí prut stejné kvality. Sice bez bodů, ale ty jsem získal zcela zdarma. Tedy pouze za to, ze se mi podařilo vylovit rybu. Tu rybu, jsem ale potřeboval. Proto jsem byl také na rybách.
Co tím sleduji? Chci tím vyjádřit, že vylepšování prutu z mého pohledu nic složitého není. Nemusíte ho pracně shánět, nemusíte shánět ani prostředky ve formě vylepšovacích ingrediencí. Asi to stojí nějaké ty yangy, ale nemyslím že by byly nějak výrazně přehnané.
Takže z mého pohledu obtížnost vylepšení prutu prakticky nulová.
Jistě se dá spekulovat o tom, že to trvá dlouho. Na druhou stranu pokud se ten čas zkrátí, pak tu těch vylepšených prutů bude za chvíli tolik, že po prutu +7, který je dnes vzácností, neštěkne ani pes. Ti šťastní, pilní a vytrvalí si pak samozřejmě začnou stěžovat, že oni dostávali prut na +11 třeba celých 6let a najednou ho ostatní mají za půl roku.
Zkrátka ne do všeho se vyplatí vrtat a mnohé změny, které zpočátku vypadají jako super nápad přinesou kýžené ovoce.

Toliko můj subjektivní názor, který se s největší pravděpodobností naprosto neshoduje s názorem zbytku teamu :-)
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl

nikijana
Lv. 11
Lv. 11

Příspěvek od nikijana » pon 20. čer 2016 16:17:41

Děkuji , že reagujete , jak říkáte bez ironie . Takhle se opravdu debaty nedají vést.
Dovoluji si reagovat tentokrát já...

- Koupím si krumpáč za pár yangů a kopu a kopu a vím ,že až se prokopu do Austrálie :D, tak ho budu mít +9, a budu mít plné sklady rud a tavenin . A nic mě to nestojí.....jen čas , no jen....v dnešní době je čas hodně cenná měna.
- Založím si postavu a herbařím a herbařím , sázím a sbírám ( třeba 5 a půl let v kuse jako já) a vím že dneska mám11 postav na P a plno skladů bylinek a elíků a živí mě to....

K něčemu ta moje snaha byla....

,,A co tím chtěl básník říct ?,, Každá činnost , kterou děláme, má mít cíl, myslím tím dohledný cíl. Herbaření, Krumpáč, Biolog, Esence , Lovec atd.

U rybaření žádný cíl v dohledu není možný. Můžete opět namítnout , že máme přece ryby a truhly. Ale já zas namítnu, že pokud máte prut pořád na stejné úrovni, at se snažíte jak chcete, tak ryby jsou pořád stejné, a málokdy stane , že chytnete ty vzácné.

Všechno co tady děláme , děláme proto , že chceme něčeho dosáhnout, něco je lehčí, něco obtížnější, něco je hned a něco za déle. Jediné rybařeni je opravdu na půl lidského i metinového života:_D

reeenda
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 82 poděkování

Příspěvek od reeenda » pon 20. čer 2016 16:22:26

Dobrá je zbytečné do toho už rýpat. 100 lidí 100 názorů. Ale snad by měl být nějaký systém alespoň v získávání bodu do prutu, Nebo i body jsou jen náhoda?
Podle mě je to náhoda :( Protože jednou dostanu bod za cejna a pak týden za dobré, nebo řekněme lepší ryby , ani bodík. :)
Není pravda, že kdysi bylo všechno lepší. Pravda je, že jsme byli mladší a měli jsme to všechno u p....e“

Existuje tisíce způsobů, jak zabít čas, ale žádný, jak ho vzkřísit.

Mithra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Mithra » pon 20. čer 2016 17:21:57

Víte, já bych tohle téma bral jako správnou připomínku, kdyby se psal rok 2011. Ale opravdu se mi do toho nechce po 6ti letech šťourat. Kdyby ten systém nefungoval, bylo to zabugované, nebo to mělo nějakou jinou závažnou chybu, pak je to něco jiného. Ale ono to funguje a funguje to již od počátku.
Samozřejmě to půjde zjednodušit. To je to nejmenší. Můžeme si říct, že ideální je prut +20 po jednom roce pravidelného rybaření (cca hodina denně). Co z toho vznikne ? Do dvou měsíců je na serveru minimálně 20 prutů na maximu. Do půl roku spadne jejich cena na minimum, takže se nikomu nevyplatí rybařit kvůli prodeji prutů. Do roka tu máme stížnost, že války říší nestojí za nic, protože každý druhý používá mřenky. Pokud vím tak ryby byly poměrně dost upraveny, tak aby mělo význam je užívat i k jiné činnosti než jimi zásobovat Makamita. Když jsme je upravovali, brali jsme ohled i na to, jak složité je ty vzácnější ryby ulovit. Takže jakákoliv úprava vylepšování prutu směrem k nižší (budu se držet vašeho termínu) obtížnosti, sebou zákonitě ponese rovněž úpravu bonusů z úlovku. Samozřejmě směrem dolů. Tedy alespoň já na ní budu důrazně trvat.

nikijana
Lv. 11
Lv. 11

Příspěvek od nikijana » pon 20. čer 2016 17:41:29

Já tady asi nejsme z těch co můžou radit, ale pokud máte strach z toho, at ceny prutů nepadají a lidi by je měli na výdělek, lehce se dá přece nastavit nemožnost prodeje .

A používání mřenek ? Objevili se Elíky L+ , kterí taky pomáhají víc než Elíky L. Z houby tue se taky dělají Elíky života, a to nemluvím o kostech.

Píšete že to celou dobu fungovalo. A já asi tuším proč. Díky změnám , které jste zavedeli ( výlov, délky ryb, možnosti rekordů , bowlii) a které jsou luxusní , za což já osobně moc děkuju, začalo rybařit víc lidí . Do té doby by se dali spočítat na prstech jedné ruky
Ale i tak si nemyslím , že tady bude hodně lidí , které by bavilo stát u vody a hodiny koukat na prut :D. Je to o několika možná desítek lidí, kteří rybaří a baví je to. Pokud se rybářský prut nebude moct dávat do prodeje, tak ryby jako mřenky a zlaté budou opravdu vydřené postavami , které tomu věnují vzácný čas a možnost prodeje a cen nespadne.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « čtv 6:40 pm »
@TomasFoxx:up: Abych to upřesnil, dává to, když jste slečený, bez jakéhokoliv elíku nakliklého, bez bufů a bez bonusů ze skupin nebo jezdeckých zvířat. Tudíž jak píše Foxx, je to ze základního stavu.
@ TomasFoxx « čtv 5:22 pm »
@Revus,  dává to ze základu zb, né z celkovýho (bonusy ve věcech atd)
@ Revus « čtv 4:56 pm »
Elík na 30% totěž, jen 3K :D :D :D co to je za vtip?
@ Revus « čtv 4:42 pm »
Co to je za vtip :D
@ Revus « čtv 4:38 pm »
Můžu se zeptat jak je možný že mi kosti na 30% bonusové hp přidají 3K hp když mám celkové HP 23tisíc? co to má znamenat? Mi to má dát okolo 6ti tisíc..
@ Saggitarius « čtv 12:53 pm »
@ Fogru « čtv 12:31 pm »
TomasFoxx píše: https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
odkaz je už dávno https://www.ekura.cz/discord
@ TomasFoxx « čtv 12:30 pm »
https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
@ Messenger « čtv 12:29 pm »
Odkaz na dc oficiální ?
@ TomasFoxx « čtv 11:31 am »
@Mionix,  díky
@ Mionix « čtv 11:29 am »
@TomasFoxx,  Ga řeší, pár minut.
@ TomasFoxx « čtv 11:27 am »
@ OrangEE « čtv 10:57 am »
mentál je fajn. jak píše fox, nemajú ludia také obrany war, dalšia vec on útočí schopkou a každý má bs, čiže ďalšia výhoda. no voči bmku, základ do války je asi 65mag a už to je slušná obrana sama o sebe
@ OrangEE « čtv 10:55 am »
@TomasFoxx,  postavu mám, musim zohnat bs :D
@ LittleNessa « čtv 10:53 am »
To je asi o jedincích no .. však se podívej do žluté kolik včera sekl Bentyaga a taky to nemusí být heal ani BMKO .. modrák a další taky dávají s mentálem pecky ...
@ TomasFoxx « čtv 10:53 am »
ale zkus, až ho postavíš, pujčim si :3
@ TomasFoxx « čtv 10:52 am »
@OrangEE,  tak aurák ve střední žije asi jen proto, že lidi právě nosí 10 war :D ale mentál fakt tak lehkej není
@ OrangEE « čtv 10:51 am »
@TomasFoxx,  mentála som nehral, no s aurou som vedel uhrať to čo za bm. s healom som dával najviac
@ TomasFoxx « čtv 10:50 am »
já ti třeba na ferovku řeknu, že ať jsem nesmrtelnej nebo ne, za daggera/mentála v životě nedám to, co za bmko/healera :D
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  si na ekure, tu vela veci nevychadza
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  je to tak :D
@ TomasFoxx « čtv 10:48 am »
@OrangEE,  takže bmko je shit a lidi na něj nosí 70 sura a war je OP a lidi na něj nosí 10? mi nevychadza
@ Vydesenej « čtv 10:43 am »
Z recese bych byl pro aby se pvp kameny daly přidávat jen do dračích a chitinových zbraní. To ty lidi odnaučí si dělat jiné pvp :D
@ LittleNessa « čtv 10:43 am »
U ninji je to alespoň vidět.. ale když si dá mentál nesmrtelnost co má stejné barvy jak buff tak kolikrát v tom houfu ani není poznat, že tu nesmrtelnost má :D
@ OrangEE « čtv 10:39 am »
Ninja je o niečo lepšie na tom :D ale aj to zamrzí keď dáš niekomu 48k kámen a on si odcupitá preč :D
@ OrangEE « čtv 10:38 am »
@LittleNessa,  na šamana si už ľudia zvykli za tie roky, je to jeho súčasť, no urobiť z mentála totálny tank, za ten čas dostane snáď aj 300k od všetkých a on si nahádže kúzla a ešte veselo zdrhne preč
@ OrangEE « čtv 10:36 am »
No, ja kašlem celé bmko, idem postaviť mentála s útokmi, hodím nesmrtelnosť a budem to kosiť :D a nie utekať pred zruškom stále, bmko dosah kúzla dosť bieda, všetci tí čo nemajú útoky tak majú 70 sura 65 mag :D treba to zobrať teraz z opačnej strany
@ LittleNessa « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Jo tady souhlasím ... jedna věc je bezruký šaman a druhá věc mentál co si dá trvko a pokud nedostane zruško může 10s vraždit bez milosti a postihu :D to je funny
@ Vydesenej « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Nesmrtelnost a milion hp u ninje. Pravda pravda :D ale nakonec si na to očividně lidi zvykli asi teda
@ OrangEE « čtv 10:34 am »
Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
@ TomasFoxx « čtv 10:33 am »
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
takový čísla už nebudou nikdy, to byl covid
@ LittleNessa « čtv 10:32 am »
Vydesenej píše:
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
Tak šup, ty první :D :P
@ Vydesenej « čtv 10:31 am »
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
@ LittleNessa « čtv 10:30 am »
No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
@ TomasFoxx « čtv 10:27 am »
když se zas rozjedou trošku, tak poexpím, ale to hádám že minimálně do zimy nebude
@ TomasFoxx « čtv 10:26 am »
@LittleNessa, poslední velká válka mě zlomila, už nejsem nejmladší, nemůžu takhle pokoušet nervy, ještě mě trefí pepka
@ LittleNessa « čtv 10:26 am »
Takže zůstaneš ve střední ? nebo půjdeš zpět do velké plnit nové výzvy za asistence ? :D
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
třeba mě to i donutí se ti omluvit, to je dost rare
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
@LittleNessa,  brzo bude vyexpenej foxík, ti dám přesný čísla :3
@ LittleNessa « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
Neřekla jsem nic, řekla jsem že je to v téhle war kde lítají taková čísla je to věc, která ti nedá nějako extra výhodu .. :D nebo se mi nezdá když jdu s postavou bez biologa jako poslední war neberu o nic moc méně jak když byla heal nesa s gene :D
@ Vydesenej « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše:
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
Tak to se mohlo nechat i v malých tam se taky neumírá :D A podle logické nelogičnosti by to dávalo absolutně neabsolutní smysl
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
@LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
@ Vydesenej « čtv 10:20 am »
@ LittleNessa « čtv 10:20 am »
Tak ono to ve finále není úplně za nic .. hrál jsi heala aj s gene .. tak i ten dráp dává dmg prostě a jelikož na té postavě co jsi byl jsou snad jen utoky .. tak víš kolik ten dráp bral... ubral jsi část HP protivníka tak ten asist je logický
@ TomasFoxx « čtv 10:20 am »
i já si tu válku včera užil, takhle jsem se u války nenasmál už fakt dlouho :D člověk se jde buffnout a padne mu 3-5x 1cb :D :D :D
@ TomasFoxx « čtv 10:19 am »
@LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
@ LittleNessa « čtv 10:18 am »
TomasFoxx píše:
LittleNessa píše: Tak jasně .. protože jak říkáš bylo to 30 minut a za takovou dobu toho tolik nenasekáš.. ale muselo být přeci všem jasné, že ty CB budou díky tomu enormně vyšší, ne ? :D kor za hodinu války a ne 30 min ..
právě že když se na to podíváš (otevřel jsem jednu test válku) tak na prvním místě je heaeler co má za tu půl hodinu 50cb z assistu. Kdyby za hodinu měl +-100 tak to je ještě tak nějak vpohodě :D
Jako nad tímhle jsem se pousmála také, že jsem v neděli měla o 20 killu méně než někteří, ale CB jsem měla třeba o 200 víc to je pravda no .. :D že je zvláštní
@ TomasFoxx « čtv 10:18 am »
@Aylia,  to nevadí, určitě ti to půjde
@ TomasFoxx « čtv 10:18 am »
LittleNessa píše:
TomasFoxx píše: pár cb z assistu, hezká odměna navíc prostě :D ale když to funguje nakonec v těch středních uplně jinak a to doslova tak, že ti odpřísáhnu, že kdybych toho healera hrál jen myší a nepoužíval klávesnici, tak těch 200cb dám, tak to je prostě extrém :D
Jakože nechci být toxic, ale 3/4 war jste stáli na spawnu tak na co klávesnici ;D
já to spíš myslel tak, že bych musel naklikávat a pak klikat spelly myší :D
@ TomasFoxx « čtv 10:17 am »
LittleNessa píše: Tak jasně .. protože jak říkáš bylo to 30 minut a za takovou dobu toho tolik nenasekáš.. ale muselo být přeci všem jasné, že ty CB budou díky tomu enormně vyšší, ne ? :D kor za hodinu války a ne 30 min ..
právě že když se na to podíváš (otevřel jsem jednu test válku) tak na prvním místě je heaeler co má za tu půl hodinu 50cb z assistu. Kdyby za hodinu měl +-100 tak to je ještě tak nějak vpohodě :D
@ LittleNessa « čtv 10:15 am »
TomasFoxx píše: pár cb z assistu, hezká odměna navíc prostě :D ale když to funguje nakonec v těch středních uplně jinak a to doslova tak, že ti odpřísáhnu, že kdybych toho healera hrál jen myší a nepoužíval klávesnici, tak těch 200cb dám, tak to je prostě extrém :D
Jakože nechci být toxic, ale 3/4 war jste stáli na spawnu tak na co klávesnici ;D
@ Aylia « čtv 10:15 am »
@TomasFoxx,  rip tak to už zůstanou jen moje leve ruce
@ LittleNessa « čtv 10:15 am »
Tak jasně .. protože jak říkáš bylo to 30 minut a za takovou dobu toho tolik nenasekáš.. ale muselo být přeci všem jasné, že ty CB budou díky tomu enormně vyšší, ne ? :D kor za hodinu války a ne 30 min ..
@ TomasFoxx « čtv 10:14 am »
pár cb z assistu, hezká odměna navíc prostě :D ale když to funguje nakonec v těch středních uplně jinak a to doslova tak, že ti odpřísáhnu, že kdybych toho healera hrál jen myší a nepoužíval klávesnici, tak těch 200cb dám, tak to je prostě extrém :D
@ TomasFoxx « čtv 10:12 am »
@Vydesenej, no však já chápu, ale když se podíváš na ty výsledky, tak v testovacích válkách to prostě nevypadalo špatně
@ Vydesenej « čtv 10:12 am »
TomasFoxx píše: ale chápu, že některým bezrukým blazinkum se libilo za healera házet dráp a pak jen koukat, jak se cbčka v chatu objevujou když se buffuje :D :D
Neříkám že tohle nebylo na .... to plně souhlasím :D spíš mi jde o ten princip toho že se něco testuje dělaj se ankety a pak to zas dopadne takhle. Nevím asi už jsem starý na takové logicky nelogické věci atd :D
@ TomasFoxx « čtv 10:10 am »
ale chápu, že některým bezrukým blazinkum se libilo za healera házet dráp a pak jen koukat, jak se cbčka v chatu objevujou když se buffuje :D :D
@ TomasFoxx « čtv 10:09 am »
Tak tohle ve 35 min testovací válce, kde byla půlka lidí co chodí normálně moc neotestujete :D
@ LittleNessa « čtv 10:08 am »
Taky moc nechápu proč jsme tedy chodily na testovací války ( střední ) :-D jaký to mělo smysl? Tohle je tah jak nalákat lidi do té velké války? :-D Good job .. :)

Who is chatting