Zrušit kouzlo

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
BrruceLee
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Re: Zrušit kouzlo

Příspěvek od BrruceLee » stř 12. zář 2012 22:18:15

Škoda,ze nejsem hlavní zakladatel účtu a na svůj hlavní profil jsem dostal BAN.

A to že sháním jaspis hned nasvědčuje tomu,že chci valcit? Třeba na obyčejné pvp hlavicko :)

A vůbec,neotevirej si pusu,když něco stoprocentně nevíš :yeah:
Spoiler:
Postavy,které vlastním :

HappyFace-Buffer - SWAMP 100%+
eElement-Hlavní
Rambol-Kerindor - Stuner
Arvinge-Buffer

[center]Učitel : Čím bys chtěl být ?
Žák : Chtěl bych být šťastný
Učitel : Nepochopil jsi otázku
Žák : Ne,pane učiteli,to vy jste nepochopil život .[/center]

Obrázek

mana0123
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od mana0123 » stř 12. zář 2012 22:38:00

Ne nehájí jenom wp, Ale class celkově , Vyděl si rusilu mít v ruce jaspu a místo šípu bude házet zruška , já ještě ne až ji uvidíš vyfot mi to :-) , A to co každý schání za item ve jře je jeho věc, Ten jasp nemusí mít pro sebe , A ono konec koncu z ip kde sou učty vytvořeny se zapisuje do databáze, Pak se uvidí kdo zesebe děá chudáka a kdo ne :),
Jo Už ste někdy vyděli zruškem 100k+ dmg ? jak to uměj mistři bm surky , já ještě ne tak mi nevykládejte že zruško je nejsilnější :-)

ddt007
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 132 poděkování
Dostal poděkování: 26 poděkování

Příspěvek od ddt007 » stř 12. zář 2012 22:44:46

mana0123 píše:Ne nehájí jenom wp, Ale class celkově , Vyděl si rusilu mít v ruce jaspu a místo šípu bude házet zruška , já ještě ne až ji uvidíš vyfot mi to :-) , A to co každý schání za item ve jře je jeho věc, Ten jasp nemusí mít pro sebe , A ono konec koncu z ip kde sou učty vytvořeny se zapisuje do databáze, Pak se uvidí kdo zesebe děá chudáka a kdo ne :),
Jo Už ste někdy vyděli zruškem 100k+ dmg ? jak to uměj mistři bm surky , já ještě ne tak mi nevykládejte že zruško je nejsilnější :-)
100k dmg, tak určitě, 100k+ byl pravděpodobně kritik někomu bez výbavu s fullem na lidi + na daný char(+ kosti a černej elík pochopitelně), ale když má někdo aspoň průměrnou pvp výbavu, tak za 100k od BM nikdy nedostane :omg: Kdežto na zruško těch 15 klidně :down:
-ddt007
-archer
-122lv
-nyní Jinno

-Mlsoun
-buff
-120lvl
-Jinno
Spoiler:
- dlouhodobě prodávám výzkumáky(3,7kk) a elíky INT+15(1,7kk) ve velkém. pM :P

Překupník
Lv.3
Lv.3
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od Překupník » stř 12. zář 2012 23:38:44

ahoj na úvod jsem WP...

pvp nedělám už jen kvůli tomu že by mě nebavilo házet jen onu samou kouli
abych vůbec někomu něco bral :D a hlavně protože WP se spíš hodí na to PvM :up: ale tak to je názor káždýho... :)

taky by mě štvalo ( slušně řečeno ) to že dělám pvp výbavu za x miliard a Bůh ví jak dlouho na to aby pak přišel nějaké ťulda šupnul mi ze 2 koule a lehnul bych... no jako co to je... nebudu tu sahat do svědomí WP ať se trochu s tímhle umoudří... stejně by jste mě všeci poslali do... :) a to aji tak pošlete :) zamyslete se nad tím... trochu rozumu...

Pravda pravdoucí je že na zruško měla platit obrana aspoň na ty sury z uhranuté věci když už nic... aspoň tohle by se mohlo pro začátek zprovoznit... obrany na sury by měli platit na všechna kouzla od sury!

Toť můj názor... ( nebite mě ) a už běžte spat... :P

Teensaver
Lv.28
Lv.28
Dal poděkování: 265 poděkování
Dostal poděkování: 149 poděkování

Příspěvek od Teensaver » čtv 13. zář 2012 0:40:03

Mi je jedno co udelate ze zruškem, ja v pvp asi končim jelikož dostavat to co sem dostaval v jedne X valce v pvp.. no... ačkoliv se neco udela se zruškem, tak stejne se zas najde neco co se budou lidi domahat zmenit.. btw. ja taky nenadavam že stači 2archeri s prunikama a rozstrileji me na 15šípu.. ;)

Postavte si dva archery proti dvom WP s tim, že obe strany maji full Bio,karmu atď.. sura veme zruškem 5-7k a musi čekat na obnoVu nebo zautočit jinyma spellama.. ninja da stun a uprunikuje WP za pár vterin.. WP si da akorat to zruško tak nevim co se tu reší..WP vždy byl a vždy bude na pvm.. to že ma ted prechodnou "slavu" v PVP se klidne muže napr. i zitra zmenit.... ;)

A nemyslete si že pokud má WP spell STRACH že se bude vyhybat šipum jak matrix...

DATteplice
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 41 poděkování
Dostal poděkování: 101 poděkování

Příspěvek od DATteplice » čtv 13. zář 2012 4:51:09

Teensaver píše:Mi je jedno co udelate ze zruškem, ja v pvp asi končim jelikož dostavat to co sem dostaval v jedne X valce v pvp.. no... ačkoliv se neco udela se zruškem, tak stejne se zas najde neco co se budou lidi domahat zmenit.. btw. ja taky nenadavam že stači 2archeri s prunikama a rozstrileji me na 15šípu.. ;)

Postavte si dva archery proti dvom WP s tim, že obe strany maji full Bio,karmu atď.. sura veme zruškem 5-7k a musi čekat na obnoVu nebo zautočit jinyma spellama.. ninja da stun a uprunikuje WP za pár vterin.. WP si da akorat to zruško tak nevim co se tu reší..WP vždy byl a vždy bude na pvm.. to že ma ted prechodnou "slavu" v PVP se klidne muže napr. i zitra zmenit.... ;)

A nemyslete si že pokud má WP spell STRACH že se bude vyhybat šipum jak matrix...
hehe tva matika neni poradne vypocitana nezapomen ze pro me vyrtualni buh sura WP muze behem prunikovani k ninjovi dobehnout a par sekama srazit k zemi nasledne draci vir a rana prstem po tom vsem zase atomovka zrusko :lol: nemluve o tom ze nekdo ma % na vyhnuti sipy a sebou velmi kvalitni buff jak ve swampu, valce samozrejme i svata... porad si myslsi ze ninja je lepsi? na vsechny se da najit techniku pac na ne sou OBRANY uz to proboha pochopte!!! jak mam proti nepriteli bojovat kdyz se nemuzu branit? kdyz je nekdo lepsi v boji a sunda me mile rad mu slozim poklonu a uprimny uznani s usmevem tudiz nejsem omezenej ani zaujatej to ale pro WP sura neplati!!! me muze zabijet 100x za sebou a nikdy se nedocka me uznani. do jiste doby me sindicate strasne bavil dalo se tu bojovat zlepsovat se, ale ted na vrcholu pvp za cenu spoustu casu, investic a snazeni misto pocitu radosti a vitezstvi spis pocit zklamani a bezmocnosti. proc se mam snazit kdyz vim ze to bude predem prohrany... nebyt zavazku a pratele uz bych davno skoncil kazdopadne i tak moc dekuju SINDICATU

DATteplice
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od DATteplice » čtv 13. zář 2012 5:12:47

Alien píše:
slusnej píše:Zdravím
Vím že na zrušit kouzlo není žádná obrana ale přesto by se nějaká měla udělat.Zašel jsem si teď válku říší a hned hráč:Tommo mi dal na zruško 23k nevím jako mě je to jedno ale chtěl jsem se vrátit do hry a hned jak jsem dostal na zrušit kouzlo takové rány 12k+ tak jsem říkal odcházím a nebudu dále prodlévat čas,takže zase budu odnášet biologa,vždy mě PvP bavilo ale ne takové u kterého budu skapávat pomalu jen na 1 kouzlo,jako dávali mi i míń za 7k atd ale i tak je to dost nikdy jsem tolik nedostával nevím. :normal?: :normal?:
Přeji příjemnou hru a pevné nervy.
23K na zrusko

pane "slusnej" bez, udelej si wp suru, a prijd mi dat 23K na zrusko....:D, pokud se ti to povede dam ti vsechny svoje ucty i s vecma, verejne se ti omluvim ze tuhle urazku co ti momentalne pisu, a udelam ze sebe nejvetsiho kretena na sindi

pokud se ti to nepovede, tak si prosimte nafackuj, priznej si ze si lama si umi jen stezovat a nezakladej podobna temata
spis kretena ze sebe uz nedelej kdo te zna tak vi :lol: :lol: :lol: prijimam tvoji vyzvu otevrene zde na forku at si to vsihcni poctou at vsichni vedeji mas na to? jdu do toho za cenu spoustu investic x dni dropovani abych vytunil veci na Wpecko pokud prohraju smazu data pokud ty bude mi stacet kdyz na tomhle servru uz navzdy budes drzet tu tvoji klapacku mas koule do toho jit?

DATteplice
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od DATteplice » čtv 13. zář 2012 5:44:14

Giant píše:
Pajda píše:ja si nemůžu pomoct,ale všichni tu řešíte jak nikdo nemá na suru,kůli zrušku,ale když se kouknete na žebříčky tak to tam není samej sura....sura nemá omráčení,ani otrávení a ani oheň tak má prostě zrušit kouzlo.... toť vše..... :error:
jseš vedle, řeší se Zrušit kouzlo na které nefunguje žadna obrana, krom obrany schopnosti.
Error jseš ty!
:lol: :lol: :lol: prej sura nema otraveni ja taky nemam otravu ale stale sou souperi otraveni kdyz nemas tak si natoc!!! vsemu se snazim chapat a logiku najit ale zrusko nechapu a ani nepochopim...

Pippi
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Pippi » čtv 13. zář 2012 6:30:46

mana0123 píše:Prominte Lidi, Ale tohle téma je uplně směšné, Jak už tu psaly nekteří předemnou.
Wp má zruško, Bm ochranu , Mentál, Tělo , Aurák auru a zuřko, Šaman drak bufy, Heal má léčení , A ninja nemá skoro nic. Zamyslete se nad sebou, Aspon někdy ....:-)
Pokud vemete zruško, tak i heal , a to už se většině líbit nebude ne ??, A pokud heal tak bmku bud sebrat a nebo snížit ochranu , taky to jde , Drakovy dát jenom část % bufu taky bere hodně , A warovy zuření , když teda tvrdíte že je stavěn na prúniky tak snížit rychlost. Tak co jak se vám zamlouvá vaše debata o ničem , Pěkná ne ?:-) ,Budte rádi jak to je , Když budete sprominutím debatovat o ničem , tak stoho bude jedna velká komedie :-), a nakonec se múže stát že sagi opravdu upraví všechno očem tu je řeč , a to se vám určitě líbyt nebude ... Jo a jedna rada , to co vám roste na krku je hlava a vté hlavě něco co nás rozlišuje od zvířat, tak prosím používat nebo zakrní a bude zle .
Nejsi ty trochu mimo,prosím tě,picni se do hlavy.Osobně jako aurákovi mi je bojové zuření na dvě věci a hádej na jaké?!A aura-no to je super jak mi jí wp zruší a ještě veme život.Zuření nemoužívám už asi půl roku a na pvp už vůbec ne,to kouzlo můžu zahodit. :normal?:
Jsem nechtěl reágovat na blbé téma,ale tohle mě málem složilo pod stůl.
Takže hlavně ty používej to co máš v hlavě a né to co máš na krku.
Další error... :normal?:
A můj tata,že není můj tata?! :what?:
Naposledy upravil(a) Pippi dne čtv 13. zář 2012 6:49:10, celkem upraveno 1 x.
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.

Dell
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 216 poděkování

Příspěvek od Dell » čtv 13. zář 2012 6:44:28

Kdyz tu tak placate o tom ze sura ma jen zrusko a nic jine. Jak dlouha je obnova toho kouzla?.. dokud da jinej char vsechny kouzla v rozmezi 2-4k a pocka az se mu nabijou ma uz v sobe 3 kulicky a diky tomu ze dnesni pvp uz bez buffu nejde tak jsou to vetsinou kritiky. Nejenze se neda proti tomu absolutne nijak regurelne branit, ale jeste to zrusi i ten spominany buff bez ktereho si muze kazdej pruniky povesit na hrebik. Jestli sem totalne bez veci a nebo mam na sobe full na sury vysledek je stejnej. Tvrzeni ze kazdej char ma neco? Aura? Telo? Zamaskovani? atd?...Par kulicek a uz neni nic. Vsechno zrusene a jeste petardy 10k+. A WP si pobiha vysmatej s podprumernou vybavou zalozenou na inteligenci.

Dalsi jsou samani. Proc je jen 45 magie? a na zbytek 60?

Dve nevysvetlitelne a nepochopitelne zahady diky kterym to vypada tak jak to vypada. K cemu mit full obrany, kdyz utok je daleko nad horizontem techto obran.

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Vydesenej « pát 7:32 am »
noxforko píše: Petice, za možnost koupě poslední části amuletu za SD pro pracující lid :D
Pracuju každý den po-pá a už mám 3 pumy skoro :D takže není třeba ale jako ulehčilo by to i mi tu třetí / čtvrtou pumu :D
@ NedGabriel « pát 5:42 am »
Jak víte kolik je stránek knihy ?
@ noxforko « pát 4:48 am »
Petice, za možnost koupě poslední části amuletu za SD pro pracující lid :D
@ ChunjoKing « pát 2:02 am »
Nemám moc času na hru okrem víkendov a netušil som, že na tortu bude čas obmedzený. Respektíve som očakával, že mám čas do konca osláv. Bohužiaľ mi teda chýba posledný diel talizmanu pumy. Nikdy predtým som sa osláv nezúčastnil. Veľmi rád by som pumu získal. Avšak ani možnosť získania univerzálnej časti skrz súťažný týždeň mi moc nevyhovuje. Ale cez víkendy som aktívny a nadpolovičnú väčšinu stránok som si už dokázal nadropovať. Okrem toho, že ma zaujímal príbeh Ekury mám teraz znova nádej na získanie talizmanu. Budem veľmi vďačný za pomoc. Niektoré stránky mám dvojmo, takže možno by som zasa vedel pomôcť ja vám.
@ ChunjoKing « pát 1:42 am »
@TomasFoxx,  Pane, čo mám s tými stránkami urobiť, keď ich budem mať, prosím?
@ Tomori « čtv 11:13 pm »
Dobrý večer, bylo předáno dalších 98 částí amuletu v rámci soutěží zde na fóru. Pokud jste svou část neobdrželi a jste si 100% jisti, že jste se soutěže zúčastnili, zkontrolujte si prosím ještě jednou, zda jste uvedli dvě jména postav na dvou různých účtech. Hráču, kterých se to týká, budu během 48 hodin kontaktovat.
@ CrazyBull « čtv 8:30 pm »
kONTROLNÍ OTÁZKA - pokud bude za dnešní OX dílek amuletu bude to ten stejný jako minule nebo jiný/ náhradní dílek? Ptám se proto že by pak nemělo smysl chodit se stejnou postavou co posledně. Děkuji
@ diver « čtv 6:01 pm »
driftkin píše: zdravím pujde odevzdavat dort i po sobotě ? odevzdaval sem vše pouze 1x bohužel
Mionix píše: viz novinka: Aktualizace 18.6.2025: Vzhledem k tomu, že jsme přidali zobrazení donesených surovin při pečení dortu později, rozhodli jsme se o prodloužení části pečení dortu až do sobotní půlnoci, kdy dojde k dokončení dortu a přepnutí do další části oslav. Je to nejzašší termín tak, aby jste stihli získat potřebné množství svící a kousků dortu. Stále je dostatek času na získání bájných pum, které jsou permanentní odměnou k 15. výročí, které jinde získat nepůjdou.
Doslova to Mio o pár řádek níže píše, poukazuje na aktualizaci v novince. Sobotní půlnoc je poslední nejzašší termín
@ driftkin « čtv 5:57 pm »
zdravím pujde odevzdavat dort i po sobotě ? odevzdaval sem vše pouze 1x bohužel :) :)
@ diver « čtv 5:52 pm »
TomasFoxx píše:
diver píše: Zeptám se, zabývá se někdo tajným úkolem?Vím, že je tajný, jen případně zda je zapnutý už u první části eventu, nebo bude zapnutý až v části druhé? Díky
tohle by mě taky zajimalo no, ať nehledame zbytečně
:up:
@ TomasFoxx « čtv 5:34 pm »
diver píše: Zeptám se, zabývá se někdo tajným úkolem?Vím, že je tajný, jen případně zda je zapnutý už u první části eventu, nebo bude zapnutý až v části druhé? Díky
tohle by mě taky zajimalo no, ať nehledame zbytečně
@ diver « čtv 4:14 pm »
TomasFoxx píše: @Azi123,  Nasbírej díly knihy příběhu ekury, dostaneš za to univerzalni dilek
Zajímavý, složil jsem stránky a dílek žádnej :D asi to je tím, že už pumu mám, nebo novinka ode dneška po údržbě.
@ TomasFoxx « čtv 3:45 pm »
@Azi123,  Nasbírej díly knihy příběhu ekury, dostaneš za to univerzalni dilek
@ diver « čtv 12:58 pm »
Azi123 píše: Ať jde o jakýkoliv druh té puzzle, vždy je důležité sestavit jednu stranu. Z hlediska zpracování doporučuji pravou. Vpravo dole je v řešení vždy volný dílek - takže:1) Začněte dělat pravou stranu + 1 dílek vpravo nahoře (tj. očíslovaně to jsou dílky 3,4,8,12) . Ta je nejsložitější, zbytek jde sám. Seřaďte dílky v tomto pořadí na P stěnu. De facto budete mít až do posledního kroku všechny dílky posunuté o 1 dolů. musí to být celá pravá strana + PRAVÝ horní dílek (tedy dílek č.3). Když celou tuto skupinu seřadíte ke stěně, mělo by ji to celou vyplnit a budete moct pracovat se 3x4.2) 3 dílky, co mají být dole (tedy 13,14,15), seřaďte, aby byly dílky tak, jak mají být podle řešení.3) Udělejte levou stranu (tedy dílky 1,5,9), aby dílky byly přesně tak, jak jsou v řešení.4) Nastavte LEVÝ horní dílek (tedy dílek č.2) na své místo a celou pravou stranu (dílky 3,4,8,12) až na nejspodnější dílek (12) posuňte na své místo.5) Závěrem natočte střed. budete mít jedno volné místo u P stěny, kam si můžete uložit dílek, a se třemi si točit. Používejte JEN políčka 2x3, kde bude 5 políček, z toho 4 jsou středové (6,7,10,11) a 1 je z pravé stěny (dílek č.8). Můžete s nimi točit jak chcete, a dílek z P strany můžete posouvat po stěně, ale nechte ho u stěny. Takto, bez složitých pokusů, si s tím 10-20 sekund hrajte a střed se vám sestaví sám.6) Nyní máte spodek, levou stěnu, vršek, pravou stěnu a střed hotové. Stačí zbylý dílek v pravém koutě posunout na své místo a vyzvednout odměnu :)
@ Azi123 « čtv 11:22 am »
Ať jde o jakýkoliv druh té puzzle, vždy je důležité sestavit jednu stranu. Z hlediska zpracování doporučuji pravou. Vpravo dole je v řešení vždy volný dílek - takže:
1) Začněte dělat pravou stranu + 1 dílek vpravo nahoře (tj. očíslovaně to jsou dílky 3,4,8,12) . Ta je nejsložitější, zbytek jde sám. Seřaďte dílky v tomto pořadí na P stěnu. De facto budete mít až do posledního kroku všechny dílky posunuté o 1 dolů. musí to být celá pravá strana + PRAVÝ horní dílek (tedy dílek č.3). Když celou tuto skupinu seřadíte ke stěně, mělo by ji to celou vyplnit a budete moct pracovat se 3x4.
2) 3 dílky, co mají být dole (tedy 13,14,15), seřaďte, aby byly dílky tak, jak mají být podle řešení.
3) Udělejte levou stranu (tedy dílky 1,5,9), aby dílky byly přesně tak, jak jsou v řešení.
4) Nastavte LEVÝ horní dílek (tedy dílek č.2) na své místo a celou pravou stranu (dílky 3,4,8,12) až na nejspodnější dílek (12) posuňte na své místo.
5) Závěrem natočte střed. budete mít jedno volné místo u P stěny, kam si můžete uložit dílek, a se třemi si točit. Používejte JEN políčka 2x3, kde bude 5 políček, z toho 4 jsou středové (6,7,10,11) a 1 je z pravé stěny (dílek č.8). Můžete s nimi točit jak chcete, a dílek z P strany můžete posouvat po stěně, ale nechte ho u stěny. Takto, bez složitých pokusů, si s tím 10-20 sekund hrajte a střed se vám sestaví sám.
6) Nyní máte spodek, levou stěnu, vršek, pravou stěnu a střed hotové. Stačí zbylý dílek v pravém koutě posunout na své místo a vyzvednout odměnu :)
@ Azi123 « čtv 11:16 am »
Ahoj. :) Zjistil jsem, že mi nevychází díly amuletu do zkompletování pumy, tak zkusím, jestli mi návod na řešení skládačky u truhel pomůže :D
Kdyby to vyšlo, tak mám postavičku AziBuff
@ diver « stř 10:11 pm »
Zeptám se, zabývá se někdo tajným úkolem?Vím, že je tajný, jen případně zda je zapnutý už u první části eventu, nebo bude zapnutý až v části druhé? Díky
@ diver « stř 9:38 pm »
Hakan píše:
diver píše:
Hakan píše: Počkat, ale do sobotní půlnoci to bylo ne? Vždyť 21. je sobota nebo jsem zase mimo?
No stařenka píše, že dnes je poslední den, tak to opravdu prodloužené je, ale Tomori tuto novinku psala už 16. v pondělí zde v chatu:D
No právě, takže to zase taková novinka není :lol:
Takže novinka nenovinka :D
@ Hakan « stř 9:28 pm »
diver píše:
Hakan píše: Počkat, ale do sobotní půlnoci to bylo ne? Vždyť 21. je sobota nebo jsem zase mimo?
No stařenka píše, že dnes je poslední den, tak to opravdu prodloužené je, ale Tomori tuto novinku psala už 16. v pondělí zde v chatu:D
No právě, takže to zase taková novinka není :lol:
@ Grout « stř 9:18 pm »
jo to píše, úplně jsem se lekl :D
@ diver « stř 9:14 pm »
@ Hakan « stř 9:01 pm »
Počkat, ale do sobotní půlnoci to bylo ne? Vždyť 21. je sobota nebo jsem zase mimo?
@ diver « stř 8:06 pm »
Mionix píše: viz novinka: Aktualizace 18.6.2025: Vzhledem k tomu, že jsme přidali zobrazení donesených surovin při pečení dortu později, rozhodli jsme se o prodloužení části pečení dortu až do sobotní půlnoci, kdy dojde k dokončení dortu a přepnutí do další části oslav. Je to nejzašší termín tak, aby jste stihli získat potřebné množství svící a kousků dortu. Stále je dostatek času na získání bájných pum, které jsou permanentní odměnou k 15. výročí, které jinde získat nepůjdou.
Ale spíš jsem to špatně pochopil, ty budou v té 2. části eventu, že? :D
@ diver « stř 7:31 pm »
Zatím jsem žádné svíce nedostal ani kousky dortu, dělám něco špatně?
@ cleo « stř 6:46 pm »
kde najdu prosím to zobrazení donesených surovin stařence na dort?
@ cleo « stř 6:41 pm »
@Mionix,  takže hlášku stařenky, že dnes je posledním dnem, kdy shání suroviny nemáme brát vážně?
@ Mionix « stř 4:10 pm »
viz novinka: Aktualizace 18.6.2025: Vzhledem k tomu, že jsme přidali zobrazení donesených surovin při pečení dortu později, rozhodli jsme se o prodloužení části pečení dortu až do sobotní půlnoci, kdy dojde k dokončení dortu a přepnutí do další části oslav. Je to nejzašší termín tak, aby jste stihli získat potřebné množství svící a kousků dortu. Stále je dostatek času na získání bájných pum, které jsou permanentní odměnou k 15. výročí, které jinde získat nepůjdou.
@ XTYRKYSX « stř 3:25 pm »
Super diky
@ Dsurman « stř 3:25 pm »
Borec (y)
@ Grout « stř 3:20 pm »
KDYBY SI NĚKDO NEVŠIML, TAK V NOVINCE JE NOVÉ INFO (dole)
@ Petronius « stř 2:24 am »
už to vidím supr :)
@ Petronius « stř 12:04 am »
kdy je OX ? :D
@ Grout « úte 10:35 pm »
Bisky jsi ZLATÁ! přístí OX stíhám, TOOP!
@ CrazyBull « úte 8:59 pm »
Tomori píše:
CrazyBull píše: @Tomori,  Případně kde prosím?
Koupit jdou u mlynáře v eventové mapě a zkontrolovat zda je puštěný event u Strážce města.
děkuji
@ Tomori « úte 8:57 pm »
CrazyBull píše: @Tomori,  Případně kde prosím?
Koupit jdou u mlynáře v eventové mapě a zkontrolovat zda je puštěný event u Strážce města.
@ CrazyBull « úte 8:50 pm »
@Tomori,  Případně kde prosím?
@ Tomori « úte 8:48 pm »
libast píše: Mě spíš vasí hračky který nepadají už druhý den ani jedna hračka děkuji!!!!!!!!!!
Dobrý den, hračky padají úplně v pořádku. Zkuste si případně zkontrolovat zda máte zapnutý event. Případně se dají koupit u npc :)
@ TomasFoxx « úte 8:26 pm »
@libast,  oka
@ libast « úte 8:08 pm »
Mě spíš vasí hračky který nepadají už druhý den ani jedna hračka děkuji!!!!!!!!!!
@ CrazyBull « úte 8:04 pm »
@diver,  díky , možná by nám s tím Mio mohl píchnout a ztratit slovo tam nahoře :D
@ diver « úte 8:00 pm »
@CrazyBull,  To by byl dobrý nápad, kéž by byl reálný, protože to zní dobře.
@ CrazyBull « úte 7:57 pm »
@diver,  No viděl bych cestu ven z problému ale nevím jestli je to možné tak narychlo spáchat. Podle mne by pomohlo kdyby ten co už má splněný úkol mohl libovolně měnit jednotlivé úkoly a nemusel čekat na to do druhého dne . Podmínkou ke změně by ale bylo nejdřív vybraný úkol dodělat.
@ diver « úte 7:52 pm »
@CrazyBull,  Věřím, důležitý je aby už nepsala o tom, pokud chceš bájnou pumu, tak se musíš snažit víc, ale aby psala, že už to nosit nemusíš, tu danou surovinu. Vím, že u korpusu, to chtělo vše 3x, ale pak věci co se opakují cukr, vejce, máslo, to pak už nikdy víc než 1x, je pech, když máš hodnost, ale kvuli dílku se musíš vracet no, kvuli pár surovinám, které si měl dát víckrát.
@ Dsurman « úte 7:49 pm »
A na ten univerzál musím jít všech 5 minieventu ? Jsou na to nejske body? Když už jsem 4 byl, ale pátý jsem nestihl, bude se to počítat ?
@ CrazyBull « úte 7:47 pm »
@diver,  Děkuju ti za podporu tohle jsem přesně myslel ale kde najít řešení aby jeden nebyl škodnej na tom že začal od začátku . Už to hledám třetí den a nemůžu to dohledat. Nevím co sidělat abych to splnil jen tápu a zkouším
@ diver « úte 7:38 pm »
@Mionix, To jsme se špatně pochopili, já jen napsal, že ten kdo to dělal hned ze začátku, tak tam hláška o pumě nebyla, jak píše @CrazyBull a teď je problém najít, kde jaká surovina chybí(počtově) a samozřejmě mají někteří strach, že to lidi nestihnou včas. Nic víc, nic míň :-)
@ Mionix « úte 7:36 pm »
@diver,  Tak pardon, já to pochopil, že bude chybět část na pumu. Dort je tedy dort. Ale od toho jsou ty universální části, které rozdáváme. A omlouvám se tobě, špatně jsem to pochopil. :-)
@ diver « úte 7:34 pm »
@Mionix,  Mio, on dort nemá 6. částí? :D Doslova, každý den si jednu volíš. Nebo se mýlím?
@ Mionix « úte 7:32 pm »
S vámi je to opravdu těžké. Skoro každý odklikne hlášku NPC a nestará se, co mu NPC píše. Pak píše nesmysly a jiní tomu ještě věří. :-( Tak si ten chat rozklikněte v Archivu a podívejte se, co vám TBM píše.
@ Mionix « úte 7:31 pm »
Pane bože, vy ani nečtete, co vám sem TBM napíše a dále píšete někteří už naprosté kraviny. Jakých 6 částí a čeho?
@ diver « úte 7:20 pm »
Grout píše: jestli to bereš tak, že pokud začnu dnes, tak naštěstí, minimálně včera mám určitě splněno, takže já jsem asi v suchu (2 dny předtím si nejsem jistý zda jsem splnil, ale tak nějak jsem si to rozepsal a už si to hlídám)
Ano, beru to ode dneška, tak seš v suchu.
CrazyBull píše:
Tomori píše:
Hakan píše: Která šla získat v prvním soutěžním týdnu :clap:
Ano, ale v tento moment se opět dostáváme k Vašemu problému. A to je nepozornost při čtení. Minule jsem Vás odkázala na novinku dnes Vás na ni odkáži znovu: “A samozřejmě, univerzální dílek lze získat různými podpůrnými aktivitami (např. na fóru).” Například neznamená pouze. ;)  
Dovoluji si s tímto nesouhlasit protože mám pocit že ukol od stařenky ohledně dortu už běžel hned od začátku a ta hláška s pumou se tam začala ukazovat až po aktualizaci 12.6. No a tím pádem kdo začal hned ze začátku tak teď neví co jí dát a který úkol znovu zvolit. Pokud se mýlím tak mne prosím opravte a jmenovitě polopatě řekněte v čem. Děkuji ;-)
A teď člověk musí hledat, kde mu chybí jaká surovina.
@ Grout « úte 7:18 pm »
jestli to bereš tak, že pokud začnu dnes, tak naštěstí, minimálně včera mám určitě splněno, takže já jsem asi v suchu (2 dny předtím si nejsem jistý zda jsem splnil, ale tak nějak jsem si to rozepsal a už si to hlídám)
@ diver « úte 7:13 pm »
Grout píše: možná jsem mimo, ale v novince je napsáno, že oslavy trvají do 7.7. a že pečení dortu je maraton, ne sprint... tak jsem asi mimo, ale do kdy musím splnit dort? :D A bude ještě OX? Bohužel jsem první nějak nestihl zaznamenat a druhou jsem byl v práci a program byl napsán jen do 13.6.
Dort musí být upečen do 21.6. tudíž, všechny části už nedokážeš splnit. Bude ti chybět 1. část z 6.
@ Grout « úte 7:10 pm »
možná jsem mimo, ale v novince je napsáno, že oslavy trvají do 7.7. a že pečení dortu je maraton, ne sprint... tak jsem asi mimo, ale do kdy musím splnit dort? :D A bude ještě OX? Bohužel jsem první nějak nestihl zaznamenat a druhou jsem byl v práci a program byl napsán jen do 13.6.
@ CrazyBull « úte 6:35 pm »
Tomori píše:
Ano, ale v tento moment se opět dostáváme k Vašemu problému. A to je nepozornost při čtení. Minule jsem Vás odkázala na novinku dnes Vás na ni odkáži znovu: “A samozřejmě, univerzální dílek lze získat různými podpůrnými aktivitami (např. na fóru).” Například neznamená pouze. ;)  
Dovoluji si s tímto nesouhlasit protože mám pocit že ukol od stařenky ohledně dortu už běžel hned od začátku a ta hláška s pumou se tam začala ukazovat až po aktualizaci 12.6. No a tím pádem kdo začal hned ze začátku tak teď neví co jí dát a který úkol znovu zvolit. Pokud se mýlím tak mne prosím opravte a jmenovitě polopatě řekněte v čem. Děkuji ;-)
@ Hakan « úte 12:40 pm »
Bisky píše:
Bude další soutěžní týden. :) Dnes nebo zítra vypíšu detaily.
@ XTYRKYSX « úte 11:41 am »
Prosim nemohli by ste predlzit peceni dortu aspon do 25.6 aby ho mohli ziskat aj tí čo zacali "neskoro"
@ Bisky « úte 11:37 am »
Bude další soutěžní týden. :) Dnes nebo zítra vypíšu detaily.
@ Makarov « úte 11:18 am »
Hakan píše: Já mám problém? :lol: :lol: Myslím, že lidi už nebaví úplně nějaké slovíčkaření furt dokola a tímto způsobem, se jim to vše akorát začíná protivit :)
<3
@ Hakan « úte 11:00 am »
Já mám problém? :lol: :lol: Myslím, že lidi už nebaví úplně nějaké slovíčkaření furt dokola a tímto způsobem, se jim to vše akorát začíná protivit :)

Who is chatting

offline Fogru 
offline FrobikCZE 
offline Heana 
offline Mionix 
offline Verrin