Donald - zajímavé čtení.
Nový server nevznikne a nehledej v tom žádnou spásu. Prostě proto, že se na novém serveru stane to, co tady. Herní komunita se tam časem rozvrství podle herní výkonnosti jako teď tady na Ekuře = i na tom novém serveru časem vznikne TOPka a i tam časem vznikne "nespokojená" část hráčů, že se zase nedokážou dotáhnout. A je jedno, jestli to bude PvP nebo PvM server. Ekura je úspěšný mix obou a je jedno, že PRÁVĚ TEĎ vás to PvP nebaví. Ono tady bude pořád a je jen na vedení hry, jak nám tu zábavu spestří. Války říší mají slušný PvP potenciál, Cechovní bitvy čekají na zatraktivnění a Souboje Jednotlivců (Duely) potřebují oživit.
Grafiku hry moc neřeším - buď se líbí a hraju to, nebo ne a jdu hrát něco líbívějšího.
Problém je, že si dost z vás myslí, že JEDINÁ ZÁBAVU tady mají TOPky a ostatní musí jen roky dřít, aby se dotáhli. Tak je to nesmysl. Já jsem nepřišel do hry, abych dotahoval nějaké TOPky a stal se třeba "druhým Trolofem". Já a ostatní hrajeme, protože nás to baví a máme v tom každý svůj smysl. To, že sem někdo přijde, podívá se nahoru až k TOPkám a řekne si, zítra tam chci být taky...... no snad aby šel jinam, protože až X-tý den vystřízliví, tak nám tu bude pod vlivem deziluzí a zklamání "špinit" hru na fóru. A to je zbytečné. Hra prostě nenabízí žádný "rychlík" do stanice TOP.
Proto tady má pořád šanci nový hráč a noví hráči opravdu přibývají. Čeká je sice práce, pokud se chtějí dostat až na vysněný vrchol, ale s tím spojená i slušná porce zábavy. Tím nechci říct, že je tu tak veselo a že by se nemohlo pro větší zábavnost ve hře ještě něco udělat ze strany vedení hry.
A dropení že není zábava? Můžeš závodit sám ze sebou nebo z kamarády nebo s lidmi z cechu, kdo toho dáte víc, kdo čeho dá dřív atd. atd. Jen chtít a nečekat, až mě hra sama začne bavit.
Dál máš nápady - zajímavé - ale hodily by se každý na samostatné téma do Návrhů, protože tady bohužel zapadnou.