Nádherná válka

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
Pippi
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 31 poděkování

Re: Nádherná válka

Příspěvek od Pippi » pát 29. čer 2012 4:27:31

Aj tak sme stále frajery... :lol:
Jinno good work! :jinno:
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.

zeeuuss
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od zeeuuss » pát 29. čer 2012 6:31:51

Pippi píše:Aj tak sme stále frajery... :lol:
Jinno good work! :jinno:
na nas pocet hodne dobre to se musi nechat :up:
Říše: JINNO
Zeeuuss BODY WAR - chci byt v bitve.. a ne behat kolem ni

KARMA - G2
BILOGOG- HOTOVO
ZRUCNOST- P

CECH - FOREVER

nechápavec
Lv.24
Lv.24
Dostal poděkování: 95 poděkování

Re: Nádherná válkap

Příspěvek od nechápavec » pát 29. čer 2012 7:32:38

zeeuuss píše:valka krasna.. jen by me zajimalo kolik procent ma zruseni kouzla... protoze co je napsano asi pravdive neni
62% ;)
To je dost na zrušení v podstatě na první pokus... Sem tam se nevydaří zruško ani na 5 pokusů, někdy můžeš střílet zruška celý den a "nemineš" ani jedno.
Stejně je to prasárna

Electrix
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 172 poděkování
Dostal poděkování: 956 poděkování

Příspěvek od Electrix » pát 29. čer 2012 7:48:45

nechápavec píše:62% ;)
60% ;-). A testy to potvrzují.

K tématu: Válka moc pěkná a jsem vážně rád, že jsem vydržel celou válku nedívat se na skóre :P. Protože když jsem pak musel ~15 minut před koncem afk, asi bych si přitom vyrval všechny vlasy :D. No, zvládli jste to Chunjáci :up:.

A co mi ve válce vadí? Krom toho, že se svou předpotopní výbavou dostávám hrozné pecky (nejen od rušičů, ale to je jen a jen moje chyba) snad jen fakt, že to ten server opravdu nezvládá a je tam zhruba jedno- až dvousekundová prodleva mezi tím, kde soupeře vidím a tím, kde skutečně je. A průnikáři s luky? Ti té hře dávají zase další rozměr - a já si myslím, že čím více typů útočníků na bojišti bude, tím bude válka zajímavější :).
Návody: Bonusy I. | ObrázekBonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(Obrázek) | ObrázekExpulator | Lovecké(Obrázek) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů

„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

DpetanD
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 19 poděkování

Příspěvek od DpetanD » pát 29. čer 2012 10:07:21

bananek píše:Jn, někdo stříli jen šípy a druhej háže jen zruška :D
A Trolof jen stojí s duchem. :lol:

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 895 poděkování
Dostal poděkování: 455 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » pát 29. čer 2012 10:10:49

DpetanD píše:
bananek píše:Jn, někdo stříli jen šípy a druhej háže jen zruška :D
A Trolof jen stojí s duchem. :lol:
I běhat umí, ale ne tak dobře jako já :D
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 171 poděkování

Příspěvek od slusnej » pát 29. čer 2012 10:11:31

ElectriX píše:

K tématu: Válka moc pěkná a jsem vážně rád, že jsem vydržel celou válku nedívat se na skóre :P. Protože když jsem pak musel ~15 minut před koncem afk, asi bych si přitom vyrval všechny vlasy :D. No, zvládli jste to Chunjáci :up:.

A co mi ve válce vadí? Krom toho, že se svou předpotopní výbavou dostávám hrozné pecky (nejen od rušičů, ale to je jen a jen moje chyba) snad jen fakt, že to ten server opravdu nezvládá a je tam zhruba jedno- až dvousekundová prodleva mezi tím, kde soupeře vidím a tím, kde skutečně je. A průnikáři s luky? Ti té hře dávají zase další rozměr - a já si myslím, že čím více typů útočníků na bojišti bude, tím bude válka zajímavější :).
Ohledně WP sůrů bych jim snížil DMG na zrušit kouzlo protože na to nefunguje nic možná jen meče ale i tak berou dost,takže já osobně bych jim ty zruška snížil aj na 1v1 je vtipné když např. berete WP 1500 na kámen např. a on vám nebere nic ale když dá zruško tak třeba 4000 a furt tak,trošku bych ho snížil..
Obrázek

DpetanD
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od DpetanD » pát 29. čer 2012 10:15:35

Zruško, kapitola sama o sobě. Nikdo mi ničim tolik nebere jako na to zruško, když jsou ve svatý 3 WP a hoděj ho do mě, tak se můžu jít klouzat.

shvetseek
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 1197 poděkování
Dostal poděkování: 446 poděkování

Příspěvek od shvetseek » pát 29. čer 2012 10:21:36

Spoiler:
slusnej píše:
ElectriX píše:

Ohledně WP sůrů bych jim snížil DMG na zrušit kouzlo protože na to nefunguje nic možná jen meče ale i tak berou dost,takže já osobně bych jim ty zruška snížil aj na 1v1 je vtipné když např. berete WP 1500 na kámen např. a on vám nebere nic ale když dá zruško tak třeba 4000 a furt tak,trošku bych ho snížil..
A já bych zrušil průniky :P
To je kravina (pardón, za mluvu prostého lidu)
Právěže WP má jen 3 útočná kouzla a nenačítají se zrovna krátkou dobu, navíc na dvě z nich platí obrana na meče, ne jak u šamanů ubohá magie, kterou, chci-li i jiné PvP bonusy, prostě do shellka nenatočím (15%) a nenatočím. Co by dělali bez zrůšek?
S dýkolukařema mě smířil Fortis PMkou. Oni vědí, co si o nich myslíme a říkat jim to už nemusíme.

Válka byla brutálně povedená, všechny 3 říše jely naplno a je to vidět na výsledku, který byl nejtěsnější, co si pamatuju (mezi všemi třemi říšemi).

sabousku, ještěže jsi :chunjo: , protože tys byla moje noční můra, všechny průrazy a prudké rány mířené na tebe šly do vzduchu :D
A když už jsem trefil, tak jsem nic nebral, ale P-Š-T
"Happines only real when shared."

DpetanD
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od DpetanD » pát 29. čer 2012 10:25:33

shvetseek píše: Právěže WP má jen 3 útočná kouzla a nenačítají se zrovna krátkou dobu, navíc na dvě z nich platí obrana na meče, ne jak u šamanů ubohá magie, kterou, chci-li i jiné PvP bonusy, prostě do shellka nenatočím (15%) a nenatočím. Co by dělali bez zrůšek?
Čím to asi bude, že má WP sura jen tři útočná kouzla? Že by to byla PvM postava?

Zamčeno