O to právě jde. Neřekl jsem že to pomaleji expí, ale že je to tady mnohem jednoduššíRenegade2 píše:A ty mě věř že level 90 na offiku je to samé jako tady level 140? Víš v čem je akorát rozdíl. Na offiku nikdo nemá takový věci co tady ten level 90v porovnání s levelem 140. To je jedinej rozdíl proč by to mohlo být těžší. Nebo snad má
Nebo snad myslíš že za rok a půl hraní se tam nedá udělat 90?
(tím neříkám že jsem pořád expil)
Proč by to nepotřeboval, každý chce bejt "nejlepší" v rámci svojich možností a cílů
Dračí věci - co na ně říkáte?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Azaret
- Lv.16

- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 30 poděkování
Re: Dračí věci - co na ně říkáte?
Aurimek
130

130

-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
Azaret píše:O to právě jde. Neřekl jsem že to pomaleji expí, ale že je to tady mnohem jednoduššíRenegade2 píše:A ty mě věř že level 90 na offiku je to samé jako tady level 140? Víš v čem je akorát rozdíl. Na offiku nikdo nemá takový věci co tady ten level 90v porovnání s levelem 140. To je jedinej rozdíl proč by to mohlo být těžší. Nebo snad má
Proč by to nepotřeboval, každý chce bejt "nejlepší" v rámci svojich možností a cílů
Dobře tak si položme otázku kdo ten level 90 na offiku má a kdo ho má tady 140 a zjisíš že obě skupiny jsou na tom úplně stejně i s tím rozdílem že na offiku není magickej kámen a další vymoženosti.
A nakonec si polož otázku proč ty tady když je to tak jednoduché ještě nejsi 140
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P
- kamosvsech
- Lv.19

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 63 poděkování
Na offiku byly větší lvly tahák kvůli dropu BS nebo kvůli biologům. Kdyby tu byl biolog na 10% PvP odolnost od 140, tak je 140 nepočitatelně mnoho. 140 tu ale potřebuješ jen na nejvyšší stupeň karmy a částečně se takovej lvl hodí i proti otravě od nižších lvlů.
-
Renegade2
- Lv.35

Jo až na to že na offiku byly levely 90 dávno předtím než tam byly věci na jejich level
, navíc teď šup tu možnost máš, ani my levely 141 nemůžeme dát dračí věci na +9, tak nač čekat, máš motivaci 
Navíc mluvíš o karmě jako o demotivaci expit na větší level a přitom si napsal ten samej nebo podobnej bonus kterej by dal ten biolog
navíc každej level nebo stupeň karmy je jako jeden biolog nebo jeho rozšíření.
Proč myslíš že je to až od 140 a proč jsou dračí na +9 až od 145 kterej není ani momentálně povolenej
Navíc proč píšeš že se ten level hodí proti otraně proti nižším levelům když stačí bio 110
Odporuješ si. Jo každej se mě bojí protože mě svítí 141 
Navíc mluvíš o karmě jako o demotivaci expit na větší level a přitom si napsal ten samej nebo podobnej bonus kterej by dal ten biolog
navíc každej level nebo stupeň karmy je jako jeden biolog nebo jeho rozšíření.
Proč myslíš že je to až od 140 a proč jsou dračí na +9 až od 145 kterej není ani momentálně povolenej
Navíc proč píšeš že se ten level hodí proti otraně proti nižším levelům když stačí bio 110
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
Spoiler:
Herbaření P
- kamosvsech
- Lv.19

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 63 poděkování
A já myslel, že porozumění textu se dělá na každý škole s maturitou. BS = brnění od 66.-70. lvl, který zpočátku bylo dropnutelný pouze ze zubatky a nebo na lvlu 86, díky čemuž se denně vydělávaly miliardy a to byl taky důvod, proč expit. Biolog lvl 90 - 10% útok proti lidem - výhoda, kvůli který se expilo z lvl 86 na 90 (nemluvě o tom, že dropování BSek taky neslo nějaký expy). O karmě mluvim tak, že 140lvl a tudíž karma na P ti přinese 2% navíc oproti G10 (mluvim poškození proti schopnostem) a mluvim o ní taky tak, že aby ses na to P dostal, tak předtim musíš rok dělat požadovaný stupně karmy, zatimco když přijde biolog, kterej obnáší dejme tomu 80 předmětů = +/- 30 dní, tak je to pro mě snazší výzva než karma. Karmu a biologa od začátku nelze srovnávat, neboť doba jednotlivejch úkolů biologa je, dá se říct, úměrná době expení (normálního) na další požadovanej level, zatimco tady se ze 110 (nebo 100? teď nevim, od jakýho lvlu je karma) na 130 dostaneš za pár dní normálního expení a na 130+ budeš u karmy na lvlu 5-10 a dalších x měsíců není třeba nějak extra expit. Dračí +9 nejsou extra výzva až na pár věcí + není žádná jistota, že je kdy vůbec budu mít, zatimco biologa od 140 bych časem udělal i s extrémní smůlou a minimální ztrátou času ve hře. Dále, pokud si level 140, tak tě lvl 132 a níž neotráví, což je dle mě malá výhoda, tudíž nevim, co píšeš o lvlu 110. Pokud hře nerozumíš, tak se nepouštěj do diskuze. Když jsem si to tak hezky probral, tak nevidim nic, v čem si odporuju, tudíž můžu skončit, zdar
.
E: Nevim, jak je to teď ale dřív se na +/-90 expilo v pohodě díky tomu, že pro jednoutlivý skupiny lvlů byly rozdílný lokace. Z lvl 90 na 92 jsem bez pár mezer expil 20 hodin v kuse v Jeskyni aniž by mě nikdo vyrušil, zatimco tady se mísí lvl 100-140 na 3 místech, kde se dá expit a lv 120-140 v době předhaegeronský hromadně vykupovaly expertky. Kdyby bylo místo a expertek dost, tak si troufnu říct, že tu 141 mam dávno za sebou.
E: Nevim, jak je to teď ale dřív se na +/-90 expilo v pohodě díky tomu, že pro jednoutlivý skupiny lvlů byly rozdílný lokace. Z lvl 90 na 92 jsem bez pár mezer expil 20 hodin v kuse v Jeskyni aniž by mě nikdo vyrušil, zatimco tady se mísí lvl 100-140 na 3 místech, kde se dá expit a lv 120-140 v době předhaegeronský hromadně vykupovaly expertky. Kdyby bylo místo a expertek dost, tak si troufnu říct, že tu 141 mam dávno za sebou.
Naposledy upravil(a) kamosvsech dne pát 30. lis 2012 17:23:40, celkem upraveno 2 x.
- Giant
- Lv.27

- Dal poděkování: 132 poděkování
- Dostal poděkování: 114 poděkování
Kde jsou ty slova, že dračí věcí nebude mít každy a bude to mít jen někdo?
To bylo zase prupovídek a teď je tisíce dračích věcí a jsou předměty celkem neprodejné.
Zajímalo by mě, kdo vydělava ve swampu, popřípadě nesmrtelný kerindor, a ma hlavní 135lv+?!
To bylo zase prupovídek a teď je tisíce dračích věcí a jsou předměty celkem neprodejné.
Zajímalo by mě, kdo vydělava ve swampu, popřípadě nesmrtelný kerindor, a ma hlavní 135lv+?!
![]() | Giant | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Lv.148 | .Aura | __P | __P | __P | __37k+ |
- Azaret
- Lv.16

- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 30 poděkování
Protože jednoduše nechci? Nebo takhle, chtěl bych, ale nehodlám tomu momentálně věnovat až tolik času abych chodil každý den swamp. Prostě mi nejde o to chodit každej den pro esence, abych měl karmu na P ani chodit každej den Haegeron přes dvě patra a mít 300 elementů od každého, abych měl dračí věci na velkým + což bych vlastně ani nemohl, jelikož ty jsi o hodně silnější jak já a já v druhým patře udržím velký kulovýRenegade2 píše:Azaret píše:O to právě jde. Neřekl jsem že to pomaleji expí, ale že je to tady mnohem jednoduššíRenegade2 píše:A ty mě věř že level 90 na offiku je to samé jako tady level 140? Víš v čem je akorát rozdíl. Na offiku nikdo nemá takový věci co tady ten level 90v porovnání s levelem 140. To je jedinej rozdíl proč by to mohlo být těžší. Nebo snad má
Dobře tak si položme otázku kdo ten level 90 na offiku má a kdo ho má tady 140 a zjisíš že obě skupiny jsou na tom úplně stejně i s tím rozdílem že na offiku není magickej kámen a další vymoženosti.
A nakonec si polož otázku proč ty tady když je to tak jednoduché ještě nejsi 140
Aurimek
130

130

-
Renegade2
- Lv.35

Musím říct že jsi to hezky napsal a máš svojim způsobem pravdu, na offiku se tenhle level vážně dělal a spoustu lidí na tom zbohatlo o tom žádná, ale to ještě neznamená že ten level tady tu hodnotu žádnou nemá i přesto jak jsi to nádherně rozepsal.kamosvsech píše:A já myslel, že porozumění textu se dělá na každý škole s maturitou. BS = brnění od 66.-70. lvl, který zpočátku bylo dropnutelný pouze ze zubatky a nebo na lvlu 86, díky čemuž se denně vydělávaly miliardy a to byl taky důvod, proč expit. Biolog lvl 90 - 10% útok proti lidem - výhoda, kvůli který se expilo z lvl 86 na 90 (nemluvě o tom, že dropování BSek taky neslo nějaký expy). O karmě mluvim tak, že 140lvl a tudíž karma na P ti přinese 2% navíc oproti G10 (mluvim poškození proti schopnostem) a mluvim o ní taky tak, že aby ses na to P dostal, tak předtim musíš rok dělat požadovaný stupně karmy, zatimco když přijde biolog, kterej obnáší dejme tomu 80 předmětů = +/- 30 dní, tak je to pro mě snazší výzva než karma. Karmu a biologa od začátku nelze srovnávat, neboť doba jednotlivejch úkolů biologa je, dá se říct, úměrná době expení (normálního) na další požadovanej level, zatimco tady se ze 110 (nebo 100? teď nevim, od jakýho lvlu je karma) na 130 dostaneš za pár dní normálního expení a na 130+ budeš u karmy na lvlu 5-10 a dalších x měsíců není třeba nějak extra expit. Dračí +9 nejsou extra výzva až na pár věcí + není žádná jistota, že je kdy vůbec budu mít, zatimco biologa od 140 bych časem udělal i s extrémní smůlou a minimální ztrátou času ve hře. Dále, pokud si level 140, tak tě lvl 132 a níž neotráví, což je dle mě malá výhoda, tudíž nevim, co píšeš o lvlu 110. Pokud hře nerozumíš, tak se nepouštěj do diskuze. Když jsem si to tak hezky probral, tak nevidim nic, v čem si odporuju, tudíž můžu skončit, zdar.
Zkus napsat Alekovi, Kelshakovi a dalším proč ten level dělali když je k ničemu
"v 120-140 v době předhaegeronský hromadně vykupovaly expertky. Kdyby bylo místo a expertek dost, tak si troufnu říct, že tu 141 mam dávno za sebou"
Proč jsi je nevykupoval ty
Nebyla to pro tebe motivace kvůli 2% obrany/útoku do schopky? a kdyby bylo expertek dost, tak by to pro tebe motivace byla
Jinak tady se na level 130 nedostaneš za pár hodin normálního expení, swamp byl původně navrženej na normální expení do levelu 127, od levelu 128 se rapidně snížil počet expů. No ono dát za swamp pláštováním 3% není taková lahůdka
PS: když nevíš od jakýho levelu je karma tak nejspíš nemáš ani tu 110
Víš co, nemusíš jim psát já ti řeknu proč tady mají hráči 141 ten level.
Není to ani kvůli tý karmě (hodně hráčů 141 tu karmu nemá na P) ale je to výzva a sakra veliká výzva když už to neexpí postaru normálním způsobem a nakonec je dobrej a sakra dobrej pocit mít všechno na P
Naposledy upravil(a) Renegade2 dne pát 30. lis 2012 22:44:47, celkem upraveno 1 x.
Spoiler:
Herbaření P
-
LOCO30
- Lv.21

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 151 poděkování
Spoiler:
Renegade2 píše:Musím říct že jsi to hezky napsal a máš svojim způsobem pravdu, na offiku se tenhle level vážně dělal a spoustu lidí na tom zbohatlo o tom žádná, ale to ještě neznamená že ten level tady tu hodnotu žádnou nemá i přesto jak jsi to nádherně rozepsal.kamosvsech píše:A já myslel, že porozumění textu se dělá na každý škole s maturitou. BS = brnění od 66.-70. lvl, který zpočátku bylo dropnutelný pouze ze zubatky a nebo na lvlu 86, díky čemuž se denně vydělávaly miliardy a to byl taky důvod, proč expit. Biolog lvl 90 - 10% útok proti lidem - výhoda, kvůli který se expilo z lvl 86 na 90 (nemluvě o tom, že dropování BSek taky neslo nějaký expy). O karmě mluvim tak, že 140lvl a tudíž karma na P ti přinese 2% navíc oproti G10 (mluvim poškození proti schopnostem) a mluvim o ní taky tak, že aby ses na to P dostal, tak předtim musíš rok dělat požadovaný stupně karmy, zatimco když přijde biolog, kterej obnáší dejme tomu 80 předmětů = +/- 30 dní, tak je to pro mě snazší výzva než karma. Karmu a biologa od začátku nelze srovnávat, neboť doba jednotlivejch úkolů biologa je, dá se říct, úměrná době expení (normálního) na další požadovanej level, zatimco tady se ze 110 (nebo 100? teď nevim, od jakýho lvlu je karma) na 130 dostaneš za pár dní normálního expení a na 130+ budeš u karmy na lvlu 5-10 a dalších x měsíců není třeba nějak extra expit. Dračí +9 nejsou extra výzva až na pár věcí + není žádná jistota, že je kdy vůbec budu mít, zatimco biologa od 140 bych časem udělal i s extrémní smůlou a minimální ztrátou času ve hře. Dále, pokud si level 140, tak tě lvl 132 a níž neotráví, což je dle mě malá výhoda, tudíž nevim, co píšeš o lvlu 110. Pokud hře nerozumíš, tak se nepouštěj do diskuze. Když jsem si to tak hezky probral, tak nevidim nic, v čem si odporuju, tudíž můžu skončit, zdar.
Zkus napsat Alekovi, Kelshakovi a dalším proč ten level dělali když je k ničemu. A kolik že ty jsi ten level
![]()
"v 120-140 v době předhaegeronský hromadně vykupovaly expertky. Kdyby bylo místo a expertek dost, tak si troufnu říct, že tu 141 mam dávno za sebou"
Proč jsi je nevykupoval tya spousty hráčů už tě dávno předběhlo
![]()
Nebyla to pro tebe motivace kvůli 2% obrany/útoku do schopky? a kdyby bylo expertek dost, tak by to pro tebe motivace bylaTaky si odporuješ.
![]()
Jinak tady se na level 130 nedostaneš za pár hodin normálního expení, swamp byl původně navrženej na normální expení do levelu 127, od levelu 128 se rapidně snížil počet expů. No ono dát za swamp pláštováním 3% není taková lahůdka, ale co já se tu bavím, ten level máš?
PS: když nevíš od jakýho levelu je karma tak nejspíš nemáš ani tu 110
Proč nemám lv max? Celkem jednoduchá odpověd. Zde nemusím čekat několik let na novou mapu, ale vím že do roka přijde. Proto nemám důvod expit na max po pár %. Nebaví mě to už. Radši počkám na novou mapu a to co jiní dělali několik týdnů, na nové mapě to dokáže hráč naexpit za pár hodin

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
-
Renegade2
- Lv.35

Takže teď vyrazíš do Hae a uděláš ten level a jako PVP hráč to tam budeš pláštovat jako LorxMichal a podobníLOCO30 píše:No sice to není moje diskuze, ale vidím to asi podobně jako Break. Expení jsme si na offiku užily celkem dostSpoiler:Renegade2 píše:Musím říct že jsi to hezky napsal a máš svojim způsobem pravdu, na offiku se tenhle level vážně dělal a spoustu lidí na tom zbohatlo o tom žádná, ale to ještě neznamená že ten level tady tu hodnotu žádnou nemá i přesto jak jsi to nádherně rozepsal.kamosvsech píše:A já myslel, že porozumění textu se dělá na každý škole s maturitou. BS = brnění od 66.-70. lvl, který zpočátku bylo dropnutelný pouze ze zubatky a nebo na lvlu 86, díky čemuž se denně vydělávaly miliardy a to byl taky důvod, proč expit. Biolog lvl 90 - 10% útok proti lidem - výhoda, kvůli který se expilo z lvl 86 na 90 (nemluvě o tom, že dropování BSek taky neslo nějaký expy). O karmě mluvim tak, že 140lvl a tudíž karma na P ti přinese 2% navíc oproti G10 (mluvim poškození proti schopnostem) a mluvim o ní taky tak, že aby ses na to P dostal, tak předtim musíš rok dělat požadovaný stupně karmy, zatimco když přijde biolog, kterej obnáší dejme tomu 80 předmětů = +/- 30 dní, tak je to pro mě snazší výzva než karma. Karmu a biologa od začátku nelze srovnávat, neboť doba jednotlivejch úkolů biologa je, dá se říct, úměrná době expení (normálního) na další požadovanej level, zatimco tady se ze 110 (nebo 100? teď nevim, od jakýho lvlu je karma) na 130 dostaneš za pár dní normálního expení a na 130+ budeš u karmy na lvlu 5-10 a dalších x měsíců není třeba nějak extra expit. Dračí +9 nejsou extra výzva až na pár věcí + není žádná jistota, že je kdy vůbec budu mít, zatimco biologa od 140 bych časem udělal i s extrémní smůlou a minimální ztrátou času ve hře. Dále, pokud si level 140, tak tě lvl 132 a níž neotráví, což je dle mě malá výhoda, tudíž nevim, co píšeš o lvlu 110. Pokud hře nerozumíš, tak se nepouštěj do diskuze. Když jsem si to tak hezky probral, tak nevidim nic, v čem si odporuju, tudíž můžu skončit, zdar.
Zkus napsat Alekovi, Kelshakovi a dalším proč ten level dělali když je k ničemu. A kolik že ty jsi ten level
![]()
Proč jsi je nevykupoval tya spousty hráčů už tě dávno předběhlo
![]()
Nebyla to pro tebe motivace kvůli 2% obrany/útoku do schopky? a kdyby bylo expertek dost, tak by to pro tebe motivace bylaTaky si odporuješ.
![]()
Jinak tady se na level 130 nedostaneš za pár hodin normálního expení, swamp byl původně navrženej na normální expení do levelu 127, od levelu 128 se rapidně snížil počet expů. No ono dát za swamp pláštováním 3% není taková lahůdka, ale co já se tu bavím, ten level máš?
PS: když nevíš od jakýho levelu je karma tak nejspíš nemáš ani tu 110. Zde je to mnohem snadnějši a jednoduší stála.
Proč nemám lv max? Celkem jednoduchá odpověd. Zde nemusím čekat několik let na novou mapu, ale vím že do roka přijde. Proto nemám důvod expit na max po pár %. Nebaví mě to už. Radši počkám na novou mapu a to co jiní dělali několik týdnů, na nové mapě to dokáže hráč naexpit za pár hodin
Nechci ti do toho kecat ale podle mě ten level nemáš protože jsi víc ve svatý než tam kde to expí
Spoiler:
Herbaření P