Zdravím,mám nový počítač a řekl jsem si,že by nebylo špatné,si stáhnout sINDICATE.Ovšem na starém počítači mi nejel,po zapnutí naskočilo okénko,kde bylo napsané něco v tom smyslu,že mi chybí jakýsi soubor,tak jsem ho do hry stáhnul,ale teď to pro změnu po přihlášení v launcheru naskočí okénko,kde je napsané,něco v tom smyslu,že naskočila chyba,fatal error.
Tak chci vědět,v čem je chyba,protože bych si sINDICATE rád stáhnul i na nový počítač,ovšem ho mám teprve 2 dny,takže si ho nechci "zašpinit"soubory,které by se mi tam vůbec nemuseli rozjet.
Po přihlášení v launcheru naskočí error.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.1
- princik
- Lv.26
- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
Re: Po přihlášení v launcheru naskočí error.
reinstall nic jinýho by pomoct ani neměloWarri0rKING píše:Zdravím,mám nový počítač a řekl jsem si,že by nebylo špatné,si stáhnout sINDICATE.Ovšem na starém počítači mi nejel,po zapnutí naskočilo okénko,kde bylo napsané něco v tom smyslu,že mi chybí jakýsi soubor,tak jsem ho do hry stáhnul,ale teď to pro změnu po přihlášení v launcheru naskočí okénko,kde je napsané,něco v tom smyslu,že naskočila chyba,fatal error.
Tak chci vědět,v čem je chyba,protože bych si sINDICATE rád stáhnul i na nový počítač,ovšem ho mám teprve 2 dny,takže si ho nechci "zašpinit"soubory,které by se mi tam vůbec nemuseli rozjet.
PrincBenHur 110 war