Lois píše:Malchus - Jasně že název vašeho cechu nemyslí. Sami jste se takhle ve hře pojmenovali, tak proč bychom vám tak neříkali.
Archerin - Jo no o silné většině přece pojednávalo video
Takže "retoriáni" nejsou dětinskost a není to školkářské, ale poukazování na jméno někoho jiného dětinskost je. V tom mám docela zmatek, tak to vlastně TxGaRxT myslí, co si z toho mám vybrat... Na tohle mám opravdu asi nízké IQ, rozlišovat tyhle jemné rozdíly.
Jsem rád, že sem dáváš fotky hezkých českých holek, krev a mlíko, né žádných 40 kilových blonďatých vychrtlin, co si myslí jak jsou krásné. Možná ještě kdybys sem dal svojí fotku a zveřejnil svůj nick ve hře, abychom viděli jaký jsi hrdina a možná radši ne, na fotku brýlatého, beďarovitého pubescenta zvědavý nejsem. Ono je jedna věc nějaké rozepře dvou cechů a věc druhá tahat sem soukromí ostatních. Ale na to nasat kdo jsi, na to nemáš koule že? Tak maximálně internetová anonymita. Pac a pusu hrdino.
TxGaRxT píše:Sakra jaká dětinskost ? Je to název vašého cechu ! a nebo se snad mýlim ? Zapomněl jsi číst nebo co ? o.O
Vážně ? A proč všichni ostatní píší Pretoriáni ? Že by uměli číst ? Mezi námi, mě je jedno jak nám říkáte, tohle mě vážně urazit nemůže. Jen mě pobavil tvůj příspěvek o dětinskosti a posmívání se jménům. Já jsem si zvykl na to, že si věci překrucujete jak se vám to zrovna hodí.
Stejně je to vše jen o závisti. Jakmile odešel YMIR z LR, tak LR utichlo, už nevydávají žádné soutěže, eventy nic... Proč? Každému to dojde. Hrdinka Lois si vždy vzala soutěž na sebe, i když ji vytvořil někdo jiný, teď si nemá brát co. A je to tak.
Luco, to že píšeš ty a tvůj cech do zavolat různé zaručené fakty o našem cechu při každé příležitosti, kdy někdo od nás napíše do zavolat anebo ani to ne, je ještě herní kočkování vyvolávající pošťuchování se v chatu, "rádobyvtipná" videa ode mě ve vašem tématu a podobné volovinky
Zvrhlé to začalo být v momentě, kdy už jste nevěděli kudy kam a pokusili jste se do hry zatáhnout osobní věci. Řikám, noob rules
Spoiler:
QuadraFX píše:Stejně je to vše jen o závisti. Jakmile odešel YMIR z LR, tak LR utichlo, už nevydávají žádné soutěže, eventy nic... Proč? Každému to dojde. Hrdinka Lois si vždy vzala soutěž na sebe, i když ji vytvořil někdo jiný, teď si nemá brát co. A je to tak.
K tomuhle by ti něco řekl spíš YMIR, do té doby si mysli co chceš.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@Nonepovideeej, Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?