Archerin - Jo no

Takže "retoriáni" nejsou dětinskost a není to školkářské, ale poukazování na jméno někoho jiného dětinskost je. V tom mám docela zmatek, tak to vlastně TxGaRxT myslí, co si z toho mám vybrat... Na tohle mám opravdu asi nízké IQ, rozlišovat tyhle jemné rozdíly.Lois píše:Malchus - Jasně že název vašeho cechu nemyslí. Sami jste se takhle ve hře pojmenovali, tak proč bychom vám tak neříkali.
Archerin - Jo noo silné většině přece pojednávalo video
Jsem rád, že sem dáváš fotky hezkých českých holek, krev a mlíko, né žádných 40 kilových blonďatých vychrtlin, co si myslí jak jsou krásné. Možná ještě kdybys sem dal svojí fotku a zveřejnil svůj nick ve hře, abychom viděli jaký jsi hrdina a možná radši ne, na fotku brýlatého, beďarovitého pubescenta zvědavý nejsem. Ono je jedna věc nějaké rozepře dvou cechů a věc druhá tahat sem soukromí ostatních. Ale na to nasat kdo jsi, na to nemáš koule že? Tak maximálně internetová anonymita. Pac a pusu hrdino.QuadraFX píše:Pac a pusu.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Vážně ? A proč všichni ostatní píší Pretoriáni ? Že by uměli číst ? Mezi námi, mě je jedno jak nám říkáte, tohle mě vážně urazit nemůže. Jen mě pobavil tvůj příspěvek o dětinskosti a posmívání se jménům. Já jsem si zvykl na to, že si věci překrucujete jak se vám to zrovna hodí.TxGaRxT píše:Sakra jaká dětinskost ? Je to název vašého cechu ! a nebo se snad mýlim ? Zapomněl jsi číst nebo co ? o.O
QuadraFX píše:Stejně je to vše jen o závisti.Jakmile odešel YMIR z LR, tak LR utichlo, už nevydávají žádné soutěže, eventy nic... Proč? Každému to dojde.
Hrdinka Lois si vždy vzala soutěž na sebe, i když ji vytvořil někdo jiný, teď si nemá brát co.
A je to tak.