@Cepino - Co že?! Co je na tom vtipného, já udávám fakta a ty pouze jen svoje domněnky a něco ve smyslu "oh tady tenhle, dělá to pro prachy.. vidím mu to na očích! Já se vyznám!" - "no já mám jednoho takovýho kamaráda a ten povídal" - "němci vůbec nemají zájem na nějaké vyváženosti". To vůbec není seriozní argument, ale nějaký tvoje předsudky, který sis vymyslel ve svojí makový palici - nebo mi ukaž odkud tohle máš. Vtipný je to, že se tu chováš jako kdyby člověk, který nebyl ve swampu nebo cidonii, byl nějaká méně cenná bytost. I člověk, který tam nebyl (nebo nebyl úplně všude) umí dobře zhodnotit hru. Spíš to jen potvrzuje tvojí hloupost, jak naopak ty neumíš předpovídat situaci a ani lidi. Stejně jako mě, "člověka který si prošel snad každý centimetr ekury na 10x". Uvědom si, že Ekura taky není nezisková organizace a udržet si lidi nesnaží jen z dobroty jejich srdíček - s tím se smiř ty spíš. Vždyť je tohle naprosto v pořádku, co by je asi tak mělo motivovat když né zisky ?! Přitom ani přímo pay2win to není. Ty to tu strašně obhajuješ, ale fakt že na officiálním serveru se zvýšila daleko větší návštěvnost po novém updatu a tady mezitím na Ekuře víc a víc upadá klidně ignoruješ a považuješ to za nějaký "flámy". Navíc je to přesně o tom, zahrát si to - ale nově ! Ta tvoje argumentace spíš platí na toto, že ZNOVA a ZNOVA hrát ty samé postavy, jen se přidá jednou za 6 měsíců jedena událost ve hře. Přitom ty výhody teď - hrát za novou postavu, nové věci ... koho může bavit po pěti letech vytvářet furt jedny a ty samé postavy, stále dokola, se stejným úkoly a cestami stát se nejrychleji lepším. Co se týče balancu, tak to je snad ten nejmenší problém a není ani nic lehčího na celé téhle věci, než poupravit hodnoty hrdiny. Ekuru mám daleko radši než offik, moc mě to netěší ani na něm hrát .. postup je pomalý a postrádá toho daleko víc, než by se mohlo zdát, přesto v současném stavu je zábavnější a novější, než stávající Ekura.
A že to srovnávám s jinými hrami .. wtf ?!

Jak se mi nějaký takový člověk vůbec může smát, vždyť tohle je ještě 2x tolik absurdnější než předtím, když officiální metin2 je prvotina a sindicate z něho vyšel. A WoW, které se řadí do stejného žánru/titulu her jako metin2. Sakra jediný, co si my vlastně napsal je jak návod v úvodním menu na metinu2. Děkuju moc, že si mi to vysvětlil!

Díky tomu, že se dá většina věcí získat dropem, to nikdy nepřestanu hrát a budu se tu držet nadosmrti z výběrů 4 postav, se stejným úkolem ve kterém se akorát mění item a počet a ke konci stejně skončím tam, kde jsem s mojí 32. postavou a budu v bájné Tramtárii, která je úplná pecka a naprosto to oživlo hru!
Hlavně "Výjimečně zavřou pusy vysokým levelům, kdy jim jednou za 5 let dají mapu. " ani nevím o kterém serveru teď mluvíš, protože tohle se přesně děje tady. Stačí se jen podívat na ty datumy "novinek". Btw, mohl by mi tu někdo tohle podtrhávat .. já jen kolikrát tenhle člověk všechno rád přehání. Ani nevím k čemu mu to je

měsíce promění v roky, free2play na pay2win, stovky a desítky na sta tisíce, žábu v prince ...
Jinak samozřejmě jsem hovořil o opakovaném a neustálém sekání atd. atd.

Nechápu, že tě to nenapadalo, když tak krásně věštíš v lidech a asi i v polívkách .. protože to věštci dělávají. Mám jednoho kamaráda, ten mi to říkal - fakt! A na tvoje poslední otázky, který jsou tak žalostně známý, že už jen podruhé potvrzují tvojí hloupost a protiřečí si s tou první, kdyby ses ptal opět hloupě "Hrál si to vůbec?" - "Proč to vůbec hraješ teda?" ! *logic* Navíc jsem ještě odpověděl ve smyslu, jak ten největší tard ze všech, že tu mám nahráno spoustu hodin a ekuru mám rád ... a týpek se mě stejně zeptá
Tyhle slohy mě ani v nejmenší fakt nebaví, už vůbec ne s někým kdo má zavřený oči a zpívá si pro sebe "fouká - vítr -neslyším !" Sama návštěvnost píše za vše - bez výmluv. Jen se snažím pomoct, aby se nedalo na tu menšinu, která vždycky řve ze všech nejvíc - proti.
"Podstata a základ této hry je Hráči proti monstru, to jest zabíjíš monstra ne čančání postavičky." To si zarámuj, kadeřnice ti dá za pravdu

a užij si odpověď