Možnost koupit startovní CB

Archív návrhů, které byly buď uzavřeny, nebo zrealizovány.

Jaký máte názor na tento návrh?

Anketa končí za pát 08. bře 2019 13:47:07

Super , jsem pro!
53
71%
Nějak bych to neřešil.
10
13%
Jsem proti něco mi vadí napíšu co.
12
16%

Celkem hlasů: 75

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Re: Navrácení možnosti koupení CB

Příspěvek od Cepino » pát 09. bře 2018 8:19:15

Ani jedna postava 120+, které v cechu mám já a dvě kamarádky a že jich není málo, Cidonii na expení nikdy nepotřebovaly. Naprosto v pohodě lze udělat 120 i bez Cidonie. To je tu stále dokola a dokola. Chcete tam, že je to rychlejší? Jděte válčit. Nechcete válčit, tak tam nelezte. A pokud se to zavede, tak mastná cena za jedno CB a v případě prokázání transferu, bez milosti 40 TB a konec.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

yatchman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 158 poděkování

Příspěvek od yatchman » pát 09. bře 2018 9:29:14

Mithra píše: čtv 08. bře 2018 18:14:12
LordJoseph píše: čtv 08. bře 2018 17:00:53
Spoiler:
yatchman píše: čtv 08. bře 2018 16:26:01 Jsem pro, a osobně, vzhledem k malému využívání mapy, bych ještě snížil možný zisk a ztrátu CB za smrt nebo zabití. Kdyby se například vrátil systém 3 cb za zabití, 2 cb za smrt (tuším, že to tak bylo dřív ve svatý?), věřím, že by se mapa využívala mnohem víc jak na pvp, tak na pvm. Momentálně se tam chodí jen dropovat a lovit dropy, význam mapy, kam si člověk jde jen tak zabojovat, to momentálně vůbec nesplňuje, z mého pohledu zejména proto, že případná ztráta cb většinu odradí. Pokud párkrát zemřete s dvěmi cb a smrt, ztratíte pár cb, rozhodně vás to ale neznechutí a neodradi tolik, jako ztráta 15 cb při jedné smrti.

Celkově tu člověk, co to hraje zejména kvůli pvp, nemá moc vybití kromě 3x jedné hodiny týdně, věnované válce. Pvp táhne server, zasloužilo by si to změnu.
To ohledně toho že to omrzí po ztrátě by se vyřešilo možným pravidelným nákupem, avšak časově omezeným jak psal Mithra. Jinak Mithro souhlasím s tím aby při zabití hráč nedostal více než daný hráč měl, a daný hráč nešel do mínusu... Pevně věřím že si stím v Teamu poradíte :)
Po pravdě vůbec nejde o to, aby body nešly do minusu. Ani o to, aby se odečítalo méně. Jde jen o to, aby nedocházelo k situaci, že si hráč na postavu zakoupí 1CB, půjde s ní do Malé Svaté, nechá ji tam zabít a soupeř získá dejme tomu 7CB za zabití. To je opatření proti pokušení si takhle nahrábnout pár CB navíc.

On totiž ten návrh nemá jiný smysl než, aby prckové mohli do Malé svaté (do Cidonie se za 1CB nedostanou a na nákup to taky nestačí).
Ale stejně tak si představím situaci, kdy chce jít někdo expit do Cidonie, tak rozdá kámošům pár mega, ti si koupí 1CB a půjdou se nechat zabít. Jako transfer to vypadat nebude, ale vstup do Cidonie, kde krom bossů je i velmi slušný exp, je zaručen a bude to stát pár fufňů. Čímž ovšem Cidonie rázem ztratí ten punc mapy za odměnu. A co bude následovat až se tohle rozmůže? Buď to zase zakážeme, nebo stáhneme drop i exp v Cidonii. Ne přátelé tudy cesta nevede.
Malá svatá je pravda nevyužitá a PvP pro prcky je mizérie, ale nešel bych tam cestou CB.
Na druhou stranu, čím víc hráčů v Cido, tím víc lovců. Kdyby tam byl snadnější přístup a hráčů přibylo, hemžilo by se to tam lidmi. Zabíjení expících, vzájemné potyčky mezi ostatními, konečně trochu nějaká řež.

Je fakt škoda, že je Cidonie nastavena tak, že je víceméně nefunkční. Ano, sem tam se tam zabije boss a sem tam toho dropa, co zabil bosse, někdo zabije. Ale nějaké potyčky mezi hráči, co mají reálně pvp? Možná tak jednou do týdne a to ještě tak, že kolikrát ani nikdo neumře. Přitom věřím v to, že by se tam hráči dokázali přilákat, ať už třeba formou nějakého questu: "prokaž svoji věrnost řísi a zdecimuj nepřátelské bojovníky - zabij 100 hráčů v kolonii Cidonia"...k čemuž by se taky mohla vázat výzva. Samozřejmě quest by měl nějaké ohodnocení, ideálně trvalého charakteru.

Prostě pvp táhne server a díky nedostatečné podpoře pvp, je tu pořád velký potenciál pro zlepšení. Vezměte si, že jste hráč, který hraje z 90% proto, a takových je tu spoustu, že ho tu baví pvp, což je primární činnost téhle hry. Ono koho by taky bavilo věčně mlátit bezduché mobky - ty jsou tu jen proto, abychom mohli být lepší a silnější, než ostatní hráči, na nic jiného. No, máte třeba odpolední, nestihnete ani jednu válku v týdnu, co vám zbývá? Můžete se tak postavit před sklad a čekat, až přijede nějaký zoufalec z cizí říše dělat bordel a vy s ním trochu pošermujete, případně budete vy tím zoufalcem a dojedete do nepřátelského města, kde se na vás seběhne 30 lidí a stejně se s nikým nepobijete. Poslední možností je jet zabíjet dropy, případně expící hráče kamkoli, do jakékoli pvm mapy, což už je ale ubohost nejvyššího kalibru - nicméně máte výbavu za x set miliard a prostě s ní nemáte co dělat...

Je to přeci hra, primárně postavená na konfliktu třech říší, které spolu bojují, bojovat tedy přece třeba, ne?
Hraju, protože jsem debil...

Annatar
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 35 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od Annatar » pát 09. bře 2018 13:57:02

Já jen dodám že tady zakladatel tématu chtěl aby se zavedla koupě 1 cb a to z důvodu vstupu do cidonie "zadarmo".
A zároveň dodal že by byla možná koupě pouze 1 císařského bodu a ne více. (mám to takhle chápat?)
LordJoseph píše: čtv 08. bře 2018 12:40:47 č.1 - Možnost nakoupení startovního 1 CB za 10 000 000.
č.2 - Tyto CB by se nedalo zakoupit pokuď již postava nějaké CB vlastní.
Mithra následně dodal, že by souhlasil s úpravami cidonie na vstup možný od 10 CB.
Nemožnosti dostat se do mínusu.
0 CB = automatická teleportace do města.
Dvojnásobný trest za transfer.

a
Mithra píše: čtv 08. bře 2018 13:45:58 Možná bych to ještě doplnil o nějaké časové omezení. Tedy nákup možný třeba jednou za hodinu.
Co takhle 1 CB za den ? A hodnost pěšáka povolená minimálně od 10cb ? Dokážu si představit lidi kdo by si kupovali 1 cb za hodinu což by vyústilo až k možným 168 nakoupených CB za týden, což mi přijde moc, tolik CB nedám v pvp za týden na svém warovi :D

Nebo pak je tady druhá možnost, co tady přidat několik hezkých úkolů od velitele ?
Např. 5 nějakých úkolů typu: Ochraň svou zemi před nájezdy - Surů, Ninjů, Šamanů, Válečníků, a poslední úkol např. pobij v nepřátelské říši tolik a tolik lidí.
Každý úkol by mohl být odměněn nějakou hodností, nějakou pěknou odměnou např. ve formě bonusu a dodatkem 2cb - 5ti úkoly by tak člověk mohl nasbírat 10 cb a tudíž by mu byl umožněn vstup do cidonie. (Uvedeno pouze jako možný příklad k inspiraci)

Jinak dodám že záměr autora návrhu byl pouze z jednoho důvodu, a to aby byl umožněn vstup zdarma do cidonie.

LordJoseph
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od LordJoseph » pát 09. bře 2018 14:16:09

Annatar píše: pát 09. bře 2018 13:57:02 Jinak dodám že záměr autora návrhu byl pouze z jednoho důvodu, a to aby byl umožněn vstup zdarma do cidonie.
-Né však do cidonie ale do Malé Svaté a celkově ji oživit , přeci jen je zde mnoho lidí kteří stále žijí v roce 2014 a dělají PvP na 65-95LvL
A s takovým to lvlem je opravdu těžké získat nějaké to CB ve válce říší , a když tam jdeš jakož to 70LvL musíš se potýkat s narážkami že jsi dárce , a taktéž když půjdeš 7x bez úspěšně s útokama v mřence a nic nezískáš.. jistě ti to moc náladu nezvedne.
ObrázeklJosephlObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Dračí MocShinsooYouSTINK1102161/15
Obrázek

Mithra
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 99 poděkování
Dostal poděkování: 1047 poděkování

Příspěvek od Mithra » pát 09. bře 2018 14:23:39

Annatar píše: pát 09. bře 2018 13:57:02
Spoiler:
Já jen dodám že tady zakladatel tématu chtěl aby se zavedla koupě 1 cb a to z důvodu vstupu do cidonie "zadarmo".
A zároveň dodal že by byla možná koupě pouze 1 císařského bodu a ne více. (mám to takhle chápat?)
LordJoseph píše: čtv 08. bře 2018 12:40:47 č.1 - Možnost nakoupení startovního 1 CB za 10 000 000.
č.2 - Tyto CB by se nedalo zakoupit pokuď již postava nějaké CB vlastní.
Mithra následně dodal, že by souhlasil s úpravami cidonie na vstup možný od 10 CB.
Nemožnosti dostat se do mínusu.
0 CB = automatická teleportace do města.
Dvojnásobný trest za transfer.

a
Mithra píše: čtv 08. bře 2018 13:45:58 Možná bych to ještě doplnil o nějaké časové omezení. Tedy nákup možný třeba jednou za hodinu.
Co takhle 1 CB za den ? A hodnost pěšáka povolená minimálně od 10cb ? Dokážu si představit lidi kdo by si kupovali 1 cb za hodinu což by vyústilo až k možným 168 nakoupených CB za týden, což mi přijde moc, tolik CB nedám v pvp za týden na svém warovi :D

Nebo pak je tady druhá možnost, co tady přidat několik hezkých úkolů od velitele ?
Např. 5 nějakých úkolů typu: Ochraň svou zemi před nájezdy - Surů, Ninjů, Šamanů, Válečníků, a poslední úkol např. pobij v nepřátelské říši tolik a tolik lidí.
Každý úkol by mohl být odměněn nějakou hodností, nějakou pěknou odměnou např. ve formě bonusu a dodatkem 2cb - 5ti úkoly by tak člověk mohl nasbírat 10 cb a tudíž by mu byl umožněn vstup do cidonie. (Uvedeno pouze jako možný příklad k inspiraci)

Jinak dodám že záměr autora návrhu byl pouze z jednoho důvodu, a to aby byl umožněn vstup zdarma do cidonie.
Ten nákup jednou za hodinu je až druhotný. Stále by platilo a přednost by mělo, že CB není možné zakoupit, pokud postava nějaké má. Šlo spíš o to, aby to nebylo tak, že : Koupím si 1 CB, jdu do Malé Svaté, tam umřu a jdu si hned koupit další. Je to jen proto, aby si tímto stylem nepředávali kámoši CB mezi sebou. Ačkoliv s tím, kolik tu má kdo postav to asi ztrácí význam. Takže z odloženého nákupu bych možná i ustoupil.

Zdarma do Cidonie je požadavek tzv. JPMM. Tedy s jedním zakoupeným CB by se do Cidonie stejně postava nedostala. Ta mapa je skutečně udělaná především za odměnu pro bojovníky z válek. PvP v ní hraje roli pouze okrajovou. Je tam spíš kvůli vyššímu levelu obtížnosti. A vznikla pouze na základě popudu herní komunity. Protože to po čem se teď volá (chceme mapu na pvp boje mimo války říší), to se před dávnými časy odsuzovalo. A pročpak? Protože přece nechceme přicházet o CB. Od okamžiku kdy se zavedly tabulky a hodnosti za umístění v žebříčku šlo PvP ve svaté do kytek. Protože touha být nejlepší převážila nad touhou si zahrát.

Úkoly od velitele by byly super nápad, kdyby byly omezené multiúčty. Případně alespoň omezení na všechny účty v jedné říši. To ale nemáme.

Asi nejjednodušší řešení by v tuto chvíli bylo, vzít Malou svatou nechat ji volně otevřenou pro všechny, nastavit tam vstup zdarma a běžte se pobít. S tím, že by se tam počítaly zabití vs smrt 1:1 na body a ty body by šlo poté převést na CB v poměru 10:1 např. u strážce bitev. Případně by je bylo možno vyměnit za yangy do hry. Tedy PvP v takové aréně by nebylo úplně o ničem (nějaký zisk by z toho postava měla), zároveň by ale neměli v zisku CB výhodu ti, co u hry sedí 24/7. Hlavní vliv by si tak pořád uchovaly války říší.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl

Annatar
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 35 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od Annatar » pát 09. bře 2018 15:18:12

Já jen ještě dodám, že celkově koncept PvP ve hře upadá, lidi z jiných říší se někde potkaj a nezabíjej se. Např. navzájem spolu i dropí. Swamp je toho příkladem. A neměla by to být přeci PvP hra ? Cidonie je jedinečná tím, že i dropové se tam mnohdy řežou, což ano je velmi mnohdy otravné když chci jít dropit, ale tahle mapa splňuje ony velmi důležité PvP požadavky a je skvěle nastavená tak, aby "když chci jít dropit tak si to prostě musím vymlátit". Což v jiných mapách bohužel moc nefunguje.

Cidonie pro PvP hráče nyní funguje na principu - dal jsem málo za válku, tak půjdu zabíjet dropery ať doženu ty lepší, abych případně dal krále.
Velká spousta hráčů hraje pouze PvP, avšak mnohým hráčům se tohle zabíjení droperů příčí, nebo je to přílišně nezábavné. Tudíž nezbývá než čekat na války které jsou pouze 3x v týdnu, nebo se případně domluvit s jinou říší a mít nějaký domluvený boj v Cidonii - což se občas stává.
LordJoseph píše: pát 09. bře 2018 14:16:09 -Né však do cidonie ale do Malé Svaté a celkově ji oživit , přeci jen je zde mnoho lidí kteří stále žijí v roce 2014 a dělají PvP na 65-95LvL
A s takovým to lvlem je opravdu těžké získat nějaké to CB ve válce říší , a když tam jdeš jakož to 70LvL musíš se potýkat s narážkami že jsi dárce , a taktéž když půjdeš 7x bez úspěšně s útokama v mřence a nic nezískáš.. jistě ti to moc náladu nezvedne.
S tím bych určitě souhlasil, bylo by super udělat mapu / mapy, ale pouze s konceptem PvP a to jak pro velké, tak pro malé levely.

V nové mapě - říkejme ji tedy - Malá svatá - poté zavést různé bojové soutěže mezi říšemi, ať už by se jednalo o známé boje o donesení vlajky, soutěž King of the hill, klasickou válku ale i něčím jedinečné bojové úkoly, jako např. "ubraň most / hrad" apod.

A souhlasím s Mithrou o zavedení dílčích bodů, později vyměnitelných např. za CB / yangy.

Tyto mapy by měly být samozřejmě uzavřeny jako klasická cidonie 15 minut před vstupem do Války říší, aby tyto války měly zachovanou hlavní prioritu.

Jak napsal Mithra, tak mapa Cidonie je a byla především odměna za zásluhy za války říší , a myslím že změny by téhle mapě mohly jen uškodit - pokud mezi to nepočítám odstranění zbytečných "Brán hradu", které tam jsou zcela zbytečné a překážející.

Jedná se o to, že krom válek říší ve hře není žádná veřejně dostupná atraktivní PvP aktivita, pokud nepočítáme to, že se buffnete a vyvraždíte lidi jiné říše u skladu.

SuraDead
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 33 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od SuraDead » sob 17. bře 2018 5:13:46

Já bych to bral, jen z důvodu, že bych si mohl koupit modré karmy. Jelikož PvP nemám. Kdyby to teda šlo. Mám 138 lvl a ve swampu mi padne jedna modrá cca za hodinu.. do HG věci mám, ale chodím to s WP..

Elfentle
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 11 poděkování

Příspěvek od Elfentle » sob 17. bře 2018 9:08:56

SuraDead píše: sob 17. bře 2018 5:13:46 Já bych to bral, jen z důvodu, že bych si mohl koupit modré karmy. Jelikož PvP nemám. Kdyby to teda šlo. Mám 138 lvl a ve swampu mi padne jedna modrá cca za hodinu.. do HG věci mám, ale chodím to s WP..
Tak s tím vůbec nesouhlasím, každý si musel dropovat karmy, a musí dropovat, tak nevidím důvod, proč by si ostatní mohli jen tak kupovat karmy.
Za mě určitě tohle ne !!
ObrázekElfentlleObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Mentální bojJinnoChizfen145 P G4 15 Complete

LordJoseph
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od LordJoseph » ned 18. bře 2018 12:13:51

Spoiler:
Elfentle píše: sob 17. bře 2018 9:08:56
SuraDead píše: sob 17. bře 2018 5:13:46 Já bych to bral, jen z důvodu, že bych si mohl koupit modré karmy. Jelikož PvP nemám. Kdyby to teda šlo. Mám 138 lvl a ve swampu mi padne jedna modrá cca za hodinu.. do HG věci mám, ale chodím to s WP..
Tak s tím vůbec nesouhlasím, každý si musel dropovat karmy, a musí dropovat, tak nevidím důvod, proč by si ostatní mohli jen tak kupovat karmy.
Za mě určitě tohle ne !!
Nic takového ani v návrhu není :) Kdo si chce kupovat karmy již teď takovou možnost má za CB :)
ObrázeklJosephlObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Dračí MocShinsooYouSTINK1102161/15
Obrázek

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « sob 6:45 pm »
@Uncut69,  všechny části se dají, daly získat ze hry.
@ Uncut69 « sob 5:44 pm »
děkují, a dá se ten amulet co se dostává z OX získat i jinak neví někdo?, popřípadě poslední OX asi nebude že? :D
@ Tomori « sob 5:29 pm »
Uncut69 píše: dostává se amulet ještě za přání k výročí ?
Do 6. 7. 2025 do 20:00 se může přáníčko posílat.
@ Uncut69 « sob 5:20 pm »
dostává se amulet ještě za přání k výročí ?
@ Mionix « sob 4:55 pm »
@Grout,  Tam se vypisují jen restarty kol ryb. To znamená, když chytnete takovou délku ryby, že dostanete Velkou eventovku a restartuje se kolo.
@ Grout « sob 3:53 pm »
Jak často se na web dopisují statistiky za nejdelší ryby? Včera jsem vylovil dva rekordy a pořád nejsem slavný.. :( :D
@ Mionix « sob 3:52 pm »
@Revus,  Dobrý den, se hrou nic není. Běží. Nyní jsem vypl okno a znova zapl a jsem ve hře. Pravděpodobně budete mít problémy s konektivitou někde na trase do datového centra ve FRA.
@ Revus « sob 2:16 pm »
Nedá se dostat do hry, bud ani nepustí to výběru postav nebo jak vyberu postavu, spadne. Internet mi jde
@ Revus « sob 2:12 pm »
vim o 3 Lidech kterym to nejde a ted uz ani me:D
@ Revus « sob 2:12 pm »
šílený
@ Revus « sob 2:08 pm »
tpc co stou hrou je zase.. :D
@ SELDA « sob 1:42 pm »
Tomori píše: Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
takže i když nemám kompletní amulet, ale mám duši černé pumy - tak mi jí přetvoří na trvalou? :-) díky za info.
@ libast « sob 11:34 am »
Potřebuji levej dolní nebo pravej horní dílek amuletu to už se asi nedá sehnad že ?
@ Tomori « sob 11:27 am »
asdis píše: Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
Dílek za tipovačku i přáníčko dostane "každý". S tím, že výhra správného tipu či nejlepšího přáníčka bude vyhodnoceno po eventu.
@ asdis « sob 11:03 am »
Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
@ ChunjoKing « sob 10:36 am »
Ďakujeme
@ Tomori « sob 10:34 am »
Ano, půjde změnit strakatá na černou. Vše tak jak je možné teď.
@ ChunjoKing « sob 10:22 am »
Len taká kontrolná otazočka :D
@ ChunjoKing « sob 10:21 am »
@Tomori,  a dá sa po konci eventu aj zmeniť strakata Puma na čiernu, prosím Vás?
@ Tomori « sob 10:11 am »
Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
@ jogurd007 « sob 9:50 am »
Ahoj. Bude o víkendu OX? Docela by se hodila :)
@ SELDA « sob 9:15 am »
ChunjoKing píše: @SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
ano.... Koukal jsem a nic tam není :-(
@ asdis « sob 9:13 am »
Niekto dostal a niekto nie a tiez nedokoncil OX.Tak neviem .
@ ChunjoKing « sob 4:53 am »
@SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
@ SELDA « pát 11:02 pm »
Ahoj, nezapomněli jste na mě s kouskem amuletu ? :-)
@ D3rmott « pát 7:23 pm »
D3rmott
@ Mionix « pát 7:09 pm »
Na testovací válku prosím chviličku vydržte. GA pracuje na nápravě. A omlouváme se za zdržení.
@ ChunjoKing « pát 11:24 am »
@Mionix,  veľa premýšľania, ale pre istotu tak spravím. Ďakujem za odpoveď:)
@ Mionix « pát 10:58 am »
@ChunjoKing,  ozdobte je nyní a máte po starostech.
@ 07lukasek071 « pát 10:27 am »
silouette
@ ChunjoKing « pát 9:35 am »
daju sa dorty ozdobit aj po evente, prosim vas?
@ Suko201 « čtv 9:40 pm »
A mohli by to udělat třeba jako premka. Že bys mohl mít ten offline stánek na měsíc za třeba 200-300sd, vedení by vydělalo a lidi by byli spokojeni, že prodali pvm či pvp po roce :D
@ Suko201 « čtv 9:38 pm »
Pokud chcete offline stánky, tak na to jít lépe než finančně přes elektriku, například, že v offline stáncích nebude spotřebak, ale jen pvm a pvp hadry, či eliky max. To si myslím, že by šlo.
@ Suko201 « čtv 9:36 pm »
ChunjoKing píše:
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
jo moje chyba, já myslel grafiku, nečekal sem, že zbytek bere kolem 40-50w dalších. Každopádně nové grafiky 40tky ti berou jen kolem 100w a to jsou 8gb, co zvládají full HD :-) takže nemusí to brát tolik, pokud nemáš 90tky verzi, tam už je to jiná, ale reálně ruku na srdce. Na ekuře takovou grafiku má tak 10% lidi, možná ani to ne. Takže ikdyby mu to bralo mnohem víc než mě, třebas 300,tak určitě měsíčně nedá za elektriku víc jak litr a co je litr v dnešní době? Za mě furt levná částka za elektriku.
@ ChunjoKing « čtv 9:14 pm »
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
@ Suko201 « čtv 8:22 pm »
ChunjoKing píše: @Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
nevím no, moje grafika žere víc než 40tky od nvidie a to asi o 1/3, takže nesmysl co píšeš dle mě :D
@ ChunjoKing « čtv 7:47 pm »
@Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
@ Cassper17 « čtv 7:05 pm »
Proism date men medailon na samnaku Tingra dekuji
@ Tomori « čtv 6:43 pm »
libast píše: někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
Dobrý den, PVP zóna kolem piňat je. Včera se to kontrolovalo skrze námitku jednoho hráče :hello:
@ Suko201 « čtv 6:40 pm »
@ libast « čtv 6:39 pm »
někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
@ Suko201 « čtv 6:37 pm »
vedení už několkrát řeklo, že offline stánky nechce kvůli ekonomice, takže bohužel.
@ Relly « čtv 6:03 pm »
@jsemlamka33, Problém technický to určitě není. Ale ekonomicky, to už ano. Například co se spotřebáků týče, to by šlo rapidně dolů atp. Osobně třeba offline stánky tu vůbec nechci.
@ Grout « čtv 5:43 pm »
Jako ty ceny energií, to je hnus, pak si člověk fakt rozmýšlí jestli má ten stánek dělat nebo počká až stánku bude mít 10, aby se mu to "vyplatilo" :D
@ jsemlamka33 « čtv 5:38 pm »
Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
@ SELDA « čtv 5:34 pm »
Malé války
@ Revus « čtv 5:21 pm »
čus, nevíte o někom kdo kupuje chitin?
@ Fogru « čtv 5:20 pm »
jogurd007 píše: Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
Uni
@ jogurd007 « čtv 5:16 pm »
Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
A budou ve statistikách na webu ukazány i záznamy, kolik těch asistů padlo?
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
Chtěl bych ocenit přidání možnosti získat CB za asistkill. Hodněkrát se i mě stalo, že sem dal za nechutnost a zbylo klidně 2k a neměl sem nic, takže super. To abych si zase koupil pvp :-)
@ LazyMole « čtv 1:42 pm »
nechcete dát prosím nějakej nerf těm ledovým golemům v arénce..? :D se skupinou jsme vyčistili každou vlnu pomalu do 10-15s ale na golemech nedostatek dmg... :D celkem masakr co oni snesou
@ Makarov « čtv 1:17 pm »
Jako myslím, že to "oživí" velké války ...... :-)
@ Vydesenej « čtv 12:50 pm »
To bych asi taky tvrdil kdybych byl v týmu :D až čas ukáže
@ Narsi « čtv 12:37 pm »
Zdravím. Střední války rušit nebudeme. Máme velký zájem na tom, aby se tyto dvě kategorie nadále rozvíjely ke spokojenosti hráčů. Čeká nás teď pár kroků, jak toho docílit a budeme rádi, když se do vývoje zapojí pvp komunita.
@ Vydesenej « čtv 12:29 pm »
Otázka je jestli vůbec má smysl dělat něco do střední. Když by se stalo že do velké nebudou chodit lidi tak někdo zabrečí a zruší se i střední :D :D aby jsme ty lidi prostě přinutili za každou cenu
@ suja97 « čtv 12:28 pm »
Až na to zrušení malé války pro mě jako rekreačního hráče po dlouhé době dobrý a smysluplný update. (y)
@ suja97 « čtv 12:27 pm »
Grout píše: tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
Amen. Chudák Fogru musel dělat 12 generací aby ve střední dával aspoň 200cb a ted mu to zruší :(
@ suja97 « čtv 12:26 pm »
Makarov píše:
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
však si s tím mužou chodit do velké, Saggi stejně psal že je zajímá jen velká válka a střední a malou dělali jen jako ,,přípravku,,
@ Grout « čtv 12:15 pm »
tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil

Who is chatting

offline Inferna 
offline Kamill98 
offline Mionix