Úschovna starých, avšak zajímavých témat.
-
Enersonek
- Lv.10

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Příspěvek
od Enersonek » úte 03. dub 2012 22:06:56
No my máme 02 takže kdybych to tak udělal tak sem za vodou

(neudělal)

-
plug1
- Lv.24

- Dal poděkování: 225 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Příspěvek
od plug1 » úte 03. dub 2012 22:07:22
Někdo tady ve vesnici má sdílenou IP třeba s 5 sousedama.
Já jsem vykuk, mám svou.

╔═╗✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩
║═╬╦╦═╦═╦═╦══╦═╦═╗
╠═║║║╬║╩╣╔╣║║║╬║║║
╚═╩═╣╔╩═╩╝╚╩╩╩╩╩╩╝
✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩
© plug1 2014 - všechna práva vyhrazena
-
Saggitarius
- Game Administrator

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 2825 poděkování
Příspěvek
od Saggitarius » úte 03. dub 2012 22:07:45
Zvížátko píše:no nevím jestli by si zjistil nevím například já budu doma a budu využívat ten bug na nějakém učtu ať to není nápadné tak nějaký vyšší lv + věci tak proč ne za ty prachy mam nové

a ted udělám např pruty a budu je házet mezi lidí např 20lidí + tam je kamarád z jiného pc co sedí doma tak sice nevezme vše ale určitě když toho mam hodně tak něco málo posbírá řekněme např z 200kkk tak těch 30kkk by mohl vzít

tak a pak si s tím děla co chce a jak vystopuješ že mi v tom pomáhal když sbíral jako ostatní?

a já mam např více možností přípojení k netu

a udělám si nový účet když dostanu ip ban

a on mi pak něco z toho dá a hráju si dal tak jak jsem skončil

tak a co s tím?

i kdybych už nehrál tak takhle bych mu mohl dát yang za např účet na offiku

je to jen příklad prsty v tom nemám
ps:pár lidí mě začalo dohánět

můj nápad nechám si to patentovat =D
z tech co jsem zatim kontroloval janosika nedelal nikdo

a myty o tom kolik kdo na tom vytriskal ?
slysel jsem ze nekdo psal ze jeho kamos udelal 22kkk, 30kkk a ja zatim nasel rekordmana ze 17

-
Saggitarius
- Game Administrator

Příspěvek
od Saggitarius » úte 03. dub 2012 22:09:46
plug1 píše:Někdo tady ve vesnici má sdílenou IP třeba s 5 sousedama.
Já jsem vykuk, mám svou.

znam 20 000 mesto s jednim hlavnim provederem ktery ma odhadem tak 4000 pripojek, z toho 3800 jede na jedne IP a 200 si pozadalo o vlastni IPcka
Edit: Enersonku ve vedlejsim tematu cekam na tvou odpoved

-
Azaret
- Lv.16

- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 30 poděkování
Příspěvek
od Azaret » úte 03. dub 2012 22:11:52
Proč by se to mělo tolerovat
To je jak kdybys dokázal udělat z "--honem nevím jak se tomu nadává--" zlato a vesele by sis to dělal dál a dál pak by bylo zlata a zlata a pak se dostáváme k tomu že perly stojí víc jak střep 
Aurimek
130

-
Kaarlos
- Lv.6

- Dostal poděkování: 25 poděkování
Příspěvek
od Kaarlos » úte 03. dub 2012 22:12:29
Saggitarius píše:plug1 píše:Někdo tady ve vesnici má sdílenou IP třeba s 5 sousedama.
Já jsem vykuk, mám svou.

znam 20 000 mesto s jednim hlavnim provederem ktery ma odhadem tak 4000 pripojek, z toho 3800 jede na jedne IP a 200 si pozadalo o vlastni IPcka
Edit: Enersonku ve vedlejsim tematu cekam na tvou odpoved

Enersone mas po ptakach
Vykupuju kule MALY JEDOVATY PAVOUK a HRDY TMAVY ARAHAN.
-
Zvížátko
- Lv.16

- Dostal poděkování: 12 poděkování
Příspěvek
od Zvížátko » úte 03. dub 2012 22:13:38
Saggitarius píše:Zvížátko píše:no nevím jestli by si zjistil nevím například já budu doma a budu využívat ten bug na nějakém učtu ať to není nápadné tak nějaký vyšší lv + věci tak proč ne za ty prachy mam nové

a ted udělám např pruty a budu je házet mezi lidí např 20lidí + tam je kamarád z jiného pc co sedí doma tak sice nevezme vše ale určitě když toho mam hodně tak něco málo posbírá řekněme např z 200kkk tak těch 30kkk by mohl vzít

tak a pak si s tím děla co chce a jak vystopuješ že mi v tom pomáhal když sbíral jako ostatní?

tak a co s tím?

slysel jsem ze nekdo psal ze jeho kamos udelal 22kkk, 30kkk a ja zatim nasel rekordmana ze 17

to byl jen příklad

ale jak už si psal o blokaci pc tak přeci jen nevlastním jen jeden pc a přípojení k internetu tak též v nejbližším okolí tudíž 50m mam nejmíň 4možností internetového přípojení každé má jinou ip adresu a pc těch mam doma 6 tudíž také není problém

ale tak proč bych to dělal že stejně mi nejde do hlavy proč to někdo děla já si vylepšují vše sám za vlastní je to zábavné rupne nervy

vyjde happy

a pak se těšit co vše s tím dám a jak se mi to povedlo a tak jistě vždy mi někdo napíše si lama

low věci ale tak to mi je jedno

já jsem spokojený a apríl byl také super první mě naštval ale pak celkem sranda zas běhat tak pomalu a nakonec bez větrných botek a bez koně

a hledat obchodnici ať mam větrné botky aspoň

Sindicate
!!!Shinsoo!!!
-
Saggitarius
- Game Administrator

Příspěvek
od Saggitarius » úte 03. dub 2012 22:17:07
Zvížátko píše:Saggitarius píše:Zvížátko píše:no nevím jestli by si zjistil nevím například já budu doma a budu využívat ten bug na nějakém učtu ať to není nápadné tak nějaký vyšší lv + věci tak proč ne za ty prachy mam nové

tak a co s tím?

to byl jen příklad

ale jak už si psal o blokaci pc tak přeci jen nevlastním jen jeden pc a přípojení k internetu tak též v nejbližším okolí tudíž 50m mam nejmíň 4možností internetového přípojení každé má jinou ip adresu a pc těch mam doma 6 tudíž také není problém

ale tak proč bych to dělal že stejně mi nejde do hlavy proč to někdo děla já si vylepšují vše sám za vlastní je to zábavné rupne nervy

vyjde happy

a pak se těšit co vše s tím dám a jak se mi to povedlo a tak jistě vždy mi někdo napíše si lama

low věci ale tak to mi je jedno

já jsem spokojený a apríl byl také super první mě naštval ale pak celkem sranda zas běhat tak pomalu a nakonec bez větrných botek a bez koně

a hledat obchodnici ať mam větrné botky aspoň

mno protoze jsi hrac

a mozna i zastavas nazor kdo si hraje nezlobi

-
Azaret
- Lv.16

- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 30 poděkování
Příspěvek
od Azaret » úte 03. dub 2012 22:18:59
Saggi, chci se zeptat: ono se něco dělalo s zaniklou? Že už tam není tolik zinů :´(
Aurimek
130

-
Kaarlos
- Lv.6

- Dostal poděkování: 25 poděkování
Příspěvek
od Kaarlos » úte 03. dub 2012 22:19:57
Azaret píše:Saggi, chci se zeptat: ono se něco dělalo s zaniklou? Že už tam není tolik zinů :´(
kamo tady spamujem o kovadline a ty na nas se Zinama
Vykupuju kule MALY JEDOVATY PAVOUK a HRDY TMAVY ARAHAN.
-
-
You do not have permission to post in chat.
-
I v chatu platí pravidla fóra! Obrázky, tabulky a YouTube videa vložte prosím do spoileru.
@MladejKozel, Tak je to dungeon, kde musíš plnit různé úkoly. Kdybys to měl nakopané už předem, ztratilo by to smysl a bylo by to moc jednoduché.
Ahoj, proč se do ďáblové rokle nemůže donést, už předem nakopaná ruda?
Dobrý den, zítra od 20:05 proběhne soutěž Steeplechase, a po ní bude následovat rybářská soutěž.
Soulicek píše: je v pláne btw nejaká nová mapa ? či radšej sa ani nemam pýtať? xdd po 8 rokoch či kolkých by sa možno aj patrilo niečo fresh..
You funny guy
Nová mapa nevydělá peníze, spíše se chystají nové skiny
je v pláne btw nejaká nová mapa ? či radšej sa ani nemam pýtať? xdd po 8 rokoch či kolkých by sa možno aj patrilo niečo fresh..
Hele proč v patchlogu už dlouho nic nebylo? Nebyly údržby?
Ještě je potřeba upravit ten dialog u pumy. Píše to že je puma unavená a že bonusy vyprchaly - jenže to píše i když na tom člověk vubec ten den neseděl. A je to každé nasednutí
Zdravím, nevíte někdo jaká je max využitelná rychlost útoků pro šamana u sekaní z koně?
@Grout, No, kým to všetko ohodnotia

to nemôže byť ľahké
Můžu se zeptat, jak je na tom vyhlášení těch přáníček? Tipovačka je už nějakou chvíli vyhodnocená, ale přáníčka jsem si nevšiml. Díííky
Tomas142 píše: Bude soutez stepp. Nekdy
Dobrý den, steeple byla minulou neděli. Kdykoliv bude nějaká soutěž pořádána, dám předem informace do hry i zde na fórum.
Dekuji. preji hezky vecer.
Revus píše: Ono se už nedají zjistit všechny účty na emailu když se člověk přihlásí?
Dobrý den, teď jsem to zkoušela a funguje. Musíte do herní účet- nastavení- další účty (a zadat heslo na účet z kterého jste přihlášen)
Ono se už nedají zjistit všechny účty na emailu když se člověk přihlásí?
Dobrý den,
chtěla bych vás informovat, že testovací války dnes 1. 8. 2025 neproběhnou. Místo nich bude jako obvykle spuštěna malá válka, na kterou jste zvyklí.
Důvodem je vyhodnocování dotazníku, který jste vyplňovali. Velmi děkujeme za vaše odpovědi! Na základě výsledků plánujeme úpravy systému testovacích válek, o kterých vás budeme včas informovat.
@Revus, mohu prosím jméno postavy do SZ, děkuji.
Mě to píše při každým nasednutí. Navíc ta puma má být na 5 hodin a já tam jsem třeba 5 minut a už to píše že bonusy vyprchaly...
Mě to píše při každým nasednutí. Navíc ta puma má být na 5 hodin a já tam jsem třeba 5 minut a už to píše že bonusy vyprchaly...
@Revus, Dobrý den, to je divné. Nyní jsem na ní nasedl, na čerstvou tento den a nic mi to nepíše?
Ještě je potřeba upravit ten dialog u pumy. Píše to že je puma unavená a že bonusy vyprchaly - jenže to píše i když na tom člověk vubec ten den neseděl. A je to každé nasednutí
@cleo, bude doufám vypnuto při údržbě.
ChunjoKing píše: Mne sa zdá, že tie arény sa začali vcelku hojne chodiť ešte týždeň pred zrušením otázok. Vyhajpovalo sa to na discorde. Každopádne, kto vie, aký bude mať dopad na dochádzanie, keď sa otázky obnovia.
přesně tak, vyhypoval to ten typek na dc, jen diky němu se to rozjelo ve velkem
I když máš nakliknuté není 100%šance že se dosteněs zaleží na pripojení atd..můžu poprosit o DC ? na ekuru dekuji
Mne sa zdá, že tie arény sa začali vcelku hojne chodiť ešte týždeň pred zrušením otázok. Vyhajpovalo sa to na discorde. Každopádne, kto vie, aký bude mať dopad na dochádzanie, keď sa otázky obnovia.
@Mionix, zdravím, šlo by prosím odstranit z chatu po přihlášení hlášku o testovací válce dne 11.7.
Vy se zase nezlobte na mě, ale problém určitě nebyl v otázkách, ale v tom, že prostě v létě nejsou lidi a že některé vlny jsou velmi těžké, jelikož když je málo lidí, není dmg a navíc někteří nemají výbavy, takže například takové golemy bych nerfnul a ještě nějaké asi 2-3 vlny. To je problém, nikoliv otázky
Ono spousty lidí to mají předem u strážce nakliknuté a tím pádem jsou v aréně rychleji.Takže pokud čekáš na chat až se vyhlasí vstup a pak klikneš na stražce tak je pozdě.
Nezlobte se na mě, ale to je stále dokola. Nedochází se, špatně, udělejte změnu. Dochází se, špatně, udělejte změnu. Ať uděláme cokoliv, pořád je to špatně.
Ok však jen můj názor, pokud je to pro většinu lepší, tak ok
Je to daleko lepsi nez to bylo predtim
@Suko201, atd. co? Slabší reflexy? XD
Jako můj názor je ten, že se začala docházet kvůli tomu, že několik lidí bylo ohledně toho dost aktivní na DC a zkoušeli to rozjet a když lidi viděli snahu, tak se chodí pravidelně, nemyslím si, že to zrušení těch otázek přitáhlo lidi a pokud jo, tak 2 z 25ti. Dal bych je tam zpět, jelikož dost ovlivňuje teď, kdo jaký má net atd.
já sem něřekl že není něco fer pouze sem se ptal .
neni na tom nic co by nebylo fér pro všechny
PanNikdo píše: Chápu jak to myslíte,ale ted jsem se tam dostal jednou ze 4 pokusů a to jen náhodou.Tato změna bude trvalá ?děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek večera
Testuje se to. Upravovali se i golemové, jak již hráči psali. A tak dostal jste se 1 z 4, ale došla se ne? Předtím se došla 1 z xy.
čekáš? tak kde je problém
čekám tam stejně jako ostatní připravěný to odkliknout tak prosím komenty nefnukej si nechej.
Kdo driv prijde ten driv mele, nefnukej
Chápu jak to myslíte,ale ted jsem se tam dostal jednou ze 4 pokusů a to jen náhodou.Tato změna bude trvalá ?děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek večera
PanNikdo píše: Tomori píše: PanNikdo píše: Chci se zeptat proč se odstranily otázky z arény?Stojí to fakt za prd..
Dobrý den, stalo se tak, aby se ozkoušelo zda se budou arénky docházet či ne.
to ano areny se docházeji,ale je problém se tam vubec dostat ted
A předtím byl problém tam někoho vůbec dostat. Nedocházela se i kvůli počtům. Zatím se to zkouší. A uvidí se jak to bude dále.
Tomori píše: PanNikdo píše: Chci se zeptat proč se odstranily otázky z arény?Stojí to fakt za prd..
to ano areny se docházeji,ale je problém se tam vubec dostat ted
PanNikdo píše: Chci se zeptat proč se odstranily otázky z arény?Stojí to fakt za prd..
Chci se zeptat proč se odstranily otázky z arény?Stojí to fakt za prd..
Dobrý den, plán na dnešní večer, jak jsem slíbila, je tedy následující: 20:05 -> Soutěž OX 20:55-> Soutěž „Sběr bylin“ 21:40 (+- po aréně) -> Soutěž „Steeplechase“ A kotlík do každé říše, v průběhu večera.
@PanNikdo, rado sa stalo.
@BlowBM, všetci sme ten problém mali. Už by to malo byť v poriadku. Funguje všetko tak, ako má?
ChunjoKing píše: @PanNikdo, posledný patch - odstránenie otázok pri vstupe a ďalšie drobné úpravy arény
děkuji za info
Ma niekto podobný problém s ekurou? Píše mi to že nelze se spojiť s aktualizačnim serverem… na pc mi neotovori ani web ekury. Takže reinstall nemám ako urobiť.
Dobrý den, chtěla bych vás informovat, že testovací války ve dnech 25. 7. 2025 a 1. 8. 2025 neproběhnou. Místo nich bude jako obvykle spuštěna malá válka, na kterou jste zvyklí. Důvodem je vyhodnocování dotazníku, který jste v posledním týdnu vyplňovali. Velmi děkujeme za vaše odpovědi! Na základě výsledků plánujeme úpravy systému testovacích válek, o kterých vás budeme včas informovat.
Co stím je nelze se připojit k aktuálnímu servru.
MladejKozel píše: Proč nejde arena ?
Dobrý večer, o problému víme. Již se pracuje na jeho odstranění.