z tech co jsem zatim kontroloval janosika nedelal nikdoZvížátko píše:no nevím jestli by si zjistil nevím například já budu doma a budu využívat ten bug na nějakém učtu ať to není nápadné tak nějaký vyšší lv + věci tak proč ne za ty prachy mam novéa ted udělám např pruty a budu je házet mezi lidí např 20lidí + tam je kamarád z jiného pc co sedí doma tak sice nevezme vše ale určitě když toho mam hodně tak něco málo posbírá řekněme např z 200kkk tak těch 30kkk by mohl vzít
tak a pak si s tím děla co chce a jak vystopuješ že mi v tom pomáhal když sbíral jako ostatní?
a já mam např více možností přípojení k netu
a udělám si nový účet když dostanu ip ban
a on mi pak něco z toho dá a hráju si dal tak jak jsem skončil
tak a co s tím?
i kdybych už nehrál tak takhle bych mu mohl dát yang za např účet na offiku
je to jen příklad prsty v tom nemám
ps:pár lidí mě začalo dohánětmůj nápad nechám si to patentovat =D
znam 20 000 mesto s jednim hlavnim provederem ktery ma odhadem tak 4000 pripojek, z toho 3800 jede na jedne IP a 200 si pozadalo o vlastni IPckaplug1 píše:Někdo tady ve vesnici má sdílenou IP třeba s 5 sousedama.
Já jsem vykuk, mám svou.
Saggitarius píše:znam 20 000 mesto s jednim hlavnim provederem ktery ma odhadem tak 4000 pripojek, z toho 3800 jede na jedne IP a 200 si pozadalo o vlastni IPckaplug1 píše:Někdo tady ve vesnici má sdílenou IP třeba s 5 sousedama.
Já jsem vykuk, mám svou.
Edit: Enersonku ve vedlejsim tematu cekam na tvou odpoved
to byl jen příkladSaggitarius píše:z tech co jsem zatim kontroloval janosika nedelal nikdoZvížátko píše:no nevím jestli by si zjistil nevím například já budu doma a budu využívat ten bug na nějakém učtu ať to není nápadné tak nějaký vyšší lv + věci tak proč ne za ty prachy mam novéa ted udělám např pruty a budu je házet mezi lidí např 20lidí + tam je kamarád z jiného pc co sedí doma tak sice nevezme vše ale určitě když toho mam hodně tak něco málo posbírá řekněme např z 200kkk tak těch 30kkk by mohl vzít
tak a pak si s tím děla co chce a jak vystopuješ že mi v tom pomáhal když sbíral jako ostatní?
tak a co s tím?
a myty o tom kolik kdo na tom vytriskal ?
slysel jsem ze nekdo psal ze jeho kamos udelal 22kkk, 30kkk a ja zatim nasel rekordmana ze 17
mno protoze jsi hracZvížátko píše:to byl jen příkladSaggitarius píše:z tech co jsem zatim kontroloval janosika nedelal nikdoZvížátko píše:no nevím jestli by si zjistil nevím například já budu doma a budu využívat ten bug na nějakém učtu ať to není nápadné tak nějaký vyšší lv + věci tak proč ne za ty prachy mam novéa ted udělám např pruty a budu je házet mezi lidí např 20lidí + tam je kamarád z jiného pc co sedí doma tak sice nevezme vše ale určitě když toho mam hodně tak něco málo posbírá řekněme např z 200kkk tak těch 30kkk by mohl vzít
tak a co s tím?
a myty o tom kolik kdo na tom vytriskal ?
slysel jsem ze nekdo psal ze jeho kamos udelal 22kkk, 30kkk a ja zatim nasel rekordmana ze 17ale jak už si psal o blokaci pc tak přeci jen nevlastním jen jeden pc a přípojení k internetu tak též v nejbližším okolí tudíž 50m mam nejmíň 4možností internetového přípojení každé má jinou ip adresu a pc těch mam doma 6 tudíž také není problém
ale tak proč bych to dělal že stejně mi nejde do hlavy proč to někdo děla já si vylepšují vše sám za vlastní je to zábavné rupne nervy
vyjde happy
a pak se těšit co vše s tím dám a jak se mi to povedlo a tak jistě vždy mi někdo napíše si lama
low věci ale tak to mi je jedno
já jsem spokojený a apríl byl také super první mě naštval ale pak celkem sranda zas běhat tak pomalu a nakonec bez větrných botek a bez koně
a hledat obchodnici ať mam větrné botky aspoň
Azaret píše:Saggi, chci se zeptat: ono se něco dělalo s zaniklou? Že už tam není tolik zinů :´(