Bug kovadliny

Úschovna starých, avšak zajímavých témat.
Odpovědět

MNEL BY NASTAT BAN ?

ANO
76
83%
NE
16
17%

Celkem hlasů: 92

Enersonek
Lv.10
Lv.10
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Bug kovadliny

Příspěvek od Enersonek » úte 03. dub 2012 22:06:56

No my máme 02 takže kdybych to tak udělal tak sem za vodou :) (neudělal) :D
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

plug1
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 202 poděkování
Dostal poděkování: 289 poděkování

Příspěvek od plug1 » úte 03. dub 2012 22:07:22

Někdo tady ve vesnici má sdílenou IP třeba s 5 sousedama.
Já jsem vykuk, mám svou. :P
╔═╗✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩
║═╬╦╦═╦═╦═╦══╦═╦═╗
╠═║║║╬║╩╣╔╣║║║╬║║║
╚═╩═╣╔╩═╩╝╚╩╩╩╩╩╩╝
✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩

© plug1 2014 - všechna práva vyhrazena

Saggitarius
Game Administrator
Game Administrator
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 2825 poděkování

Příspěvek od Saggitarius » úte 03. dub 2012 22:07:45

Zvížátko píše:no nevím jestli by si zjistil nevím například já budu doma a budu využívat ten bug na nějakém učtu ať to není nápadné tak nějaký vyšší lv + věci tak proč ne za ty prachy mam nové :D a ted udělám např pruty a budu je házet mezi lidí např 20lidí + tam je kamarád z jiného pc co sedí doma tak sice nevezme vše ale určitě když toho mam hodně tak něco málo posbírá řekněme např z 200kkk tak těch 30kkk by mohl vzít :D tak a pak si s tím děla co chce a jak vystopuješ že mi v tom pomáhal když sbíral jako ostatní? :D a já mam např více možností přípojení k netu :D a udělám si nový účet když dostanu ip ban :D a on mi pak něco z toho dá a hráju si dal tak jak jsem skončil :) tak a co s tím? :D i kdybych už nehrál tak takhle bych mu mohl dát yang za např účet na offiku :D je to jen příklad prsty v tom nemám :D

ps:pár lidí mě začalo dohánět :D můj nápad nechám si to patentovat =D
z tech co jsem zatim kontroloval janosika nedelal nikdo ;)
a myty o tom kolik kdo na tom vytriskal ?
slysel jsem ze nekdo psal ze jeho kamos udelal 22kkk, 30kkk a ja zatim nasel rekordmana ze 17 :D
[GA]Saggi
Ekura tým

Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support

Saggitarius
Game Administrator
Game Administrator

Příspěvek od Saggitarius » úte 03. dub 2012 22:09:46

plug1 píše:Někdo tady ve vesnici má sdílenou IP třeba s 5 sousedama.
znam 20 000 mesto s jednim hlavnim provederem ktery ma odhadem tak 4000 pripojek, z toho 3800 jede na jedne IP a 200 si pozadalo o vlastni IPcka

Edit: Enersonku ve vedlejsim tematu cekam na tvou odpoved ;)
[GA]Saggi
Ekura tým

Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support

Azaret
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 30 poděkování

Příspěvek od Azaret » úte 03. dub 2012 22:11:52

Proč by se to mělo tolerovat :lol: To je jak kdybys dokázal udělat z "--honem nevím jak se tomu nadává--" zlato a vesele by sis to dělal dál a dál pak by bylo zlata a zlata a pak se dostáváme k tomu že perly stojí víc jak střep :lol:
Aurimek
130
Obrázek

Kaarlos
Lv.6
Lv.6
Dostal poděkování: 25 poděkování

Příspěvek od Kaarlos » úte 03. dub 2012 22:12:29

Saggitarius píše:
plug1 píše:Někdo tady ve vesnici má sdílenou IP třeba s 5 sousedama.
znam 20 000 mesto s jednim hlavnim provederem ktery ma odhadem tak 4000 pripojek, z toho 3800 jede na jedne IP a 200 si pozadalo o vlastni IPcka

Edit: Enersonku ve vedlejsim tematu cekam na tvou odpoved ;)

Enersone mas po ptakach
Obrázek

Vykupuju kule MALY JEDOVATY PAVOUK a HRDY TMAVY ARAHAN.

Zvížátko
Lv.16
Lv.16
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od Zvížátko » úte 03. dub 2012 22:13:38

Saggitarius píše:
Zvížátko píše:no nevím jestli by si zjistil nevím například já budu doma a budu využívat ten bug na nějakém učtu ať to není nápadné tak nějaký vyšší lv + věci tak proč ne za ty prachy mam nové :D a ted udělám např pruty a budu je házet mezi lidí např 20lidí + tam je kamarád z jiného pc co sedí doma tak sice nevezme vše ale určitě když toho mam hodně tak něco málo posbírá řekněme např z 200kkk tak těch 30kkk by mohl vzít :D tak a pak si s tím děla co chce a jak vystopuješ že mi v tom pomáhal když sbíral jako ostatní? :D a já mam např více možností přípojení k netu :D a udělám si nový účet když dostanu ip ban :D a on mi pak něco z toho dá a hráju si dal tak jak jsem skončil :) tak a co s tím? :D i kdybych už nehrál tak takhle bych mu mohl dát yang za např účet na offiku :D je to jen příklad prsty v tom nemám :D

slysel jsem ze nekdo psal ze jeho kamos udelal 22kkk, 30kkk a ja zatim nasel rekordmana ze 17 :D
to byl jen příklad :D ale jak už si psal o blokaci pc tak přeci jen nevlastním jen jeden pc a přípojení k internetu tak též v nejbližším okolí tudíž 50m mam nejmíň 4možností internetového přípojení každé má jinou ip adresu a pc těch mam doma 6 tudíž také není problém :D ale tak proč bych to dělal že stejně mi nejde do hlavy proč to někdo děla já si vylepšují vše sám za vlastní je to zábavné rupne nervy :D vyjde happy :D a pak se těšit co vše s tím dám a jak se mi to povedlo a tak jistě vždy mi někdo napíše si lama :D low věci ale tak to mi je jedno :D já jsem spokojený a apríl byl také super první mě naštval ale pak celkem sranda zas běhat tak pomalu a nakonec bez větrných botek a bez koně :D a hledat obchodnici ať mam větrné botky aspoň :lol:
Sindicate

!!!Shinsoo!!!

Saggitarius
Game Administrator
Game Administrator

Příspěvek od Saggitarius » úte 03. dub 2012 22:17:07

Zvížátko píše:
Saggitarius píše:

to byl jen příklad :D ale jak už si psal o blokaci pc tak přeci jen nevlastním jen jeden pc a přípojení k internetu tak též v nejbližším okolí tudíž 50m mam nejmíň 4možností internetového přípojení každé má jinou ip adresu a pc těch mam doma 6 tudíž také není problém :D ale tak proč bych to dělal že stejně mi nejde do hlavy proč to někdo děla já si vylepšují vše sám za vlastní je to zábavné rupne nervy :D vyjde happy :D a pak se těšit co vše s tím dám a jak se mi to povedlo a tak jistě vždy mi někdo napíše si lama :D low věci ale tak to mi je jedno :D já jsem spokojený a apríl byl také super první mě naštval ale pak celkem sranda zas běhat tak pomalu a nakonec bez větrných botek a bez koně :D a hledat obchodnici ať mam větrné botky aspoň :lol:
mno protoze jsi hrac ;)
a mozna i zastavas nazor kdo si hraje nezlobi :)
[GA]Saggi
Ekura tým

Azaret
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 30 poděkování

Příspěvek od Azaret » úte 03. dub 2012 22:18:59

Saggi, chci se zeptat: ono se něco dělalo s zaniklou? Že už tam není tolik zinů :´(
Aurimek
130
Obrázek

Kaarlos
Lv.6
Lv.6
Dostal poděkování: 25 poděkování

Příspěvek od Kaarlos » úte 03. dub 2012 22:19:57

Azaret píše:Saggi, chci se zeptat: ono se něco dělalo s zaniklou? Že už tam není tolik zinů :´(

kamo tady spamujem o kovadline a ty na nas se Zinama
Obrázek

Vykupuju kule MALY JEDOVATY PAVOUK a HRDY TMAVY ARAHAN.

Odpovědět