disaster1591 píše: ↑ned 31. bře 2019 17:51:24
INParadise píše: ↑ned 31. bře 2019 17:04:05
Boro3 píše: ↑ned 31. bře 2019 16:09:59
Mne pruniky vôbec nevadia nechápem co furt vyplakavate omg. Neviem ci chcete byť nesmrteľni v tých valkach abo co ale je to z môjho pohľadu na smiech.
Hezké vyjádření, asi hraješ za červenou že? 5 zruškařů, 5 lidí s lukem. A ty ikdyž máš x krát dražší pvp tak nedoběhneš ani k chumlu. Protože pernamentně máš zruško a na zádech všechny průnikáře s lukem. Pak se tady všichni do jednoho divíte že všichni chodí za healera a další dálkové postavy a ještě ktomu s útokama, protože stím můžou pálit z dálky.
Pockat,nejsi to nahodou ty co chodi do valky za healera a prunikara,tusim ze mas aj video na yt z valky s lukom,a neni to nahodou tvoja risa co permanentne chodi valky stylom ze stoji chumel skoro 10tich dialkovych postav a len palia kuzla/sipy a ked sa po nich rozbehne viac hracov tak utekaju cez pol mapy?

PS: doomhead ty by si sa podla mna vobec nemal vyjadrovat k tejto teme lebo ty presne to robis a kvoli takym ako si ty ide to pvp dole vodou,
Ano, já jsem ten co už 4 měsíce chodí za postavy na blízko. Akorát 4 války jsem za ty 4 měsíce šel za healera a dal si krále.

Nemluvě o tom že stačila jedna válka po 3 měsících a už jsi mi hned řval do PM

A poznámečka: Videa já opravdu netočím sry.
Víc hráčů, myslíš když jsem tam sám a běží tam 20 lidí z červené? Logicky se nenechám zabít

Přemýšlej trošku. Když tě vidím ve válce tak to vypadá tak že hodíš jedno kouzlo(Pokuď ho vůbec stihneš hodit) a pelášíš ještě rychleji než běží healeři kteří *se schovávají za chuml*.
Jen bych ti ještě připomněl výhodu v počtech. Způsob boje ktomu musíš přizpůsobit, ale to nikdy nepochopíš. Nadáváš na to že se ve žluté/modré někdo schovává za chuml, ale přitom ty jsi v říši která disponuje největším počtem bojovníků. Co si budeme nalhávat, budeš jeden z lidí který tam je jen z důvodu většího počtu, mezi které se lépe schová a kvůli pravidelným bonusům. O modrých nemluvím, ti jsou dost hloupí na to aby je napadlo jít do červených když po nich jdeme my. Prohrávají si války sami. Když místo převálcování červeného chumlu nahání jediného žluťáka co je v okolí a dají přitom všechny body červeným, protože vás jen *načnou* pro červené a sami přitom stejně umřou. Ale tenhle problém bude možná tím že tam není taková spolupráce jako ve žluté, co si budeme, 70-80% žluté říše je jeden cech co spolu volá.
K průnikům. Je to otřesné. Člověk tam občas běhá i 2-3 minutky než vůbec někoho naklikne bez toho aniž by do něj nelítal šíp za šípem. Já osobně bych upravil funkčnost obrany proti šípům, připadně nějak upravil hodnoty DMG ze šípů úměrně k rychlosti kouzel a jejich nabíjením ostatních postav. Archer by na tom nijak utrpět neměl.
Hezky se povídá že si někdo může průnikáře vzít na starost, jenže pokud nemáte buff nemusíte to ani zkoušet, nestihnete kněmu ani doběhnout. Když to stihnete hodí zamasko a můžete se jít klouzat, protože vás při útěku stejně ušípuje. A když vás nezabije on sesype se na vás celá červená/modrá říše.