Průniky

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
diver
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 140 poděkování
Dostal poděkování: 82 poděkování

Re: Průniky

Příspěvek od diver » ned 31. bře 2019 19:41:17

crazy8 píše: ned 31. bře 2019 19:33:58 prepáčte nebudem sa vám do toho moc miešať keď ste tu tak "rozjetí" :D ale prosím než vypúšťate tie bludy o bonusoch čo tu píšete pozrite si návod od elektrixa bonusy 2.

nedá sa to už niektoré veci čítať

ďakujem
Sorry no, vzal jsem to tak, jak to vidím přímo já ve válce. Takže se ti moc omlouvám za bludy o bonusech. Neboj už je neuvidíš. :)

LycousOriginal
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 36 poděkování

Příspěvek od LycousOriginal » ned 31. bře 2019 19:44:03

qSTRoNgMANp píše: ned 31. bře 2019 19:29:41
LycousOriginal píše: ned 31. bře 2019 19:28:03 Ten sundá každého, ikdyž bys měl full obrany na odolnost proti škodě, viz 1. záběr ve videu 2,9-3,1k průnikem, prostě to elíky nevytáhnou a nevytáhly by ani, když by ses stavěl na hlavu.
Podle mě se řeší kvuli tomu, že nerfnuli houby no, když byli houby, tak si nějak neresil, že tě někdo z povzdali prunikuje uklikal si to. :)
Jj je na prd, když tě klikne sépkař ty jsi u něj a otočíš to a snažíš se útéct (pač mu přišli kamarádi na pomoct v hojném počtu) nejde to, prostě tam umřeš, dostaneš pár útoků od dálkařů ještě jako bonus, no prostě požitek za blízké postavy. Jako nejdou sice houby, ale cbčka tam padají zase úplně easy, teda až na pár vyjímek, co tam drtí místo hub ryby, to dáváš 14 12 9 jde do nich dalších 5 lidí a borci si jedou svoje a vůbec nic si z toho nedělají. Války momentálně mají spousty chyb (ryby, průniky, antistun, útočení ze spawnu) a jestli se to nezačne řešit, tak nejspíš časem už to ani nepůjde, ale tak můj server to není, když s tím nic dělat nechtějí tak ať.

D00MHEAD
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od D00MHEAD » ned 31. bře 2019 19:59:55

Bonusy proti tomu máš, nechod sám do 10 když víš že můžeš dostat zruško, nevím kolik chceš rad ještě, asi si taky začnu stěžovat že i přes 60 obojruč a 62 war karma P obrana dostávám 11 kritikem, nemám si i já začít stěžovat a udělat z toho halo? Tebe to akorát štve a štve to víc lidí tak proto tu křičíte, jak psal strong v dnešní době válek je možno vyhrávat X způsoby a každej hraje to co mu vyhovuje, baví a nebo potřebuje, já ty bonusy mám a dostávám perdy od tebe např, stěžuju si někde že jééé mentál tohle a támhle ne, ty ty bonusy nemáš a divíš se že bez požehnání do obličeje ti dám za 6k, kdyby nebyl tehdy nerf archerů dostával by jsi to i na dálku

INParadise
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 40 poděkování
Dostal poděkování: 60 poděkování

Příspěvek od INParadise » ned 31. bře 2019 20:09:21

disaster1591 píše: ned 31. bře 2019 17:51:24
INParadise píše: ned 31. bře 2019 17:04:05
Boro3 píše: ned 31. bře 2019 16:09:59 Mne pruniky vôbec nevadia nechápem co furt vyplakavate omg. Neviem ci chcete byť nesmrteľni v tých valkach abo co ale je to z môjho pohľadu na smiech.
Hezké vyjádření, asi hraješ za červenou že? 5 zruškařů, 5 lidí s lukem. A ty ikdyž máš x krát dražší pvp tak nedoběhneš ani k chumlu. Protože pernamentně máš zruško a na zádech všechny průnikáře s lukem. Pak se tady všichni do jednoho divíte že všichni chodí za healera a další dálkové postavy a ještě ktomu s útokama, protože stím můžou pálit z dálky.
Pockat,nejsi to nahodou ty co chodi do valky za healera a prunikara,tusim ze mas aj video na yt z valky s lukom,a neni to nahodou tvoja risa co permanentne chodi valky stylom ze stoji chumel skoro 10tich dialkovych postav a len palia kuzla/sipy a ked sa po nich rozbehne viac hracov tak utekaju cez pol mapy? :D
PS: doomhead ty by si sa podla mna vobec nemal vyjadrovat k tejto teme lebo ty presne to robis a kvoli takym ako si ty ide to pvp dole vodou,
Ano, já jsem ten co už 4 měsíce chodí za postavy na blízko. Akorát 4 války jsem za ty 4 měsíce šel za healera a dal si krále. :lol: Nemluvě o tom že stačila jedna válka po 3 měsících a už jsi mi hned řval do PM :lol: :lol: :lol: A poznámečka: Videa já opravdu netočím sry. :cry:

Víc hráčů, myslíš když jsem tam sám a běží tam 20 lidí z červené? Logicky se nenechám zabít :lol: :lol: :lol: Přemýšlej trošku. Když tě vidím ve válce tak to vypadá tak že hodíš jedno kouzlo(Pokuď ho vůbec stihneš hodit) a pelášíš ještě rychleji než běží healeři kteří *se schovávají za chuml*.

Jen bych ti ještě připomněl výhodu v počtech. Způsob boje ktomu musíš přizpůsobit, ale to nikdy nepochopíš. Nadáváš na to že se ve žluté/modré někdo schovává za chuml, ale přitom ty jsi v říši která disponuje největším počtem bojovníků. Co si budeme nalhávat, budeš jeden z lidí který tam je jen z důvodu většího počtu, mezi které se lépe schová a kvůli pravidelným bonusům. O modrých nemluvím, ti jsou dost hloupí na to aby je napadlo jít do červených když po nich jdeme my. Prohrávají si války sami. Když místo převálcování červeného chumlu nahání jediného žluťáka co je v okolí a dají přitom všechny body červeným, protože vás jen *načnou* pro červené a sami přitom stejně umřou. Ale tenhle problém bude možná tím že tam není taková spolupráce jako ve žluté, co si budeme, 70-80% žluté říše je jeden cech co spolu volá.

K průnikům. Je to otřesné. Člověk tam občas běhá i 2-3 minutky než vůbec někoho naklikne bez toho aniž by do něj nelítal šíp za šípem. Já osobně bych upravil funkčnost obrany proti šípům, připadně nějak upravil hodnoty DMG ze šípů úměrně k rychlosti kouzel a jejich nabíjením ostatních postav. Archer by na tom nijak utrpět neměl.

Hezky se povídá že si někdo může průnikáře vzít na starost, jenže pokud nemáte buff nemusíte to ani zkoušet, nestihnete kněmu ani doběhnout. Když to stihnete hodí zamasko a můžete se jít klouzat, protože vás při útěku stejně ušípuje. A když vás nezabije on sesype se na vás celá červená/modrá říše.

D00MHEAD
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od D00MHEAD » ned 31. bře 2019 20:15:56

Průnik nerfů již byl a zasáhlo to i archera, proč chcete 2 nerf, to prostě nechápu :D pokud by byl, musel by být globální pro všechny, 1. postava aby měla 2 nerfy a ostatní nic, ty se se zbláznil, čtete si vůbec to co psal Mithra?

INParadise
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 40 poděkování
Dostal poděkování: 60 poděkování

Příspěvek od INParadise » ned 31. bře 2019 20:25:54

D00MHEAD píše: ned 31. bře 2019 20:15:56 Průnik nerfů již byl a zasáhlo to i archera, proč chcete 2 nerf, to prostě nechápu :D pokud by byl, musel by být globální pro všechny, 1. postava aby měla 2 nerfy a ostatní nic, ty se se zbláznil, čtete si vůbec to co psal Mithra?
Mithra tu vždy psal a bude psát nesmysly. viz. jeho výbavy za 10kkk atd. Nepsal jsem že to chci. Jen pokuď něco tak jsem to dal jako příklad co by se stím mohlo udělat. Já osobně se kvůli průnikům někdy osobně vykleju za válku na celý týden, ale nějak pořád přežívám. Až toho budu mít dost tak prostě nebudu válčit :lol:

LycousOriginal
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 36 poděkování

Příspěvek od LycousOriginal » ned 31. bře 2019 20:27:00

D00MHEAD píše: ned 31. bře 2019 19:59:55 Bonusy proti tomu máš, nechod sám do 10 když víš že můžeš dostat zruško, nevím kolik chceš rad ještě, asi si taky začnu stěžovat že i přes 60 obojruč a 62 war karma P obrana dostávám 11 kritikem, nemám si i já začít stěžovat a udělat z toho halo? Tebe to akorát štve a štve to víc lidí tak proto tu křičíte, jak psal strong v dnešní době válek je možno vyhrávat X způsoby a každej hraje to co mu vyhovuje, baví a nebo potřebuje, já ty bonusy mám a dostávám perdy od tebe např, stěžuju si někde že jééé mentál tohle a támhle ne, ty ty bonusy nemáš a divíš se že bez požehnání do ksichtu ti dám za 6k, kdyby nebyl tehdy nerf archerů dostával by jsi to i na dálku
No dostal jsi 16, když jsem šel za mentoše, pak jsi si něco přehodil a stáhl jsi mě na 14, 6k nebereš dáš sotva 4-4,5 (a to na blízko), nemáš tak dobré průmky jako třeba loop, s kterým jsem to testoval, tak si nehraj jako kdyby jsi měl, díky. Jen mi napiš, co v těch válkách zmůžeš bez sépky? Třeba se schopkama? Tj. jediný co mě zajímá, pač jasný, když bych využíval průniky jako ty, tak by se mi taky nelíbilo, že mi je někdo chce sebrat kopal bych kolem sebe, ale to bych musel být ty, já se tam vyblbnu se schopkama nemusím mít zaraženej mezerník.

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » ned 31. bře 2019 21:48:19

Mě vždycky hlava nebrala, že v každé jiné hře se snažil člověk mít kvůli obraně co nejlepší armor, ale v metinu se snaží mít v pvp co nejhorší armor, protože průniky.
Obrázek

Artoria
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 144 poděkování
Dostal poděkování: 359 poděkování

Příspěvek od Artoria » ned 31. bře 2019 21:52:05

Vložím se do diskuze, pokud chcete něco řešit - držte se tématu, pokud ne - téma bude uzamčeno. Osobní spory můžete řešit v SZ mezi sebou. Přeji klidný večer všem
[BA]Artoria
Ekura Team

Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je. Jan Werich

White
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 11 poděkování
Dostal poděkování: 29 poděkování

Příspěvek od White » pon 01. dub 2019 11:04:18

Jestli hledáte balanc v PvP nebo jenom PvP, metin není ta správná hra. :heart:
Toxicita je na místě

Ve hře jednou měsíčně : ScoperKeri, Carto

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Makarov « pon 6:02 pm »
konečně aktivní forum :D
@ TomasFoxx « pon 4:59 pm »
Vyzradil by někdo z týmu, do kdy prosím pujde zdobit dort? (do kdy tedy pujde získat dílek z dortu)
@ diver « pon 4:37 pm »
zdravím, získal už někdo část talismanu pumy od stařenky?
@ Takashiro « pon 2:29 pm »
Nemôže sa robiť OX aj v Slovenčine? Včera som premýšľal prečo by mal byť oheň horký
@ Waldym « pon 12:13 pm »
Ahoj, nevíte kdy dostanu část amuletu z pečení dortu ? ten už mám splněný
@ Grout « ned 7:41 am »
Jak to je s tím dortem? je stařenka někdy spokojená?? Donesl jsem ji vše dokud neřekla, že toho má dost a mám se soustředit na další ingredience, ale pořád ji můžu nosit další a ona si je bere? .. neřekne něco jako "dneska máš splňeno"? jak to funguje prosím.
@ Grout « sob 11:22 pm »
anyone píše: hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
Protože už se nedávájí opilcovi, ale Benediktovi v Dongji.
@ anyone « sob 9:41 pm »
hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
@ anyone « sob 9:41 pm »
Ahojte,
@ Grout « sob 8:50 pm »
to je v háji s tím OX ... zrovna noční :D
@ TomasFoxx « sob 6:48 pm »
@cervik1234,  diky
@ cervik1234 « sob 12:08 pm »
Fox je krásnej
@ Mionix « pát 9:17 am »
@asdis,  máte ode mě sz zde na foru
@ asdis « pát 7:43 am »
tam ma hned po portnuti vykopne
@ Mionix « pát 7:36 am »
@asdis,  přes Yonaha
@ asdis « pát 7:08 am »
Ahoj,nejak nefunguje Talisman/port do Dongji.Alebo len mne?
@ Dsurman « pát 12:32 am »
Zdravím, ty stránky knih, skládadá se z nich něco ?
@ RoxBorn « čtv 7:51 pm »
Ahoj, drop písmenek je náhodný nebo padá nějak pravidelně?
@ Tomori « čtv 2:54 pm »
ChunjoKing píše: Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
Dobrý den, určitě se na to podíváme, probereme a případně poupravíme. Děkuji za námitku a přeji hezký den. :)
@ Hakan « čtv 2:49 pm »
Mělo tam být do konce eventu získat, ale pokud se to bude přidávat postupně pak ok
@ Tomori « čtv 2:48 pm »
Hakan píše: Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
Dobrý den, jak už bylo uvedeno v novince: „Amulet lze složit i po skončení oslav – čas vás tedy netlačí.“ Nemusíte se tedy obávat, že by to bylo nereálné. Navíc plánujeme jednotlivé části amuletu za soutěže na fóru předávat postupně – takže vše zvládnete v klidu a bez stresu. Přeji krásný den :lol:
@ Hakan « čtv 2:40 pm »
Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
@ ChunjoKing « čtv 11:31 am »
Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
@ ChunjoKing « pon 12:02 am »
Hakan píše: A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
tiež by som si rád prečítal ;)
@ Hakan « ned 6:04 pm »
A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
@ Suko201 « ned 6:02 pm »
A navíc zas tolik jich tam není :-)
@ Suko201 « ned 6:01 pm »
Jde o ten čas, za který to ten cech dává. A nejsem jediný, komu to přijde sus. Dneska to vyhrál chiz. Jsem rád.
@ Mionix « ned 6:00 pm »
@Suko201,  Prosím vás a vám to nedochází? Když je v cechu aktinvích xy postav, hráčů, tak je asi naprosto jednoduché pokrýt 5 map nebo kolik to je? Ano, soutěž je dělaná hlavně pro aktivní cechy.
@ Suko201 « ned 5:57 pm »
Proč bychom měli psát ze dvou nicku, když každý reagujeme jinak? Navíc já to psal ještě před vlajkama, snad každou neděli to měla hned fuerza a když tady na to upozornim, tak najednou to vyhraje chizfen? Trošičku sus ne?
@ Mionix « ned 5:56 pm »
:-D
@ Vydesenej « ned 5:51 pm »
Mionix píše: @Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
Ne :D akorát jsem to špatně pochopil když je to vykání a tykání. Ale už jsem si to přečetl znova a už jsem tomu porozuměl :D :D (moje chyba já to jen nepochopil)
@ Mionix « ned 5:48 pm »
@Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
@ Vydesenej « ned 5:42 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
Nerejpu jen jsem napsal jak jsem to pochopil já. Že za nalezenou vlajku bodíky za všechny kus amuletu :D jestli to tak není tak pardon ale nechaly se tu otevřená vrátka pro takovéto spekulace.
@ Mionix « ned 5:38 pm »
@cleo:up:
@ cleo « ned 5:26 pm »
@Suko201,  ono jich to hledá poměrně dost, ale tentokrát nás bylo také dost a měli jsme větší štěstí
@ Mionix « ned 4:52 pm »
@Suko201,  Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
@ Vydesenej « ned 4:41 pm »
Suko201 píše: Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
Prostě kdo nic nenašel nemá bodíky
@ Suko201 « ned 2:40 pm »
Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
@ Mionix « sob 6:57 pm »
@ChunjoKing,  Ne. Pouze jedna postava. Za prvé jsou tam kontroly a za druhé, i kdyby to nějak prošlo a my se to dozvěděli, tak je to na TB.
@ ChunjoKing « sob 6:48 pm »
Neplačte toľko, veď na to máte celý mesiac. Mám otázku milý tím. Môžem ísť na OX s 2 postavami?
@ Suko201 « sob 10:37 am »
Tomino26 píše: Ale ako vidím konsolidácia prišla aj na ekuru :D Ten drop z tých truhiel je z roka na rok biednejší...
jako Real no, z 20ti ks jen zacarka, požehnané pergy a zbytečnosti na zrucku xD
@ Tomino26 « pát 8:55 pm »
Ale ako vidím konsolidácia prišla aj na ekuru :D Ten drop z tých truhiel je z roka na rok biednejší...
@ noxforko « pát 8:29 pm »
cleo píše: a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
Souhlas
@ cleo « čtv 8:30 pm »
a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
@ Suko201 « čtv 7:30 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Bude novinka.
oki
@ TOXIX « čtv 3:18 pm »
Novinka je, jak minuly rok ze kotel v osade chce 100ks uhli na podpal misto 10ks :)))
@ Mionix « čtv 2:28 pm »
@Suko201,  Bude novinka.
@ Suko201 « čtv 2:25 pm »
Zdravíčko, budou v patchlogu informace o dnešním updatu? :-))
@ Vydesenej « čtv 2:22 pm »
Bude možnost zakoupit ten klobouk s těmi sobími rohy za sd? :O
@ Mionix « čtv 1:53 pm »
@VOJTTANOOO,  Dobrý den, dle GA by to mohl být problém s grafikou. Zkuste vypnout okno hry a pak v launcheru přepnout na DX8 a znova pustit hru a zkusit mapu Donji. Dejte prosím vědět, zda jste uspěl.
@ VOJTTANOOO « čtv 1:25 pm »
ani pres prsten , mi to nefunguje :( kliknu ze se portnu, a naskocí to do cerne obrazovky :(
@ VOJTTANOOO « čtv 1:08 pm »
zdravím, nevím zdali je chyba v mem pocitaci, ale kdyz jsem se portnul pres Yonaha do Dongji, po loading obrazovce mi zčerná obrazovka a nic se neděje. někdo mi s tím poradit prosím ? )
@ NOACH « čtv 1:03 pm »
Zdravím, bude tento týždeň aj bonus na sd ?
@ Mionix « čtv 12:47 pm »
Už to frčí. :-)
@ Tomori « čtv 12:36 pm »
Čekání si můžete zkrátit tipováním nejlepších úlovků našeho Mionixe v Rybářské tipovačce. Třeba se vám to vyplatí a něco vyhrajete! :P :D
@ Vydesenej « čtv 12:33 pm »
Nonepovideeej píše: A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
To nedokážu slíbit :D
@ Marph « čtv 12:27 pm »
Jsem si chtěl aspoň odevzdat bio a zručku, než půjdu do práce :D
@ Nonepovideeej « čtv 12:26 pm »
A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
@ Vydesenej « čtv 12:10 pm »
To bude big update uvidíte
@ Nonepovideeej « čtv 11:58 am »
Možná už nám zapnou event, tak nechtějí, aby se hned muselo něco opravovat :)

Who is chatting

offline Adriana 
offline Grout 
offline Hiearch 
offline Kacii 
offline Kenn94 
offline Lolotka 
offline Mionix 
offline Nebiros 
offline TheSyky 
offline creeew 
offline deimos